9 Ιουν 2014

Νίκη Τσάτουμα και στο Χένγκελο

Νίκη Τσάτουμα και στο ΧένγκελοΟ Λούης Τσάτουμας διανύει εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και φοντίζει να το δείχνει στις εμφανίσεις του εντός και εκτός συνόρων. Ο πιο σταθερός και αποτελεσματικός Τσάτουμας των τελευταίων ετών, άφησε το στίγμα του και στο Χένγκελο στο Challenge της IAAF εκεί όπου κατέλαβε την πρώτη θέση με άλμα στα 8,25 μ., επίδοση που βελτιώνει το φετινό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 8,22 μ., από τον αγώνα της Καλαμάτας.

Ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού ξεκίνησε τον αγώνα του στα 7,71 μ., συνέχισε στα 8,25 μ., 8,19μ. και 7,89 μ., ενώ δεν εκτέλεσε τα δύο τελευταία άλματα του, λόγω κράμπας. Πλέον ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Diamond League της Νέας Υόργκης, εκεί όπου θα επιδιώξει να διπλασιάσει τις νίκες του, στη σειρά αγώνων. Η νίκη του Τσάτουμα έχει μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς πως άφησε πίσω του αθλητές, όπως ο Γκρεγκ Ράδερφορντ (8,24 μ.) και ο Ιγκνίσιους Γκαισά, που θα τους βρει μπροστά του και σττη Ζυρίχη.
Στην ίδια διοργάνωση πήρε μέρος και η Τόνια Στεργίου ξεπέρασε το 1,80 μ. στο ύψος. Στο ύψος των ανδρών ο Αντώνης Μάστορας ισοφάρισε το φετινό του ρεκόρ, καθως ξεπέρασε τα 2,26 μ. με την δεύτερη προσπάθεια. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι στη συνέχεια απέτυχε στα 2,29 μέτρα. Ο Μάστορας ξεκίνησε τον αγώνα του στα 2,10 μ., συνέχισε στα 2,15 μ., 2,19 μ. και 2,23 μέτρα. Ο Μάστορας, ο οποίος θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στην Οστράβα, κατέλαβε την τέταρτη θέση, σε έναν αγώνα, που νικητής ήταν ο Προτσένκο με 2,23 μέτρα.

Πηγή: AEK365

Ξεφεύγει καθημερινά η κατάσταση στην Ελλάδα! Άγνωστοι δράστες έκλεψαν ένα... ψυγείο παγωτών (!) σε ψιλικατζίδικο

 

Κοντά στην Παρί ο Άλβες

 

Πήραν δανεικά για να παίξουν Μουντιάλ

 

Το Fantasy της FIFA για το Μουντιάλ

 

Πραντέλι: Μπορούμε το τρόπαιο

 

Νέο μπλόκο στον «επαναπατρισμό» της Καλλονής!

 

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Επιβεβαιώνει για επαφές με το ΝΒΑ ο Μπλατ

 

Στο νοσοκομείο ο Λουίς Ενρίκε

 

"Όταν πάρουμε το Μουντιάλ θα μάθουν που πέφτει η χώρα μου"

 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταθέτει πρόταση για Μίλερ

 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Ποιές περιοχές θα επηρεαστούν

 

Ξύλο στην προπόνηση της Ολλανδίας (video)

 

Ο... γλυκούλης Ρούντι ξαναχτύπησε(video)

 

Καταιγιστική η Γαλλία(video)Ιταλία-Φλουμινένσε 5-3(video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: