3 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δερμιτζάκης: "Στο ίδιο επίπεδο και μετά τη διακοπή"

Στους στόχους του Πανθρακικού για τη νέα χρονιά και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης.


Αναλυτικά τόνισε: "Το 2012 ήταν μία εποικοδομητική χρονιά για τον Πανθρακικό με την άνοδο του στην Super League και την καλή του πορεία στον 1ο γύρο. Η ομάδα άλλαξε επίπεδο και αυτό πιστώνεται στη διοίκηση,που είναι οι δημιουργοί αυτής της κατάστασης, σε όλους τους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα οι οποίοι δουλεύουν για το καλύτερο αποτέλεσμα, στους ανθρώπους που εργάζονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και το διοικητικό προσωπικό. Φυσικά το μεγαλύτερη μερίδιο της επιτυχίες ανήκει στους ποδοσφαιριστές που είναι οι πρωταγωνιστές και κάνουν πολλές θυσίες. Ξεχωριστό κομμάτι αποτελεί ο κόσμος, που αποτελεί τον 12ο παίχτη και βρίσκεται πάντα δίπλα μας".
Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τόνισε τα εξής: "Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα μας περιλαμβάνει συνεχόμενα παιχνίδια και η αρχή πραγματοποιείται την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ που διαθέτει καλούς παίχτες και καλό προπονητή. Στην προσπάθεια μας αυτή δεν υπολογίζονται οι Μιχαλόπουλος, Μακρυδημήτρης ενώ αμφίβολος είναι ο Σκλιοπίδης".

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Premier League: Ναρκωτικά, ρατσισμός, στημένα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρώσος υπήκοος ο Ντεπαρντιέ με υπογραφή Πούτιν

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Παρών»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσφυγή για κατάργηση του όρκου στα δικαστήρια

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: