29 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Πόρτες» για Μανωλά και Σάμαρη

«Πόρτες» για Μανωλά και Σάμαρη
Δεν είναι μόνο η πρόταση της Φούλαμ για τον Μήτρογλου που έχει φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού, αφού η διοίκηση φέρεται να έχει ήδη απορρίψει προσφορές για τον Μανωλά και τον Σάμαρη!
Τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στην υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φούλαμ.
Ωστόσο, ο διεθνής επιθετικός δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει απασχολήσει τους συλλόγους του εξωτερικού.
Εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον για τον Κώστα Μανωλά από κάποιες ομάδες, ενώ πρόσφατα ακούστηκε ότι η Μπενφίκα εξετάζει την περίπτωση του Ανδρέα Σάμαρη.
Όπως γράφει ο «Γαύρος», ιταλικός σύλλογος φέρεται να κατέθεσε πρόταση ύψους 8 εκατ. ευρώ για τον διεθνή στόπερ των Πειραιωτών. Ωστόσο, οι διοικούντες την ΠΑΕ απάντησαν αρνητικά και τόνισαν πως ο παίκτης δεν πωλείται!
Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, αφού υπάρχουν οι αγώνες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός είναι στα βασικά πλάνα του Μίτσελ μετά και τον τραυματισμό του Σιόβα. Επίσης, αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι διαπραγματεύσεις τον Μήτρογλου, ενώ είχε προηγηθεί η πώληση του Βάις στη Λεχβίγια.
Εν τω μεταξύ, στα γραφεία του συλλόγου φαίνεται πως έφτασε πρόταση και για τον Σάμαρη, η οποία ξεπερνούσε τα 4 εκατ. ευρώ και η τιμή του είναι δέκα φορές πάνω από τα χρήματα που είχαν δώσει οι νταμπλούχοι Ελλάδας στον Πανιώνιο το περασμένο καλοκαίρι. 

Πηγή: Bam

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Όλοι θέλουν να ντύσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 

Live οι εξελίξεις για Μήτρογλου

 

Live Streaming.16:00 OFI Crete vs Panionios Athens

 

Live Streaming.18:00 Panathinaikos Athens vs Olympiacos Volos

Live Streaming.19:00 Panionios Athens vs Crvena Zvezda Eurocup

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σε Κώτσιο και Τζάνη τα βραβεία

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ vs. ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ «Από τους κορυφαίους γκαρντ στην ιστορία ο Σπανούλης»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δέλλας: «Η ΑΕΚ να γυρίσει σπίτι της και ο Αετός να επιστρέψει στη φωλιά του»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Πρέμιερ Λιγκ κυριαρχεί στην παγκόσμια αγορά

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βαλβέρδε: «Μπορεί με Μάντσεστερ ο Ολυμπιακός»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βγαίνει από το τεχνητό κώμα ο Σουμάχερ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:O άνθρωπος που δίνει 15 εκατ. για τον Μήτρογλου


Live Streaming.21:45 Southampton FC vs Arsenal 2-2,Manchester United vs Cardiff City 2-0,Norwich City vs Newcastle United 0-0,Swansea City FC vs Fulham FC 2-0,Crystal Palace vs Hull City 1-0,Liverpool FC vs Everton FC 4-0 Premier League σε γραφική απεικόνιση.Real Madrid vs Espanyol 1-0 (VIDEO.) Copa del Rey.

Δεν υπάρχουν σχόλια: