3 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δερμιτζάκης: "Στο ίδιο επίπεδο και μετά τη διακοπή"

Στους στόχους του Πανθρακικού για τη νέα χρονιά και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης.


Αναλυτικά τόνισε: "Το 2012 ήταν μία εποικοδομητική χρονιά για τον Πανθρακικό με την άνοδο του στην Super League και την καλή του πορεία στον 1ο γύρο. Η ομάδα άλλαξε επίπεδο και αυτό πιστώνεται στη διοίκηση,που είναι οι δημιουργοί αυτής της κατάστασης, σε όλους τους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα οι οποίοι δουλεύουν για το καλύτερο αποτέλεσμα, στους ανθρώπους που εργάζονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και το διοικητικό προσωπικό. Φυσικά το μεγαλύτερη μερίδιο της επιτυχίες ανήκει στους ποδοσφαιριστές που είναι οι πρωταγωνιστές και κάνουν πολλές θυσίες. Ξεχωριστό κομμάτι αποτελεί ο κόσμος, που αποτελεί τον 12ο παίχτη και βρίσκεται πάντα δίπλα μας".
Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τόνισε τα εξής: "Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα μας περιλαμβάνει συνεχόμενα παιχνίδια και η αρχή πραγματοποιείται την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ που διαθέτει καλούς παίχτες και καλό προπονητή. Στην προσπάθεια μας αυτή δεν υπολογίζονται οι Μιχαλόπουλος, Μακρυδημήτρης ενώ αμφίβολος είναι ο Σκλιοπίδης".

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Premier League: Ναρκωτικά, ρατσισμός, στημένα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρώσος υπήκοος ο Ντεπαρντιέ με υπογραφή Πούτιν

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Παρών»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσφυγή για κατάργηση του όρκου στα δικαστήρια

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μεταγραφολογίας, το ανάγνωσμα…

Μεταγραφολογίας, το ανάγνωσμα…
Αλλιώς ξεκίνησε ο φετινός χειμώνας, κι αλλιώς εξελίσσεται…

Ήταν μεγάλο το κύμα ενθουσιασμού που δημιουργήθηκε από ΜΜΕ, το οποίο δεν βλέπουμε να μεταφράζεται –για την ώρα- σε μπαράζ μεταγραφών.
Θα ξεκινήσω όμως, από αλλού, το κείμενό μου.
Καθόμουν πριν λίγες ώρες στη δουλειά και έχοντας αποφασίσει να αναφερθώ στα περίεργα των μεταγραφών που βλέπουμε και φέτος, δεν είχα λογαριάσει τον … ξενοδόχο και παλιό μέλος του paokmania, ονόματι Olivares, από τα κείμενα του οποίου πολλά έχουμε διδαχθεί κατά καιρούς.
Και, πάνω που επέστρεψα σπίτι και έκατσα να συγκεντρώσω τις σκέψεις μου, ξαφνικά τις είδα όλες γραμμένες στο forum του paokmania, από το χέρι του εν λόγω κυρίου. Όσο όμως ο ίδιος αρνείται πεισματικά να γράψει στην κεντρική σελίδα, τόσο κι εγώ θα γράφω ότι μου έρθει, ακόμα κι αν υπάρχει ο κίνδυνος να κατηγορηθώ για… λογοκλοπή! Κάτι που βέβαια, δεν ισχύει…
Επιστρέφοντας λοιπόν στα των μεταγραφών, θα επιχειρήσω να παραθέσω κάποιες σκέψεις που αφορούν τους μεταγραφικούς στόχους που έχουν ήδη ακουστεί, μπας και καταφέρω να καταλάβω τι θέλουν να πετύχουν οι ιθύνοντες της ομάδας.
Καθότι μάλιστα δεν έχω ουδεμία πληροφόρηση περί νέων αποκτημάτων, θα αρκεστώ στα… λογικά συμπεράσματα που βγάζουμε όλοι μας.
Γιάννης Σκόνδρας : Ο Δεξιός μπακ του Ατρόμητου, έχει κάνει αρκετά καλή πορεία στη Σούπερ λίγκα, εδώ και δυο χρόνια. Με καλή σωματοδομή, νεαρή ηλικία και συγκροτημένη παρουσία εντός γηπέδου, έχει τραβήξει τα βλέμματα. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως καθιερώθηκε τον καιρό του Δώνη στον Ατρόμητο, μα συνέχισε κι αργότερα τις καλές εμφανίσεις.
Δεν έχει δείξει άριστα δείγματα βέβαια, αλλά ούτε και απογοητευτικά. Το ζήτημα είναι να ζυγίσουμε αν αξίζει να απορρίψουμε τον φέρελπι Αποστολόπουλο για να στραφούμε σε έναν παίκτη κατά τι καλύτερο, ο οποίος όμως δεν έχει και τις μεγαλύτερες συμπάθειες στην κερκίδα, ενώ αγωνιστικά τίποτα δεν δείχνει ότι μπορεί να μας ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ.
Για λύση από τον πάγκο, θα ήταν πολύ καλή κίνηση.
Συμπέρασμα; Αν μιλάμε για μια κίνηση χωρίς κόστος, και με προσεκτικές κινήσεις τόσο από την ομάδα όσο και από τον παίκτη, το πρόσημο είναι θετικό.
Αν από την άλλη ο Ατρόμητος ζητά τον ουρανό με τα άστρα ενώ ο παίκτης έχει μια συμπεριφορά βεντέτας από το Λιμάνι, τότε να λείπει το βύσσινο…
Σημείωση : Τους παίκτες του ΠΑΟΚ τους προκαλούν οι κερκίδες κι αυτοί γελάνε. Όχι το αντίστροφο…
Michael Olaitan: Ο Νιγηριανός επιθετικός με τις συμπαθητικές εμφανίσεις στη φετινή σαιζόν, μπήκε σχεδόν με το… ζόρι στη ζωή μας, αφού οι καθημερινές αναφορές στο όνομά του από κάποιες εφημερίδες από τον Νοέμβρη, μας έκαναν να πιστέψουμε πως αποτελεί ήδη παίκτη του ΠΑΟΚ. Πιθανότατα πρόκειται για καλό ταλέντο, με περιθώρια εξέλιξης, μα το μόνο που έχουμε χειροπιαστό ως τώρα, είναι οι μανιώδεις αναφορές σε αυτόν από τον προπονητή της Βέροιας.
Και ερωτώ : Είναι αυτό σοβαρό δείγμα; Πως είναι δυνατόν να πειστούμε για την ποιότητα ενός παίκτη, με μόνο δείγμα τις αναφορές του προπονητή του, ενώ το συμβόλαιο του λήγει σε λίγους μήνες και η ομάδα του ψάχνει αγοραστές;
Επιπλέον, ο μάνατζερ του τις τελευταίες ημέρες έχει επιδοθεί σε συνεντεύξεις, όπου προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν έχει χαθεί ακόμα η υπόθεση απόκτησης του, με προφανή στόχο να εμπλέξει ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ σε παιχνίδι εντυπώσεων και… πλειστηριασμό.
Μέσα σε όλα αυτά, έχουμε και τις αστείες αναφορές κάποιων  -υπερτροφικών- αθώων περιστερών της ΠΑΟΚτσήδικης ενημέρωσης, οι οποίοι βρήκαν ευκαιρία να κράξουν όσους διοικητικούς αντιπαθούν (;). Θα έρθει όμως η ώρα τους σε άλλο κείμενο.
Προσωπική εκτίμηση; Δεν χρειάζεται να εμπλακεί ο ΠΑΟΚ σε κανένα παιχνίδι για έναν παίκτη που δεν έχει δείξει τίποτα το συγκλονιστικό. Προφανώς μπορεί τελικά να αποδειχθεί «χρυσός», αλλά αυτό το μπορεί, δεν αρκεί για να σύρει μια ομάδα με τις ανάγκες του ΠΑΟΚ, σε παιχνίδια μανατζαραίων και προπονητών. Ας τον πάρει ο Μαρινάκης να τον χαρίσει σε κανένα παραμάγαζο.
Αντελίνο Βιεϊρίνια : Δεν χρειάζεται συστάσεις. Μας έχει χαρίσει ατελείωτες στιγμές… πριαπισμού (αυτό είναι κλεμμένο από Olivares), τα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχουν όμως δύο αρνητικά στοιχεία.
Α) Το να φύγει ένας παίκτης σε προηγμένο πρωτάθλημα και να γυρίσει σε ένα χρόνο, όπως και να το δει κανείς, είναι πισωγύρισμα. Και φοβάμαι πως ακόμα και υποσυνείδητα, αυτό θα τον σιγοκαίει. Και δεν θα έχει το ίδιο κίνητρο να προσφέρει.
Β) Είναι πάγια σκέψη μου πως, αν ήταν στο χέρι μου, δεν υπήρχε περίπτωση να επιτρέψω αγορά παίκτη που θα κόστιζε άνω του ενός εκατομμυρίου. Αυτό είναι το ανώτατο όριο (πέραν των παικτών παγκόσμιας κλάσης) που θεωρώ πως δεν πρέπει να ξεπερνάμε, ιδιαίτερα όταν μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχαμε ούτε… 20 χιλιάρικα για μεταγραφές.
Συνυπολογίζοντας λοιπόν και το ρίσκο, θα έλεγα πως και για τον Βιερίνια, θα ήμουν αρνητικός, για τα ποσά που ακούγονται. ΑΝ ήταν πιο εφικτή και προσγειωμένη η πιθανή μεταγραφή του, δεν θα έλεγα όχι…
Lucas Perez Martinez: Αντιθέτως, στην περίπτωση του Ισπανού θα σταθώ στο αντίθετο άκρο της ζυγαριάς.
Έχοντας παρακολουθήσει λίγες, αλλά νομίζω ενδεικτικές εμφανίσεις του, δεν έχω καταφέρει να  βρω κάποιο στοιχείο που να με αποθαρρύνει. Έχει άριστη σωματοδομή για τη θέση που αγωνίζεται, νεαρή ηλικία, μεγάλο κίνητρο διάκρισης, ενώ είναι και αρκετά… κωλόπαιδο, με την καλή έννοια.  Δεν τίθεται καν ζήτημα για την τεχνική του κατάρτιση, με βάση τα όσα έχουμε δει πάντα.
Αν σε αυτά προσθέσουμε και το γεγονός πως η τιμή αγοράς του κυμαίνεται γύρω στο εκατομμύριο, τότε είναι η πρώτη και καλύτερη κίνηση που θα με ικανοποιήσει απόλυτα. Πάντα βέβαια, υπάρχει το ρίσκο σε μια επένδυση!
Ετυμηγορία; Φέρτε τον με κλειστά μάτια!
Danko Lazovic: Ο Σέρβος επιθετικός δε παύει να απασχολεί το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες. Και η αλήθεια είναι πως ήταν ο βασικός λόγος που επέλεξα να γράψω αυτό το κείμενο.
Θα είμαι ειλικρινής. Δεν έχω καταφέρει να σχηματίσω άποψη για τις δυνατότητες του από τα λίγα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Κι αυτό, γιατί ΟΛΑ αυτά τα βίντεο εστιάζουν ΜΟΝΟ στα γκολ που έχει κατά καιρούς πετύχει, και σχεδόν όλα είναι… εξ επαφής!
Δεν λέω, το βιογραφικό του δείχνει πως πρόκειται για έναν αρκετά σύγχρονο επιθετικό, με λιγοστά προβλήματα τραυματισμών και εμπειρίες από προηγμένα πρωταθλήματα (Γερμανία, Ολλανδία αλλά και Ρωσία).
Από την άλλη όμως, δεν έχω αντιληφθεί το ΓΙΑΤΙ, ένας παίκτης που όλοι μας παρουσιάζουν ως φορ, πρέπει να αποτελεί αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ, με τους Σαλπιγγίδη και Κλάους στο ρόστερ, και λιγοστές  αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι το καλοκαίρι.
Προφανώς, κάθε αναβάθμιση του ρόστερ είναι για καλό, αλλά θεωρώ πως αν ο Λάζοβιτς δεν έχει κάποιο κρυφό (από το διαδίκτυο και τα βίντεο) χάρισμα στις τρίπλες, τις πλαγιοκοπήσεις, τις κάθετες μπαλιές ή έστω τις στημένες φάσεις, τότε δεν νομίζω πως θα έπρεπε να μπαίνουμε στη διαδικασία να συζητάμε το πώς θα καλύψουμε το…  ένα ολόκληρο εκατομμύριο που ζητά ο παίκτης για μόλις έξι μήνες δανεισμού (βάσει των ρεπορτάζ που διαβάζουμε…) ! Ειδικά από την ώρα που σε άλλες θέσεις η ομάδα πονάει περισσότερο!
Αφήστε που εδώ, προκύπτει και το άλλο ζήτημα : ΕΝ τέλει τι σύστημα θα παίζει η ομάδα; Θα το αλλάξει ο Δώνης σε 4-3-3 ή όχι; Αν ναι, ο Λάζοβιτς θα χωράει;
Ακριβώς επειδή ξεκαθάρισα από την αρχή, ότι δεν είμαι βέβαιος για τις δυνατότητες του, ΔΕΝ είμαι βέβαιος και για την απάντηση. ΑΝ οι υπεύθυνοι – και δη ο Σιστιακόφ- είναι τόσο βέβαιοι, δεν μου πέφτει λόγος.
Επομένως, για την περίπτωση Λάζοβιτς, μένω με τα ερωτηματικά…
Εν κατακλείδι, νομίζω έγινε φανερό από τα όσα έγραψα, ότι ως τώρα με τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον ΠΑΟΚ, στο σύνολο, δεν… κατουρήθηκα κι απ τη χαρά μου. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι όλοι αποτυχημένοι, ή αν έρθουν δεν θα αναβαθμιστεί η ομάδα.
Απλά θεωρώ πως με τα ίδια λεφτά που ακούγονται, ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει ποιοτικότερες επιλογές , προστατεύοντας το μπάτζετ του.
Έκτος κι αν, πολλά από αυτά που έχουν μαθευτεί ως τώρα, ήταν περισσότερο κινήσεις για να θολώσουν τα νερά. Ή απλά για να έχει ο κόσμος και οι εφημερίδες να ασχολούνται. Ειδικά στην περίπτωση Βιερίνια, κάτι τέτοιο δεν μου φαίνεται απίθανο, μετά τα ραντεβουδάκια και τα… δείπνα που δημοσιεύτηκαν… 
 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αστέρας Τρίπολης: Προετοιμασία με καρέ απουσιών

Αστέρας Τρίπολης: Προετοιμασία με καρέ απουσιών | onsports.gr
Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το παιχνίδι του Σαββάτου (5/1, 17:15) με την ΑΕΚ, με τον Σάκη Τσιώλη να μην υπολογίζει τέσσερις παίκτες.
Οι Μάρτον Φούλοπ, Τάσος Μπακασέτας, Δημήτρης Κουρμπέλης και Πάπα Καλίφα Σανκαρέ, είναι τραυματίες και δεν προλαβαίνουν να είναι έτοιμοι, ενώ αντίθετα, μέρα με τη μέρα ο Φερνάντο Ουσέρο δείχνει όλο και πιο έτοιμος και ο 53χρονος τεχνικός σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει βασικό με την ΑΕΚ.
Η προετοιμασία του Αστέρα θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή και μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.
ΠΗΓΗ:Onsports.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Volley League: Σε μια… δόση η 12η αγωνιστική

Volley League: Σε μια… δόση η 12η αγωνιστική | onsports.gr
αύξηση του font size
Όλα τα παιχνίδια της δωδέκατης μέρας του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ των ανδρών θα γίνουν το Σάββατο (05/01) όπως ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ την Πέμπτη (03/01).
Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ ενώ ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Αλεξανδρούπολη από τον τοπικό Εθνικό κι ο Ολυμπιακός υποδέχεται στου Ρέντη τη Λαμία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο 05/01/2013
Μίκρας 17.00: ΓΣ Ηρακλής - ΠΑΟΚ
(Διαιτητές: Θέμελης, Σιμίδης, Κομισάριος: Αντωνούλης)

Αιγινίου 17.00: ΜΑΣ Νίκη - ΑΣ Αρης (NovaSports 1)
(Διαιτητές: Βασιλειάδης, Γεωργιάδης Μ., Κομισάριος: Μιχελινάκης)

Σύρου 17.00: ΑΟ Φοίνικας - ΑΟ Κηφισιάς
(Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά Λ., Κομισάριος: Ανδρονικίδης)

Μίλωνα 18.00: ΑΟΝΣ Μίλων - ΓΑΣ Παμβοχαικός
(Διαιτητές: Φραγκάκης, Ράπτης, Κομισάριος: Βασιλειάδης)

Αλεξ/πολης 19.00: ΜΓΣ Εθνικός - Παναθηναικός
(Διαιτητές: Αμασιάδης, Τσεπκινλής, Κομισάριος: Λαδάς)

Ρέντη 20.00: Ολυμπιακός - ΓΣ Λαμία (NovaSports 3)
Διαιτητές: Καραμπέτσος, Μουλά Ειρ., Κομισάριος: Πέρρος) 

ΠΗΓΗ:Onsports.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δερμιτζάκης: "Στο ίδιο επίπεδο και μετά τη διακοπή"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο… δεκάλογος του coach!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:387 λουκέτα στην Ξάνθη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν ξεχνά το Μάντσεστερ ο Ρονάλντο

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ποιοι δικαιούνται φθηνό ρεύμα


Οι επικείμενες αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος θα επιφέρουν νέες μεγάλες επιβαρύνσεις στου καταναλωτές...
Ποιοι δικαιούνται φθηνό ρεύμαΩστόσο, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας αναμένεται να διευρύνει τις προϋποθέσεις υπαγωγής των καταναλωτών στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της ΔΕΗ και να δώσει έτσι ανάσα σε χιλιάδες νοικοκυριά.
Με τα Κοινωνικά Τιμολόγια της ΔΕΗ οι καταναλωτές μπορούν να κερδίσουν ονομαστική έκπτωση από 10% έως και 20% στον λογαριασμό του ηλεκτρικού, εφόσον η κατανάλωση είναι εντός του προκαθορισμένου, από το υπουργείο Περιβάλλοντος πλαισίου.
Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
-Άτομα με χαμηλό εισόδημα (ΚΟΤ1 δικαιούνται έκπτωση 10%).
• Να έχουν οικογενειακό εισόδημα μικρότερο από το ατομικό αφορολόγητο των μισθωτών - συνταξιούχων, δηλαδή τις 12.000.
-Τρίτεκνοι (ΚΟΤ1 δικαιούνται έκπτωση 10%).
•Θα πρέπει ο αιτών να είναι τρίτεκνος με οικογενειακό εισόδημα μικρότερο από το ατομικό αφορολόγητο όριο της κατηγορίας των τριτέκνων δηλαδή 23.500 ευρώ.
-Άτομα με αναπηρία (ΚΟΤ2 δικαιούνται έκπτωση 20%).
•Θα πρέπει ο αιτών είναι άτομο με αναπηρία μεγαλύτερη από 67% ή άτομο που το βαρύνουν προστατευόμενα μέλη με αναπηρία μεγαλύτερη από 67% και τo οικογενειακό εισόδημα του να είναι μικρότερο από το ατομικό αφορολόγητο όριο, όπως αυτό διαμορφώνεται, με τον συνυπολογισμό όλων των ατόμων της οικογενείας με αναπηρία 67% και άνω.
-Μακροχρόνια άνεργοι (ΚΟΤ2 δικαιούνται έκπτωση 20%).
•Θα πρέπει ο αιτών είναι άνεργος για τουλάχιστον 12 συνεχόμενους μήνες στις 30 Νοεμβρίου του 2010 με οικογενειακό εισόδημα μικρότερο από τις 12.000 ευρώ. 
ΠΗΓΗ:prionokordela,gr.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ιδανική πρεμιέρα οι Κορασίδες, 3-0 τη Δανία

Με το… δεξί ξεκίνησε η Εθνική Κορασίδων την προσπάθειά της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος καθώς επικράτησε εύκολα της αντίστοιχης ομάδας της Δανίας.
Οι παίκτριες του Τάκη Φλώρου δεν δυσκολεύτηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, στο κλειστό της Νέας Ιωνίας Βόλου, και σε λιγότερο από μια ώρα πήραν την πρώτη τους νίκη στο δρόμο για τα τελικά της διοργάνωσης.
Τα σετ: 25-14, 25-14, 25-6
Ελλάδα (Τάκης Φλώρος): Βασιλαντωνάκη 11 (4 άσοι, 5/8 επ., 2 μπλοκ), Ψωμά 10 (8/12 επ., 67% υπ., 2 μπλοκ), Κωνσταντινίδου 6 (6 άσοι), Στράντζαλη 13 (5 άσοι, 7/9 επ., 17% υπ., 1 μπλοκ), Καλαντάτζε 5 (1 άσος, 1/1 επ., 3 μπλοκ), Γκουντιμένκο 7 (2 άσοι, 3/6 επ., 2 μπλοκ), Σουπιώνη (λ, 30% υπ.), Σωτηρίου 1 (1/1 επ.), Ξανθοπούλου, Χαμπηλομάτη, Παπαδοπούλου, Φακοπουλίδου 1 (1/1 επ.)
Δανία (Ματς Όλοφ Μπιόρκμαν): Νταλ 1 (1 άσος), Κέλστρουπ (22% υπ.), Χούγκαρντ 2 (1 άσος, 1/3 επ.), Νίλσεν 2 (1 άσος, 1/3 επ.), Μάγκνουσεν 6 (6/20 επ., 38% υπ.), Ναν. Μόλγκαρντ 5 (1 άσος, 4/13 επ.), Μπριξ (λ, 33% υπ.), Μόγκενσεν, Λάμπαχ, Όουι, Στρόμπεκ, Νορ. Μόλγκαρντ 1 (1 άσος)
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάκης Φλώρος, μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Ήταν μόλις το πρώτο παιχνίδι. Η διοργάνωση έχει πολύ δρόμο ακόμα. Ήμασταν σοβαροί, διατηρήσαμε τον ρυθμό μας και είχαμε πειθαρχία στο παιχνίδι μας. Τώρα πάμε για το ‘δύο στα δύο’ με το Αζερμπαϊτζάν και μετά μπαίνουμε στα πιο δύσκολα».

ΠΗΓΗ:Onsports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ποιοι δικαιούνται φθηνό ρεύμα

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κρίστοφερ: «Θέλουμε να επιστρέψουμε με τη νίκη»

Το «διπλό» θα επιδιώξει αύριο (04/01, 21.45) στο ΣΕΦ, κόντρα στον Ολυμπιακό, η Μπεσίκτας όπως παραδέχθηκε ο Πάτρικ Κρίστοφερ.
Ο 24χρονος Αμερικανός τόνισε πως τόσο οι ίδιοι όσο και οι αντίπαλοί τους προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα του Top 16, λογικό είναι λοιπόν να επιδιώξουν την πρώτη νίκη τους: «Αμφότερες οι ομάδες προερχόμαστε από ήττα στην πρεμιέρα του Top 16 και θα παραταχθούμε στο παρκέ για τη νίκη. Γνωρίζουμε πόσο δυνατή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Είναι, επίσης, πρωταθλητές Ευρώπης. Εμείς, όμως, θέλουμε να επιστρέψουμε στην Κωνσταντινούπολη με τη νίκη».

ΠΗΓΗ:Onsports.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δερμιτζάκης: "Στο ίδιο επίπεδο και μετά τη διακοπή"

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΣΑΚ: «Καλή επιτυχία, κόουτς!»

Ανακοίνωση, με την οποία εύχεται καλή επιτυχία στο νέο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ανδρών, εξέδωσε ο ΠΣΑΚ.
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέφρασε τη στήριξή του στον Αντρέα Τρινκιέρι και το επιτελείο του, Γιώργο Λιμνιάτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ηλία Καντζούρη, ευχόμενος παράλληλα να συνεχιστούν επιτυχίες της «επίσημης αγαπημένης».
Η ανακοίνωση: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εύχεται στο νέο προπονητή της εθνικής ομάδας, Αντρέα Τρινκέρι, καθώς και στους συνεργάτες του, Γιώργο Λιμνιάτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ηλία Καντζούρη, καλή επιτυχία. Οι Έλληνες καλαθοσφαιριστές θα είναι πάντα στο πλευρό τους και όλοι μαζί να συνεχίσουμε τις επιτυχίες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος».

ΠΗΓΗ:Onsports.gr

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χάινς: "Κλειδί" η άμυνα με Μπεσίκτας

Χάινς, Κλειδί, Μπεσίκτας,chains, kleidi, besiktasΟ αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού, Κάιλ Χάινς, τόνισε πως η άμυνα θα είναι το "κλειδί" του εντός έδρας αγώνα με την Μπεσίκτας (4/1), για την 2η αγωνιστική του Top 16, ενώ αναφέρθηκε και στον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό, Αντρέα Τρινκιέρι, λέγοντας πως ο ιταλός είναι ο λόγος που βρίσκεται εδώ."Νομίζω είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με τη Μπεσίκτας. Μετά την πρώτη μας ήττα στο TOP-16 κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες.Δεν μας άρεσε καθόλου που χάσαμε. Η άμυνα θα είναι το κλειδί για τη νίκη. Επίσης το πώς θα λειτουργήσουμε στην επίθεση παίζει μεγάλο ρόλο.Δεν λέω πως δεν είχαμε ενέργεια και κίνητρο, δεν ψάχνω για δικαιολογίες, υπήρχε μια κούραση από το ταξίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Θέλουμε νίκες, είμαστε πεινασμένοι και απλά πιστεύω πως δεν παίξαμε καλά", είπε για το ματς με την Μπεσίκτας.Στην συνέχεια, μίλησε και για την παλαιότερη συνεργασία του με το νέο ομοσπονδιακό προπονητή, Αντρέα Τρινκιέρι, όταν αγωνιζόταν στην ιταλική Βερόλι και πόσο τον βοήθησε ως παίκτη:"Δεν το έχω ξεχάσει. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι ο λόγος που είμαι εδώ, έχει φοβερό μπασκετικό IQ, έχω μιλήσει με συμπαίκτες μου, τους εξήγησα πόσο καλός είναι.Μπορεί να καταφέρει πολλά και του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον με την Εθνική Ελλάδος".

Πηγή: Sport.gr

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα πλάνα του Καλαϊτζίδη ενόψει Ολυμπιακού

Εχοντας υπόψη του ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Γεωργιάδη και Καλί, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έκανε πρόβα ενδεκάδας για τον κυριακάτικο αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός, λοιπόν, δοκίμασε στο δίτερμα της Πέμπτης (3/1) τον Λόπεζ κάτω από τα γκολπόστ, στο δεξί άκρο της τον Σνάουτσνερ, στο αριστερό τον Αμαραντίδη και στο κέντρο της άμυνας τους Μπάρμπα και Ορέστες.Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Καλαϊτζίδης δοκίμασε τους Καφέ και Γεωργέα, που τα πήγαν πολύ καλά απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο αριστερό άκρο της επίθεσης τον Γκιγέρμο και στο δεξί το νεαρό Παυλίδη.Τέλος σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης, οι Κόστλι και Ιωάννου θα είναι αυτοί που θα ξεκινήσουν στην αρχική ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-4-2.Κατά τα λοιπά, η σημερινή (3/01) προπόνηση επικεντρώθηκε στις στημένες φάσεις, με μοναδικό απόντα για μία ακόμη μέρα τον Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος αναμένεται να αφιχθεί στη Βέροια το βράδυ. Η τελευταία δυνατή προπόνηση των κυανέρυθρων θα διεξαχθεί στην Παρασκευή (04/01) στις 15.30 στο Ταγαροχώρι και κατόπιν ο Καλαϊτζίδης θα ανακοινώσει την αποστολή.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καπετάνος: "Ο Αλκαράθ ήρθε με χαρτάκι"

Ο Κώστας Καπετάνος σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθλητικό Metropolis μίλησε για την προσφυγή του κατά τις ΠΑΕ Άρης ενώ αναφέρθηκε και στο πως θεωρεί ότι έγινε η πρόσληψη του Λούκας Αλκαράθ.


Αναλυτικά:
Για την προσφυγή του δήλωσε: "Είμαι με την οικογένειά μου αυτή τη στιγμή, ήρεμος. Δεν έχει τελειώσει το θέμα με τον Άρη καθώς δεν με έχουν πάρει κανένα τηλέφωνο από την ΠΑΕ, ενώ η προσφυγή μου εκδικάζεται στις 7 του μηνός. Εγώ θα ξαναπώ ότι δεν θέλω ούτε ευρώ παραπάνω από αυτά που έχω δουλέψει. Δεν φεύγω από τον Άρη γιατί δεν πληρωνόμουν, απλά δεν πήγαινε άλλο στην ομάδα. Το μόνο που ζητώ είναι τα δεδουλευμένα μου".
Για το λόγο που έφυγε από τον Άρη υποστήριξε: "Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ένιωσα ότι δεν μπορώ να μείνω στην ομάδα. Δεν μπορούσα να συνεχίσω στον Άρη. Υπήρχε ένα κενό και ειδικά με την πρόσληψη του νέου προπονητή, έγιναν ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα. Ο νέος προπονητής ήρθε κατά την γνώμη μου με «χαρτάκι», αφού τελειώνει άτομα που έχουν βοηθήσει, όπως ο Γκέσιος. Διαβάζω ότι έχει και μία λίστα με πέντε άτομα που θέλει να διώξει, ενώ η ομάδα χρειάζεται αυτούς τους παίκτες".
Για το γιατί πιστεύει πως δεν τον ήθελαν στην ομάδα δήλωσε: "Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι όλοι οι προπονητές που ήρθαν στην αρχή με είχαν εκτός, ενώ μετά βλέποντας την απόδοσή μου, με έβαζαν στις αποστολές. Κάποιος άλλος δεν ήθελε τον Κώστα Καπετάνο στην ομάδα. Επειδή έπαιξα και σε Ηρακλή και σε Βόλο, κάποιοι δεν με ήθελαν, αλλά δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς ποιοι είναι αυτοί".

Για τις πολλές μεταγραφές του Άρη σχολίασε: "Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως η ομάδα με τις μεταγραφές το μόνο που κατάφερε ήταν να βγει μία φορά στην Ευρώπη και από εκεί και πέρα να καταχρεωθεί, όταν θα μπορούσαν να βασιστούν σε άτομα από την Κ-20 του συλλόγου. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί έκαναν αυτές τις κινήσεις, ίσως για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις κερδίζοντας χρήματα".
Για τη συχνή αλλαγή προπονητών στον Άρη είπε: "Θα μπορούσε η ομάδα να κρατήσει Πασιαλή-Μπουγιουκλή και να βγάλουμε τη χρονιά άνετα. Αλλά και ο καινούργιος τεχνικός θα βοηθήσει όσο μπορεί. Μακάρι και η καινούργια διοίκηση να κάνει ότι μπορεί για να προστατεύσει και να βοηθήσει την ομάδα".
Για το πότε πληρώθηκε από τον Άρη τελευταία φορά επισήμανε: "Τα τελευταία λεφτά τα πήρα τον Οκτώβρη. Πήρα 15000 ευρώ, από δεδουλευμένα, αλλά το περσινό μου συμβόλαιο είναι ακόμη σχεδόν απλήρωτο. Ακόμη μιλάω με τα υπόλοιπα παιδιά και πιστεύω πως η ομάδα θα ανακάμψει. Αυτό που πρέπει να αλλάξει στον Άρη είναι υπάρχει υπομονή και στήριξη στους παίκτες".
Κι όσο τέλος για το νέο σταθμό στην καριέρα του δήλωσε: "Ελπίζω ότι θα τελειώσει το θέμα με τον σύλλογο που συζητώ και να το μάθετε σε κανένα δεκαήμερο".

Πηγή: Contra

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δερμιτζάκης: "Στο ίδιο επίπεδο και μετά τη διακοπή"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν ξεχνά το Μάντσεστερ ο Ρονάλντο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τεστ αντοχών με Εφές

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ιμπραΐμοβιτς: "Προσφέρει γέλιο ο Μπαλοτέλι"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Μένουν μόνο λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του Πάτο"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσακώθηκαν για μεταγραφή μέσω Twitter

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κολλημένος στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Ολαϊτάν

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» παραμένει «κολλημένος» από τις 12:00 το μεσημέρι ο Μάικλ Ολαϊτάν της Βέροιας με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ταξιδέψει από την Αθήνα για την Θεσσαλονίκη.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χίμκι - Μπαρτσελόνα 78-65

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Χίμκι, η οποία επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 78-65 και σημείωσε την δεύτερη νίκη της στο "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Χίμκι που νίκησε την Μπαρτσελόνα με 78-65 στη Ρωσία και πήρε την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς στο "Top-16" της Ευρωλίγκας.
Για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, από την οποία έλειψε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο οι Πιτ Μάικλ και Εράζεμ Λόρμπεκ προσπάθησαν να διατηρήσουν κοντά στο σκορ τους Καταλανούς, όμως η Χίμκι έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα χωρίς δυσκολίες.
Η Χίμκι προσπάθησε να επιβάλει το παιχνίδι της στα πρώτα λεπτά του ματς, αλλά η Μπαρτσελόνα ισορρόπησε γρήγορα με τις δύο ομάδες τελικά να συμβαδίζουν. Με αυτόν τον τρόπο το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με προβάδισμα τριών πόντων για τους Ρώσους (21-18), έπειτα από τρίποντο του Ζουκανένκο λίγο πριν τη λήξη.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι αύξησαν την διαφορά τους μέχρι και τους επτά πόντους (40-33) για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με 46-41. Με την έναρξη της τρίτης περιόδου η Χίμκι θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την απόδοση της και θα καταφέρει να αποσπαστεί με 62-48, ύστερα από καλάθι του Κοπόνεν για να βρει το 30' τις δύο ομάδες στο 62-55.
Στα τελευταία δέκα λεπτά του παιχνιδιού οι Ρώσοι πάτησαν... γκάζι και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα με 78-65.
Τα δεκάλεπτα: 21-18, 46-41, 62-55, 78-65.
Χίμκι (Κουρτινάιτις): Αγκοστίν 7, Φριτζόν 13(1), Κοπόνεν 9(1), Βίαλτσεκ 4, Λόντσαρ 3, Ρίβερς 3(1), Μόνια 3(1), Ζουκανένκο 10(1), Πλάνινιτς 16, Ντέιβις 10, Νίλσεν.
Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Σάδα, Χουέρτας 8, Γιασικεβίτσιους 6, Ουάλας 1, Ινγκλς 8(2), Λόρμπεκ 12(2), Τζαβάι, Μάικλ 14, Τόμιτς 16.

Πηγή: Sport 24 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εθνική Νέων Χάντμπολ: Αναχώρησε για Σλοβακία

Για το Μιχαλόβτσε της Σλοβακίας αναχώρησε η Εθνική Νέων, ώστε το τριήμερο (4-6/1) να λάβει μέρος στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στον 3ο όμιλο με αντιπάλους Σερβία, Δανία και Σλοβακία και η αποστολή της είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού θα αντιμετωπίσει ομάδες με παράδοση στις μικρές ηλικίες και το άθλημα γενικότερα.
Αρχηγός Αποστολής είναι ο Κώστας Αλεξιάδης (αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ. ΟΧΕ), προπονητής ο Στέλιος Σεϊρεκίδης, συνεργάτης του ο Γιάννης Μπιζέτας και φυσιοθεραπευτής ο Βασίλης Βερύκιος.

Οι 16 αθλητές που βρίσκονται στην διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι: Ανδρέας Αραπακόπουλος (ΑΣΕ Δούκα), Θανάσης Παπαδόπουλος (ΧΑΝΘ), Νίκος Πασσιάς (Διομήδης Άργους), Δημήτρης Ζαχάρης (Δικέφαλος Αστέρας), Κώστας Γρηγοριάδης (ΓΑΣ Κιλκίς), Λευτέρης Σεϊρεκίδης (ΧΑΝΘ), Πέτρος Μπουκοβίνας (ΧΑΝΘ), Γρηγόρης Ιωάννου (Pontault Combault- Γαλλία), Νίκος Ζλατάνος (Φίλιππος Βεροίας), Νίκος Καφαντάρης (Άρης Θεσσαλονίκης), Δημήτρης Κατσίκης (Κορωπί), Γιώργος Μελετάκος (ΓΝΟ Άρης Νικαίας), Θανάσης Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Ευστράτιος Χατζηβακαλέλης (Φοίβος Συκεών), Βασίλης Αποστολίδης (ΠΑΟΚ), Νίκος Σαρηγιαννίδης (ΧΑΝΘ).
Το πρόγραμμα
4/1 (16:30) Σερβία- Ελλάδα
5/1 (16:30) Ελλάδα- Δανία
6/1 (19:00) Σλοβακία- Ελλάδα

ΠΗΓΗ:Onsports

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δερμιτζάκης: "Στο ίδιο επίπεδο και μετά τη διακοπή"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Premier League: Ναρκωτικά, ρατσισμός, στημένα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρώσος υπήκοος ο Ντεπαρντιέ με υπογραφή Πούτιν

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Παρών»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσφυγή για κατάργηση του όρκου στα δικαστήρια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο… δεκάλογος του coach!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:387 λουκέτα στην Ξάνθη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν ξεχνά το Μάντσεστερ ο Ρονάλντο

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Super League: Ο Καλογερόπουλος στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθηνών, θα διευθύνει τον αγώνα τη 16ης αγωνιστικής στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βέροια.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής:
Σάββατο (5/1)
Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα Σπάθας (Πειραιά)
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ Τριτσώνης (Αθηνών)
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός Στυλιάρας (Αιτωλ/νίας)

Κυριακή (6/1)
Άρης-Πανιώνιος Γιάχος (Χίου)
Ατρόμητος-Κέρκυρα Τοπούζης (Θράκης)
Πανθρακικός-ΠΑΟΚ Κάκος (Κέρκυρας)
Ολυμπιακός-Βέροια Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Δευτέρα (7/1)
Ξάνθη-ΟΦΗ Μάνταλος (Αθηνών)

ΠΗΓΗ:Onsports.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Premier League: Ναρκωτικά, ρατσισμός, στημένα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρώσος υπήκοος ο Ντεπαρντιέ με υπογραφή Πούτιν

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Παρών»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσφυγή για κατάργηση του όρκου στα δικαστήρια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο… δεκάλογος του coach!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:387 λουκέτα στην Ξάνθη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν ξεχνά το Μάντσεστερ ο Ρονάλντο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τεστ αντοχών με Εφές

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπαρτσελόνα: Εκτός ο Ναβάρο!

Λίγες μόνο μέρες μετά την εκπληκτική του εμφάνιση στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό πρωτάθλημα, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την προσπάθεια των «μπλαουγκράνα» στην αναμέτρηση με τη Χίμκι στη Μόσχα για τη δεύτερη αγωνιστική του ΣΤ’ ομίλου, στον οποίο βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, του Top – 16 της Ευρωλίγκας.
Ο 32χρονος γκαρντ έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, κάτι που δεν του επέτρεψε να ταξιδεύσει στη ρωσική πρωτεύουσα για να παίξει εναντίον των Ρώσων την Πέμπτη (3/1, 18:00), ενώ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στο παιχνίδι με τη Λαγκούν Άρο για την ACB το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (5-6/1) ανάλογα πάντα με την πορεία του τραυματισμού του.

ΠΗΓΗ:Onsports.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσφυγή για κατάργηση του όρκου στα δικαστήρια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο… δεκάλογος του coach!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:387 λουκέτα στην Ξάνθη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν ξεχνά το Μάντσεστερ ο Ρονάλντο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τεστ αντοχών με Εφές

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ιμπραΐμοβιτς: "Προσφέρει γέλιο ο Μπαλοτέλι"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Μένουν μόνο λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του Πάτο"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσακώθηκαν για μεταγραφή μέσω Twitter

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Premier League: Ναρκωτικά, ρατσισμός, στημένα

Το αγγλικό πρωτάθλημα θεωρείται εδώ και χρόνια το καλύτερο στον κόσμο με ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης να κοσμούν με την παρουσία τους τα γήπεδα της Premier League ωστόσο πίσω από τα φώτα υπάρχει ένας άλλος κόσμος, καθόλου ευχάριστος, όπως καταγράφεται από την έρευνα του περιοδικού "FourFourTwo".

Στην έρευνα πήραν μέρος 100 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους και 11 παίκτες της Premier League.Πιο αναλυτικά:-το 26% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως έχουν υπάρξει μάρτυρες ρατσιστικών σχολίων κατά την διάρκεια του αγώνα.
-το 50% συμφώνησε πως υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και μεγάλα αστέρια της Πρέμιερ Λιγκ που κάνουν χρήση ναρκωτικών, όπως κοκαΐνη.
-το 14% παραδέχτηκε ότι γνωρίζει πως υπάρχουν ακόμη στημένα παιχνίδια, ενώ μεγάλο είναι και το ποσοστό των αθλητών που αναφέρθηκαν στο ότι γίνεται χρήση αναβολικών.
-το 25% δήλωσε πως εάν ένας ποδοσφαιριστής είναι ομοφυλόφιλος, θα πρέπει να απομονώνεται.
Αμυντικός της League 2 δήλωσε: "Με έχουν βρίσει ρατσιστικά πολλές φορές κατά την διάρκεια του αγώνα. Αν με ενοχλεί; Φυσικά και με ενοχλεί, απλώς λυπάμαι για την άγνοια του συναδέλφου μου".
Παίκτης της Premier League μίλησε για το θέμα της χρήσης των ναρκωτικών, τονίζοντας: "Είναι διαδεδομένη. Αυτό που συμβαίνει στην κοινωνία, αντικατοπτρίζεται στον αθλητισμό. Το πρόβλημα που υπάρχει, αυτό αποδεικνύει".
Άλλος παίκτης που αγωνίζεται σε τοπ επίπεδο, τονίζει: "Εχω έρθει αντιμέτωπος με συγκεκριμένο αμυντικό που την μια σεζόν είναι ο γρηγορότερος που χω αντιμετωπίσει και την επόμενη σαν σκ...α. Σε κάνει να αναρωτιέσαι".
Το 50% από τους ερωτηθέντες, παραδέχτηκαν πως τόσο οι συμπαίκτες τους όσο και παίκτες άλλων ομάδων, κάνουν χρήση ναρκωτικών κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. "Είναι κοινό μυστικό ότι στις διακοπές οι πάντες κάνουν χρήση ναρκωτικών. Υπάρχει πολύ κοκαΐνη γιατί αφήνει τον οργανισμό σε εγρήγορση".
Για τα στημένα παιχνίδια, παίκτης της League 2 υπογραμμίζει το εξής: "Φυσικά και υπάρχουν στημένα παιχνίδια. Υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστές που με καλούν και μου ζητάν να ποντάρω σε συγκεκριμένα παιχνίδια, κυρίως προς το τέλος της σεζόν. Δεν έχω ενδώσει αλλά γνωρίζει καλά τι συμβαίνει".
Άλλα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα
-το 70% πιστεύει πως είναι γενικώς αποδεκτή η «βουτιά» για να κερδίσεις πέναλτι
-το 57% διαφωνεί στο ότι οι ποδοσφαιριστές κερδίζουν πολλά χρήματα
-το 25% παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιούν την φήμη τους για να εντυπωσιάζουν τις γυναίκες.
-το 54% δήλωσε πίστη σε συγκεκριμένες ομάδες
-το 25% υποστήριξε πως δεν πειράζει να χαθεί ένα παιχνίδι, εάν η ομάδα έχει παίξει καλά
-το 43% θεωρεί ότι αγωνίζεται μεγάλος αριθμός ξένων παικτών στην Αγγλία
Και το απίστευτα υψηλό ποσοστό του 78% πιστεύει πως η κατάθλιψη κυριαρχεί στο ποδόσφαιρο.

Πηγή: AEK365 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:387 λουκέτα στην Ξάνθη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν ξεχνά το Μάντσεστερ ο Ρονάλντο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τεστ αντοχών με Εφές

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ιμπραΐμοβιτς: "Προσφέρει γέλιο ο Μπαλοτέλι"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Μένουν μόνο λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του Πάτο"

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρώσος υπήκοος ο Ντεπαρντιέ με υπογραφή Πούτιν

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε προεδρικό διάταγμα με το οποίο παραχωρεί τη ρωσική υπηκοότητα στον Γάλλο ηθοποιό Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος απείλησε πρόσφατα να επιστρέψει το γαλλικό του διαβατήριο διαμαρτυρόμενος για την αύξηση της φορολογίας επί των πλούσιων Γάλλων.«Ο Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε προεδρικό διάταγμα με το οποίο παραχωρεί τη ρωσική υπηκοότητα στον Γάλλο Ζεράρ Ντεπαρντιέ», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, σταρ του γαλλικού σινεμά, ανακοίνωσε την Κυριακή ότι η απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γαλλίας με την οποία κρίθηκε αντισυνταγματική η φορολόγηση με συντελεστή 75% των πλουσιότερων γάλλων φορολογουμένων, δεν αλλάζει την απόφασή του να εγκατασταθεί στο Βέλγιο.

Στο μεταξύ, η γαλλική κυβέρνηση γνωστοποίησε την πρόθεσή της να προωθήσει τα μέτρα φορολογικής επιβάρυνσης των ατόμων με ετήσιο εισόδημα ενός εκατομμυρίου ευρώ και άνω και κατά τρόπο ώστε να μην προσκρούει στην απόφαση περί αντισυνταγματικότητας.

Ο πρόεδρος Πούτιν είχε ανακοινώσει στο τέλος του έτους ότι είναι έτοιμος να παραχωρήσει άδεια παραμονής ή ρωσικό διαβατήριο στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, εάν το επιθυμεί. «Αν ο Ζεράρ το θέλει πραγματικά, διευθετείται, και με θετικό τρόπο», είχε δηλώσει ο πρόεδρος της Ρωσίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο γάλλος ηθοποιός, ηλικίας 64 ετών, είχε ανακοινώσει πριν ότι επιθυμεί να επιστρέψει το γαλλικό του διαβατήριο και ότι θα επιδιώξει να λάβει βελγική υπηκοότητα. Παρευρίσκεται συχνά σε κινηματογραφικά φεστιβάλ στη Ρωσία και σε άλλες εκδηλώσεις με διασημότητες της χώρας.

Η εγκατάσταση του Ντεπαρντιέ στο χωριό Νεσέν του Βελγίου, που βρίσκεται κοντά στα γαλλικά σύνορα, γνωστό από τη μετεγκατάσταση εκεί πλούσιων Γάλλων για φορολογικούς λόγους, προκάλεσε έντονη πολεμική στη Γαλλία.

Πηγή: AEK365

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Παρών»

Παρά το «γεμάτο» και πολυάσχολο πρόγραμμά του, ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα είναι παρών στη σημερινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σ.Ε.Π.Κ., στη Θεσσαλονίκη. Ο τεχνικός της Λιμόζ και πρόεδρος του συνδέσμου Ελλήνων προπονητών θα «πετάξει» από τη Γαλλία, όπου θα επιστρέψει το απόγευμα, μέσω Βιέννης. Δεν θα βρεθεί στην Αθήνα, αφού η οικογένειά του πέρασε τα Χριστούγεννα στο Λιμόζ.

ΠΗΓΗ:ΕΘΝΟΣΠΟΡ

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:387 λουκέτα στην Ξάνθη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν ξεχνά το Μάντσεστερ ο Ρονάλντο

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τεστ αντοχών με Εφές

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ιμπραΐμοβιτς: "Προσφέρει γέλιο ο Μπαλοτέλι"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Μένουν μόνο λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του Πάτο"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσακώθηκαν για μεταγραφή μέσω Twitter

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσφυγή για κατάργηση του όρκου στα δικαστήρια

meteorologos
Την επόμενη Τρίτη, 8 Ιανουαρίου, εκδικάζεται στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η προσφυγή μελών της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι» κατά της Ελλάδας, με την οποία ζητείται η κατάργηση του θρησκευτικού όρκου στα ελληνικά δικαστήρια.

Οι προσφεύγοντες, Παναγιώτης Δημητράς, Αντρέα Τζίλμπερτ, Νικόλαος Μυλωνάς, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Ευαγγελία Βλάμη, Αντωνία Παπαδοπούλου, Ναυσικά Παπανικολάτου και Δημήτρης Τσαμπρούνης, διαμαρτύρονται για την υποχρέωση των μαρτύρων να ορκίζονται στο Ευαγγέλιο.

Όπως υποστηρίζουν στην προσφυγή τους, η υποχρέωση των μαρτύρων να ορκίζονται στο Ευαγγέλιο συνιστά παραβίαση του δικαιώματος στον σεβασμό της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής, του δικαιώματος στην ελευθερία της σκέψης, συνείδησης και θρησκείας των σχετικών διατάξεων της Σύμβασης, με τις οποίες απαγορεύονται οι διακρίσεις.

Επιπλέον, οι προσφεύγοντες ισχυρίζονται ότι η παρουσία χριστιανικών συμβόλων στις αίθουσες των ελληνικών δικαστηρίων, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι όλοι οι Έλληνες δικαστές είναι ορθόδοξοι χριστιανοί, δημιουργούν αμφιβολίες για την αμεροληψία των αποφάσεών τους.
 
Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο… δεκάλογος του coach!




Είναι το νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή μας. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τον Αντρέα Τρινκιέρι, μέσα από τα δικά του μάτια. 


1. Ο Αντρέα Τρινκιέρι γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου του 1968 και δεν ήταν πάντα… προπονητής. Ήταν, όμως, πάντα… μικρόσωμος. «Το μόνο που ήθελα μεγαλώνοντας ήταν να παίζω μπάσκετ. Όμως από πολύ νωρίς ήταν ξεκάθαρο ότι δε θα γινόμουν ποτέ αρκετά καλός για να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Έτσι, σκέφτηκα ότι η προπονητική θα ήταν ένας καλός τρόπος για να μείνω κοντά στο παιχνίδι».
2. Η San Pio X ήταν η πρώτη του ομάδα και με εκείνη είχε τις πρώτες επιτυχίες! Ακολούθησε η Magenta, πριν βρεθεί στην αγαπημένη του Ολίμπια Μιλάνο. Εκεί έμεινε έξι χρόνια, στα οποία ήταν πρώτος προπονητής στα μικρά τμήματα και παράλληλα βοηθός στην αντρική ομάδα. Το 2004 αποχώρησε για να ακολουθήσει η Tirboldi Soresina, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο από την τρίτη κατηγορία στη δεύτερη. Το μεγάλο μπαμ το έκανε με την Veroli Basket, όπου αναδείχθηκε και προπονητής της χρονιάς, ενώ η μοναδική ομάδα που μέχρι τώρα στην καριέρα του τον απέλυσε ήταν η Juvecaserta!
3. Το 2009 ήρθε το κάλεσμα από την Καντού. «Πρώτος στην ομάδα ήρθε ο Μπρούνο Αριτζόνι ως τεχνικός διευθυντής», θυμάται η Άννα Κρεμασκόλι, πρόεδρος της ομάδας, η οποία διηγήθηκε πως έφτασε στην πρόσληψη που άλλαξε την εικόνα της Καντού. «Όταν φτάσαμε στη συζήτηση με τον τεχνικό διευθυντή για τον ποιον θα επιλέξουμε ως προπονητή, ο Αριτζόνι μου είπε ότι γνωρίζει κάποιον. «Είναι ευφυής, αλλά είναι Μιλανέζος». Σκέφτηκα ότι με νοιάζουν οι ικανότητές του και όχι το μέρος που γεννήθηκε.
Αν πάρεις έναν προπονητή και χάσει τέσσερα παιχνίδια στη σειρά οι οπαδοί θα γκρινιάζουν έτσι κι αλλιώς, οπότε σκέφτηκα να πάρω το ρίσκο. Την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε, με ρώτησε: «Κυρία μου, τι θέλετε από την ομάδα;». «Μια ομάδα να παλεύει» του απάντησα. Είναι κύριος σε όλα του. Είναι μια ιδιοφυΐα κι αν εσείς κρίνετε από τις συνεντεύξεις του, πού να δείτε και τις προπονήσεις του. Ξέρει πάντα να εκπλήσσει, ακόμα και τους παίκτες του».
4. Θεωρείται ιδιαίτερα φιλοσοφημένος άνθρωπος, ο οποίος χειρίζεται εξαιρετικά τη γλώσσα και δείχνει υψηλό επίπεδο γνώσεων στις δημόσιες τοποθετήσεις του. «Μου αρέσει να ακούω, αυτό είναι όλο. Εκείνος που ξέρει να ακούσει, ξέρει και να μιλάει. Έχω εξαιρετικό περίγυρο και πολύ καλή μνήμη. Σα να έχω βιβλιοθήκη στο κεφάλι μου».
5. Μια από τις βασικές αγωνιστικές του φιλοσοφίες είναι το less is more. «Όσο πιο λίγα λες στους παίκτες και όσο πιο απλά πράγματα τους ζητάς, τόσο πιο εύκολο είναι να σε καταλάβουν και να σου τα δώσουν».
6. Είναι φανατικός οπαδός της Μίλαν, όντας και θρέμμα της περιοχής. Έχει δηλώσει, μάλιστα, πως τα δύο ντέρμπι του 2003, στα οποία ήταν στην κερκίδα ήταν το πιο έντονο αθλητικό γεγονός το οποίο έχει ζήσει.
7. Στην ετήσια ατζέντα του έχει πάντα μια επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι μόνο για να βρει παίκτες. Θα περάσει σίγουρα από τη Νέα Υόρκη, στην οποία έχει και αδυναμία. «Ζείτε πολύ ωραία εσείς εδώ. Άλλωστε, εδώ είναι Il Bel Paese και το Oyster Bar ή το Grand Central είναι μέρη που δεν βρίσκεις στο Μιλάνο».
8. Εκείνο που βρίσκεις στο Μιλάνο και προσέλκυσε μέχρι και τους New York Times, είναι το σπίτι του Αντρέα Τρινκιέρι. Πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης, ένα λοφτ κοντά στα 200 τετραγωνικά μέτρα, το οποίο υπολογίζεται ότι κόστισε στον Ιταλό τεχνικό περίπου 2,5 εκ. ευρώ. Πριν καν γίνει προπονητής στην Καντού. «Η αληθινή ιστορία πίσω από το διαμέρισμα είναι ότι αγαπάω τη Νέα Υόρκη κι έτσι αγάπησα τα λοφτ. Κάνω μια εξαιρετική δουλειά, αλλά είναι γεμάτη άγχος και ταξίδια, οπότε θέλω ένα μέρος που θα μπορώ να ξεκουράζομαι ότι γυρίζω σπίτι. Ήθελα μερικές από τις εικόνες που βλέπω στα πολύ ωραία ξενοδοχεία».
9. Προπονητικά του είδωλα είναι ο Γιασμίν Ρέπεσα και ο Ετόρε Μεσίνα, ενώ όταν πρόκειται για μια προσωπικότητα εκτός αθλητισμό, εκπλήσσει με τον Γουΐνστον Τσόρτσιλ. «Τον λατρεύω. Αντιλαμβανόταν την Ιταλία 60 χρόνια πριν. Έχουμε μπει σε ένα κοινωνικό και πολιτικό τέλμα, δεν υπάρχουν προοπτικές. Η Ιταλία δεν είναι πλέον το ιδανικό μέρος για να ζήσεις, όπως έλεγε ο πατέρας μου, όταν επέλεγε να μείνουμε εδώ. Όπως είναι γνωστό, πλέον, ο Αντρέα Τρινκιέρι γεννήθηκε από Αμερικάνο πατέρα και μητέρα από την Κροατία, πέρασε μέρος της ζωής του στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν αποφασίσει ο πατέρας του να εγκατασταθούν στην Ιταλία.
10. Όταν ρωτήθηκε μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την Καντού ως το 2014, τι όνειρο μπορεί να έχει μετά και ως δεδομένο ότι Σιένα και Αρμάνι Μιλάνο δεν θα είναι διαθέσιμες απάντησε: «Να γίνω προπονητής σε μια Εθνική Ομάδα». Ποτέ δεν είναι νωρίς για να ονειρευτείς! 
Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Μένουν μόνο λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του Πάτο"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσακώθηκαν για μεταγραφή μέσω Twitter

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Premier League: Ναρκωτικά, ρατσισμός, στημένα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρώσος υπήκοος ο Ντεπαρντιέ με υπογραφή Πούτιν

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Παρών»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσφυγή για κατάργηση του όρκου στα δικαστήρια

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:387 λουκέτα στην Ξάνθη

Σε 387 ανέρχονται οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Π.Ε. Ξάνθης και είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο του Επιμελητηρίου, οι οποίες έβαλαν λουκέτο το 2012.

Η οικονομική ασφυξία που έχει προσβάλει τα τελευταία χρόνια την τοπική αγορά της Ξάνθης έχει οδηγήσει σε οικονομικό μαρασμό το σύνολο των επιχειρήσεων, με τους τομείς της ένδυσης, της υπόδησης και της μεταποίησης να πλήττονται περισσότερο.
Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης έχουν πληγεί και αυτά από την οικονομική κρίση, με τους καταναλωτές της Ξάνθης να περιορίζουν τόσο την ποσότητα του ψωμιού όσο και του γάλατος που καθημερινά προμηθεύονται.
Το 2012 έφυγε αφήνοντας πίσω του 387 λουκέτα στην Ξάνθη, ωστόσο δεκάδες είναι οι επιχειρήσεις που μπορεί να έχουν βάλει τέλος στις εμπορικές τους δραστηριότητες ωστόσο επειδή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εξοφλήσουν τις οφειλές τους προς το Επιμελητήριο παραμένουν εγγεγραμμένοι στα μητρώα του.
Στον αντίποδα του οικονομικού μαρασμού, ελπιδοφόρο το γεγονός πως 413 επιχειρήσεις έκαναν έναρξη δραστηριοτήτων τους μέσα στην χρονιά που πέρασε στην Π.Ε. Ξάνθης, ωστόσο δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έμποροι προχωρούν στην τυπική σύσταση κάποιας επιχείρησης ώστε να επωφεληθούν των επιχορηγήσεων ή να ενταχθούν σε κάποιο επιδοτούμενο πρόγραμμα 
Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Premier League: Ναρκωτικά, ρατσισμός, στημένα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρώσος υπήκοος ο Ντεπαρντιέ με υπογραφή Πούτιν

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Παρών»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσφυγή για κατάργηση του όρκου στα δικαστήρια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο… δεκάλογος του coach!

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν ξεχνά το Μάντσεστερ ο Ρονάλντο


Δυνατά είναι τα συναισθήματα του Κριστιάνο Ρονάλντο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία και θα κληθεί να αντιμετωπίσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» του Champions League.


Ο Πορτογάλος άσος θα κληθεί να παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα κάτι το οποίο δεν θα είναι και τόσο εύκολο για εκείνον: «Έχω ακόμα πολλά συναισθήματα για την Γιουνάιτεντ, γιατί σήμαινε πολλά πράγματα για μένα, ειδικά στην καριέρα μου».
Για να προσθέσει: «Έχω πολλούς φίλους, αγαπώ τους οπαδούς, όμως τώρα παίζω για τη Ρεάλ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω, έχοντας παράλληλα το συναίσθημα πως παίζω απέναντι σε μία ομάδα που μού αρέσει πολύ».

Πηγή: Gazzetta

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Μένουν μόνο λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του Πάτο"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσακώθηκαν για μεταγραφή μέσω Twitter

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Premier League: Ναρκωτικά, ρατσισμός, στημένα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρώσος υπήκοος ο Ντεπαρντιέ με υπογραφή Πούτιν

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Παρών»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσφυγή για κατάργηση του όρκου στα δικαστήρια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο… δεκάλογος του coach!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:387 λουκέτα στην Ξάνθη

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τεστ αντοχών με Εφές

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ιμπραΐμοβιτς: "Προσφέρει γέλιο ο Μπαλοτέλι"