3 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τεστ αντοχών με Εφές

Στο "Αμπντί Ιπεκτσί" της Κωνσταντινούπολης δοκιμάζεται απόψε (21:45, ΕΤ1) ο Παναθηναϊκός, αναζητώντας μια δεύτερη νίκη που θα τον φέρει εξ αρχής σε θέση ισχύος στη μάχη της πρόκρισης από το Top 16 της Ευρωλίγκας.


Σ' έναν όμιλο που περιλαμβάνει ταξίδια σε Μόσχα (ΤΣΣΚΑ), Μαδρίτη (Ρεάλ), Μάλαγα (Ουνικάχα) και Κάουνας (Ζαλγκίρις) ενδεχόμενο διπλό στην πόλη θα λειτουργήσει ευεργετικά για το "τριφύλλι". Όχι μόνο βαθμολογικά, με το απόλυτο στις πρώτες δύο αγωνιστικές, αλλά και ψυχολογικά, καθώς θα επιβεβαιώσει την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη μετά τις δραστικές αλλαγές στο ρόστερ.
Φαινομενικά η Εφές συνετρίβη (90-71) στην πρεμιέρα από την ΤΣΣΚΑ. Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα, γιατί μέχρι το 30' το παιχνίδι ήταν κλειστό και η διαφορά πολύ μικρή. Απλώς αφότου η ρωσική ομάδα ξέφυγε, οι παίκτες του Οκτάι Μαχμούτι εγκατέλειψαν τη μάχη.
Πρόκειται δε για μια από τις πιο γεμάτες σε επιλογές ομάδες της διοργάνωσης. Ξεχωρίζουν σαφέστατα οι Τζόρνταν Φάρμαρ και Σάσα Βούγιασιτς που καλοπληρώθηκαν για ν' αφήσουν το ΝΒΑ, υπάρχουν όμως επίσης ο Ερντέν, ο Σαβάνοβιτς, ο Λούκας, ο Μπάρατς, ο Σιπ και ο Μπατίστα, οι οποίοι μπορούν κατά συνθήκες να χριστούν πρωταγωνιστές της μιας βραδιάς, καθορίζοντας τη μοίρα ενός αγώνα.
Σε όλα τα παραπάνω ο Αργύρης Πεδουλάκης καλείται ν' αντιμετωπίσει και την απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο "κάπτεν" του Παναθηναϊκού ήταν γνωστό ότι δεν θα προλάβει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Ζαλγκίρις, όταν κι έπαιξε μόνο τέσσερα λεπτά, αλλά όπως και να 'χει το κενό του, σε οργάνωση, εμπειρία, διαχείριση καταστάσεων, δεν καλύπτεται εύκολα.
Εκτός κι αν ο Μπανκς πάρει τις απαραίτητες βοήθειες που χρειάζεται από τον Ούκιτς. Διαφορετικά ο Παναθηναϊκός θα έχει πρόβλημα σ' έναν τομέα που η Εφές με τον Φάρμαρ μπορεί να κυριαρχήσει. Τουλάχιστον είναι διαθέσιμος ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος απέναντι σε light ψηλούς, έχει το ξεκάθαρο πλεονέκτημα.
Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο… δεκάλογος του coach!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Παρών»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Premier League: Ναρκωτικά, ρατσισμός, στημένα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρώσος υπήκοος ο Ντεπαρντιέ με υπογραφή Πούτιν

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσφυγή για κατάργηση του όρκου στα δικαστήρια

Δεν υπάρχουν σχόλια: