4 Απρ 2013

Έφαγε... πόρτα ο Άρμστρονγκ


Δεν τον αφήνουν να… αγιάσει! Δεν πρόλαβε ο Λανς Άρμστρονγκ να ανακοινώσει ότι θα μετάσχει σε αγώνα κολύμβησης και η αντίδραση της FINA τον ανάγκασε να αποσυρθεί.

Η τιμωρία είναι τιμωρία και όταν πρόκειται για ποινή λόγω ντόπινγκ δεν έχει σχέση το άθλημα. Ο 41χρονος πρώην πρωταθλητής της ποδηλασίας επρόκειτο να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα βετεράνων στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν το Σαββατοκύριακο, ωστόσο για κακή του τύχη, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου παρενέβη άμεσα.
Σε Μαραθώνιο δεν τον άφησαν να τρέξει, ούτε να λάβει μέρος σε τρίαθλο… Τρίτη και φαρμακερή λοιπόν για τον Αμερικανό που έφαγε ξανά «πόρτα». Η FINA με επιστολή της προς τους διοργανωτές του Masters South Central Zone Swimming Championships κατέστησαν σαφές ότι ο Άρμστρονγκ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε καμία αθλητική δραστηριότητα, μετά τον ισόβιο αποκλεισμό του λόγω ντόπινγκ, ζητώντας να ακυρωθεί η παρουσία του.

Κάτι που έγινε άμεσα από τον Τεξανό, ο οποίος έμεινε πάλι με τη… χαρά! 


Πηγή: Gazzetta

Live Streaming. 21:45 Panathinaikos vs CSKA Moscow,Olympiacos vs BC Khimki

 

Live Streaming. 22:05 Chelsea vs Rubin Kazan,Tottenham Hotspur vs FC Basel, Fenerbahce vs Lazio, SL Benfica vs Newcastle United

 

Live Streaming.22:00 Uefa Europa League Simulcast

Δεν υπάρχουν σχόλια: