20 Δεκ 2010

KΥΡIAKH 19\12\2010 ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ--ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 3--1.ημιχ.0--0

  • Στο 5 παικτης του Λεωνιδα απο καλη θεση σουταρε ψηλα αουτ.                                                      
  • Στο 23 αμυντικος του Λεωνιδα εκοψε τον Καραμιχα πριν το σουτ απεναντι στον τερμ\κα.                    
  • Στο 25 ο Καραμιχας και υστερα απο κορνερ εντος μικρης περιοχης πιανει αερα και χανει σημαντικη ευκαιρια!                                                                                                                                      
  • Στο 29 ο Κρητικακος Γιωργ.Μαν. κανει ενα σουτ με πλατη προς την εστια η μπαλα περνα απο Καραμιχα και τερμ\κα και λιγο αουτ απο το καθετο δοκαρι.                                                              
  • Ο Ευρωτας ειχε τον ελεγχο του αγωνα στο πρωτο ημιχρονο,αλλα κατα βαση οι ενεργειες που γινονταν ηταν ατομικες,ενω συμπαικτες τους βρισκονταν  σε καλυτερη θεση...Ο Ευρωτας για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι ειχες μικρους σε ηλικια στην συνθεση του και μολις 14 μαζι με τον δευτερο τερματοφυλακα Φακλη Παναγιωτη.Ο Λεωνιδας ειχε και αυτος μικρους με την διαφορα οτι απο σωματοδομη υπερειχαν,δηλαδη σε μυικη μαζα,οπως και σε υψος!!!.Ομως,οσο ειχαν δυναμεις οι παικτες του Ευρωτα ολα ηταν καλα.
  • Β ΜΕΡΟΣ:Στο 53 και υστερα απο κορνερ στην μικρη περιοχη του Ευρωτα εγινε μια φαση οπου τα σωματα παικτων του Ευρωτα εκοψαν την προσπαθεια που εγινε απο πλευρας Λεωνιδα και το τελικο σουτ εφυγε ψηλα αουτ.                                                                                                                   
  • Στο 59 παικτης του Λεωνιδα εφυγε μονος απο τα δεξια της επιθεσης του και εβγαλε συρτη πασα στο σημειο πεναλτυ-περιπου-και το σουτ που εγινε η μπαλα κτυπησε στο οριζοντιο δοκαρι,στην πρωτη κλασσικη φαση στον αγωνα.                                                                                                         
  • Στο 63 ο Πουλακος ως τελευταιος αμυντικος χανει την μπαλα και παικτης του Λεωνιδα ειναι μονος απεναντι στον Συριανο που κανει εξοδο και με τα ποδια κανει την πιο καθοριστικη αποκρουση του αγωνα και της χρονιας,αφου ολα δειχνουν οτι θα πεσει και τριτη ομαδα απο την Κατηγορια σε συναφεια με ολα αυτα που λαμβανουν χωρα στην ομαδα της Α.Ε Σπαρτης!!!.                                      
  • Στο 65 ο Μιχελακος Αγης κανει μια προσπαθεια απο τα πλαγια και σουταρει η μπαλα παει προς την εστια του Λεωνιδα,εκει χτυπα σε αντιπαλο παικτη και γινεται το 1-0.(για την στιγμη αυτη δεν γνωριζουμε τον μηχανισμο της αν,ειχε πορεια προς τα διχτυα η οχι...οποτε θεωρουμε (;)οτι ειναι αυτογκολ!).                                                                                                                                    
  • Στο 68 απο εκτελεση κορνερ στο δευτερο δοκαρι παικτης του Λεωνιδα κερδιζει την κεφαλια και ο Συριανος την βγαζει σε κορνερ!!!                                                                                                   
  • Στο 79 ο Αλεκοβ παει να κοψει μια πασα προς παικτη του Λεωνιδα που δεν εχει κατοχη μπαλας και στην κοντρα που εγινε η μπαλα αρχικα ηταν στο χορταρι και στην προσπαθεια του Αλεκοβ παιρνει αντιθετη φορα απο αυτη που ειχε και πηρε υψος και ο παικτης του Λεωνιδα επεσε αλλου και ο Παλαμιδας δινει ενα αστειο πεναλτυ και το 1-1 γεγονος(δεν μπορω να το δεχτω ακομα και αν,βρηκε και τα ποδια ο παικτης του Ευρωτα ειτε πριν ειτε μετα,ουτε να δεχτω οτι η μπαλα που ηταν κατω να παρει υψος απο μονη της!!!).                                                                                                              
  • Στο 86 ο Αλεκοβ το κορνερ στο δευτερο δοκαρι,την κεφαλια ο Μαργαριτης και εκ νεου ο Καραμιχας με κεφαλια απο κοντα το 2-1 στην πρωτη ηττα των ψηλων του Λεωνιδα στον αγωνα και η λυτρωση!!!.Απο το 88 ο Λεωνιδας μενει με 10 παικτες λογω τραυματισμου σε μια φαση λιγο δυσκολη...               
  • Στο 90+1 ο Αλιμπαλης Γιαννης δινει την θεση του στον Ταμβακολογο Παν.που στο 90+2 φευγει γρηγορα στον κενο χωρο και δεχεται την μπαλα απο συμπαικτη του και με πασα 30 μετρων βγαζει στην αντεπιθεση τον Καραμιχα,που απο τα πλαγια περνα τον αμυντικο και κανει ενα σουτ η μπαλα πιθανον καπου βρισκει και παει στα διχτυα και 3-1(αυτογκολ και αυτο;)
  • Ο παικτης του Ευρωτα παει να πανυγηρισει...αλλα κανει δυο βηματα και υστερα πεφτει κατω με πονους χαμηλα,στο ποδι....Ο Ευρωτας δεν μπορουμε να πουμε οτι βρεθηκε σε καλη ημερα και καλλιστα θα μπορουσε να μεινει στην ισοπαλια η ακομα και να χασει τον αγωνα,αφου ο Λεωνιδας ηταν αυτος που ηρθε πιο κοντα στο γκολ σε αντιθεση με τον Ευρωτα που εψαχνε να βρει λυσεις κατα διαστηματα ο προπονητης του,Σταμογιαννος Θ με το να αλλαζει τους παικτες του σε διαφορες θεσεις,αφου ουτως η αλλως δεν ειχε αλλαγες...επραξε αυτο που ηταν το καλυτερο,υπο το καθεστως πλεον των απουσιων που και στον νεο χρονο θα βρεθουν και παλι μπροστα του,αφου η χτεσινη συνθεση του Ευρωτα θυμιζει αλλες εποχες και ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ...
  • ΣΥΝΘΕΣΗ:Συριανος Κωστας,Λατσης Θανασης,Κατεχος Γιαννης,Μαργαριτης Γιωργος,Αλεκοβ Αλεξ,Πουλακος Δημητρης,Κρητικακος Γιωργος Μαν.,Κολλατος Θοδωρος,Μιχελακος Αγης,Αλιμπαλης Γιαννης Δημ.(στο 90+1 Ταμβακολογος Παναγιωτης Γεωργ.).Καραμιχας Στρατης(στο 90+2 Κρητικακος Γιωργος Δημ.).