16 Νοε 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Ασταμάτητος ο Φέτελ...


Ασταμάτητος ο Φέτελ... | onsports.gr Μπορεί ο Σεμπάστιαν Φέτελ να αντιμετώπισε προβλήματα στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών, ωστόσο ήταν και πάλι ο γρηγορότερος στην πίστα «Circuit Of The Americas».
Από τα 90 λεπτά που είχε στη διάθεσή του ο Γερμανός πιλότος μόλις τα 25 του έμειναν για να δοκιμάσει το μονοθέσιό του, αφού αντιμετώπισε πρόβλημα με το σύστημα ψύξης της RB8. Όπως απέδειξε, όμως, του ήταν αρκετά, καθώς ήταν και πάλι ο γρηγορότερος.
Το ένα-δύο έκαναν οι «κόκκινοι ταύροι», με τον Μαρκ Γουέμπερ να ολοκληρώνει τη διαδικασία από τη δεύτερη θέση.
Από την τρίτη θέση ολοκλήρωσε τη διαδικασία ο Φερνάντο Αλόνσο, όπως ακριβώς και στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών. Ο Ισπανός έκανε αρκετούς γύρους, δοκιμάζοντας την F2012.
Αναλυτικά η κατάταξη:
1.Φέτελ Red Bull, 1m37.718
2. Γουέμπερ, Red Bull, + 0.757
3. Αλόνσο, Ferrari, + 0.765
4. Χάμιλτον, McLaren, + 1.030
5. Μπάτον, McLaren, + 1.068
6. Μάσα, Ferrari, + 1.311
7. Ρόσμπεργκ, Mercedes, + 1.935
8. Σένα, Williams, +1.813
9. Κομπαγιάσι, Sauber, + 1.935
10. Σουμάχερ, Mercedes, + 2.397
11. Ραϊκόνεν, Lotus, +2.448
12. Μαλδονάδο, Williams, + 2.512
13. Γκροσεάν, Lotus, + 2.568
14. Πέρες, Sauber, + 2.608
15. Ρικιάρντο, Toro Rosso, + 2.717
16. Βερνιέ, Toro Rosso, + 2.978
17. Χούλκενμπεργκ, Force India, + 2.982
18. Ντι Ρέστα, Force India, + 3.712
19.Κοβαλάινεν, Caterham,+ 4.758
20. Γκλοκ, Marussia, + 4.934
21. Πετρόφ, Caterham, + 5.128
22. Πικ, Marussia, + 5.820
23. Ντε λα Ρόσα, HRT, + 6.735
24. Καρθικέγιαν, HRT, + 7.396 

ΠΗΓΗ:Οnsports.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ,Link.Caja Laboral - Olympiakos


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.ΠΑΟΚ: Νέα θλάση ο Γκαρσία, «μέσα» ο Πόποβιτς!

Άσχημα ήταν για μία ακόμα φορά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία, καθώς έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο και όχι μόνο δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το κυριακάτικο (18/11) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν θα προλάβει ούτε το ματς της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Αύξηση των ανανεώσεων για τους μη αδειοδοτημένους θέλει η Super League

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League συνεδρίασε την Παρασκευή (16/11) αποφασίζοντας να εισηγηθεί προς την ΕΠΟ να ισχύσουν και φέτος οι ίδιες ποινές σε περίπτωση μη αδειοδότησης, με μόνη διαφορά την αύξηση των επεκτάσεων συμβολαίων των άνω 24.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Με Ιμπαγάσα στην 11άδα για Κέρκυρα

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φαίνεται πως έχει στο μυαλό του να κάνει πράξη την πρόθεσή του να αφήσει εκτός αρχικού σχήματος τον Πάολο Μασάντο, ξεκινώντας βασικό με την Κέρκυρα τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Τινάζουν στον αέρα το ποδόσφαιρο οι Γερμανοί

Έτοιμη να τινάξει στον αέρα τον ποδοσφαιρικό χάρτη είναι η Γερμανία με το σχέδιο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε να στοχεύσει στην κατάργηση του Νόμου Μπόσμαν.


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Η δοκιμή του Ρότσα

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στη σημερινή προπόνηση έκανε μια δοκιμή στην ενδεκάδα για το ματς με τον ΠΑΟΚ, έχοντας στο μυαλό του σύστημα 4-3-3. Δοκίμασε και Πετρόπουλο.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε...Η ΑΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΟΥ...(Μάλλον προτιμάτε και σεις να ασχολείσθε με ποδοσφαιρκές ομάδες Δ τοπικού επιπέδου που χρόνια τώρα χρηματοδοτούνταν χωρίς καμία απολύτως επιτυχία).ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΗ...ΧΑΙΡΕΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΕΓΡΑΦΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ...

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Μια ανάσα από Σκόνδρα

Ολυμπιακός: Μια ανάσα από Σκόνδρα  | onsports.gr

Στην τελική ευθεία φαίνεται να έχει μπει η μεταγραφή του Γιάννη Σκόνδρα από τον Ατρόμητο  στον Ολυμπιακό.
Ο ακραίος μπακ του Ατρομήτου φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και σύμφωνα με την εφημερίδα Γαύρος», αυτό που απομένει να ξεκαθαρίσει είναι τα έμψυχα ανταλλάγματα που θα δοθούν στους Περιστεριώτες. Στο Λιμάνι σκέφτονται ακόμη και το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Βασίλη Τοροσίδη για το εξωτερικό τον Ιανουάριο, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να συμφωνεί να… μείνει με τον Μανιάτη και τον Σκόνδρα για τη θέση του δεξιού μπακ.
Αυτή δεν είναι η μόνη περίπτωση Έλληνα ποδοσφαιριστή που εξετάζουν στον Ολυμπιακό, καθώς στο στόχαστρο έχουν μπει και οι Ανδρέας Σάμαρης και Δημήτρης Κολοβός του Πανιωνίου.ΠΗΓΗ:Onsports.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν... ξεπουλάει ο Παναθηναϊκός