5 Μαρ 2014

H κριτική των διεθνών

Σαν αγγαρεία αντιμετώπισαν το φιλικό αγώνα με τη Νότιο Κορέα οι περισσότεροι διεθνείς κάτι που αποτυπώθηκε στην απόδοσή τους.

Αναλυτικά
Παναγιώτης Γλύκος
Στο ντεμπούτο του με την Εθνική έκανε θετική εμφάνιση. Πιστώνεται δύο πολύ καλές επεμβάσεις ενώ στα δύο γκολ δεν φέρει ευθύνη.
Βασίλης Τοροσίδης
Με πολλά λάθη στο παιχνίδι του και στον αμυντικό και στον επιθετικό τομέα. Στο δεύτερο γκολ των Κορεατών ουσιαστικά απουσίαζε από τη θέση του.
Χοσέ Χολέμπας
Καλός στον επιθετικό τομέα, με προωθήσεις που προβλημάτισαν τον αντίπαλο. Προβληματικός στο ανασταλτικό κομμάτι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.
Κώστας Μανωλάς
Με καλές και κακές στιγμές. Στο πρώτο ημίχρονο είχε προβλήματα, στο δεύτερο βελτιώθηκε και είχε θετικές επεμβάσεις.
Αβρααμ Παπαδόπουλος
Δεν έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του, παρόλα αυτά πήγε σχετικά καλά και προσπάθησε. Είχε το δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο γκολ προδόθηκε από τους μέσους του.
Γιάννης Μανιάτης
Αρκετή ανασταλτική δουλειά από τον Ελληνα αμυντικό μέσο ο οποίος είχε δύσκολο έργο μιας και οι επιθετικοί δεν πρέσαραν τόσο. Δεν πέρασε πολλές φορές η μπάλα από τα πόδια του στην επίθεση.
Αλέξανδρος Τζιόλης
Αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις του παρά το πολύ τρέξιμό του. Πιέστηκε πολύ από τους αντιπάλους μέσους και δεν ανταποκρίθηκε όσο καλά περίμενε ο προπονητής του.
Κώστας Κατσουράνης
Στο πρώτο ημίχρονο είχε έναν ελεύθερο ρόλο και βρέθηκε κοντά στο γκολ αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Οπισθοχώρησε λίγο στην επανάληψη για να φτιάξει το παιχνίδι της Εθνικής, χωρίς ιδιαίτερα επιτυχία.
Γιώργος Σαμαράς
Λίγο νωθρός, δεν τον ένιωσε όσο θα έπρεπε η αντίπαλη άμυνα. Παρόλα αυτά με την ποιότητά του δημιούργησε κάποια προβλήματα στην αμυντική γραμμή των Κορεατών.
Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Προσπάθησε να γίνει δημιουργικός από τη δεξιά πλευρά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Εμεινε μακριά από τις φάσεις και δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.
Κώστας Μήτρογλου
Φανερά έξω από τα νερά του ο Ελληνας στράικερ, δείχνει ακόμα να ψάχνει τα πατήματά του στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι όμως ότι ελάχιστες φορές πήρε την μπάλα στα πόδια του.
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
Πιο κεφάτος από τον Σαλπιγγίδη, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της επανάληψης όταν και πήρε πρωτοβουλίες. Στη συνέχεια η απόδοσή του έπεσε.
Γιώργος Καραγκούνης
Προσπάθησε να βάλει νεύρο και τσαγανό στο παιχνίδι της Εθνικής. Ανέλαβε πρωτοβουλίες, εκτέλεσε στημένα, μάρκαρε....κλότσησε. Δεν κατάφερε όμως να γίνει απειλητικός.
Δημήτρης Παπαδόπουλος
Ορεξάτος στην κορυφή της επίθεσης της Εθνικής, δημιούργησε και έχασε την καλύτερη ευκαιρία της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. Ηταν πολύ μαχητικός και βοήθησε και στην αμυντική δουλειά.
Γιάννης Φετφατζίδης
Καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε. Με την τεχνική του δημιούργησε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα ενώ είχε και μία καλή τελική προσπάθεια.
Γιώργος Τζαβέλλας
Επαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί. 

Πηγή: Contra

Live Streaming.21:45 Germany vs Chile 1-0,France vs Netherlands 2-0,England vs Denmark 1-0,Portugal vs Cameroon 5-1,Spain vs Italy 1-0(videos) Friendlies.

 

Κόκκινη η κορυφή!


ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Σλούκας: «Να δώσω το 110%»

 

Live Streaming.20:00 Cyprus v Northern Ireland Friendlies

 

Αυτό είναι το νέο σπίτι της Μπαρτσελόνα (ΦΩΤΟ&VIDEO)

 

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ 2-1 Επική νίκη-ανατροπή επί της Τουρκίας με 9 παίκτες!

 

Βλάχος, Καφές και Αραμπατζής κατά ΠΑΕ και φυσικών προσώπων

 

Live Streaming.19:00 Greece vs South Korea 0-2

 

Ανακοίνωση ΕΠΟ για ΠΑΟΚ

 

«DNA για μεγάλα πράγματα»

 

Αλέφαντος: «Σάντος; Απολύεσαι...»

 

Μ.Γκαγκάτσης: "Υπάρχει ενδεχόμενος δόλος, δεν μας απασχολεί η ξεκούραση του Ολυμπιακού"

 

Ο Τόμπσον "εκτέλεσε" τους Πέισερς

 

Πανθρακικός: Τα χρόνια πολλά στον Γιάννη Χρήστου...χρονια πολλα,αλλα το κειμενο εχει πολλα λαθη.

 

Στέφενς: «Δύσκολο να κερδίσουμε το σύστημα γύρω από τον Ολυμπιακό»

 

Πράνιτς: Ελπίζω να περάσουν στον τελικό

 

Τσάνας: «Να μην περνάει στα ψηλά η Ελπίδων»

 

Τζαμπάρ: «Δεν έχει ιδέα ο Λεμπρόν»

Δεν υπάρχουν σχόλια: