3 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:387 λουκέτα στην Ξάνθη

Σε 387 ανέρχονται οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Π.Ε. Ξάνθης και είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο του Επιμελητηρίου, οι οποίες έβαλαν λουκέτο το 2012.

Η οικονομική ασφυξία που έχει προσβάλει τα τελευταία χρόνια την τοπική αγορά της Ξάνθης έχει οδηγήσει σε οικονομικό μαρασμό το σύνολο των επιχειρήσεων, με τους τομείς της ένδυσης, της υπόδησης και της μεταποίησης να πλήττονται περισσότερο.
Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης έχουν πληγεί και αυτά από την οικονομική κρίση, με τους καταναλωτές της Ξάνθης να περιορίζουν τόσο την ποσότητα του ψωμιού όσο και του γάλατος που καθημερινά προμηθεύονται.
Το 2012 έφυγε αφήνοντας πίσω του 387 λουκέτα στην Ξάνθη, ωστόσο δεκάδες είναι οι επιχειρήσεις που μπορεί να έχουν βάλει τέλος στις εμπορικές τους δραστηριότητες ωστόσο επειδή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εξοφλήσουν τις οφειλές τους προς το Επιμελητήριο παραμένουν εγγεγραμμένοι στα μητρώα του.
Στον αντίποδα του οικονομικού μαρασμού, ελπιδοφόρο το γεγονός πως 413 επιχειρήσεις έκαναν έναρξη δραστηριοτήτων τους μέσα στην χρονιά που πέρασε στην Π.Ε. Ξάνθης, ωστόσο δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έμποροι προχωρούν στην τυπική σύσταση κάποιας επιχείρησης ώστε να επωφεληθούν των επιχορηγήσεων ή να ενταχθούν σε κάποιο επιδοτούμενο πρόγραμμα 
Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Premier League: Ναρκωτικά, ρατσισμός, στημένα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρώσος υπήκοος ο Ντεπαρντιέ με υπογραφή Πούτιν

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Παρών»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσφυγή για κατάργηση του όρκου στα δικαστήρια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο… δεκάλογος του coach!

Δεν υπάρχουν σχόλια: