27 Ιουν 2013

Live Streaming.22:00 Spain vs Italy, Fifa Confederations Cup 2013


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Χρυσός» και με ρεκόρ ο Μπανιώτης

«Χρυσός» και με ρεκόρ ο ΜπανιώτηςΤο χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις ύψος, στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης, κατέκτησε ο Κώστας Μπανιώτης, σημειώνοντας μάλιστα νέο ατομικό ρεκόρ.

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο άλμα εις ύψος, στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης, ανέβηκε ο Κώστας Μπανιώτης.
Ο 27χρονος άλτης ξεπέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 2,34μ., σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ (είχε 2.28μ. στον ανοικτό και 2.32μ. στον κλειστό) και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Μάλιστα επιχείρησε να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ του Λάμπρου Παπαπακώστα (2.36μ.) που κρατά από το 1992, όμως είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 2.37μ. Το 2.34μ. του Μπανιώτη πάντως, αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα και την τέταρτη καλύτερη για φέτος στον κόσμο.
Δεύτερος ο Ιταλός Σιλβάνο Τσεζάνι με 2.28μ. και τρίτος με 2.24μ. ο Γάλλος Φαμπρίς Σεν Ζαν.
Στην πέμπτη θέση με 2.21μ. κατετάγη στο ίδιο αγώνισμα ο Αντώνης Μάστορας. 


Πηγή: Σπορ FM
ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.22:00 Spain vs Italy, Fifa Confederations Cup 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στον τελικό οι Αρβανίτη/Καραγκούνη

Στον τελικό οι Αρβανίτη/Καραγκούνη

Ήταν να μην πάρουν την πρώτη τους νίκη. Οι Αρβανίτη/Καραγκούνη δείχνουν ασταμάτητες και επικρατώντας των Κυπρίων και στην συνέχεια των Ιταλίδων προκρίθηκαν στον τελικό του μπιτς βόλεϊ στους Μεσογειακούς Αγώνες.  

Η πρώτη μεγάλη διάκριση μέχρι την επόμενη (που ελπίζουμε να είναι αύριο), είναι γεγονός για την Εθνική ομάδα γυναικών στο μπιτς βόλεϊ. Οι Βίκυ Αρβανίτη και Πέννυ Καραγκούνη κατάφεραν να προκριθούν στον μεγάλο τελικό των Μεσογειακών Αγώνων. Για να τα καταφέρουν χρειάστηκε να πετύχουν δύο συνεχόμενες νίκες σήμερα Πέμπτη.
Αρχικά κέρδισαν τις Κύπριες Αγγελοπούλου / Κωνσταντίνου με 2-0 (21-16, 33-31). Σε ένα ματς στο οποίο το δεύτερο σετ ήταν συγκλονιστικό και κράτησε σε αγωνία όλους όσοι το είδαν. Στην συνέχεια απέναντι στην Εθνική βρέθηκαν οι Ιταλίδες Τζιόρια και Τζιομπίνι με τις Αρβανίτη/Καραγκούνη να επικρατούν με 2-0 (21-17, 21-18).
Στον μεγάλο τελικό οι Ελληνίδες θα βρεθούν αντιμέτωπες με δύο ακόμα Ιταλίδες. Συγκεκριμένα ένα βήμα πριν το χρυσό μετάλλιο θα έχουν απέναντί τους, τις Τσικολάρι και Μενεγάτι και όπως έδειξαν στα τελευταία ματς, μπορούν με το καλημέρα ως ομάδα, να πετύχουν πολλά. 

Πηγή: Gazzetta
ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.22:00 Spain vs Italy, Fifa Confederations Cup 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λόπεθ: "Ηθελα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ"


Ο Ινίγο Λόπεθ αναφέρει γιατί αποχαιρέτησε την Γρανάδα και μιλάει για τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τόνισε (οι δηλώσεις του δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα granadaenjuego.com):
Για τον ΠΑΟΚ, τόνισε: "Είναι αυτό που έψαχνα, πιστεύω στη Γρανάδα έχει κλείσει ένας κύκλος, ένας κύκλος αρκετά καλός με πολλές επιτυχίες, με τίποτα αρνητικό. Ηθελα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο ΠΑΟΚ μου το προσέφερε αυτό".
Για την σύγκριση του ισπανικού πρωταθλήματος με το ελληνικό: "Είναι ένα μικρότερο πρωτάθλημα, το ποδόσφαιρο είναι λίγο έξω από την οικονομική κρίση και εδώ παίζουν πολλοί Ισπανοί με καλά συμβόλαιο. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι οι δύο δυνατότερες ομάδες".
Για την Λέγκια Βαρσοβίας που είχε ακουστεί πως είχε συμφωνήσει: "Υπήρχε μια προσφορά αλλά δεν υπέγραψα όπως είχα διαβάσει στις εφημερίδες".
Για την Γρανάδα: "Θα να είναι μέρος της ζωής μου, μου έχει δώσει πολλά και θα είμαι πάντα ευγνώμων. Νομίζω ότι έπρεπε να κλείσει ο κύκλος, έπρεπε να ψάξω για νέους ορίζοντες. Εχω περισσότερες προσδοκίες".
Για τα οχτώ γκολ που πέτυχε όσο έπαιζε στην Γρανάδα: "Νομίζω ότι είναι αρκετά καλοί αριθμοί, έχω ανταποκριθεί στις προσδοκίες που είχαν μένα. Είμαι σχετικά φθηνός παίκτης και πλήρωναν για μένα 100.000 ευρώ. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους".

Πηγή: Contra

Live Streaming.22:00 Spain vs Italy, Fifa Confederations Cup 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρία χρυσά στην πρεμιέρα!

Τρία χρυσά στην πρεμιέρα!Πρεμιέρα για τον στίβο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης και τα πρώτα μετάλλια είναι γεγονός. Χρυσά για τους Δουβαλίδη, Λεδάκη και Λυκούργο Τσάκωνα. Ασημένιο από τον Δημήτρη Τσιάμη στο τριπλούν.