15 Δεκ 2013

Live Streaming.21:45 SSC Napoli - Inter 4-2 Italy Serie A,Atletico Madrid - Valencia CF 3-0 Spain LIGA BBVA

Νάπολι-Ιντερ 4-2
Γύρισε ως αντίπαλος στο «Σαν Πάολο» με την Ιντερ και η Νάπολι τον υποδέχθηκε με... τέσσερα γκολ (4-2)!ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  
Πηγή: Gazzetta

Δεν πέφτει από την κορυφή η Ατλέτικο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Βαλένθια έκανε πολύ καλό παιχνίδι, κράτησε το «μηδέν» για εξήντα λεπτά, όμως όταν ο Ντιέγκο Κόστα πέτυχε το πρώτο γκολ... ξεκίνησε το πάρτι για την Ατλέτικο Μαδρίτης! Νίκη με 3-0 και παραμονή στην κορυφή του πρωταθλήματος σε ισοβαθμία με την Μπαρτσελόνα!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΙΟΥ.ΠΡΩΤΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Α.Σ ΑΠΙΔΙΑΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-4 ημιχρ. 0-2

 

 

Live Streaming.19:30 Aris Thessaloniki FC - Olympiakos 0-2

 

Live Streaming.18:00 Tottenham - Liverpool FC 0-5 (vid)

 

Live Streaming.17:15 Asteras Tripolis - Panionios Athens 1-0,Veria FC - Panaitolikos 1-0,Apollon Smirnis - Panathinaikos 3-2,Kalloni Lekanopedio - PAOK Saloniki 2-5

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δύο εγγονές του Τσε Γκεβάρα μένουν στην Αθήνα

 

Live Streaming.15:30 Aston Villa - Manchester United 0-3 England Premier League Eastern European Time

 

Live Streaming.15:00 OFI Crete - Levadiakos 1-0

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΙΟΥ.ΠΡΩΤΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Α.Σ ΑΠΙΔΙΑΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-4 ημιχρ. 0-2

-ΦΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:Στο 13' σουτ του Madalin  απο καλη θεση ,αλλα εφυγε αουτ.
-Στο 23' ο Madalin κερδισε φαουλ εξω απο την περιοχη που εκτελεσε ο Μιχελακος Αρης και ο Αλιμπαλης Γιωργος βρηκε οσο χρειαζοτανε την μπαλα για να την στειλει στα διχτυα της Α.Σ Απιδιας κανοντας το 0-1.
-Στο 37' σε μια επιθετικη προσπαθεια του Ευρωτα Ελους βρεθηκαν πολλοι ποδοσφαιριστες στο κομματι που αναλογουσε στην ομαδα της Απιδιας και χανοντας την μπαλα οι παιχτες του Ευρωτα,εγινε μια βαθεια μπαλια στην πλατη της αμυνας του και παιχτης των γηπεδουχων προσπαθησε να σκοραρει αλλα εγκαιρως και πανω στην εξοδο του, ο τερματοφυλακας του Ευρωτα Μπασουρακος Κυριακος,απεκρουσε και διατηρησε το προνομιο να ειναι μπροστα στο σκορ,η ομαδα του.
-Στο 45' ο Μιχελακος Αρης επιασε ενα δυνατο συρτο σουτ και καρφωσε την μπαλα στην γωνια του τερματοφυλακα  στελνοντας την ομαδα του στα αποδυτηρια να προηγειται με 0-2 στο τελειωμα του κατα φαντασιαν, ¨ντερμπυ κορυφης¨ .
-Ο Ευρωτας χωρις να πιασει καποια ιδιαιτερα υψηλη αποδοση, με τους παιχτες του να μην εχουν καποιο ιδιαιτερο κινητρο λογω του χαμηλου επιπεδου της αντιπαλης ομαδος, που επαιζε ανορθοδοξο ποδοσφαιρο και συναμα το γηπεδο αυτο δεν βοηθα, μια ομαδα να αναπτυξει σωστα αυτο που θελει εντος του γηπεδου.
-Η Α.Σ. Απιδιας δεν παρουσιασε τιποτα το αξιολογο και στο μονο που οι παιχτες διακριθηκαν, ηταν η προκλητικη σταση τους και τα πολλα αντιαθλητικα φαουλ που επιστρατευσαν,  για να σταματησουν πολλες προσπαθειες των παιχτων του Ευρωτα υπο την ανοχη του διαιτητη του αγωνα που δεν τους εδειχνε στις περισσοτερες περιπτωσεις, ουτε κιτρινη καρτα.Αυτα φανταζομαι θα πρεπει να τα ειδε ο παρατηρητης του αγωνα και οχι να τα εγραψε παλι στα ¨Αγγλικα¨ οπως μου ειπε στον αγωνα με τον Πανγυθεατικο.
-ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:Στο 60' σε κενο που εγινε στην αμυνα του Ευρωτα Ελους,παιχτης του Α.Σ Απιδιας μειωσε σε 1-2.
-Στο 63' σε φαουλ που εγινε εξω απο την περιοχη του Ευρωτα,παιχτης των γηπεδουχων το εκτελεσε,ο Μπασουρακος Κυρ. εδιωξε την μπαλα και αυτη πηγε σε παιχτη, οχι του Ευρωτα Ελους, ο οποιος  απο το σημειο του πεναλτι περιπου, σουταρε ατσαλα στελνοντας την μπαλα αουτ.
-Στο 73' απο εκτελεση φαουλ απο τα πλαγια, του Αλιμπαλη Γιωρ. η μπαλα περασε απο πολλα ποδια μπροστα απο την εστια του τερματοφυλακα,οπου εκει  βρεθηκε ο Μιχελακος Αρης,ο οποιος την αφησε και αυτος με σειρα του και περασε κατω απο το σωμα του τερματοφυλακα της Α.Σ. Απιδιας και κατεληξε στα διχτυα,κανοντας 1-3.Στη φαση αυτη και πανω στους πανηγυρισμους ο σκορερ Αλιμπαλης Γιωργ. εκανε ασεμνη χειρονομια απλα μονολογοντας με αποτελεσμα ο βοηθος να σηκωσει το σημαιακι και ο διαιτητης του αγωνα που ηταν ανεκτικος με τους γηπεδουχους δεν διστασε μετα την υποδειξη του βοηθου να δειξει την κοκκινη καρτα αποβαλοντας τον απο τον αγωνα.Σωστη η υποδειξη του βοηθου,ηταν λαθος του παιχτη, παροτι δεν απευθυνοταν στους φιλαθλους της Α.Σ. Απιδιας,αλλα  προς τους φιλαθλους του Ευρωτα Ελους και ειχε να κανει με την διαφορα  στον πινακα της βαθμολογιας. 
-Στο  77' ο Madalin δεχομενος πασα στον κενο χωρο υστερα απο εξαιρετικο συνδιασμο των συμπαιχτων του,μονος του με το τερματοφυλακα αντι να τον περασει, πλασαρε και η μπαλα βρηκε στα ποδια του ακινητου τερματοφυλακα της Α.Σ. Απιδιας.
-Στο 92' των καθυστερησεων ο παραπανω παιχτης οτι δεν εκανε στην προηγουμενη φαση περνοντας την μπαλα απο τα πλαγια ξεπερασε 3 αμυντικους και πλασαροντας αυτη την φορα ηταν ευστοχος γραφοντας το τελικο 1-4.
-Ο Ευρωτας θα μπορουσε να πετυχει και 5 γκολ αν ο διαιτητης του αγωνα δεν σταματουσε τη φαση οπου ο Ευρωτας βρισκοταν σε θεση και με πολλες πιθανοτητες να σκοραρει και παλι.
-Ο Ευρωτας Ελους ειναι ισως η μοναδικη ομαδα που τα ¨ντερμπυ¨ που γραφονται σε καποιο αθλητικο σαιτ του Νομού μας,τα κανει πραγματικο ¨περιπατο¨.
-Ο Α.Σ. Απιδιας  θα συναγωνιστει με τις αλλες ομαδες για το ποια θα παρει την δευτερη προνομοιουχο θεση που οδηγει στην ανωτερη κατηγορια.
-Μοναδικο φαινομενο μια ομαδα απο την 10η αγωνιστικη του πρωταθληματος να εχει μια τετοια πορεια και να ειναι απο τωρα εκει,απο οπου δεν ¨εφυγε¨ ποτε...Το μονο που θα μεινει, ο,τι και να γινει, θα ειναι μια λευκη σελιδα ενος μαυρου καλοκαιριου.Συγχαρητηρια σε αυτους που πρωτοστατησαν σε εκεινες τις δυσκολες ημερες, στο Δ.Σ. και στους παιχτες που κληθηκαν μετα απο πολλα χρονια να φορεσουν ποδοσφαιρικα παπουτσια και να μπουν ξανα στο γηπεδο.
-Μπραβο στους φιλαθλους του Ευρωτα που στηριζουν πλεον την ομαδα ακομα και εκτος εδρας, που ηταν κατι που ειχαμε πολλα χρονια να δουμε. 
-ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:1).Μπασουρακος Κυριακος,2).Τζανετακος Σπυρος ,3).Κρητικακος Γιωργος Μαν.)4).Τζαμουρης Στελιος,5).Μπογρης Γεωργιος,6).Συριοπουλος Παναγιωτης7).Αλιμπαλης Γιωργος ,8).Μιχελακος Αρης,9)Τζαμουρης Νικος(στο 87' Χιωτης Γιαννης Π.).10).Madalin Ronsea.,11)Μιχελακος Αγης(στο 48' Αλιμπαλης Γιαννης)
  • ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:Ανα αγωνιστικη ημερα και με κοκκινα γραμματα τα εντος εδρας τερματα. 
  • 1).ΑλιμπαληςΓιωργος:1η,3η,3η,,4η,6η,6η,6η,
  •    7η,,9η,9η,10η,10η.
  • 2).Μadalin Ρoncea:2η,3η,6η,7η,8η,10
  • 3).Τζαμουρης Νικος:2η,5η,6η,7η,
  • 4).Mιχελακος Aρης Θ:7η,9η,9η,10η.
  • 5).Κλαψης Χρηστος:,5η
  • 6).Μιχελακος Αγης:,9η
  • 7).Αλιμπαλης Αλεξαντρος Δημ:.
  • 8). Τζαμουρης Στελιος:.
  • 9).Μιχελακος Κωστας:9η
  • 10) Αυτογκολ:2η
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της 10ης αγωνιστικης  
  1. Ευρωτας Ελους.......28..37--8
  2. Α.Σ Απιδιας.............20..15-11
  3. Αμυκλιακος.............19..17-11
  4. Πανγυθεατικος Γ.Σ...18..24-11
  5. Βοιας Νεαπολης.......14..17-14
  6. Καστρο Γερακιου......12..16-17
  7. Εθνικος βατικων.......12..16-21
  8. Κρονος Αγ./Δημ.......11..13-21
  9. Α.Ο Δαφνιου............11...11-12
  10. Ταξιαρχαι Νιατων.......9...11-20
  11. Ηφαιστος Βρονταμα...7....7-19
  12.  Α.Σ Μανης................5...11-30
  • 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ 14 και 15/12/2013:Κρονος Αγ.Δημητριου-Α.Ο Δαφνιου 3-2(14/12),Αμυκλιακος-Βοιας Νεαπολης 1-0,Α.Σ Απιδιας-Ευρωτας Ελους 1-4,Α.Σ Μανης-Ηφαιστος Βρονταμα 0-2(14/12),Εθνικος Βατικων-Πανγυθεατικος Γ.Σ 1-4,Καστρο Γερακιου-Ταξιαρχαι Νιατων 1-1.
  • 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ:Βοιας Νεαπολης-Α.Ο Δαφνιου,Πανγυθεατικος Γ Σ-Α.Ο Απιδιας,Ευρωτας Ελους-Κρονος Αγ./Δημ.,Ηφαιστος Βρονταμα-Αμυκλιακο,Ταξιαρχαι Νιατων-Α.Σ Μανης,Καστρο Γερακιου- Εθνικος Βατικων

Live Streaming.19:30 Aris Thessaloniki FC - Olympiakos 0-2

Άρης - Ολυμπιακός 0-2

Με τα τέρματα των Ντομίνγκες (6') και Βάις (27'), ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-0 του Άρη στο "Κ. Βικελίδης" για την 15η αγωνιστική της Super League και κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Live Streaming.18:00 Tottenham - Liverpool FC 0-5 (vid)

Τότεναμ-Λίβερπουλ 0-5
Με εμφάνιση πρωταθλητών οι Reds έκαναν κομμάτια εκτός έδρας την Τότεναμ (0-5), έπιασαν ξανά την Τσέλσι και μείωσαν στο -2 από την ...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.17:15 Asteras Tripolis - Panionios Athens 1-0,Veria FC - Panaitolikos 1-0,Apollon Smirnis - Panathinaikos 3-2,Kalloni Lekanopedio - PAOK Saloniki 2-5

Καλλονή-ΠΑΟΚ 2-5

Καταιγίδα ο ΠΑΟΚ, παρέσυρε την Καλλονή στη Νέα Σμύρνη και με το επιβλητικό 5-2 άφησε πίσω τους τις δύο σερί ισοπαλίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δύο γκολ ο Σαλπιγγίδης, εξαιρετικοί Λούκας και Βούκιτς. Οι Λέσβιοι είχαν προηγηθεί με πέναλτι αλά Πανένκα του Περόνε.

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 1-0

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χερόνιμο Μπαράλες χάρισε στον Αστέρα Τρίπολης τη νίκη με 1-0 επί του σκληροτράχηλου, αλλά ακίνδυνου Πανιωνίου. Στην τέταρτη θέση η ομάδα του Στάικου Βεργέτη.

Βέροια-Παναιτωλικός 1-0

To χρυσό γκολ του Μπεν στο 71' χάρισε την πολύ μεγάλη νίκη με 1-0 στη Βέροια επί του Παναιτωλικού. Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τους Μακεδόνες, απογοήτευση για τους Αγρινιώτες.

Απόλλων-Πανθρακικός 3-2 

Την καρδάρα με το γάλα λίγο έλειψε να χύσει ο Απόλλων. Προηγήθηκε 3-0, αλλά στο 88' έχασε τον Αργυρόπουλο με κόκκινη και ο Πανθρακικός πήγε να κάνει το... θαύμα. Τελικά, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει 3-2.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δύο εγγονές του Τσε Γκεβάρα μένουν στην Αθήνα

Πριν από λίγες ημέρες ήρθε στον κόσμο η δεύτερη κόρη του Ερνέστο Γκεβάρα, γιου του θρυλικού επαναστάτη Τσε Γκεβάρα και της συζύγου του, Μαρίας-Έλενας.Το ζευγάρι έχει ένα ακόμη κορίτσι, που είναι δέκα χρονών και πηγαίνει σχολείο στην Ελλάδα.Η πρωτότοκη Έλενα παρακολουθεί μαθήματα πέμπτης δημοτικού σε γνωστό ελληνικό εκπαιδευτήριο στην Αθήνα.Η εγγονή του θρυλικού Τσε μιλάει άπταιστα ελληνικά, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος της Κυριακής".Η... απόβαση της οικογένειας Γκεβάρα στην Ελλάδα έγινε το καλοκαίρι, όταν όλοι είχαν έρθει για να επισκεφθούν τη γιαγιά και το μεγαλύτερο κατά δύο χρόνια αδελφό της Μαρίας-Έλενας, μητέρας των δύο κοριτσιών.Οι επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στη δεύτερη εγκυμοσύνη της τελευταίας την ανάγκασαν να παρατείνει την παραμονή της στη γενέτειρά της και να κρατήσει και κοντά της τη μικρή Έλενα, επειδή δεν ήθελε να την αποχωριστεί.Στο μεταξύ, ο σύζυγός της, Ερνέστο Γκεβάρα, πηγαινοέρχεται όλο αυτό το διάστημα στην Κούβα, καθώς έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίες, μάλιστα, δεν του επέτρεψαν να είναι παρών ούτε στη γέννηση της δεύτερης κόρης του.Η 10χρονη Έλενα φοιτεί στο ίδιο εκπαιδευτήριο, όπου πήγαινε όταν ήταν μικρή και η μητέρα της, που είναι Ελληνίδα. Ο Ερνέστο και η Μαρία-Έλενα είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων, ευγενικοί, λιγομίλητοι και επισκέπτονται συχνά την Ελλάδα, στην οποία έχουν αρκετούς φίλους και συγγενείς.Η Μαρία-Έλενα ασχολείται καλλιτεχνικά με τη σκηνοθεσία και έχει επαφές με γνωστούς Έλληνες σκηνοθέτες, με τους οποίους συνεργάζεται κυρίως σε ελληνοκουβανικά θέματα.Ο σύζυγός της, Ερνέστο Γκεβάρα, είναι ο τέταρτος και μικρότερος γιος του Τσε, από τη δεύτερη γυναίκα του, Αλέιδα Μαρτς, με την οποία έκανε τέσσερα παιδιά. Ο μεγαλύτερος είναι ο Καμίλο, δικηγόρος στο επάγγελμα, όπως και ο Ερνέστο, η δεύτερη είναι η γιατρός Αλέιδα, που επίσης επισκέπτεται τη χώρα μας και η τρίτη η κτηνίατρος Σέλια.Όλα τα αδέλφια ζουν και εργάζονται στην Κούβα και στηρίζουν το Κέντρο Μελετών "Τσε Γκεβάρα" στην Αβάνα. Πρόκειται για ένα κέντρο που σκοπό του έχει να εκδώσει όλο το έργο του Τσε.

Πηγή: www.news.gr

Live Streaming.17:15 Asteras Tripolis - Panionios Athens(πιθανο),Live Streaming.17:15 Veria FC - Panaitolikos,Live Streaming.17:15 Apollon Smirnis - Panathinaikos,Live Streaming.17:15 Kalloni Lekanopedio - PAOK Saloniki(αμφιβολα τα επομενα..)

Live Streaming.18:00 Tottenham - Liverpool FC England Premier League Eastern European Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηγέτη για την άμυνα και φορ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Όλα τα γκολ του Σαββάτου

 

Live Streaminng.21:00 Barcelona - Villarreal CF 2-1 Spain LIGA BBVA

Live Streaming.15:30 Aston Villa - Manchester United 0-3 England Premier League Eastern European Time

Αστον Βίλα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3
Σημάδι ζωής από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επικράτησε εκτός της Αστον Βίλα (0-3) και επέστρεψε στις νίκες μετά από έναν μήνα! ...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 
Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.15:00 OFI Crete - Levadiakos 1-0

ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-0

Ο ΟΦΗ με γκολ του Παπάζογλου στο 7' επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού και επέστρεψε στις νίκες ενώ με τους τρεις πόντους προσπέρασε την ομάδα της Βοιωτίας στον βαθμολογικό πίνακα.

Live Streaming.18:00 Tottenham - Liverpool FC England Premier League Eastern European Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πόζογλου, ο τρίτος νεότερος σκόρερ του Γιουρόπα Λιγκ


Ο Στέλιος Πόζογλου έγραψε... ιστορία με το τέρμα που πέτυχε απέναντι στην Αλκμααρ. Διαβάστε λεπτομέρειες
Με το τέρμα που πέτυχε ο Στέλιος Πόζογλου στο Γιουρόπα Λιγκ, έγινε ο τρίτος νεότερος σκόρερ της διοργάνωσης. Η ΠΑΕ αναφέρει:
"Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς εμπιστεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι στον πρωταθλητή Ελλάδας της περιόδου 2012/13 με την Κ17 του ΠΑΟΚ Στέλιο Πόζογλου μια θέση στην αποστολή του Δικεφάλου που μετέβη στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Λίγους μήνες αργότερα ο γεννημένος τον Ιανουάριο του 1996 άσος της εφετινής ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ πήρε ακόμη μια ευκαιρία από τον Ολλανδό προπονητή και δεν την άφησε ανεκμετάλλευτη.
Κλήθηκε στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση της έκτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League απέναντι στην Αλκμααρ και χρησιμοποιήθηκε στα τελευταία είκοσι λεπτά, αντικαθιστώντας στο 74’ τον Μίροσλαβ Στοχ.
Ο νεαρός ακραίος μεσοεπιθετικός επιχείρησε αρκετές διεισδύσεις από τα πλάγια, ενώ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης χρίστηκε σκόρερ όταν με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2 που επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να κλείσει τη φάση των ομίλων του Europa League αήττητος!
Την ίδια στιγμή ο 17χρονος ποδοσφαιριστής έμπαινε στη λίστα των νεαρότερων σκόρερ ελληνικών ομάδων σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις πίσω από τον Πίτερ Οφορίκουε (σκόραρε με τον ΟΣΦΠ σε ηλικία 17 ετών και 195 ημερών), προσπερνώντας τον νυν συμπαίκτη του Δημήτρη Σαλπιγγίδη (σκόραρε με τον ΠΑΟΚ απέναντι στη Λοκομοτίβ Τιφλίδας σε ηλικία 18 ετών και 44 ημερών).
Ο Πόζογλου βρήκε δίχτυα σε ηλικία 17 ετών και 333 ημερών, γεγονός που τον κατατάσσει επίσης στην τρίτη θέση των νεότερων σκόρερ του Europa League, πίσω από τον Ρομέλου Λουκάκου που σκόραρε τον Δεκέμβριο του 2009 για λογαριασμό της Αντερλεχτ σε ηλικία 17 ετών και 222 ημερών και τον Ικερ Μουνιαΐν της Αθλέτικ Μπιλμπάο που τον Σεπτέμβριο του 2009 βρήκε δίχτυα σε ηλικία 17 ετών και 276 ημερών". 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.17:15 Asteras Tripolis - Panionios Athens(πιθανο),Live Streaming.17:15 Veria FC - Panaitolikos,Live Streaming.17:15 Apollon Smirnis - Panathinaikos,Live Streaming.17:15 Kalloni Lekanopedio - PAOK Saloniki(αμφιβολα τα επομενα..)

Live Streaming.18:00 Tottenham - Liverpool FC England Premier League Eastern European Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με κασκόλ του «Super 3» ο Γκρόσκροϊτς της Ντόρτμουντ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λάβετε θέσεις... Μια νέα Ευρώπη γεννιέται!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηγέτη για την άμυνα και φορ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Όλα τα γκολ του Σαββάτου

 

Live Streaminng.21:00 Barcelona - Villarreal CF 2-1 Spain LIGA BBVA

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με κασκόλ του «Super 3» ο Γκρόσκροϊτς της Ντόρτμουντ!

Η αδελφική σχέση των φιλάθλων της Ντόρτμουντ με αυτούς του Άρη είναι γνωστή. Αρκετές φορές μάλιστα, Γερμανοί έχουν ταξιδέψει μέχρι το «Κλεάνθης Βικελίδης» για να παρακολουθήσουν αγώνα των «κιτρίνων», ενώ και Αρειανοί έχουν ανταποδώσει αυτές τις επισκέψεις. Μία τέτοια περίπτωση καταγράφηκε στη δοκιμασία των Βεστφαλών στη Γαλλία απέναντι στη Μαρσέιγ για το Champions League. Οι οπαδοί του Άρη που βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με παίκτες της γερμανικής ομάδας, με τον Γκρόσκροϊτς να φωτογραφίζεται μάλιστα με κασκόλ του «Super 3». Προφανώς του έφερε τύχη, καθώς πέτυχε το γκολ (στο 87') που χάρισε στην ομάδα του τη νίκη με 2-1 αλλά και την πρόκριση στη επόμενη φάση του θεσμού. 

Πηγή: E-Soccer

Live Streaming.17:15 Asteras Tripolis - Panionios Athens(πιθανο),Live Streaming.17:15 Veria FC - Panaitolikos,Live Streaming.17:15 Apollon Smirnis - Panathinaikos,Live Streaming.17:15 Kalloni Lekanopedio - PAOK Saloniki(αμφιβολα τα επομενα..)

Live Streaming.18:00 Tottenham - Liverpool FC England Premier League Eastern European Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λάβετε θέσεις... Μια νέα Ευρώπη γεννιέται!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηγέτη για την άμυνα και φορ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Όλα τα γκολ του Σαββάτου

 

Live Streaminng.21:00 Barcelona - Villarreal CF 2-1 Spain LIGA BBVA

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λάβετε θέσεις... Μια νέα Ευρώπη γεννιέται!



Τάσος Παπαχρήστου



Σαράντα εννιά χώρες της γηραιάς ηπείρου με 5.500 αθλητές και αθλήτριες θα πάρουν μέρος σε 18 αθλήματα, 223 αγωνίσματα, χωρίς μάλιστα προς το παρόν να περιλαμβάνεται ακόμα ανάμεσά τους και ο στίβος.
Οι Α΄ Πανευρωπαϊκοί Αγώνες, ακόμα και αν άργησαν ως θεσμός, όπως πολλοί πιστεύουν, βρίσκονται πλέον προ των πυλών. Τον Ιούνιο του 2015 το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν με πολύ χρήμα διαθέσιμο και μπόλικο μεράκι θα φιλοξενήσει αυτή τη νέα διοργάνωση που αναμένεται να αυξήσει σημαντικά το αθλητικό ενδιαφέρον και επί της ουσίας θα αναθερμάνει κυρίως το κομμάτι του μάρκετινγκ και των χορηγών.
Θα έχουμε, δηλαδή, όπως πιστεύουν οι ειδικοί ένα νέο κύμα, καθαρά χορηγικό με πολλά έσοδα, αποκλειστικά εντός των τειχών της Ευρώπης.
Φυσικά, παρούσα στη διοργάνωση θα είναι και η Ελλάδα με ευθύνη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Αλλωστε, αυτό το «μωρό» έχει ως γονείς την Ενωση Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών Ευρώπης που πριν από την υλοποίηση είχε τη γέννηση της ιδέας.
Τρία αθλήματα του προγράμματος δεν θα είναι μάλιστα ολυμπιακά.
Το καράτε, το μπιτς ποδόσφαιρο και το μπάσκετ 3Χ3.
Η κωπηλασία έχει αποφασίσει να εισέλθει στο αγωνιστικό πρόγραμμα από την επόμενη διοργάνωση του 2019, ενώ η ευρωπαϊκή ομοσπονδία στίβου βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις για τη συμμετοχή της λόγω «σφιχτού» προγράμματος.
Για παράδειγμα, στις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, δηλαδή 12-18 Ιουνίου 2015, υπάρχει προγραμματισμένο το Κύπελλο Εθνών Ευρώπης στίβου (σούπερ λίγκα) που χαλάει τα σχέδια στους διοργανωτές.
Στα αθλήματα της πισίνας (κολύμβηση, καταδύσεις, πόλο, συγχρονισμένες καταδύσεις) θα μετέχουν Εφηβοι και Νεάνιδες αντί Ανδρών και Γυναικών.
Η διοργάνωση, έστω και αν στην πρώτη της έκδοση μπορεί και να θεωρηθεί ως πειραματική, αναμένεται σε ένα φορτωμένο αθλητικό πρόγραμμα -αυτή είναι η αλήθεια- να προσδώσει ιδιαίτερο κύρος και ενδιαφέρον στην Ευρώπη και τις χώρες της.
Εξάλλου, για πρώτη φορά εμφανίζονται τόσο πρόθυμα ενωμένες.
«Θα είναι αναμφίβολα μια σπουδαία διοργάνωση. Οι Αζέροι θέλουν να πετύχουν και να αναδειχθούν ως χώρα της Ευρώπης. Ηδη τα έργα πλην κάποιων εξαιρέσεων εξελίσσονται κανονικά όσον αφορά την αποπεράτωσή τους. Και φυσικά δεν λείπει από την πλευρά των Ολυμπιακών Επιτροπών της Ευρώπης η βοήθεια προς το Αζερμπαϊτζάν» λέει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής ελέγχου των αγώνων και επί της ουσίας λόγω υψηλής πείρας Νο 1 της διοργάνωσης.
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε για τους Παναμερικανικούς Αγώνες, τους Πανασιατικούς και τους Παναφρικανικούς.
Τώρα ήρθε, έστω και με καθυστέρηση, η σειρά της Ευρώπης για μια διοργάνωση που θα διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια.
Το Μπακού έλαβε πέρυσι τέτοια εποχή το χρίσμα με 38 ψήφους υπέρ στους 48, οκτώ κατά και δύο χώρες απούσες της ψηφοφορίας όπως η Αρμενία που έμεινε εκτός της αίθουσας λόγω πολιτικών διενέξεων με τους Αζέρους.
Πιθανότατα, δε, να απουσιάσει και από τους αγώνες, οπότε η απόλυτη συμμετοχή των 49 χωρών ίσως περιπλακεί σε πολιτικά παιχνίδια.
Οι διαδικασίες και οι τρόποι πρόκρισης θα ανακοινωθούν από τις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες των διαφόρων αθλημάτων.
Ψάχνει τη φόρμουλα
Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία στίβου επιθυμεί σφόδρα τη συμμετοχή της στους αγώνες του Μπακού.
Ωστόσο, προκειμένου να μη διαταράξει το αγωνιστικό της πρόγραμμα, ψάχνει την κατάλληλη φόρμουλα. Αλλωστε ο πρόεδρός της, Ελβετός Χανς Βιρτζ, παλιός πρωταθλητής των δρόμων αντοχής, γνωρίζει θαυμάσια ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει γέννηση θεσμού χωρίς τη συμμετοχή του κλασικού αθλητισμού.
Η πρώτη πρόταση ήταν να διεξαχθούν στο Μπακού εκείνες τις ημέρες οι αγώνες της τρίτης κατηγορίας του κυπέλλου εθνών Ευρώπης όπου συμμετέχει και το Αζερμπαϊτζάν.
Η επιθυμία τους απορρίφθηκε συνοπτικά και γρήγορα από τους Αζέρους.
Τώρα υπάρχει η σκέψη όπως διεξαχθεί ένα τετραήμερο διεθνές μίτινγκ στίβου, σε επιλεγμένα αγωνίσματα, με προσκεκλημένους αθλητές και αθλήτριες και μάλιστα, ως πρωτοτυπία και εντυπωσιασμό, εκτός σταδίου, στο κέντρο της πόλης. 

Πηγή: Goal

Live Streaming.17:15 Asteras Tripolis - Panionios Athens(πιθανο),Live Streaming.17:15 Veria FC - Panaitolikos,Live Streaming.17:15 Apollon Smirnis - Panathinaikos,Live Streaming.17:15 Kalloni Lekanopedio - PAOK Saloniki(αμφιβολα τα επομενα..)

Live Streaming.18:00 Tottenham - Liverpool FC England Premier League Eastern European Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηγέτη για την άμυνα και φορ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Όλα τα γκολ του Σαββάτου

 

Live Streaminng.21:00 Barcelona - Villarreal CF 2-1 Spain LIGA BBVA

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Βήμα - βήμα ο Ολυμπιακός θα πάει ψηλά"

Η καθιέρωση στην ελίτ της Ευρώπης είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τους Κριστιάν Καρεμπέ και Χαβιέ Σαβιόλα, οι οποίοι αναφέρθηκαν και στην επικείμενη κλήρωση της φάση των "16" του Champions League.


Οι δηλώσεις τους στη Real News:
Χαβιέ Σαβιόλα: «Βλέποντας τις ομάδες που έχουν προκριθεί, καταλαβαίνουμε ότι είναι περίπλοκο. Δεν έχουμε προτιμήσεις. Δεν μπορούμε να πούμε προτιμώ αυτή την ομάδα, είναι πιο εύκολη από την άλλη. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε για να προσπαθήσουμε να προκριθούμε. Ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μαν. Γιουνάιτεντ είναι πολύ δύσκολες. Για να περάσουμε στην επόμενη φάση θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, θα έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή, αλλά ο καλός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Είναι ικανός να προχωρήσει στη διοργάνωση».
Κριστιάν Καρεμπέ: «Μπορείτε να δείτε ότι έχουμε αρκετούς παίκτες που θα είναι στο Μουντιάλ. Στόχος μας είναι ένας διεθνής Ολυμπιακός. Έχουμε εξαιρετικές υποδομές και στρατηγική για να πετύχουμε πολλούς στόχους. Πρέπει να το πάμε βήμα-βήμα. Το αξίζει όλο αυτό ο Ολυμπιακός. Στόχος μας είναι να έχουμε μεγάλους παίκτες. Ξέρουμε ότι στην Ελλάδα υπάρχει ταλέντο και προοπτική. Πρέπει να τους δώσουμε τη γνώση για το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο. Γι’ αυτό και συζητάμε με τον πρόεδρο, που είναι πολύ ανοιχτός, να καθιερώσουμε μια νέα φιλοσοφία στον Ολυμπιακό. Να δουλεύουμε με τις ακαδημίες. Ο Στορκ είναι εκεί και ο Γεωργάτος ασχολείται επίσης τώρα. Ελπίζω να καταφέρουμε να δώσουμε στους παίκτες την εμπειρία μας. Οι νέοι παίκτες έχουν κάποια πρότυπα μπροστά τους, τον Γεωργάτο, τον Αμανατίδη… οι παλιοί παίκτες βοήθησαν να γίνει μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός».
Όσο για τη συνέχεια στο Champions League, ο Γάλλος είπε: «Πετύχαμε το στόχο μας κι αυτό είναι το σημαντικό. Πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες μας και όλο το τιμ. Όποιος κι αν έρθει στην κλήρωση, ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε καλά. Να προσέξουμε, να προσπαθήσουμε. Να διορθώσουμε τα λάθη μας. Κάθε πρόβλημα έχει μια λύση. Να το σκεφτούμε και-γιατί όχι;-να περάσουμε στον επόμενο γύρο».
 

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.17:15 Asteras Tripolis - Panionios Athens(πιθανο),Live Streaming.17:15 Veria FC - Panaitolikos,Live Streaming.17:15 Apollon Smirnis - Panathinaikos,Live Streaming.17:15 Kalloni Lekanopedio - PAOK Saloniki(αμφιβολα τα επομενα..)

Live Streaming.18:00 Tottenham - Liverpool FC England Premier League Eastern European Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με κασκόλ του «Super 3» ο Γκρόσκροϊτς της Ντόρτμουντ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λάβετε θέσεις... Μια νέα Ευρώπη γεννιέται!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηγέτη για την άμυνα και φορ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Όλα τα γκολ του Σαββάτου

 

Live Streaminng.21:00 Barcelona - Villarreal CF 2-1 Spain LIGA BBVA

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.Ηγέτη για την άμυνα και φορ

Η έλλειψη ηγέτη στην άμυνα, με τον Σίλντενφελντ να μην εμπνέει σιγουριά και τον Παναθηναϊκό να χάνει για ακόμη μια φορά βαθμούς λόγω των αδυναμιών του. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης σχολιάζει την ήττα από τον Ατρόμητο και γράφει για τις ανάγκες της ομάδας ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ηγέτη στην άμυνα, έχει τεράστιο πρόβλημα στην αμυντική του λειτουργία, ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις και το ανησυχητικό είναι ότι τα κακώς κείμενα της ομάδας παραμένουν με αποτέλεσμα να χάνονται πολλοί βαθμοί. Πέμπτη ήττα στο πρωτάθλημα,  τρίτη μέσα στη Λεωφόρο,  όγδοο αρνητικό αποτέλεσμα σε 15 αγωνιστικές, αν υπολογίσουμε και τις τρεις ισοπαλίες και πλέον βρίσκεται στο -4 από την τρίτη  θέση της βαθμολογίας.
Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του ηγέτη. Επιρρεπής στο λάθος, δεν εμπνέει σιγουριά και δεν έχει καταφέρει να δέσει με κανέναν από τους υπόλοιπους τρεις στόπερ, τους Τριανταφυλλόπουλο-Κουτρουμπή-Ρισβάνη. Ο Αναστασίου ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα με πολλές αλλαγές στην άμυνα σε όλες τις θέσεις με εξαίρεση αυτή του αριστερού μπακ που είναι καπαρωμένη από τον Νάνο, όμως δεν τα έχει καταφέρει. Και οι συνεχείς αλλαγές στις δύο θέσεις των στόπερ, καταδεικνύουν το τεράστιο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό.
Παθητικό 15 γκολ, δηλαδή μέσο όρο 1 γκολ σε κάθε παιχνίδι! Έχει δεχτεί γκολ στα 10 από τα 15 παιχνίδια στο πρωτάθλημα! Κράτησε το "μηδέν" με Παναιτωλικό, ΟΦΗ, Εργοτέλη, Άρη και Καλλονή. Η άμυνα είναι το Α και το Ω σε μια νέα ομάδα και ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να βρει άμεσα λύσεις, αλλιώς ο Παναθηναϊκός θα χάσει και άλλους βαθμούς.
Πρέπει ο Παναθηναϊκός να πάρει στόπερ τον Ιανουάριο; Πιστεύω πως ναι. Και όχι απλά έναν παίκτη. Έναν ηγέτη για το κέντρο της άμυνας. Ο Σίλντενφελντ δεν έχει δικαιώσει μέχρι τώρα τους Νταμπίζα-Αναστασίου που στήριξαν πολλά στον έμπειρο Κροάτη αμυντικό. Πιθανότατα ο Σίλντενφελντ θα μείνει στον πάγκο στα δύο τελευταία παιχνίδια για το 2013 με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη στη Λιβαδειά και με την Ξάνθη την Κυριακή στη Λεωφόρο.
Παιχνίδια που θα χάσει όπως όλα δείχνουν και ο τραυματίας Μπεργκ. Χωρίς τον Σουηδό ο Παναθηναϊκός είναι διαφορετική ομάδα, λιγότερη επικίνδυνη επιθετικά και σίγουρα τον Ιανουάριο πρέπει να αποκτηθεί επιθετικός για να καλύψει το κενό του Φιγκερόα. Χρόνος υπάρχει για τη μεταγραφική περίοδο, αυτό που προέχει για τους "πράσινους" είναι να κλείσουν με δύο νίκες τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος για να μην πάει χαμένη η καλή και υγιής προσπάθεια από το ξεκίνημα της σεζόν. 

Πηγή: Contra

Live Streaming.17:15 Asteras Tripolis - Panionios Athens(πιθανο),Live Streaming.17:15 Veria FC - Panaitolikos,Live Streaming.17:15 Apollon Smirnis - Panathinaikos,Live Streaming.17:15 Kalloni Lekanopedio - PAOK Saloniki(αμφιβολα τα επομενα..)

Live Streaming.18:00 Tottenham - Liverpool FC England Premier League Eastern European Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με κασκόλ του «Super 3» ο Γκρόσκροϊτς της Ντόρτμουντ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λάβετε θέσεις... Μια νέα Ευρώπη γεννιέται!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηγέτη για την άμυνα και φορ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Όλα τα γκολ του Σαββάτου

 

Live Streaminng.21:00 Barcelona - Villarreal CF 2-1 Spain LIGA BBVA

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Όλα τα γκολ του Σαββάτου

Το εκκωφαντικό 6-3 στο "Έτιχαντ", η γκέλα της Ρεάλ, το "φάντασμα" της Σπόρτινγκ, οι ματσάρες στη Γερμανία και το "διπλό" του Ατρομήτου στη Λεωφόρο. Δείτε videos από όλα τα γκολ του Σαββάτου στην Ελλάδα και την Ευρώπη. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με κασκόλ του «Super 3» ο Γκρόσκροϊτς της Ντόρτμουντ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λάβετε θέσεις... Μια νέα Ευρώπη γεννιέται!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηγέτη για την άμυνα και φορ


Live Streaminng.21:00 Barcelona - Villarreal CF 2-1 Spain LIGA BBVA