28 Αυγ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εξώδικο στον ΠΑΟ ο Λέτο!

Εξώδικο στον Παναθηναϊκό έστειλε ο Σεμπάστιαν Λέτο, επειδή έχει παρέλθει το τρίμηνο από την τελευταία δόση που έπρεπε να καταβληθεί από την ΠΑΕ στον ποδοσφαιριστή και ο Αργεντινος έχει πλέον το δικαίωμα να προσφύγει νομικά εναντίον του Τριφυλλιού!


Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Live Sport", ο Παναθηναϊκός τον περασμένο Ιανουάριο είχε συμφωνήσει με τον Αργεντινό άσο να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, με τον παίκτη να λαμβάνει σε δόσεις 800 χιλιάδες ευρώ.
Οι δόσεις αυτές θα ήταν εντός του 2013 και θα καταβάλλονταν απευθείας από την σύμβαση με τη Nova. Ωστόσο, η δόση για τις 27 Μαΐου δεν έχει καταβληθεί λόγω της διένεξης της ΠΑΕ με το συνδρομητικό κανάλι, ενώ οι επόμενες δόσεις είναι τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο.
Το θέμα που έχει προκύψει είναι ότι έχει παρέλθει το τρίμηνο από την τελευταία δόση που έπρεπε να καταβληθεί και ο Λέτο έχει πλέον το δικαίωμα να προσφύγει νομικά εναντίον του Τριφυλλιού.
Μάλιστα ο Αργεντινός έκανε υπομονή πάνω από δύο μήνες μετά την ημερομηνία καταβολής της δόσης ενώ οι όποιες προσπάθειές του να επικοινωνήσει με την ΠΑΕ έπεσαν στο κενό. Έτσι, ο ίδιος αποφάσισε να στείλει εξώδικη πρόσκληση στην διοίκηση.
Οι πράσινοι πλέον καλούνται να βρουν λύση, είτε να καταβάλλουν το συντομότερο όλο το υπολειπόμενο ποσό (550 χιλιάδες ευρώ) ή να υπάρξει νέος διακανονισμός με τον πρώην άσο του Τριφυλλιού.

Πηγή: Sport.g 
Live Streaming.18:45 Uefa Champions League Draw

Live Streaming.21:00 OGC Nice - Apollon Limassol

Live Streaming.20:00 APOEL Nicosia FC - SV Zulte Waregem

Live Streaming.20:00 AZ Alkmaar - Atromitos

Δεν υπάρχουν σχόλια: