22 Φεβ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ενδεκαδάτοι Φουρλάνος, Μαυρίας και δύο διλήμματα για Φάμπρι



Ελληνικό και... φρέσκο αίμα στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού βάζει ο Φάμπρι ενόψει ΟΦΗ, με τους Φουρλάνο, Μαυρία να παίρνουν τις θέσεις των Ζέκα και Εσπάρθα, ενώ ο Ισπανός τεχνικός έχει δύο διλήμματα, Μαρίνος ή Κάιπερ για το αριστερό άκρο της άμυνας και Πίντο ή Τριανταφυλλόπουλος για τον παρτενέρ του Μπουμσόνγκ στην καρδιά των μετόπισθεν.

Από τους 2 Ελληνες που ξεκίνησαν στο Κλ. Βικελίδης απέναντι στον Αρη και το αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του Παναθηναϊκου κόντρα στον ΟΦΗ θα δούμε σίγουρα να παίρνουν φανέλα βασικού 4 και ενδεχομένως να γίνουν 6.
Οπως έδειξε στο δίτερμα της Παρασκευής ο Φάμπρι, σκοπεύει να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Σπύρο Φουρλάνο σε επιτελικό ρόλο αντί του Ζέκα και τον Χάρη Μαυρία ως αριστερό εξτρέμ στη θέση του Εσπάρθα.

Από κει και πέρα ο τεχνικός των πρασίνων έχει και δύο διλήμματα. Για το αριστερό άκρο δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τον Κάιπερ και σκέφτεται να επαναφέρει τον Μαρίνο, ασχέτως αν ο τελευταίος δεν είναι αριστεροπόδαρος.

Το δεύτερο δίλημμα αφορά τον παρτενέρ του Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας, με τους Πίντο και Τριανταφυλλόπουλο να διεκδικούν επί ίσοις όροις την θέση.

Οι υπόλοιποι 7 είναι... αμετακίνητοι. Ητοι, ο Καρνέζης στα γκολπόστ, ο Σεϊταρίδης στο δεξί άκρο, στόπερ ο Μπουμσόνγκ, δίδυμο στα αμυντικά χαφ οι Σο και Βιτόλο, ο Σισοκό δεξί "φτερό" και ο Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης. 


Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Βράζουν» στον ΣΕΓΑΣ με Ιωαννίδη

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φουλ για τον «τελικό» με ΠΑΟΚ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Live Streaming. 21:00 Olympiacos vs Caja Laboral

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ονειρεύομαι ψηλά τον Ολυμπιακό»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Με τις γνωστές απουσίες ο Αρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: