29 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βοσνιάδης: «Νίκη ηρεμίας και ανάκαμψης»

Βοσνιάδης: «Νίκη ηρεμίας και ανάκαμψης» Το 4-2 επί του Λεβαδειακού, πρώτη νίκη για τον Απόλλωνα μετά από αυτή της πρεμιέρας απέναντι στον Αρη, θα φέρει ηρεμία στους νεοφώτιστους και αποτελεί την αρχή της ανάκαμψής τους, σύμφωνα με τον Αλέκο Βοσνιάδη.

«Ηταν μια σπουδαία νίκη για μας, νίκη που δίνει ηρεμία στην ομάδα μετά τα άσχημα αποτελέσματα. Ημουν σίγουρος ότι η ομάδα θα αντιδράσει, δεν μπορούσε να πηγαίνει για πολύ αυτό. Τα παιδιά κάνουν πολλή δουλειά στην προπόνηση, έχουν διάθεση να πετύχουν πράγματα με τον Απόλλωνα», δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της «ελαφράς ταξιαρχίας».
Και συνέχισε λέγοντας: «Σε κάποια από τα προηγούμενα ματς ήμασταν μέτριοι και σε κάποια μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Μαζεύτηκαν άσχημα αποτελέσματα, άγχωσαν την ομάδα και το κλίμα βάρυνε. Εμείς ήμασταν σίγουροι ότι η ομάδα θα πετύχει την ανάκαμψη και θα σταθεί στα πόδια της. Είμαστε καλή ομάδα, αλλά νέα ομάδα, που δεν έχει βρει ακόμα τη συνοχή της.
Με το αποτέλεσμα αυτό και την ηρεμία θα έχουμε καλύτερη εικόνα και θα διεκδικήσουμε τα ματς με καλύτερη εμφάνιση. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη, ιδίως στο τελευταίο διάστημα.
Ηταν πολύ δύσκολο ματς όπως εξελίχθηκε, παίξαμε με ένα αντίπαλο που προηγήθηκε, το γυρίσαμε, ισοφαριστήκαμε σε ένα σημείο που αν δεν είχαμε διάθεση και συγκέντρωση μπορούσε να χαθεί το παιχνίδι. Βρήκαμε τη δύναμη για να βάλουμε τρίτο γκολ και μετά τέταρτο, που τελείωσε το ματς. Συνεχίζουμε ήρεμα».
Για το αν είναι πλέον ανακουφισμένος, τόνισε: «Ικανοποίηση υπάρχει, όταν δεν υπάρχουν αποτελέσματα είναι λογικό να υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα. Οταν πετυχαίνεις νίκη ηρεμεί η ομάδα, όλοι είναι καλύτερα.. Η νίκη οφείλεται στη διάθεση των παικτών αποκλειστικά να μη χαθεί το ματς, να εκμεταλλευθούμε την έδρα. Το πάθος, η συγκέντρωση και η δύναμη, η διάθεση να γυρίσουμε από το 0-1 και η αντίδραση μετά το 2-2, έφερε τη νίκη, που είχε ανάγκη η ομάδα. Σε αυτό θα πατήσουμε για να δείξουμε καλύτερη εικόνα και να διεκδικήσουμε καλύτερα αποτελέσματα».
Για το γεγονός ότι ο Απόλλων έδειξε πιο επιθετικός σήμερα, δήλωσε: «Από την αρχή είχα πει ότι για να διεκδικήσεις και να πάρεις ένα ματς πρέπει να επιτεθείς, να είσαι αποφασιστικός, να πατήσεις περιοχή, να πιέσεις. Ηρθαν και παιδιά από έξω, που ενώ έπαιξαν την Πέμπτη βράδυ σχεδόν ολόκληρο ματς, ήρθαν σαν αλλαγές και βοήθησαν, είχαν καθοριστική συμβολή να γυρίσει το αποτέλεσμα. Ολα αυτά συνετέλεσαν να πετύχουμε και τη νίκη και την ανάκαμψη».
Για το αν θεωρεί προσωπική δικαίωση ότι δύο γκολ ήρθαν από τις αλλαγές που έκανε (Φαρινόλα, Μπάρκογλου), ξεκαθάρισε: «Δεν το βλέπω έτσι. Είτε όποιοι
είναι είτε στην 11άδα είτε ως αλλαγές, μπαίνουν με στόχο να κάνουν κάτι να νικήσει η ομάδα. Αλλαξε η εικόνα με τον Φαρινόλα, πήραμε φάσεις και εκτέλεση. Μπήκε με μεγάλη διάθεση. Ο Μπάρκογλου έχει πολύ καλή επαφή με την εστία και αν του δοθεί η ευκαιρία μπορεί να εκτελέσει. Λέμε ότι υπάρχει βάθος στο ρόστερ, έχουμε εμπιστοσύνη στο ρόστερ και άλλα παιδιά που θα έρχονται από τον πάγκο μπορεί να δώσουν λύση». 

Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: