11 Μαΐ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με Ολυμπιακό στα πλέι οφ

Με Ολυμπιακό στα πλέι οφ | onsports.gr
Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Τρίτων Αμαρουσίου, εξασφάλισε την παρουσία του στην πρώτη τετράδα και επομένως τα πλέι οφ της Α1 Πόλο των Γυναικών, όπου θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα έδρας, με τον νικητή να κρίνεται στις δύο νίκες.
Ο Τρίτων επιβλήθηκε 11-8 του ΝΟ Ρεθύμνου στα Χανιά, για τη 14η και τελευταία αγωνιστική, με την αθηναϊκή ομάδα να είναι καλύτερη σε όλο το πρώτο ημίχρονο και παρά το γεγονός πως οι Κρητικές ανέβασαν στροφές στο δεύτερο μέρος και πλησίασαν στο σκορ, κατάφεραν να πάρουν την 8η νίκη τους στη φετινή Α1 και να τερματίσουν στην 4η θέση με 24 βαθμούς.
Από την άλλη, το Ρέθυμνο σε ακόμη ένα παιχνίδι του φέτος αν και πάλεψε για την ανατροπή δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας τη 10η ήττα του για φέτος και τερματίζοντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 8-11.
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-3, 1-3, 3-1, 3-4.
ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη, Πίσσα, Φαρμάκη Μ. 2, Φραγκιουδάκη, Παλληκαράκη, Αλεξάκη 3, Μανωλιουδάκη 2, Μοσχοφίδου, Μανουσάκη, Φαρμάκη Ε., Πατσαχάκη, Πενταράκη 1.
ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Στέφανος Λέανδρος): Τερεφού, Καρκάνη 2, Κορμά , Παπαγεωργίου, Χυδηριώτη 1, Μπεκρή , Μπενέκου Α., Δημητρόκαλη 2, Μπενέκου Ι. 3, Στρατάκου, Αποστολίδου 3. 

Πηγή: OnSports

Δεν υπάρχουν σχόλια: