8 Μαρ 2014

Μιχαήλ: «Δύσκολος αντίπαλος ο ΟΦΗ»

Μιχαήλ: «Δύσκολος αντίπαλος ο ΟΦΗ»Ομάδα δουλεμένη και με πειθαρχία χαρακτήρισε ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξης Μιχαήλ, τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον ΟΦΗ ο Αλέξης Μιχαήλ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Ο αμυντικός της ομάδας των Ιωαννίνων τόνισε πως οι Κρητικοί είναι μια δουλεμένη ομάδα την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν με μαχητικότητα και πάθος ώστε να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Όσον αφορά τη μάχη της παραμονής ο Μιχαήλ τόνισε πως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:
Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ειδικά στην έδρα του. Πρέπει να είμαστε μαχητικοί, παθιασμένοι και πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».
Για το πως παρουσιάζεται ο αντίπαλος: «Ο ΟΦΗ, μετά την έλευση του νέου προπονητή, παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο, είναι μια αρκετά δυνατή και δουλεμένη ομάδα, στημένη, με πειθαρχία και για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί και παθιασμένοι και πιστεύω ότι θα γίνει ένα αρκετά καλό παιχνίδι».
Για τα δεδομένα της παραμονής: «Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα αλλά πρέπει να πάρουμε κι άλλους βαθμούς και η παραμονή θα κριθεί στους 34-35 πόντους. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κοιτάμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε».

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.14:45 Arsenal - Everton FC England Capital One Cup,14:45 West Bromwich - Manchester United England Premier League

 

Live Streaming.15:00 OFI Crete - PAS Giannina(Link?)

 

Τέλος ο Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό


Με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού ο Α. Σαμαράς

 

Άμπροουζ: «Στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την παραμονή»

 

Γίνεται «Ιταλός» ο Μαρσελίνιο

 

Στα ημιτελικά ο Δουβαλίδης

 

Live Streaming.21:45 Panathinaikos - Laboral Kutxa 61-68,Μάλαγα - Εφές Αναντολού 83-75 Euroleague

Δεν υπάρχουν σχόλια: