28 Ιουν 2014

Βασιλακόπουλος: «Υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε τον κανονισμό»

Βασιλακόπουλος: «Υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε τον κανονισμό»Τις προβλεπόμενες τιμωρίες θα επιβάλει η ομοσπονδία σε περίπτωση απουσίας από την Εθνική ομάδα, όπως δήλωσε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος κάνοντας λόγο για «τεχνητά προβλήματα».

Οι παίκτες του Ολυμπιακού εξακολουθούν να απέχουν από την Εθνική Νέων και είναι άγνωστο αν θα συμβεί το ίδιο και με τις υποχρεώσεις των Ανδρών. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης «Arena Sports», ήταν σαφής για τις τιμωρίες που συνεπάγεται αυτή η αποχή.
«Είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε τον κανονισμό. Και για αυτούς που έρχονται είναι το δίκαιο. Άλλοι, δηλαδή, έρχονται βρέξει χιονίσει. Εδώ, μια που είστε και από τη Θεσσαλονίκη και ξέρετε καλά τις μεγάλες δόξες, ζήτησε ποτέ ο Άρης κι ο ΠΑΟΚ να ασφαλιστεί ο Γκάλης κι ο Γιαννάκης ή ο Φασούλας; Έπαιζαν αυτοί οι κολοσσοί τόσα χρόνια σερί χωρίς κανείς να πει τίποτα και τώρα ψάχνουμε να ασφαλίσουμε συμβόλαια; Αν δηλαδή κάποιος έχει 15 χρόνια συμβόλαια εμείς θα πρέπει να το ασφαλίσουμε; Και όμως, βλέπετε ότι οι παίκτες είναι ασφαλισμένοι σε μια μεγάλη εταιρεία, και καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν έχει διαμαρτυρηθεί και δεν ήμασταν και υποχρεωμένοι να το κάνουμε. Εμείς ασφαλίζουμε παίκτες, όχι συμβόλαια. Το ελληνικό μπάσκετ δε χρειάζεται να προκαλούνται τεχνητά και τεχνικά προβλήματα , χρειάζεται ενότητα για να παραμείνει σε πολύ επίπεδο», τόνισε.
Ερωτηθείς αν θεωρεί πως το ελληνικό μπάσκετ βάλλεται, απάντησε: «Δε βάλλεται με την έννοια της καταστροφής, δε νιώθω κάτι τέτοιο, όμως εκείνο που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι το δίπολο, ο διπολισμός, κάνει κακό στο ελληνικό μπάσκετ. Αυτά τα δίπολα δεν οδηγούν σε καλές καταστάσεις, ήδη έχουν ξεπεράσει τα όρια. Χρειάζεται ψυχραιμία, χρειάζεται ευθύνη απ' όλους, είναι μια κατάσταση που θα ξεπεράσουμε, όμως είναι λάθος να μπαίνει στη μέση η Εθνική ομάδα.
Ακόμη κι αν κάποιος έχει κάπου δίκιο ή άδικο, είναι λάθος να χτυπάμε έτσι το ελληνικό μπάσκετ. Αυτά εξυπηρετούν μικροσυλλογικά συμφέροντα που δε βοηθούν σε τίποτα. Και δυστυχώς με αυτό το δίπολο, στρέφουν και μέρος του κόσμου κατά της Εθνικής ομάδας».
Τέλος, για την παρουσία της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ είπε: «Θα πάμε καλά στην Ισπανία, αρκεί να μας αφήσουν ήσυχους. Να βάλουν όλοι στην άκρη τα πείσματα, δε χρειαζόμαστε νεύρα και μικροεγωισμούς».

Πηγή: Σπορ FM

Κολομβία - Ουρουγουάη 2-0(videos)

 

Live Streaming.23:00 Colombia vs Uruguay 2-0(videos) FIFA WC 2014

 

Δεύτερη ήττα για την Εθνική

 

Live Streaming.20:30 Spain vs Greece 3-0 set(35-22)(25-16)(25-23), W

 

Βραζιλία - Χιλή 1-1 (3-2 πέν.)(videos)

 

«Οδύσσεια το ταξίδι στη Βραζιλία»

 

Μπαλοτέλι στην Γιουβέντους... τζάμπα!

 

Ένας μουντιαλικός για τον ΠΑΟΚ

 

Λουίς Σουάρες: Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που είστε στο πλευρό μου

 

Αργή αρχή, εντυπωσιακό τέλος

 

Live Streaming.19:00 Brazil vs Chile 1-1( 3-2 pen.)(videos) FIFA WC 2014

 

Κοκαΐνη με… φόντο τον Ρονάλντο!

 

"Ελλάδα, έρχεται η σειρά σου"!(vids)

 

«Όποιος πάει ενάντια στα όνειρά μας σίγουρα θα βγει χαμένος»

 

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Καπίνο: «Πάμε για την πρόκριση 100%

 

Αυστραλός διαιτητής στο Κόστα Ρίκα-Ελλάδα


«Εγώ στην Μπαρτσελόνα;»

 

Ήττα των γυναικών από την Ισπανία

Δεν υπάρχουν σχόλια: