2 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Για τη νίκη με.... Ερυθρό φόντο

Για τη νίκη με.... Ερυθρό φόντοΟ Παναθηναϊκός δοκιμάζεται εκτός έδρας με τον Ηλυσιακό (17:00, NS1) στο ματς που ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική της Α1.

Οι πράσινοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες με μια καλή εμφάνιση πριν από το σημαντικό ματς της Πέμπτης με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ.
Ο Παναθηναϊκός έχει στο μυαλό του το παιχνίδι της Ευρωλίγκα που θα σημάνει πολλά για την πορεία του στη διοργάνωση και πηγαίνει σήμερα στα Ιλίσια με μοναδικό στόχο τη νίκη.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για την παρουσία ή όχι του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος δεν προπονήθηκε χθες αφού ανέβασε πυρετό. Εκτός είναι σίγουρα ο Στεφάν Λάσμε  -ο οποίος προέρχεται από διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατό.

Πηγη:gazzetta

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΥΔΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΚΑΛΆΣ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΤΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΣ..."Αεροδρόμιο" έκαναν τον Ευρώτα στη Σκάλα...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σαρρής: "Δυσφήμηση χωρίς λόγο"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΑΡΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ ΝΙΑΤΩΝ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 2-4 ημιχρ.1-2(λογω των προβληματων με το Ιντερνετ και της κακοκαιριας στο κειμενο πιθανον να εχει ατελειες)

Δεν υπάρχουν σχόλια: