3 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ιμπραΐμοβιτς: "Προσφέρει γέλιο ο Μπαλοτέλι"

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναφέρθηκε στο Μάριο Μπαλοτέλι τον οποίο γνωρίζει από τη διετία (2007-2009) που συνυπήρξαν στην Ίντερ.


Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει σκοράρει μόλις τρεις φορές σε 15 αγώνες της εφετινής Premier League, γεγονός που προβληματίζει τους ανθρώπους της Σίτι και δημιουργεί σενάρια για το μέλλον του Ιταλού επιθετικού στο Μάντσεστερ.
Ήδη υπάρχουν ρεπορτάζ που αναφέρουν πως οι πιθανότητες επιστροφή του Μπαλοτέλι στην Ιταλία είναι πολλές. Μέσα σε όλη αυτή την κουβέντα που γίνεται για τον φορ της Σίτι, έρχεται και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για να καταθέσει τη δική του άποψη για τον Μπαλοτέλι.
"Όποιος γνωρίσει έστω και για μία φορά τον Μπαλοτέλι θα τον αγαπήσει. Δεν είναι ο πιο εύκολος ποδοσφαιριστής που έχει να διαχειριστεί ο κάθε προπονητής, όπως συνέβαινε για παράδειγμα με το Μουρίνιο στην Ίντερ. Είναι ένα παιδί που σε κάνει να γελάς, να αισθάνεσαι ωραία.
Ο Μάριο όμως είναι ένας πολύ ικανός επιθετικός. Ο Μαντσίνι θα πρέπει να πάρει από τον Μπαλοτέλι ό,τι καλύτερο μπορεί προκειμένου η Σίτι να πλησιάσει στη βαθμολογία τη Γιουνάιτεντ. Αυτό που θέλει ο Μπαλοτέλι είναι να αισθάνεται ότι τον αγαπούν", είπε ο Ιμπραΐμοβιτς στη Daily Mail.
Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Premier League: Ναρκωτικά, ρατσισμός, στημένα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρώσος υπήκοος ο Ντεπαρντιέ με υπογραφή Πούτιν

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Παρών»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προσφυγή για κατάργηση του όρκου στα δικαστήρια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο… δεκάλογος του coach!

Δεν υπάρχουν σχόλια: