12 Φεβ 2012

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΓΗΠ.ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ.Α.Ε.Δημ. ΠΕΛΛΑΝΑΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 2-0 ημιχρ.0-0.ΑΝ.ΝΟ.ΕΛ..FL..

  • ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Στο 6 ο Τζαμουρης Νικος σουταρε ασθενη αποκρουση απο τον Μακρη και ο Αλιμπαλης Γιωργος απο κοντα εστειλε την μπαλα στο εξωτερικο των διχτυων σε κενη εστια!!!.                                                                            
  • Στο 8 ο Αλιμπαλης Αλεκος Δημ.εβγαλε μια πασα 30 μετρων  στον Αλιμπαλη Γιωργο Θ,που μονος απεναντι στο Μακρη εκανε το κοντινο σουτ και η μπαλα σαδιστικα,περασε διπλα απο το δεξι καθετο δοκαρι και αουτ,χανοντας μια νεα ευκαιρια ο πρωτος σκορερ του Ευρωτα!!!.                                            
  • Στο 10 ενα αξιολογο σουτ απο τα πλαγια για την ομαδα της Α.Ε Πελλανας εφυγε λιγο αουτ.                                                                                         
  • Στο 12 σε μια ενεργεια παιχτη της Α.Ε Πελλανας εντος περιοχης και στα πλαγια ο Φεριζης ανετρεψε τον παικτη..και ο διαιτητης της συναντησης του εδειξε την κιτρινη καρτα(αντι για το πεναλτι)...στον παικτη της τοπικης ομαδας για θεατρο...αυτου???.                                                                    
  • Στο 13 διεκοψε τον αγωνα και καλεσε βοηθους και τον παρατηρητη του αγωνα...επειδη οι φιλαθλοι τον εβριζαν απο εναν δημοσιο δρομο!!!.Ακουσον-ακουσον...τελικα κατι εγραψε αγνωστο τι και δεν νομιζω να αφορα και κανεναν...πιθανον καποιος,οι καποιοι να δεχτουν καποια τιμωρια και λοιπον???.Αυτοι ποτε με το καλο,το κακο δεν θα κανουν σε οποιοδηποτε αγωνα την θεατρικη τους παρασταση,σαν πολυ δεν κρατησε το εργο με τους διαφορους δασκαλους και τον σημερινον???.(παλαιον?).Αλλα φαουλ εδινε,αλλα οχι...αλλες καρτες μοιραζε σε φαουλ,αλλες τις κρατουσε στο τσεπακι του...δικες του ειναι ποιος να του τις παρει...ξερει κανεις καποιον???.                                                 
  • Στο 17 ο Φεριζης εδιωξε ενα σουτ καλο σουτ...και τελος οι φασεις για το πρωτο ημιχρονο!!!.                                               
  • Ο Ευρωτας εχασε τις δυο αυτες ευκαιριες και στην συνεχεια...δεν εκανε τιποτα.
  • Η τοπικη ομαδα πιο οργανωτικη στο παιχνιδι της ηταν καλυτερη του Ευρωτα,που εψαχνε να βρει καποιον ρυθμο στο παιχνιδι του,αλλα κανεις παιχτης του δεν ξεπερασε την μετριοτητα,ειχε και την απουσια του Τζαμουρη στην αμυνα (και τις γνωστες μηδαμινες επιλογες),που δεν ηταν μια θεση που εχει παιξει στο παρελθον ο κληθεις Αλιμπαλης Αλεκος Δημ.,που καλυψε για δευτερη φορα κενο,σε δευτερο αγωνα για την φετινη περιοδο(ο πρωτος ηταν στον αγωνα με τον Λεων Γλυκ. σε θεση που ξερει και ηταν επιτυχεις.).Στην ομαδα του Ευρωτα επαιξαν 3 παιχτες με το ιδιο επιθετο και αλλοι δυο με το ιδιο!!!.Ετσι,για την ιστορια!!!.
  •                             ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  
  • Στο 48 απο ενα ελευθερο του Μακρη(στο απολυτα μικρων διαστασεων γηπεδο Καστορειου,που δεν θυμιζε καν το γηπεδο του Ευρωτα προ 40 ετων...πιο μικρο ηταν σε διαστασεις,τεσσερα μετρα απο το κορνερ και πολυ βαρυ,λογω της βροχης!!!.)οι Φεριζης,Κοντακος Ζαχ. κοιτουσαν αναμεσα τους παρεμβαλλεται παιχτης της Α.Ε Πελλανας και κανει το 1-0,που φερνει και την χαρα στην ομαδα του και στους αρκετους φιλαθλους!
  • Στο 52 και απο ενα φαουλ η κορνερ λογω μη καλης επαφης κατα διαστηματα,εγινε η εκτελεση του η μπαλα διωχτηκε αρχικα αλλα οχι και μακρια το δυνατο κοντινο σουτ εφερε το 2-0 και την τελικη νικη,που δινει και την αμεση παραμονη της στην Α Κατηγορια.                                                                        
  • Στο 54 η τοπικη ομαδα εφτασε κοντα και στο 3-0,αλλα ο παιχτης που ηρθε μονος απεναντι στον τερμ/κα του Ευρωτα αυτος εξουδετερωσε ευκολα το χλιαρο σουτ!.                           
  • Στο 67 ο Φεριζης αποκρουει κοντινο σουτ με τα ποδια μεσα απο την καρδια της αμυνας του Ευρωτα!!!.                             
  • Στο 75 ο διαιτητης του αγωνα δινει μια ακομα ευκαιρια για να των γιουχαρουν οι λιγοστοι φιλαθλοι του Ευρωτα οταν ο Τζαμουρης Νικος ανατρεπεται απο τον τελευταιο αμυντικο της Α.Ε Πελλανας δινει το φαουλ και δινει και την τελευαια του παρασταση...ΝΑΙ σωστα μαντεψατε δεν εδωσε ΤΙΠΟΤΑ!!!.Κιτρινη καρτα???.Βαρεθηκε εδωσε τοσες και τοσες και απο την πολυ χρηση...επαθαν μεγαλη φθορα και ντρεποταν να την παρουσιασει ενωπιον ανθρωπων και θεου!.Ο βοηθος σηκωσε την σημαια του???.Κατα λαθος ηταν για αλλον,ηταν για αυτον,που ερχοταν απο τις απεναντι ελιες και φορουσε ασπρη φανελα και αρκετα λασπωμενη.            
  • Στο 89 η Α.Ε.Πελλανας εχασε αλλη μια ευκαιρια για το 3-0!
  • Ο Ευρωτας δεν εκανε τιποτα το ιδιαιτερο,η τοπικη ομαδα εκανε στο δευτερο ημιχρονο οτι δεν εκανε ο Ευρωτας στα πρωτα λεπτα του αγωνα και πηρε την νικη ευκολα,μαλλιστα θα μπορουσε να βαλει και αλλα γκολ και να φτασει σε μια πιο ευρυτερη νικη,αφου βρηκε πολλους κενους χωρους,που οι παικτες του Ευρωτα αφηναν...η πρωτη του Νικου Χρυσικακου δεν ηταν αυτο που θα ηθελε ο Ευρωτας επεσε ετην 10η θεση της βαθμολογιας,αλλα σε αποσταση αφαλειας...στην συνεχεια εχει δυσκολα παιχνιδια,με τους πρωτοπορους.πλην Μολαικου και θα βρει τους βαθμους που χρειαζονται...αλλαγες εντυπωσιακες στην ομαδα δεν μπορουν να γινουν.... Γιαννοπουλος,Χανδολιας σκορ 5-4...σημειωσατε κυριοι 1...το 50% των αγωνων φτανει,δεν τους θελουμε αλλη φορα!!!.
  • ΣΥΝΘΕΣΗ:Φεριζης Νικος,Σμπυρακος Χρηστος,Κρητικακος Γιωργος Μαν.,Αλιμπαλης Αλεκος Δημ.,Κοντακος Δημητρης(στο 56 Mιχελακος Κωστας Μιχ.),Τσολινας Θοδωρος,,Κλαψης Χρηστος,Κοντακος Ζαχαριας,Τζαμουρης Νικος,Αλιμπαλης Γιωργος Θ,Αλιμπαλης Γιαννης Δημ.(στο 56 Μπογρης Νικος)
  • *στο αγωνα με το Μολαικο απο την πρωτη εντυπωση για το σκορερ καναμε λαθος.Το δευτερο γκολ ηταν αυτογκολ απο τον παικτη του Ευρωτα Κοντακο Δημητρη. 
  • ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΑΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ             
  • Με κοκκινο τα γκολ εντος εδρας και γαλανο εκτος.
  1. Αλιμπαλης Γιωργος Θ.1η,3η,3,5η,10η,13η,13η,14η,15η.
  2. Τζαμουρης Νικος Γεωργ..1η,3,,10,11η,13η,17η.
  3. Κλαψης Χρηστος Λεων.1η,3η,14.
  4. Τζαμουρης Στελιος Γεωργ...
  5. Ρουμπης Μιχαλης..
  6. Αλιμπαλης Γιαννης Δημ...
  7. Τσολινας Θοδωρος.14η. 
  • ΑΝΕΥ ΑΓΩΝΑ:12,12,12. 
  • ΑΝΕΠΑΦΗ Η ΕΣΤΙΑ:1η,10η,12η,13,14η.
  • ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ:7η,8η,9η,12η,16η.18η.
  •     ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
  1. Α.Ε Σπαρτης-Κρονος Αγ./Δημ.          3-2   (11/2)     
  2. Αστερας Βλαχ.-Δυναμο Κροκ.            1-0  (12/2)      
  3. Α.Ε.Δημ.Πελλανας-Ευρωτας Ελους   2-0    (12/2) 
  4. Εθνικος Βατικων-Ηφαιστος Βροντ.   2-0    (12/2) 
  5. Μολαικος-Α.Ο Λογγαστρας                3-0    (12/2)     
  6. Λεωνιδας Γλυκ.-Απολλων Ξηροκ.     2-2    (11/2)      
  7. Α.Ε.Δ. Σκαλας-Λεωνιδας Σπαρτ.        1-2    (11/2) 
  •      Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 18ης αγωνιστικης.

  1. Μολαικος                      48                  
  2. Λεωνιδας Γλυκ.            37                 
  3. Α.Ε Σπαρτης                 36                        
  4. Λεωνιδας Σπαρτης       36              
  5. Α.Ο Λογγαστρας          36                       
  6. Κρονος Αγ./Δημ.         31                
  7. Απολλων Ξηροκ.          24                          
  8. Αστερας Βλαχ.              21                           
  9. Α.Ε.Δημ. Πελλλανας    21                             
  10. Ευρωτας Ελους             20     
  11. Α.Ε.Δημ. Σκαλας          16
  12. Εθνικος Βατικ.              15
  13. Δυναμο Κροκεων         13
  14. Ηφαιστος Βροντ.          06
  • Ο Θοδωρος Σταμογιαννος δεν ειναι πλεον προπονητης του Ευρωτα για λογους που δεν γνωριζω...η προσφορα του ειναι παρα πολυ μεγαλη απο ολες τις πλευρες και αν,θελησει να την δει καποιος...ειμαι σιγουρος οτι και στο αμεσο μελλον θα ειναι κοντα στην ομαδα μας.(αυτο ειναι γραμμενο πριν τον αγωνα)          
  • Νεος προπονητης στον Ευρωτα ειναι ο Νικος Χρυσικακος στην θεση του Θοδωρου Σταμογιαννου με τον οποιον ηταν τεχνικο διδυμο την περιοδο 2004/05 κατα την οποια ηταν και παικτες!.Βεβαια κατα τις αναγκες των αγωνων ο ενας εκ των δυο καθοταν στον παγκο της ομαδας,η ακομα επαιζαν και οι δυο τους!!!                                                           
  • Ο Νικος Χρυσικακος ειναι ο πρωτος σκορερ του Ευρωτα στην Α Κατηγορια με 70 γκολ(απο το 1981 τουλαχιστον)και πρωτος σκορερ σε ολα τα Εθνικα Πρωταθληματα που εχει μετασχει ο Ευρωτας με 30 γκολ επισημα...ανεπισημα εχει και αλλα δυο γκολ αλλα..            
  • Εχει φορεσει 8 φορες την φανελα του Ευρωτα 6 στην Α κατηγορια και 2 φορες στην Δ Εθνικη. 
  •