21 Μαρ 2013

Αυτός είναι ένας τεράστιος σέντερ

Αυτός,aftos

Ο σέντερ του New Mexico State κρύβει τον ήλιο.

Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live Streaming.21:30 Italy vs Brazil International Friendlies 21/3/2013

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο δεύτερο σκαλί η Πρεβολαράκη

Η Μαρία Πρεβολαράκη επιστρέφει με μετάλλιο από την Τιφλίδα και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης, κατακτώντας το ασημένιο στην κατηγορία των 55 κιλών.
Μια ακόμη διάκριση για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία αναδείχθηκε «ασημένια» Πρωταθλήτρια Ευρώπης στη Γεωργία, με απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα, αυτή στον τελικό από τη Σουηδέζα, Σοφία Μάτσον.

Η Πρεβολαράκη νίκησε κατά σειρά τις Ατανάσοβα (Βουλγαρία), Κράβζικ (Πολωνία) και Χούσιακ (Ουκρανία) για να φτάσει στον μεγάλο τελικό, δεν μπόρεσε όμως να πανηγυρίσει το χρυσό. Στην τρίτη θέση βρέθηκαν η Χούσιακ και η Μπάρκα από την Ουγγαρία.

Πηγή: Gazzetta

 

Live Streaming.21:30 Italy vs Brazil International Friendlies

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:32 δισ. έχουν οι Ελληνες στο εξωτερικό

Ραγδαία αύξηση παρουσίασε η εκροή καταθέσεων Ελλήνων από τις ελληνικές τράπεζες τα τελευταία χρόνια, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Κομισιόν.


Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το συνολικό ποσό των των καταθέσεων των Ελλήνων μη τραπεζικών επενδυτών στο εξωτερικό αυξήθηκε από 12,3 δισ. δολάρια τον Δεκέμβριο 2008 σε 31,9 δισ. δολάρια τον Σεπτέμβριο του 2012, που αντιπροσωπεύει αύξηση κατά 19,6 δισ. δολάρια ή 2,6 φορές την αρχική τιμή του 2008.
Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που παρέθεσε ο αρμόδιος Ευρωπαίος Επίτροπος για θέματα φορολογίας και τελωνειακής ένωσης, ελέγχου και καταπολέμησης της απάτης κ. Αλγκίρντας Σεμετά απαντώντας σε σχετική ερώτηση πο υείχε υποβάλλει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργο Παπανικολάου.
Ο κ. Παπανικολάου ζήτησε να πληροφορηθεί από την Επιτροπή το μέγεθος των ελληνικών καταθέσεων σημειώνοντας παράλληλα την προσπάθεια που καταβάλλει η ελληνική κυβέρνηση για τον έλεγχο διαφυγόντων και μη φορολογημένων κεφαλαίων στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με τον Ευρωπαίο Επίτροπο τα διαθέσιμα στοιχεία δεν δείχνουν κατά πόσον οι καταθέσεις που υφίστανται στο εξωτερικό είχαν φορολογηθεί στο κράτος διαμονής του επενδυτή.
Πηγή: iefimerida.gr

Live Streaming.21:30 Italy vs Brazil International Friendlies

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ματιές σε... Αγκουέρο η Ρεάλ!

Κίνηση για την απόκτηση του Κουν Αγκουέρο ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης!


Σύμφωνα με τη "Daily Star", ο Αργεντινός αστέρας της Σίτι έχει... νοσταλγήσει τη ζωή στη Μαδρίτη (σ.σ.: από τη θητεία του στην Ατλέτικο) και στη Ρεάλ δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Οι μερένχες ετοιμάζουν πρόταση 45 εκατ. λιρών στη Σίτι! 


Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.21:30 Italy vs Brazil International Friendlies

Live Streaming.21:30 Italy vs Brazil International Friendlies

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.Παταμε για περισσοτερη ευκολια πανω στην αγλλικη λεξη:Football

Live Streaming.21:45 Real Madrid vs Panathinaikos Athens

    • Τα Link σε περιπτωση που σταματουν σε νεα επανοδο σε αυτα σχεδον αμεσως υπαρχει  ανανεωση τους.Αν δεν λειτουργουν για καποιο λογο δεν υπαρχει ευθυνη εκ μερους μας.ΠΑΤΗΣΤΕ BASKETΒΑLL και υστερα πανω στο:21:45 Real Madrid vs Panathinaikos Athens



http://www.oleoletv.com/

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ ΑΛΛΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΑL JAZEERA.Σάλος με τον Φέρντιναντ στην Αγγλία!

Σάλος με τον Φέρντιναντ στην Αγγλία!
O Ρίο Φέρντιναντ αποσύρθηκε από την αποστολή της εθνικής Αγγλίας για τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο επικαλούμενος πρόβλημα στη μέση αλλά έκανε μαραθώνιο ταξίδι διάρκειας οκτώ ορών από το Λονδίνο στη Ντόχα για να σχολιάσει τον αγώνα για λογαριασμό της Al Jazeera! Η απόφαση του διεθνούς αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις στο νησί. Ο Φέρντιναντ θα διαμείνει σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στο Κατάρ αλλά το μακρινό του ταξίδι δεν θα τον βοηθήσει στην θεραπεία που κάνει στη μέση και την οποία επικαλέστηκε ως λόγο για να αποσυρθεί από την αποστολή του Ρόι Χότζσον.
Ο Αγγλος εκλέκτορας αποφάσισε να επαναφέρει τον Φέρντιναντ στα «λιοντάρια» αφενός λόγω της καλής του φόρμας φέτος, αφετέρου επειδή δεν υπολογίζει τον Τζον Τέρι πλέον. Τελικά, μετά από τρεις ημέρες έντονης φημολογίας και αφού πρώτα ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον προειδοποίησε το τιμ της Αγγλίας να είναι «προσεκτικό» με το πρόγραμμα προπόνησης του 34χρόνου, ο Φέρντιναντ συναντήθηκε με τον Χότζσον την Κυριακή και τον ενημέρωσε πως δεν θα συμμετάσχει στην αποστολή λόγω της μέσης του.
Όμως ο άσος της Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε ένα ταξίδι τριπλάσιας διάρκειας από την Αγγλία στο Κατάρ (σ.σ από ότι στο Σαν Μαρίνο) κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους φιλάθλους και στους αναλυτές. Ειδικά από την στιγμή, που η «Al Jazeera» έχει στούντιο στο Λονδίνο και μπορεί από κει οι σχολιαστές να κάνουν την δουλειά τους!

Πηγή: Goal

Παναθηναϊκός: Η… πρόκληση του Ούκιτς με Ρεάλ

Παναθηναϊκός: Η… πρόκληση του Ούκιτς με Ρεάλ | onsports.gr
Δύο ατομικά ρεκόρ «κυνηγά» ο Ρόκο Λένι Ούκιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.
Ο Κροάτης γκαρντ των «πρασίνων» χρειάζεται πέντε πόντους για να φτάσει τους 1000 και τρία ακόμη τρίποντα για να φτάσει τα 100 στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα. Η νίκη της ομάδας έχει πάντα τον πρώτο λόγο για τους παίκτες, αλλά τέτοιες προσωπικές επιδόσεις δεν μπορεί να περνούν απαρατήρητες. 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Ανάμεσα στα φαβορί του Μουντιάλ η Ιταλία"

Με αφορμή το φιλικό παιχνίδι της Πέμπτης (21/3, 21:30GR) ανάμεσα στη Βραζιλία και την Ιταλία, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη, ο προπονητής της Βραζιλίας, Λουΐς Φελίπε Σκολάρι, αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια για την εθνική Ιταλίας, αλλά και το ποδόσφαιρο της χώρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σκολάρι: - Για την Ιταλία:
"Η Ιταλία είναι μέσα στις έξι ομάδες που θα διεκδικήσουν το επόμενο Mundial. Η ποιότητα της ομάδας είναι τέτοια, που της επιτρέπει να έχει υψηλές βλέψεις στη μεγάλη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η πατρίδα μου".
- Για τα νέα στοιχεία που έχει προσθέσει στην εθνική Ιταλίας ο Τσέζαρε Πραντέλι.
"Η Ιταλία παραδοσιακά στηρίζεται στην άμυνά της. Αυτό κάνει και τώρα, αλλά ο Πραντέλι έχει προσθέσει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία στο παιχνίδι της. Προτιμά να παίζει παιχνίδι κατοχής και πρωτοβουλίας, έχει περισσότερες επιθετικές λύσεις και πολλές ιδέες που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε κάθε αντίπαλο".
- Για τον ιδιόρρυθμο Μάριο Μπαλοτέλι:
"Ο Μπαλοτέλι μου αρέσει ως παίκτης και θα είχε ενδιαφέρον να τον προπονήσω. Αν ήταν βραζιλιάνος θα μπορούσα να σας πω περισσότερα. Αλλά είναι ιταλός, οπότε δεν αναλώνομαι στο να σκεφτώ πως θα μπορούσε να μου φανεί χρήσιμος". 


Πηγή: Sport.gr

Ιταλική... οπισθοχώρηση για Μήτρογλου





Η Μπολόνια με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες δεν είναι διατεθειμένη να επιμείνει για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, σύμφωνα με ιταλικό ΜΜΕ.
Το tuttomercatoweb.com σε ρεπορτάζ του υπογραμμίζει πως η Μπολόνια με τις συγκεκριμένες οικονομικές συνθήκες δεν συζητά περαιτέρω για τον Κώστα Μήτρογλου. Υποστηρίζει πως με βάση δική του ενημέρωση η διοίκηση της ομάδας πήρε πληροφορίες για τον Κώστα Μήτρογλου. Αφού πληροφορήθηκε για τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού τις θεώρησε υπερβολικές.
Και αυτό διότι τα 7 ή τα 8 εκατ. ευρώ είναι ένα ποσό που δεν δίνει η Μπολόνια για τον φορ. Ο σύλλογος της γειτονικής χώρας πάντα σύμφωνα με το ίδιο ΜΜΕ θα μπορούσε να προσφέρει 5 εκατ. ευρώ. Με άλλα λόγια υπογραμμίζεται πως σε περίπτωση που οι πρωταθλητές Ελλάδας πέσουν κατά τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ. τότε η μεταγραφή αυτή έχει τις προοπτικές να προχωρήσει.

Πηγή: Gazzetta