Την πρόκριση στα ημιτελικά του LEN Trophy στο πόλο γυναικών θα διεκδικήσει το Σάββατο (23/2) στην παγωμένη Ρωσία ο Ηρακλής κόντρα στην Ισμαΐλοβο, θέλοντας να ανατρέψει την ήττα (9-8) στο Λάκκωμα.


Η διαφορά του ενός γκολ αφήνει πολλά περιθώρια στην ελληνική ομάδα, που θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό στη Μόσχα. Έτοιμες για όλα οι αθλήτριες του γηραιού, όπως είπε και η Κατερίνα Ζάντου με δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.
«Η ψυχολογία μας είναι στα ύψη. Περιμένουμε πως και πως να έρθει το Σάββατο για να αγωνιστούμε. Είμαστε πολύ χαρούμενες που βρισκόμαστε στα προημιτελικά του Len Trophy. Υπάρχει εμπιστοσύνη και στον προπονητή και μεταξύ μας. Είμαστε έτοιμες για όλα. Πάμε για τη νίκη, πάμε για να παλέψουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί πιστεύουμε πως μπορούμε να προκριθούμε. Στον αγώνα της Θεσσαλονίκης χάσαμε άδικα κατά τη γνώμη μου. Είναι από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς για εμάς. Έχουμε κάνει σωστή προετοιμασία μέσω του πρωταθλήματος της Α1 και των πολλών αγώνων που έχουμε δώσει και πιστεύω θα παρουσιαστούμε έτοιμες απέναντι στην Ισμαΐλοβο».
Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 11.00 π.μ. ώρα Ελλάδας. 

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός - Κάχα Λαμποράλ 82-74

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηλιάδης: Επιστροφή στα -90κ στο Γκραν Πρι του Ντίσελντορφ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Παραλίας» ο Μπολτ