30 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τι θέλουν οι οπαδοί από τον Αγιο Βασίλη...

Τι θέλουν οι οπαδοί από τον Αγιο Βασίλη...Ο Μιχάλης Τσόχος διαβάζει τα γράμματα οπαδών του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, και Αρη, και τα μοιράζεται μαζί σας...  

Μέρες που είναι ο Αγιος Βασίλης αποφάσισε να κάνει μία βόλτα και από τα γραφεία των περισσότερων ελληνικών συλλόγων και μάζεψε τα γράμματα που είχαν για αυτόν οι οπαδοί τους προκειμένου να γνωρίζει πώς πρέπει να επιστρέψει στην πρώτη του νέου έτους.
Το gazzetta gr έχει αποκλειστικές πληροφορίες για αυτά που ζήτησαν οι οπαδοί των ελληνικών ομάδων για το 2014 και σας τα μεταφέρει χαρτί και καλαμάρι.

Ολυμπιακός

Αγιε μου Βασίλη αν μπορείς κράτα τον Μόγιες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 3 μήνες ακόμη και φρόντισε εκεί στα τέλη Φλεβάρη να τραυματιστούν για κάνα μήνα ο Ρούνει με τον Φαν Πέρσι. Σε ευχαριστώ. Α που είσαι, αν μπορείς κάνε κάτι και με τον Κλέβερλι. Εννοώ φρόντισε να παίξει βασικός και στα δύο ματς με εμάς...

Επίσης Αγιε μου Βασίλη επειδή εμείς οι γαύροι ξέρεις ότι είμαστε ολιγαρκείς και δεν ζητάμε πολλά, δεν θέλουμε πολλές μεταγραφές. Απλώς αν γίνεται να φέρεις πίσω μερικά δικά μας παιδιά. Τον Γιάγια, τον Μιραλάς, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, τον Ερνέστο για βοηθό του Μίτσελ ώστε όταν φάμε τον Ισπανό να έχουμε έτοιμο τον Βάσκο. Α, παραλίγο να το ξεχάσω, εννοείται πρωτάθλημα, Κύπελλο, ευρωπαϊκό και μην ακούς που λέμε στα... αυτά μας τα δυο, φέρτο εσύ το ευρωπαϊκό κι' άσε μας να λέμε κανά τραγουδάκι να περνάει η ώρα...

Σε γενικές γραμμές αυτά, δεν θέλω και πολλά όπως βλέπεις. Μόνο μωρέ αν μπορείς κάνε μου και μια τελευταία χάρη. Αν γίνεται μην έρθεις ξανά του χρόνου τον Γενάρη, πέρνα μία βόλτα το καλοκαιράκι, θα θέλει ενίσχυση η ομάδα...”

Παναθηναϊκός

Αγιε μου Βασίλη εγώ δεν θα σου ζητήσω πολλά πράγματα. Μόνο ένα πράγμα θέλω. Να έχεις γερό τον Γιάννη και όλα καλά θα πάνε. Διότι ως γνωστόν όπου Γιάννης και μάλαμα. Τον Αναστασίου εννοώ φυσικά, μην μπερδευτείς. Τον άλλον Γιάννη, άμα μπορείς πάρτον μαζί σου να μοιράζεται δώρα και φέρε μου έναν άλλο ιδιοκτήτη. Διότι είπαμε όπου Γιάννης και μάλαμα, αλλά δεν θα είναι και κάθε μέρα του Αη Γιαννιού...”

Τώρα που το σκέφτομαι αν μπορείς κάνε μου άλλη μία χάρη. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να μας δείξει ξανά σχέδια και μακέτες με το πως θα γίνει η Λεωφόρος των 30 ή των 40 ή των 50 χιλιάδων θέσεων και εξαφάνισε τους κορμοράνους από προσώπου γης. Και που είσαι εκείνα τα 7 από την Γιουβέντους πολλά χρόνια έχουν κρατήσει ως ρεκόρ. Κάνε κάτι τώρα με την Μάντσεστερ. Να αγιάσει το χέρι σου δηλαδή...”

ΠΑΟΚ

Που σαι ρε Μπίλαρε... Απ' την δική μου καμινάδα μην περάσεις, δεν θέλω τίποτα. Χαλαρά σου λέω ρε... Τράβα σε όλους τους άλλους να κάνεις δώρα. Τράβα στους Αθηναίους τους κατεστημένους, τέτοιος είσαι και εσύ. Ασε που φοράς και κόκκινα και με ξενερώνεις. Αλλά άμα είσαι μάγκας μια χάρη θα μου την κάνεις. Μην τολμήσεις και περάσεις και από την καμινάδα των άλλων, ξέρεις τώρα εσύ... Μόνο εσύ μπορείς να τους σώσεις κανένας άλλος. Αστους να πέσουν μόνοι τους. Και που είσαι δεν θα το φάω το παραμύθι ότι τους έσωσε ο Σούλης και όχι εσύ...”

ΑΡΗΣ

Ακου μεγάλε γιατί τα έχω πάρει μαζί σου. Δέκα χρόνια τώρα λάθος δώρα μου φέρνεις, οπότε αυτή τη φορά πρόσεξε καλά τι θα σου γράψω και διάβασε με προσοχή. Ετσι όπως τα έχεις κάνει το ξέρω ότι δεν γίνεται να σου ζητήσω να με κρατήσεις στην κατηγορία. Είπαμε έχουν και όρια οι ευχές... Οπότε κάνε κάτι να ρίξεις τους άλλους. Ψήσε τον Σαββίδη να φύγει να τους παρατήσει με όλα τα χρέη στην πλάτη και τα συμβόλαια απλήρωτα. Εκεί εκεί στη Β' Εθνική να πάμε όλοι μαζί. Και που είσαι κράτα και τις γριές να περάσουμε όλοι μαζί καλά...” 

ΑΕΚ

Ακου Αγιε Βασίλη με προσοχή. Σου είχε γράψει ένα γράμμα με όσα θέλω από το 2014, αλλά ήταν 120 σελίδες και αποφάσισα να μην στο δώσω. Με έναν όρο. Αντί να φέρεις το 2014 φέρε κατευθείαν το 2015 να τελειώνουμε...” 

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βλάχος: «Νταμπλ και Ευρώπη οι στόχοι μας»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σχεδόν έτοιμος ο Νίνης, θεραπεία ο Γλύκος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μόγιες: «Να πετύχει 20 γκολ ο Γουέλμπεκ»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τι αντιμετωπίζει ο Σουμάχερ


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δεν αποκλείεται η Ελλάδα να βγει από το ευρώ το 2014»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τι έκανε ο π... ο Βενγκέρ, πού να τα δουν οι άλλοι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φυσική συνέχεια του εκφυλισμού της ο αποκλεισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια: