8 Μαρ 2014

Ναπολεόνι: "Να παίξουμε σαν Ατρόμητος"

Ο Στέφανο Ναπολεόνι μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Περιστέρι, τονίζοντας πως η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Στέφανο η ομάδα σε ένα από τα χειρότερά της παιχνίδια η ομάδα κατάφερε να πάρει μια νίκη εκεί οπου δεν είχε νικήσει κανείς άλλος φέτος. Τι σημαίνει αυτό για την ομάδα;

"Πιστεύω ότι για μας είναι πολύ σημαντικό. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια έδρα που δεν πέρασε κανείς. Εμείς νικήσαμε, πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε την πορεία μας. Φτάσαμε στην δεύτερη θέση τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι".

Πλέον θέλετε να συνδυάσετε και την ουσία των νικών με το θέαμα που είχατε στα προηγούμενα ματς;

"Φυσικά, στο τελευταίο παιχνίδι δεν παίξαμε καλά και πήραμε το αποτέλεσμα. Όμως όπως έχουμε δείξει παίζουμε πάντα καλό ποδόσφαιρο, πέρα από το αποτέλεσμα. Στο επόμενο παιχνίδι θέλουμε να δείξουμε όχι μόνο ότι μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες αλλά και ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο όπως στα προηγούμενα παιχνίδια".

Ο Πανιώνιος είναι μία από τις ελάχιστες ομάδες που έχουν κερδίσει φέτος τον Ατρόμητο. Το βλέπετε και σαν μια άτυπη ρεβάνς;

"Εμείς κάθε παιχνίδι πρέπει να κερδίζουμε και ειδικά μες την έδρα μας. Σίγουρα το πρώτο παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη σημαίνει ότι θέλουμε μια μικρή ρεβάνς. Θέλουμε να το πάρουμε, θέλουμε να κερδίσουμε και πιστεύω ότι θα είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Τι χρειάζεται η ομάδα για να φτάσει στην νίκη κόντρα στα νεαρά παιδιά του Πανιωνίου;

"Πρέπει να παίξουμε σαν Ατρόμητος. Να μην φοβόμαστε, να παίξουμε όπως πάντα στην έδρα μας. Να μην σκεφτόμαστε το πως θα παίξει ο Πανιώνιος και τί θα κάνει. Πρέπει να παίξουμε σαν Ατρόμητος και όλα θα γίνουν".

Είναι ο στόχος πλέον η δεύτερη θέση και στην κανονική διάρκεια;

"Ναι φυσικά. Αφού πέρσι φτάσαμε εκεί που φτάσαμε πολύ ψηλά, φέτος είχαμε στόχο να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε στην δεύτερη θέση και τώρα που φτάσαμε εκεί δεν θέλουμε να πέσουμε στην τρίτη ή τέταρτη. Θέλουμε να μείνουμε εκεί και να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και στα play off".

Πηγή: Contra

Live Streaming.19:30 Chelsea - Tottenham England Premier League Eastern European Time

 

Live Streaming.19:30 Panathinaikos - Aris Thessaloniki FC([πιθανο Link..)

 

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει τον Ολυμπιακό!

 

Live Streaming.17:00 Cardiff City vs Fulham FC 3-1,Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3.Crystal Palace vs Southampton FC 0- 1,Norwich City vs Stoke City 1-1 Premier League.

 

Ρούνεϊ: «Μας είχε πληγώσει ο Ολυμπιακός»(video)

 

Live Streaming.Real Valladolid vs FC Barcelona 1-0(video) Primera Division

 

Ναπολεόνι: "Να παίξουμε σαν Ατρόμητος"


Το video της χρονιάς από τον Φέντερερ

 

Live Streaming.15:00 OFI Crete - PAS Giannina 1-1

 

Τέλος ο Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό

 

Live Streaming.14:45 Arsenal - Everton FC 4-1 England Capital One Cup,West Bromwich - Manchester United 0-3 England Premier League

 


Μιχαήλ: «Δύσκολος αντίπαλος ο ΟΦΗ»

 

Με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού ο Α. Σαμαράς

 

Άμπροουζ: «Στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την παραμονή»

 

Γίνεται «Ιταλός» ο Μαρσελίνιο

 

Στα ημιτελικά ο Δουβαλίδης

 

Live Streaming.21:45 Panathinaikos - Laboral Kutxa 61-68,Μάλαγα - Εφές Αναντολού 83-75 Euroleague

Δεν υπάρχουν σχόλια: