4 Απρ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: .«Έφυγε» ο Πέτρος Θεοδωρίδης

«Έφυγε» ο Πέτρος Θεοδωρίδης
Ο Πέτρος Θεοδωρίδης δεν άντεξε και μετά από σχεδόν δύο μήνες «μάχης» για να κρατηθεί στη ζωή, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή. Ο νυν πρόεδρος του Πανσερραϊκού και πρώην του Ηρακλή βρισκόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης από τις αρχές Φλεβάρη, με λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ τις τελευταίες ημέρες ήταν σε μηχανική υποστήριξη.
O Πέτρος Θεοδωρίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16 Μαϊου του 1947. Από τις αρχές της δεκαετίας του '80 ήταν ενεργό μέλος της ΠΑΕ Ηρακλής, αρχικά ως διευθύνων σύμβουλος και μετά ως πρόεδρος, από τη σεζόν 1982-83 μέχρι και το 2000, όταν και αποχώρησε λόγω της κόντρας του με τους οπαδούς του «γηραιού». Τα τελευταία εννέα χρόνια ανέλαβε τις τύχες της ΠΑΕ Πανσερραϊκός.
Ως πρόεδρος του Ηρακλή είχε μερικές από τις σημαντικότερες επιτυχίες της ομάδας. Το 1984 πήρε την 3η θέση στην Α' εθνική, το 1985 αναδείχθηκε Κυπελλούχος Βαλκανίων, ενώ το 1987 έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου (το έχασε από τον ΟΦΗ). Επίσης, με εκείνον στο τιμόνι ο «γηραιός» έπαιξε για τρία χρόνια στο Κύπελλο UEFA. 

Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: