28 Φεβ 2014

Αβραμίδης: "Θέλουν να βγάλουν τον Παναθηναϊκό από τη μέση"

Τι υποστήριξε ο Γενικός Γραμματέας του ΠΑΝ.ΚΙ. Νίκος Αβραμίδης τοποθετούμενος για το επίμαχο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο.




Σε θέμα των ημερών έχει αναχθεί η υπόθεση του γηπέδου του Παναθηναϊκού μετά τις "φωτιές" που άναψε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο γενικός γραμματέας του Παναθηναϊκού Κινήματος, Νίκος Αβραμίδης, αναφέρθηκε στο ζήτημα κατηγορώντας τον κ. Καμίνη για εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων.

Παράλληλα, τόνισε πως ο προηγούμενος νόμος εξασφάλιζε το γήπεδο, σε αντίθεση με το καινούριο προεδρικό διάταγμα και ξεκαθάρισε πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα σταθεί εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια να γκρεμιστεί η ιστορική έδρα του Τριφυλλιού.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Αβραμίδη
Για τις τελευταίες τοποθετήσεις του Δημάρχου Αθηναίων:
"Δεν θα είχε ανοίξει το θέμα και αυτό είναι σημαντικό για να μάθει ο κόσμος τι γίνεται. Αυτό που υποστήριξε ο δήμαρχος ουσιαστικά προβλέπει πως ανά πάσα στιγμή μόλις φτιαχτούν μια… πισίνα και κλειστό, η Λεωφόρος γκρεμίζεται το επόμενο πρωί. Αυτό ισχύει σήμερα με το προεδρικό διάταγμα, ανεξάρτητα από το τι λέει ο δήμαρχος τώρα.

Τον Φεβρουάριο του '13 ήρθε ένας νόμος που εξασφάλισε το γήπεδο και 4 μήνες μετά ήρθε ένα προεδρικό διάταγμα χωρίς να ρωτηθεί κανείς. Αυτό επαναφέρει προηγούμενες διατάξεις με τις οποίες μπορεί να γκρεμιστεί το γήπεδο αύριο το πρωί".
Για την κυριότητα του χώρου στη Λεωφόρο:
"Πλέον αμφισβητείται από το δήμο και η κυριότητα της Λεωφόρου. Λένε πως δεν μπορεί να υπάρξει επέκταση επειδή είναι χαρακτηρισμένος ως χώρος πράσινου. Τότε πώς θα γίνουν ακόμη και τα έργα στα οποία έχει συμφωνήσει με την περιφέρεια η ομάδα;

Ο κ. Καμίνης λέει πως επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να χρησιμοποιεί το γήπεδο. Φαντάζεστε να το έκανε αυτό άλλος δήμαρχος για το γήπεδο άλλης ομάδας. Να το έκανε ο δήμαρχος Πειραιά; Γιατί έστειλε το δικόγραφο ο κ. Καμίνης; Γιατί δεν απαντάει σε αυτό;
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μπορεί να συζητήσει για όλα εκτός από δύο πράγματα: το ιδιοκτησιακό και να του στερήσουν την προοπτική να χτίσει ένα νέο γήπεδο με εμπορικές χρήσεις. Πρέπει να γίνει μια υγιής επιχείρησης.
Με τα έργα που έχουν συμφωνηθεί η χωρητικότητα θα ανέβει. Το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Καμίνη είναι να προχωρήσει η Διπλή Ανάπλαση μόνο και μόνο για να φτιαχτεί εκεί εμπορικό κέντρο.
Το γήπεδο της ΑΕΚ προχωρά και καλώς προχωρά. Γιατί λοιπόν να μην συζητήσουμε και για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και να βρούμε μια λύση; Όλοι θέλουμε το καλό του Παναθηναϊκού εκτός από τον κ. Καμίνη. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είναι ο ιδιοκτήτης του γηπέδου. Αυτός κάνει κουμάντο και αποφασίζει.
Εμείς πληρώνουμε χαράτσι, φόρους και όλα τα έξοδα. Ουδέποτε είχε αμφισβητηθεί η κυριότητα. Θέλουν να βγάλουν τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό από τη μέση ο δήμος και οι άνθρωποι του εμπορικού κέντρου για να προχωρήσουν χωρίς αυτόν".
Για τη στάση του κόσμου της ομάδας:"Προτεραιότητα είναι η οικονομική εξυγίανση της ομάδας και στη συνέχεια να κουβεντιάσουμε και για το γήπεδο ώστε να βρεθεί λύση. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα σταθεί εμπόδιο σε κάθε σχέδιο κατεδάφισης".- 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:15 Bayern vs Zalgiris 79-73,Real Madrid vs Partizan 80-57 EuroLeague basketball.

 

Το πρόγραμμα της Εθνικής στις ΗΠΑ


Live Streaming.20:00 Fenerbahce vs Olympiacos 78-74 EuroLeague basketball.Eastern European Time

 

ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ! Φωτογραφίες και βίντεο σοκ «καίνε» τον Πιστόριους για το φόνο της Ρίβα!


Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ: Καλύτερη από τον Ολυμπιακό γιατί...

 

Επλεξε το εγκώμιο του Αναστασίου ο Μίτσελ



Live Streaming.18:00 CSKA Moscow vs Lokomotiv Kuban 94-93 EuroLeague basketball.

 

Live Streaming.17:00 Djokovic vs Federer 1-2, ATP Dubai TENNIS


Εκπλήξεις από Σάντος

 

Μπεργκ: "Ανυπομονώ για το ντέρμπι"

 

ALL STAR GAME Έλληνες, ξένοι, τρίποντα, καρφώματα!

 

Χάσαμε τον ΠΑΟΚ, μάχη Ολυμπιακού-Βασιλείας τώρα…

 

Απολογήθηκε ο Φαν Πέρσι για τις δηλώσεις μετά τον Ολυμπιακό

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Με Ντιέγκο Κόστα

 

Βελλής: Ποιος είναι ο ρόλος του έμμισθου Μώραλη;

 

Σόφο: «Ανόητο να πάει να με σταματήσει» (video)

 

«Ξένο σώμα ο Στέφενς»

 

Live Streaming.21:45 Armania Jeans Milano - Panathinaikos 77-75,Μπασκόνια-Μάλαγα 71-81, Μακάμπι Τελ Αβίβ - Γαλατάσαραϊ 97-81 Euroleague

Δεν υπάρχουν σχόλια: