8 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γ' Εθνική - Ολα τα αποτελέσματα

Με τη 10η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα (8/12) το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής με δράση και στους έξι ομίλους. Μεγάλη έκπληξη στο Μενίδι, με τη Βάρη να "κόβει" βαθμούς από την ΑΕΚ. Πρώτη ήττα για τη Λαμία από την Κύμη, τη μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ! Νίκες για ΑΕΛ, Καστοριά, Πανσερραϊκό, διπλό τα Τρίκαλα στο τοπικό ντέρμπι με την Καρδίτσα. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.

1ος όμιλος
Δόξα Πετρούσας-ΠΑΟ Κοσμίου 3-0
Ορφέας Ελευθερούπολης-Π.Ο. Μουδανιών 4-1
Ηρακλής Αμπελοκήπων-Μακεδονικός 3-0
Εθνικός Αγιονερίου-Νέστος Χρυσούπολης 2-1
Έβρος Σουφλίου-Εθνικός Σιδηροκάστρου 2-1
Άρης Ακροποτάμου-Κιλκισιακός 2-1
Πανσερραϊκός-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2-0
Διγενής Λακκώματος-Αγροτικός Αστέρας 1-3
2ος όμιλος
Κοζάνη-Πυρσός Γρεβενών 3-0
Κάστωρας-ΠΑΣ Πρέβεζα 2-0
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Δόξα Πενταλόφου 3-1
Θεσπρωτός-Κεραυνός Θεσπρωτικού 2-1
Λάρισα-Οδυσσέας Κορδελιού 4-0
Εθνικός Φιλιππιάδας-Δόξα Κρανούλας 2-0
Καμπανιακός-Καστοριά 1-2
Όλυμπος Κέρκυρας-Τηλυκράτης 3-0 α.α
3ος όμιλος
Μαχητής Τερψιθέας-Αμπελωνιακός 2-1
ΑΟ Καρδίτσας-Τρίκαλα 1-2
Λευκάδια Νάουσας-Ένωση Αποστόλου Παύλου 1-0
ΑΟ Κύμης-Λαμία 2-0
Ρήγας Φεραίος-Δωτιέας Αγιάς 0-1
Πυργετός-Χαλκίδα 0-6
Αχιλλέας Δομοκού-Νάουσα 0-2
Ρεπό: Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
4ος όμιλος
Παναρκαδικός-Κόρινθος 1-1
ΑΕ Μεσολλογίου-Πανναυπλιακός 1-2
Μεσσηνιακός-Ατρόμητος Αχαϊας 3-2
Δόξα Νέας Μανωλάδας-Εθνικός Σαγέϊκων 2-1
ΑΕ Καραϊσκάκης-Πανόπουλο/Αστέρας Αμαλιάδας 3-1
Αχαϊκή-ΠΑΟ Βάρδας 0-0
Παναργειακός-Καλαμάτα 1-4
Ένωση Ερμιονίδας-Άρης Αιτωλικού (15/12)
5ος όμιλος
Ολυμπιακός Λαυρίου-Ιωνικός 0-1
Ρούβας-Δοξα Βύρωνα 5-0
Ατρόμητος Πειραιά-Νέα Ιωνία 2-2
Κισσαμικός-Προοδευτική 2-1
Ατσαλένιος-Εθνικός Αστέρας 5-0
Πεύκη-Πανελευσινιακός 0-2
Μύκονος-Γιούχτας 0-3
Ρεπό: Τράχωνες
6ος όμιλος
ΠΑΟ Κρουσσώνα-Πανναξιακός 1-1
Μανδραϊκός-Ηλυσιακός 2-2
Αιγάλεω-Ερμής Ζωνιανών 1-0
Άγιος Νικόλαος-Ηρόδοτος 0-1
Κηφισιά-Περαμαϊκός 2-0
ΑΟ Περιστερίου-Τριγλία Ραφήνας 2-1
Αστέρας Βάρης-ΑΕΚ 1-1
Ρεπό: Θύελλα Ραφήνας


Πηγη:.sport.gr

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ 6-0 ημιχρ. 4-0

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ «Μόνο μία στην κακή της μέρα δεν χάνει βαθμούς»

«Μόνο μία στην κακή της μέρα δεν χάνει βαθμούς»
Αυτοκριτική για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και σκληρές κουβέντες για τη διαιτησία και τη Superleague περιελάμβανε η κουβέντα που έγινε στον ΠΑΟΚ μετά το 0-0 της Τούμπας με τον Απόλλωνα. Στον ΠΑΟΚ αποδέχονται κατ' αρχήν πως η αιτία της γκέλας με την «ελαφρά ταξιαρχία» βρίσκεται στις πολλές χαμένες ευκαιρίες. Αποδέχονται, δηλαδή, την ατάκα του Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου πως "αν έχεις 7-8 κλασικές ευκαιρίες και 21 κόρνερ και δεν βάζεις γκολ, δεν αξίζεις να κερδίζεις", όμως στη συνέχεια έσπευσαν να αφήσουν αιχμές για το πώς παίζεται το ελληνικό πρωτάθλημα. Αφησαν να εννοηθεί πψς το ελληνικό πρωτάθλημα δεν παίζεται επί ίσοις όροις.
"Σε ένα άλλο πρωτάθλημα, πλην του ελληνικού, είναι δυνατόν να υπάρχει μία κακή μέρα που τίποτα δεν θα λειτουργεί καλά και θα χάνονται βαθμοί. Στην Ελλάδα, όμως, αυτό συμβαίνει για τις περισσότερες ομάδες, αλλά σίγουρα όχι για μία", έλεγαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του «δικέφαλου» υπονοώντας τον Ολυμπιακό που όταν τα βρίσκει δύσκολα, έχει και τη βοήθεια της διαιτησίας…
"Σήμερα υπήρχαν τρεις φάσεις, μία στο γκολ του Νέτσιντ και δύο περιπτώσεις που θα μπορούσε να σφυριχτεί πέναλτι σε χέρι του Αλβάρεζ και ανατροπή του Βίτορ στην περιοχή που ο διαιτητής από την Δράμα έκρινε μονόπλευρα", έλεγαν χαρακτηριστικά στην Τούμπα.
Μάλιστα, έσπευδαν να κάνουν εκτίμηση για το πως θα μπορούσε να είναι η βαθμολογική διαφορά ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού αν υπήρχε ίση αντιμετώπιση από την διαιτησία: "Το λογικό θα ήταν τώρα να είμαστε στο -4".
Ενώ στο τέλος, έστρεφαν τα βέλη τους και προς τη Superleague. Επικαλούνταν τις συνεχείς αναφορές του προέδρου της Λίγκας, Γιάννη Μώραλη, για την προστασία του συνεταιρισμού και του προϊόντος που παράγει, λέγοντας: "Αλήθεια για ποιο προϊόν μιλάμε; Γι' αυτό το φθηνό προϊόν που βγαίνει μέσα από ένα πρωτάθλημα που παίζεται άνισα;". 

Πηγή: Goal

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ 6-0 ημιχρ. 4-0

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ 6-0 ημιχρ. 4-0

-ΦΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:Στο 3' απο φαουλ που κερδισε ο Madalin στη γωνια της μεγαλης περιοχης,ο Μιχελακος Αρης ανελαβε την εκτελεση του και με ενα αριστοτεχνικο χτυπημα εστειλε την μπαλα στο δεξι παραθυρακι του τερματοφυλακα του Εθνικου Βατικων, γραφοντας το 1-0.
-Στο 5' σε σεντρα του Madalin απο τα πλαγια και αφου πρωτα χορεψε 3 παιχτες του Εθνικου Β. ο Μιχελακος  Αγης εξ επαφης δεν προλαβε να σπρωξει την μπαλα στα διχτυα.
-Στο 6' απο εκτελεση κορνερ παιχτης του Ευρωτα πηρε αρχικα την κεφαλια, (πιθανον ο Αλιμπαλης Γιωργ.) η μπαλα πηρε υψος και πανω στον πανικο που δημιουργηθηκε στην αμυνα των φιλοξενουμενων,εκ νεου παιχτης του Ευρωτα προλαβε να σουταρει γρηγορα αλλα η μπαλα βρηκε στο δεξι καθετο δοκαρι του τερματ.του Εθνικου Β.και ο παντα μεσα στις φασεις, Αλιμπαλης Γιωργ. την εστειλε με προβολη στα διχτυα κανοντας το 2-0
-Στο 10' ο Madalin εκανε μια ακομα επιδειξη των ικανοτητων του και κανοντας ανω κατω το αριστερο ακρο της αμυνας του Εθν. Βατικων στο σημειο του κορνερ, εκανε παραλληλη σεντρα προς την εστια του τερματοφυλακα και ο επερχομενος Μιχελακος Αρης πετυχε το δευτερο προσωπικο του γκολ,κανοντας το 3-0 νωρις νωρις.
-Στο 23' χρειαστηκε ο τερματοφυλακας του Ευρωτα Μπασουρακος Κ. να διωξει σε κορνερ απο ενα πλαγιο σουτ που εγινε απο παιχτη του Εθν. Βατικων στην κλειστη του γωνια.
-Στο 29' απο εκτελεση κορνερ ο Τζαμουρης Στελιος* πηρε την κεφαλια και εστειλε την μπαλα στα διχτυα κανοντας το 4-0.(το γκολ επισημα και συμφωνα με την ιστοσελιδα της Ε.Π.Σ Λ το χρεωνουν στον Αλιμπαλη Γιωργο,η μπαλα μετα την κεφαλια,εδειξε να βρηκε πανω του,θα το διασταυρωσουμε...επιβεβαιωση το γκολ ειναι οντως του Γιωργου Αλιμπαλη...)
-Στο 36' ο Μιχελακος Αρης σουταρε δυνατα εξω απο την περιοχη και ο τερμ. του Εθν. Βατικων λιγο ελειψε να δεχτει κι αλλο γκολ απο το μικρο του Ευρωτα.
-Στο 38'  ο βοηθος του διαιτητη μαλλον ειχε αλλου το μυαλο του γιατι ο παιχτης του Ευρωτα  που σημειωσε το γκολ δεν ηταν σε καμια περιπτωση οφ-σαιτ γιατι η μπαλα γυρισε πισω απο την γραμμη του αουτ.
-Ο Ευρωτας εκανε το ιδανικοτερο ξεκινημα με πολλες αλλαγες στην βασικη του συνθεση για πρωτη φορα στο πρωταθλημα, που ηταν ενα κραμα εμπειριας και νεαρων ποδοσφαιριστων και μεσα σ΄ ενα 10' καθαρισαν το παιχνιδι και για μια ακομα φορα απεδειξαν οτι ειναι μια ομαδα με πολυ καλα στοιχεια και δικαια  βρισκεται στην κορυφη της βαθμολογιας.
-Ο Εθν. Βατικων μετα το 3-0 που ειχε ηδη διαμορφωθει απο το 10'  δεν εδειξαν τιποτα το αξιολογο απο αγωνιστικης πλευρας.
-ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Στο 72' ο Αλιμπαλης Γιωρ. εβγαλε την σεντρα και ο Μιχελακος Αγης απο κοντα εχασε μεγαλη ευκαιρια για πετυχει γκολ.
-Στο 74'  ειχαμε επαναλειψη της παραπανω φασης, με τους ιδιους πρωταγωνιστες και  ιδια καταληξη.
-Στο 77' ο Αλιμπαλης Γιωρ. εβγαλε την σεντρα και ο Μιχελακος εχασε μεγαλη ευκαιρια για να σημιωσει γκολ.
-Στο 82' ομως ο παραπανω παιχτης Μιχελακος Κωστ. υστερα απο εντυπωσιακο συνδιασμο συμπαιχτων του και μονος απεναντι απο τον τερματοφυλακα του Εθν. βατικων εκανε το 5-0.
-Στο 84' ο Αλιμπαλης Γιωρ. εκανε ενα εκπληκτικο σε εκτελεση, σουτ  και ο τερματοφυλακας του Εθν. Βατικων εκανε μια εντυπωσιακη αποκρουση, που μαλλον θα ειναι και το μονο που θα θυμαται απο το σημερινο παιχνιδι . 
-Στο 88' σε μια αψογη συνεργασια των παιχτων του Ευρωτα Ελους που δεν προλαβαμε να δουμε ποιοι ηταν, ο προ-τελευταιος αποδεχτης της μπαλας ενω μπορουσε να σκοραρει, εδωσε πασα στον Μιχελακο Αγη που εκανε το τελικο 6-0, που αποτελει και το μεγαλυτερο σκορ στις 9 αγωνιστικες του πρωταθληματος .
-Στο 89' απο εκτελεση φαουλ παιχτης του Εθν. Βατικων εκανε την κεφαλια,αλλα ο τερματοφυλακας του Ευρωτα Μπασουρακος Κυριακος ,πεφτοντας στην δεξια του γωνια απεκρουσε την μοναδικη καλη στιγμη σε ολο τον αγωνα για τους φιλοξενουμενους.
-Ο Ευρωτας Ελους στο δευτερο ημιχρονο επαιξε παιχνιδι αναμονης και εδωσε καποια μικρη πρωτοβουλια για καποιο 20λεπτο στον Εθν. Βατικων που ομως το παιχνιδι του ηταν χλιαρο και εντελως ανουσιο.Στο τελευταιο τεταρτο ο Ευρωτας ηταν  καταιγιστικος οπως τα πρωτα 10 λεπτα,του πρωτου ημιχρονου και θα μπορουσε να πετυχει και αλλα γκολ.
-Οι παιχτες του Εθν. Βατικων η μονη τεχνικη που ειχαν ηταν να παιζουν αντιαθλητικα, υπο την ανοχη του διαιτητη που δεν εδειχνε στις φασεις αυτες, ουτε την κιτρινη καρτα.

-ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:1).Μπασουρακος Κυριακος,2).Τζανετακος Σπυρος(στο 71' Ταμβακολογος Μιχαλης), 3).Πουλακος Δημητρης (στο 18' Κρητικακος Γιωργος Μαν.)4).Τζαμουρης Στελιος,5).Μπογρης Γεωργιος,6).Συριοπουλος Παναγιωτης7).Μιχελακος Αρης  ,8).Αλιμπαλης Γιαννης,9).Αλιμπαλης Γιωργος10).Madalin Ronsea(στο 64' Μιχελακος Κωστας).,11)Μιχελακος Αγης
  • ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:Ανα αγωνιστικη ημερα και με κοκκινα γραμματα τα εντος εδρας τερματα. 
  • 1).ΑλιμπαληςΓιωργος:1η,3η,3η,,4η,6η,6η,6η,
  •    7η,,9η,9η.
  • 2).Μadalin Ρoncea:2η,3η,6η,7η,
  • 3).Τζαμουρης Νικος:2η,5η,6η,7η,
  • 4).Mιχελακος Aρης Θ:7η,9η,9η
  • 5).Κλαψης Χρηστος:,5η
  • 6).Μιχελακος Αγης:,9η
  • 7).Αλιμπαλης Αλεξαντρος Δημ:.
  • 8). Τζαμουρης Στελιος:.
  • 9).Μιχελακος Κωστας:9η
  • 10) Αυτογκολ:2η
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της 4ης αγωνιστικης  
  1. Ευρωτας Ελους.......25..33--7
  2. Α.Σ Απιδιας.............20..14--7
  3. Αμυκλιακος.............16..16-11
  4. Πανγυθεατικος Γ.Σ...15..20-10
  5. Βοιας Νεαπολης.......14..17-13
  6. Εθνικος βατικων......12..15-17
  7. Α.Ο Δαφνιου...........11...9--9
  8. Καστρο Γερακιου......11.15-16
  9. Κρονος Αγ./Δημ........8..10-19
  10. Ταξιαρχαι Νιατων......8...10-19
  11. Α.Σ Μανης................5...11-28
  12.  Ηφαιστος Βρονταμα.4....5-19
  • 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ 7 και 8/12/2013:Α.Ο Δαφνιου-Αμυκλιακος 1-2,Κρονος Αγ./Δημ-Α.Ο Απιδιας 1-2(7/12),Βοιας Νεαπολης-Α.Σ Μανης 5-0,Ευρωτας Ελους-Εθνικος Βατικων 6-0,Ηφαιστος Βρονταμα-Καστρο Γερακιου 0-2,Πανγυθεατικος Γ Σ-Ταξιαρχαι Νιατων 5-0(7/12).
  • 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ:Α.Ο Δαφνιου -Κρονος Αγ.Δημητριου,Αμυκλιακος-Βοιας Νεαπολης,Α.Σ Απιδιας-Ευρωτας Ελους,Α.Σ Μανης-Ηφαιστος Βρονταμα,Εθνικος Βατικων-Πανγυθεατικος Γ.Σ,Καστρο Γερακιου-Ταξιαρχαι Νιατων

Live Streaming.19:30 Kalloni Lekanopedio - Panathinaikos 0-4

Καλλονή-Παναθηναϊκός 0-4

Mε δύο γκολ του Πράνιτς ένα του MVP Μπεργκ και ένα του Αμπέντ, ο Παναθηναϊκός νίκησε με στιλ την Καλλονή 4-0 στο ΟΑΚΑ και έδειξε ότι διανύει περίοδο φορμαρίσματος. Το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο αφού οι "πράσινοι" έχασαν πολλές ευκαιρίες, κυρίως με τον Καρέλη. Ηταν η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της ομάδας του Αναστασίου στο εφετινό πρωτάθλημα.

Live Streaming.18:00 Arsenal - Everton FC 1-1 England Premier League

Στο... σίδερο η Αρσεναλ (vid)
Ο Ζιρού (94') τράνταξε το δοκάρι και οι Κανονιέρηδες έμειναν στο 1-1 με την εκπληκτική Εβερτον, χάνοντας την ευκαιρία για το +7...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 

Live Streaming.17:15 Xanthi - Veria FC 3-0,Panathinaikos - PAS Giannina 2-0,Atromitos - OFI Crete 3-0

Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Την πρώτη του νίκη μετά από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα πανηγύρισε ο Πανθρακικός, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα. Με 9 τελείωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι που δεν ήταν σε καλή μέρα και βρέθηκαν από νωρίς με αριθμητικό μειονέκτημα.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ατρόμητος Αθ.-ΟΦΗ 3-0

Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο ο οποίος επικράτησε του ΟΦΗ με 3-0 χάρη σε γκολ των Μπρίτο, Νάστου και Παπαδόπουλου και πήρε τους τρεις βαθμούς. Δεν απείλησαν σε κανένα σημείο οι φιλοξενούμενοι που γνώρισαν την ήττα με κάτω τα χέρια.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Skoda Ξάνθη - Βέροια 3-0

Ο Τριάδης άνοιξε το σκορ στο 17ο δευτερόλεπτο, οι Σολάρι, Μάνταλος σκόραραν στην επανάληψη και η Ξάνθη πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στα "Πηγάδια" κόντρα στην Βέροια (3-0).

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νέα έρευνα για στημένα στην Αγγλία

Νέα έρευνα για στημένα στην ΑγγλίαΗ Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος ενημέρωσε για την διεξαγωγή νέας έρευνας στο Νησί, που αφορά τις καταγγελίες για «στημένους» ποδοσφαιριστές!


Live Streaming.15:00 PAOK Saloniki - Apollon Smirnis 0-0

ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης 0-0

Ο Αλέξης Τζόρβας στο παιχνίδι της ζωής του (14 επεμβάσεις!) κράτησε τον ΠΑΟΚ στο 0-0 μέσα στην Τούμπα. Με 10 ο Απόλλωνας από το 41', έμεινε με τις... 30 τελικές ο δικέφαλος. "Φωνές" από τους παίκτες του Στέφενς για το ακυρωθέν γκολ από τον Κύζα

LIVE: Football League

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την εξέλιξη της 11ης αγωνιστικής της Football League.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.13:30 Roma - AC Fiorentina Italy Serie A Eastern European Time


Live Streaming.15:00 PAOK Saloniki - Apollon Smirnis(ισως..)

Live Streaming.17:15 Xanthi - Veria FC,Live Streaming.17:15 Panathinaikos - PAS Giannina,Live Streaming.17:15 Atromitos - OFI Crete(Link?)

Live Streaming.13:30 Roma - AC Fiorentina 2-1 Italy Serie A

Ρωμαϊκή επιστροφή με Ντέστρο!
Εξαιρετικό ματς στο Ολίμπικο, με τη Ρόμα να νικά 2-1 τη Φιορεντίνα χάρη στο πρώτο φετινό γκολ του Ντέστρο και να επιστρέφει σ...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 
 
 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι Ελληνες παίρνουν το... τρένο της μεγάλης φυγής




Τάσος Παπαχρήστου





Η αλλαγή αθλητικής πατρίδας του παγκόσμιου πρωταθλητή κλειστού στίβου στο άλμα εις ύψος Δημήτρη Χονδροκούκη έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στους φίλους του ελληνικού στίβου. Κακά τα ψέματα, δεν είναι και κάτι που περίμεναν έστω και αν ακόμα ακόμα υπήρχαν ψίθυροι μιας τέτοιας αλλαγής.






Ο 25χρονος Δημήτρης μπορεί να λογίζεται ως Κύπριος από τις 26 Νοεμβρίου 2013. Για την ακρίβεια ήταν βέβαια ήδη μισός Κύπριος λόγω καταγωγής της μητέρας του.
Τώρα απλά προσεταιρίστηκε το άλλο 50%. Πιθανότατα όμως δεν θα αλλάξει σωματείο, θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τα 27 του χρόνια στον αγαπημένο του Ολυμπιακό. Αν θέλουμε μάλιστα να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε η φυγή του, την ώρα που τελεί ακόμα υπό τιμωρία. «Ελευθερώνεται» στις 26 Ιουλίου 2012 από εκείνη τη γνωστή υπόθεση, χωρίς δόλο, ντόπινγκ.
Μικρό διάστημα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης.
Κάποτε η Ελλάδα «εισήγαγε» αθλητές και αθλήτριες από το εξωτερικό. Κάποτε η Κύπρος παρείχε στον ελληνικό στίβο το καλύτερο έμψυχο δυναμικό της, τα καλύτερα ταλέντα της. Εως ότου κέρδισε την αθλητική ανεξαρτησία της και δημιούργησε τη δική της εθνική ομάδα στίβου και την δική της ολυμπιακή επιτροπή. Και αν για τον ελληνικό στίβο έκλεισε η κάνουλα της Κύπρου, υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις «εισαγωγής» αθλητών στην Ελλάδα.
Ολα αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν. Τίποτα μα τίποτα δεν είναι σήμερα το ίδιο με πριν. Τώρα αρκετοί Ελληνες έχουν αρχίσει και παίρνουν το… τρένο της μεγάλης φυγής. Απλά ο Δημήτρης Χονδροκούκης, που σήμερα ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ στην ασφάλεια υπολογιστών, αποτελεί την τελευταία περίπτωση της χαλάρωσης της… αλυσίδας.
Η κρίση δεν ήταν δυνατόν να μην αφήσει τα ίχνη της και στον ελληνικό αθλητισμό. Το 2011 είχαν υπάρξει αρκετές αιτήσεις, έστω και σε αρχικό στάδιο, αλλαγής αθλητικής πατρίδας.
Τέτοιες και τόσες που απασχόλησαν τη γενική συνέλευση του ΣΕΓΑΣ. Τα σωματεία πήραν την απόφαση να επιτρέπουν τις μεταγραφές απολύτως ελεύθερα προς την Κύπρο και υπό προϋποθέσεις σε τρίτες χώρες. Ετσι, λοιπόν, ο νεαρός πρωταθλητής του ακοντισμού Γιάννης Γιώργος Καρλ Σμαλιός που είχε γεννηθεί στη Στοκχόλμη, χρυσός πρωταθλητής Ευρώπης εφήβων το 2005, με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, έγινε πρόσφατα Σουηδός. Ανήκει σήμερα στο σωματείο Ερεμπρο. Ο Κώστας Σταθελάκος, σφυροβόλος της ΑΕΚ, έφυγε για την Κύπρο και σήμερα είναι κάτοχος του παγκύπριου ρεκόρ και αθλητής του Ζήνωνα Λάρνακας.
Ο Χρήστος Χατζηαγγελίδης, σπρίντερ του ΓΣ Γλυφάδας, μετακόμισε επίσης στη νέα του πατρίδα, την Κύπρο, όπου αγωνίζεται με τα χρώματα του ΓΣ Παγκύπρια.
Ο Μηνάς Αλοζίδης, αθλητής των 400μ. με εμπόδια έγινε επίσης Κύπριος. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε την αδικοχαμένη πέρσι τον χειμώνα Μαριάνα Ζαχαριάδου με το παγκύπριο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ. 
Ο στίβος δεν θα είναι το μόνο άθλημα που θα δεχθεί προσθαφαιρέσεις
Διακόσιοι τριάντα ένας αθλητές και αθλήτριες στίβου λιγότεροι θα εμφανιστούν το 2016 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.
Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, σε συνεργασία με τη διεθνή ομοσπονδία στίβου, θέλει να επαναφέρει τον σχετικό αριθμό συμμετοχής στα επίπεδα του 2000 στη διοργάνωση του Σίδνεϊ.
Η υπέρβαση επήλθε κυρίως πέρσι το καλοκαίρι στο Λονδίνο όταν υπερκαλύφθηκαν τα όρια συμμετοχής από μεγαλύτερο αριθμό αθλητών.
Λέγεται ότι ο στίβος θα είναι το μοναδικό άθλημα που θα οδηγηθεί σε περικοπές και μάλιστα με τη σύμφωνη άποψη ακόμα και της IAAF.
Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις και σε άλλα αθλήματα, αλλά μόνον όσον αφορά τους αθλητές και όχι τα αγωνίσματα.
Από το 2000 και έπειτα, με επιθυμία και εντολή του τότε προέδρου της ΔΟΕ Ζακ Ρογκ, καταβλήθηκε προσπάθεια εξάλειψης του γιγαντισμού των Ολυμπιακών Αγώνων με τον αριθμό των συμμετασχόντων να κινείται στα όρια του 10.500.
Η ρωσική κυβέρνηση και η καταστροφή του Σότσι
Μια μικρή περιουσία θα αποφέρει σε κάθε Ρώσο αθλητή η κατάκτηση του χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου στους αγώνες του Σότσι (7 Φεβρουαρίου 2014).
Το υπουργείο Αθλητισμού ανακοίνωσε τα πριμ που αγγίζουν τα 110.000 ευρω σε περίπτωση νίκης.
Το ασημένιο μετάλλιο θα αποφέρει 70.000 ευρώ και το χάλκινο 48.000 ευρώ. Υψηλά ποσά αναμφίβολα σε μια προσπάθεια της Ρωσίας να διαγράψει με τις εμφανίσεις στο Σότσι την καταστροφή της ομάδας της στην προηγούμενη διοργάνωση, το 2010 στο Βανκούβερ. Τότε δηλαδή που με μόλις 15 μετάλλια στο σύνολο –τρία χρυσά- σημείωσε τη δεύτερη χειρότερη εμφάνισή της στην ιστορία του θεσμού και οι αθλητές δέχθηκαν ισχυρή κριτική από τα ΜΜΕ. Τα ίδια ποσά θα δοθούν και στους Ρώσους παραολυμπιονίκες.

Πηγή: Goal

Live Streaming.13:30 Roma - AC Fiorentina Italy Serie A Eastern European Time


Live Streaming.15:00 PAOK Saloniki - Apollon Smirnis(ισως..)

Live Streaming.17:15 Xanthi - Veria FC,Live Streaming.17:15 Panathinaikos - PAS Giannina,Live Streaming.17:15 Atromitos - OFI Crete(Link?)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Σε απολογία Ντρογκμπά και Εμπουέ για τον... Μαντέλα!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pregame: ΠΑΟΚ - Απόλλων

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pregame: ΠΑΟΚ - Απόλλων

Με το παιχνίδι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Απόλλωνα, ανοίγει την Κυριακή (8/12) η αυλαία της 2ης δόσης των αγώνων της 14ης αγωνιστικής.

* Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό στις τελευταίες 7 αγωνιστικές. Τα υπόλοιπα 6 ματς τα κέρδισε και αυτός είναι ο λόγος που διατηρείται ψηλά στη βαθμολογία.
* Στο γήπεδό του έχει 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχοντας σημειώσει τα 17 από τα 25 γκολ που έχει στο ενεργητικό του και έχοντας δεχτεί μόλις τα 4 από τα 12.
* Ο Απόλλων έχει συμπληρώσει 7 αγώνες χωρίς νίκη, διάστημα στο οποίο μετράει 4 ήττες και 3 ισοπαλίες. Έχει να κερδίσει από τις 29 Σεπτεμβρίου, όταν επιβλήθηκε 4-2 του Λεβαδειακού στη Ριζούπολη.
* Αυτή είναι η μία από τις μόλις 2 νίκες που έχει στις πρώτες 13 αγωνιστικές (η άλλη στην πρεμιέρα με τον Άρη).
* Μετράει ήδη 8 ήττες, αδυνατώντας να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του και διαθέτοντας μια από τις χειρότερες άμυνες τους πρωταθλήματος, με 22 γκολ παθητικό.
* Είναι η χειρότερη ομάδα εκτός έδρας (6 ήττες σε 6 ματς), αφού και τους 9 βαθμούς τους έχει συγκεντρώσει στη Ριζούπολη, όπου έχει χάσει από ΟΦΗ και Καλλονή.
* Δεν δέχθηκε γκολ μόνο στο ματς της 10ης αγωνιστικής με τη Βέροια (0-0).
* Σε 37 παιχνίδια που έγιναν στη Θεσσαλονίκη μεταξύ των δύο ομάδων, ο ΠΑΟΚ μετράει 28 νίκες, έναντι μόλις 2 του Απόλλωνα και 7 ισοπαλίες. Η μία νίκη του Απόλλωνα σημειώθηκε το 1959 (1-2) και η άλλη το 1964 (0-2)!

Ωρα έναρξης: 15:00  - Νοvasports2
Γήπεδο: Τούμπα
Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας (Δράμας)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας) - Γεωργιάδης (Κοζάνης)

ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ

ΗΜ/ΝΙΑ    ΣΚΟΡ
16/01/00    1-1  
25/04/99    3-1  
07/12/97    1-0  
16/02/97    3-1  
17/12/95    2-1  
28/12/94    1-1  
28/11/93    1-0  
21/03/93    2-0  
29/12/91    2-1  
24/03/91    3-0  
04/02/90    1-1  
29/01/89    3-2  
21/09/86    3-0  
22/09/85    5-0  
27/01/85    0-0  
18/12/83    3-2  
17/04/83    2-0  
04/04/82    3-0  
21/12/80    3-0  
11/05/80    1-0  
15/04/79    3-0  
29/01/78    3-0  
23/01/77    2-0  
09/11/75    3-0  
12/05/74    4-0  
17/10/71    3-0  
11/01/71    0-0  
09/02/69    2-0  
21/01/68    1-1  
11/06/67    2-1  
13/02/66    4-1  
01/11/64    2-1  
05/04/64    0-2  
04/11/62    2-0  
03/12/61    2-0  
19/03/61    1-1  
08/11/59    1-2  

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.13:30 Roma - AC Fiorentina Italy Serie A Eastern European Time


Live Streaming.15:00 PAOK Saloniki - Apollon Smirnis(ισως..)

Live Streaming.17:15 Xanthi - Veria FC,Live Streaming.17:15 Panathinaikos - PAS Giannina,Live Streaming.17:15 Atromitos - OFI Crete(Link?)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι Ελληνες παίρνουν το... τρένο της μεγάλης φυγής

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Σε απολογία Ντρογκμπά και Εμπουέ για τον... Μαντέλα!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pregame: ΠΑΟΚ - Απόλλων

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Σε απολογία Ντρογκμπά και Εμπουέ για τον... Μαντέλα!

Σε απολογία Ντρογκμπά και Εμπουέ για τον... Μαντέλα!
Ο θάνατος του Νέλσον Μαντέλα συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη. Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και ο Εμάνουελ Εμπουέ θέλησαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον μεγάλο ηγέτη της Νότιας Αφρικής αλλά βρήκαν το μπελά τους. Οι δύο παίκτες της Γαλατάσαραϊ φόρεσαν μπλουζάκια στον αγώνα της ομάδας τους με την Ελάζιγκσπορ, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, συγκλονισμένοι από το γεγονός. «Σ' ευχαριστούμε Μαντίμπα», έγραφε αυτό του Ντρογκμπά, ενώ του Εμπουε ανέφερε: «Αναπαύσου εν ειρήνη Νέλσον Μαντέλα».
Η τουρκική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τους κάλεσε σε απολογία ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της, με τη δικαιολογία ότι δεν είχαν πάρει άδεια! Η κίνηση των δύο παικτών να δείξουν τις φανέλες έγινε μετά το τέλος της αναμέτρησης. 

Πηγή: Goal

Live Streaming.13:30 Roma - AC Fiorentina Italy Serie A Eastern European Time


Live Streaming.15:00 PAOK Saloniki - Apollon Smirnis(ισως..)

Live Streaming.17:15 Xanthi - Veria FC,Live Streaming.17:15 Panathinaikos - PAS Giannina,Live Streaming.17:15 Atromitos - OFI Crete(Link?)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι Ελληνες παίρνουν το... τρένο της μεγάλης φυγής

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pregame: ΠΑΟΚ - Απόλλων