2 Ιουν 2014

Οι μεταδόσεις φιλικών: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ...

Οι μεταδόσεις φιλικών: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ...Μπήκαμε στις αρχές Ιουνίου και μπορεί να κινούμαστε ήδη σε ρυθμούς Μουντιάλ, αλλά στα συνδρομητικά κάνουν τον προγραμματισμό τους, για την περίοδο του καλοκαιριού.

Στη Nova κυρίαρχο ρόλο θα παίξουν τα φιλικά του Ολυμπιακά που θα γίνουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Πειραιωτών. Το συνδρομητικό, λοιπόν, θα μεταδώσει όλα τα φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός. Με την «πρώτη θέση» να βρίσκεται το μεγάλο τουρνουά που θα γίνει στις ΗΠΑ και η Nova θα καλύψει την εκεί παρουσία της ελληνιλκής ομάδας. Αλλά δεν θα είναι μόνο αυτό.
Πιο συγκεκριμένα, η Nova θα δείξει όλες τις αναμετρήσεις των «ερυθρόλευκων» που θα γίνουν στο εξωτερικό, αλλά και αυτές, οι οποίες θα λάβουν χώρα στην Ελλάδα. Το συνδρομητικό θα καλύψει με αποστολές τόσο την προετοιμασία του Ολυμπιακού, όσο και τις υπόλοιπες εκτός Ελλάδας φιλικές αναμετρήσεις.
Σε ότι αφορά γενικώς στις μεταδόσεις φιλικών αγώνων απ' τα δύο συνδρομητικά, το πλαίσιο θα είναι παρόμοιο με τις τελευταίες δύο-τρείς σεζόν. Η Nova θα δείξει ακόμα κάποια επιλεγμένα φιλικά από Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο ΟΤΕ θα δώσει «βάρος» στα φιλικά του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, ενώ θα επιδιώξει να κλείσει τα δικαιώματα από μεγάλα διεθνή τουρνουά και αναμετρήσεις μεγάλων ξένων ομάδων.
Εκτός απ' τα φιλικά, όμως, πρέπει να αναφερθούμε και στα επίσημα, τα προκριματικά των ελληνικών ομάδων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League. Τα εντός Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ τα έκλεισε ο ΟΤΕ (όπως αποκάλυψε η «Στάση media» προ ημερών), τα εκτός είναι ανοιχτά ανάμεσα στα δύο συνδρομητικά, τα εντός Ατρόμητου, Αστέρα θα πάνε στη Nova και τα εκτός επίσης είναι ανοιχτά.

Πηγή: Σπορ FM

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΟΚ... όπως λέμε Σαμαράς (vds)

 

Στην τελική ευθεία για το μπαράζ

 

O 15χρονος Νιγηριανός που «τρελαίνει» κόσμο (videos)

 

Σαμαράς: Ελλάδα, η γη των ευκαιριών!(γνωστο απο το 2000 και υστερα.Ε.Ε)

 

«Νίκησε καθαρά και δίκαια ο Παναθηναϊκός»


"Ομπράντοβιτς, ο Μουρίνιο του μπάσκετ"

 

Το τεστ γνώσεων του Γιορέντε (vid)

 

Τρομερή αποκάλυψη από Έλληνα πιλότο: «Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες»

 

Παναθηναϊκός: «Δημιουργούν πολεμικό κλίμα»

 

Μόνο το Μουντιάλ στο μυαλό του Βαράν

 

Η «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ «SPORT» «Η Γιουνάιτεντ θέλει να δώσει 80 εκατ. για τον Σουάρες»

 

Η Αυστραλία έτοιμη να διεκδικήσει το Μουντιάλ 2022

 

«Ούτε εγώ το περίμενα...» Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης.«Τα πάντα "σκάλωναν" στον ιδιοκτήτη»

 

«Να είμαστε πρώτοι και να μην βγαίνουμε στη Super League δε γίνεται»!

 

Σταθερό Βέλγιο, χωρίς νίκη η Γερμανία.ΗΠΑ - Τουρκία 2-1,Γερμανία - Καμερούν 2-2,Σουηδία - Βέλγιο 0-2,Γαλλία - Παραγουάη 1-1 (videos)

Σαμαράς: Ελλάδα, η γη των ευκαιριών!(γνωστο απο το 2000 και υστερα.Ε.Ε)


Σαμαράς: Ελλάδα, η γη των ευκαιριών!
Κάλεσμα σε επενδυτές, με επανεκκίνηση της οικονομίας από τη θάλασσα - τονίζοντας πως «η Ελλάδα προσφέρει πολύ μεγάλες ευκαιρίες οικονομικής εμπορικής, γεω-στρατηγικής και περιβαλλοντικής σημασίας» - απηύθυνε ο Αντώνης Σαμαράς.
«Τώρα είναι η στιγμή και εδώ είναι ο κατάλληλος τόπος, για να αναδειχθούν αυτές οι ευκαιρίες. Στόχος μας είναι να κάνουμε την Ελλάδα γενικότερα και τα μεγάλα λιμάνια μας συγκεκριμένα, παγκόσμια ναυτιλιακά κέντρα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, μιλώντας στην τελετή έναρξης της ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια 2014».
Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σκληρή προσπάθεια που έχει κάνει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, όπως ανέφερε: «Χρειαζόμαστε σκληρή δουλειά, αυστηρό σχεδιασμό και πολιτική σταθερότητα. Τα τελευταία δύο χρόνια γυρίσαμε την πορεία αυτής της χώρας προς τα πάνω. Στα επόμενα χρόνια θα προχωρήσουμε «πρόσω ολοταχώς».
Ακολούθως, αφού υποστήριξε πως: «Αλλάζουμε, λοιπόν, τη χώρα μας. Και μαζί αλλάζουμε τις προοπτικές ολόκληρης της περιοχής μας. Και προχωράμε κοιτώντας μπροστά, κοιτώντας προς τη θάλασσα, με έμπνευση από την ίδια τη θάλασσα και από το «Ελληνικό υπόδειγμα» που υπήρξε γαλάζιο», κατέληξε: «Η Ελλάδα γίνεται πλέον η πιο σταθερή χώρα σε μια ασταθή ευρύτερη περιοχή. Γίνεται ακόμα η καλύτερη «πύλη» για το εμπόριο από τα λιμάνια της Μέσης Ανατολής και της Άπω Ανατολής ως την Ιαπωνία, μέσω της διώρυγας του Σουέζ, στις αγορές της ηπειρωτικής Ευρώπης. Επανεκκινούμε τη χώρα μας ξεκινώντας από τη θάλασσα».
Αναλυτικά η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά:
Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, κυρίες και κύριοι,
Η θάλασσα είναι η κοιτίδα του ανθρώπινου πολιτισμού! Αυτή η συγκεκριμένη θάλασσα, η Μεσόγειος – που στην αρχαιότητα σήμαινε «στο μέσον της γης» - είναι η κοιτίδα του Ευρωπαϊκού πολιτισμού. Είναι εδώ που οι άνθρωποι έμαθαν να ανταλλάσουν αγαθά, εμπειρίες και ιδέες, είναι εδώ που έμαθαν να έρχονται σε επικοινωνία μεταξύ τους, να στήνουν γέφυρες ανάμεσά τους, να βγάζουν κέρδη, να συσσωρεύουν πλούτο, να παράγουν εισοδήματα και να βελτιώνουν συνεχώς τη ζωή τους. Φτάνοντας ως τα όριά τους. Ή πηγαίνοντας και πέρα από τα φυσικά όρια…
Άλλωστε, αυτή είναι η ουσία της ναυτοσύνης: να αναζητά κανείς τα όρια στη γραμμή του ορίζοντα και να προσπαθεί πάντα να ξεπεράσει τα όρια της ανθρώπινης προσπάθειας!
Η θάλασσα δίνει ακόμα την αίσθηση της υπέρτατης Ελευθερίας: Γιατί πάντα μπορούσαν κάποιοι να ελέγξουν τους χερσαίους δρόμους. Αλλά ήταν πολύ πιο δύσκολο να ελέγξει οποιοσδήποτε τους θαλάσσιους δρόμους…
Έτσι οι χερσαίες αυτοκρατορίες οικοδομήθηκαν από πάνω προς τα κάτω - top-down, όπως λένε οι αγγλοσάξονες. Ενώ οι θαλάσσιες αυτοκρατορίες συνήθως δημιουργήθηκαν από κάτω προς τα πάνω - bottom-up. Και οι χερσαίες αυτοκρατορίες συχνά νικήθηκαν από θαλάσσιες δυνάμεις στον προαιώνιο αγώνα της ωμής δύναμης ενάντια στην ευφυΐα της ανθρώπινης διάνοιας ή στην τόλμη της ανθρώπινης ψυχής, που αμφισβητούσαν την κυριαρχία της υπέρτατης δύναμης…
Έτσι η θαλάσσια σταδιοδρομία των ανθρώπινων κοινωνιών υπήρξε επίσης η κοιτίδα της δημοκρατίας! Γιατί άνθρωποι που ταξιδεύουν στο υγρό στοιχείο και φτάνουν ως τα όριά τους, δεν δέχονται ποτέ τυράννους και τυραννίες οποιασδήποτε μορφής.
Αγαπητοί φίλοι,
Μόλις σας μίλησα για κάτι που ορίζει τη διαχρονική ουσία της ίδιας της Ελλάδας! Της Ιστορίας της και του μοναδικού Πολιτισμού της που είναι αξεχώριστος από την θάλασσα. Από την εποχή του Ομήρου ακόμα, μέχρι και τις μέρες μας…
Για πάνω από τρείς χιλιετίες, οι Έλληνες έζησαν στιγμές μεγάλης δόξας, αλλά και στιγμές δυστυχίας. Όμως πάντα γύριζαν τα μάτια τους στη θάλασσα για να πάρουν κουράγιο κι ελπίδα, να ανακτήσουν δυνάμεις, να ξεπεράσουν δυσκολίες, να κατανικήσουν δυνάστες, να εδραιώσουν τη δύναμη και την ευημερία τους. Και να αρχίσουν ξανά από την αρχή…
Η Ιστορία μας και ο Πολιτισμός μας, έχουν το γαλάζιο χρώμα της θάλασσας.
Έτσι λοιπόν, κυρίες και κύριοι, σας καλωσορίζω στην Παγκόσμια Ναυτιλιακή Έκθεση, Ποσειδώνια 2014. Σας καλωσορίζω στην Ελλάδα!
Η χώρα μου ανακάμπτει τώρα από μια πολύ σοβαρή οικονομική κρίση. Δύο από τους «πρωταθλητές» της Ελληνικής Οικονομίας ήδη δημιουργούν νέα ρεκόρ: Ο Τουρισμός μας έκανε νέο ρεκόρ πέρσι με 18 εκατομμύρια επισκέπτες και ετοιμάζεται να κάνει νέο ρεκόρ και φέτος, με 20 εκατομμύρια! Και η φετινή Έκθεση Ποσειδώνια ήδη έσπασε το ρεκόρ του 2012, σε συμμετοχές και σε χώρες προέλευσης, καθώς το δυναμικό του Παγκόσμιου Ελληνικού Εμπορικού Στόλου, αλλά και η στρατηγική σημασία της Ελλάδος στο μέλλον, κερδίζουν έδαφος συνεχώς.
Ο Ελληνικός στόλος ήδη μεταφέρει το 15% του παγκόσμιου εμπορίου! Στα τελευταία 10 χρόνια οι Έλληνες πλοιοκτήτες έχουν ναυπηγήσει πάνω από 2500 ποντοπόρα πλοία, κυρίως σε ναυπηγεία της Άπω Ανατολής. Τώρα που μιλάμε, οι Έλληνες πλοιοκτήτες παραγγέλνουν ένα νέο πλοίο κάθε 2 μέρες!
Ακόμα πιο σημαντικό: η Ελλάδα γίνεται πλέον η πιο σταθερή χώρα σε μια ασταθή ευρύτερη περιοχή. Γίνεται ακόμα η καλύτερη «πύλη» για το εμπόριο από τα λιμάνια της Μέσης Ανατολής και της Άπω Ανατολής ως την Ιαπωνία, μέσω της διώρυγας του Σουέζ, στις αγορές της ηπειρωτικής Ευρώπης.
Βεβαίως, χρειαζόμαστε επενδύσεις, για να αναβαθμίσουμε τις υποδομές στα λιμάνια μας και στα χερσαία οδικά δίκτυα από εκεί και πέρα. Επίσης χρειαζόμαστε επενδύσεις για να εκσυγχρονίσουμε τα ναυπηγεία μας. Και επενδύσεις για να αναδειχθούμε ως περιφερειακός κόμβος παραγωγής και μεταφοράς ενέργειας, αξιοποιώντας τους ενεργειακούς πόρους που βρίσκονται στις θάλασσές μας. Και για να αξιοποιήσουμε ακόμα την παγκόσμια τάση για μεταφορά ενέργειας, κυρίως φυσικού αερίου, από θαλάσσιους δρόμους, αλλά για τη χρήση του αερίου ως καυσίμου στη ναυσιπλοΐα, πράγμα που είναι πολύ πιο ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον.
Σήμερα, λοιπόν, η Ελλάδα προσφέρει πολύ μεγάλες ευκαιρίες οικονομικής εμπορικής, γεω-στρατηγικής και περιβαλλοντικής σημασίας. Ευκαιρίες που ξεπερνούν τα σύνορά της, όπως ξεπερνούν σε σημασία και τα όρια της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου…
Τώρα είναι η στιγμή και εδώ είναι ο κατάλληλος τόπος, για να αναδειχθούν αυτές οι ευκαιρίες. Και για να συζητηθούν επιχειρηματικά σχέδια με προσανατολισμό το μέλλον: Τα Ποσειδώνια 2014! Όπου βρίσκονται μαζί περί τους 2000 αντιπροσώπους της παγκόσμιας ναυτιλίας από 93 διαφορετικές χώρες!
Στόχος μας είναι να κάνουμε την Ελλάδα γενικότερα και τα μεγάλα λιμάνια μας πιο συγκεκριμένα, παγκόσμια ναυτιλιακά κέντρα. Ξέρω ότι αυτό ήταν πάντα το όνειρο ζωής για ξεχωριστούς ανθρώπους, όπως ο κ. Θεμιστοκλής Βώκος, ο συνιδρυτής των Ποσειδωνίων. Τώρα είναι επίσης η φιλοδοξία και μας ολόκληρης χώρας.
Ξέρουμε ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Χρειαζόμαστε σκληρή δουλειά, αυστηρό σχεδιασμό και πολιτική σταθερότητα, για να το κάνουμε πραγματικότητα.
Τα τελευταία δύο χρόνια γυρίσαμε την πορεία αυτής της χώρας προς τα πάνω. Στα επόμενα χρόνια θα προχωρήσουμε «πρόσω ολοταχώς».
Και φέτος, με την Ελληνική Προεδρία, είχαμε τη «Διακήρυξη των Αθηνών» που έβαλε τις βάσεις για τον επαναπροσδιορισμό της Θαλάσσιας πολιτικής ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Αλλάζουμε, λοιπόν, τη χώρα μας. Και μαζί αλλάζουμε τις προοπτικές ολόκληρης της περιοχής μας. Και προχωράμε κοιτώντας μπροστά, κοιτώντας προς τη θάλασσα, με έμπνευση από την ίδια τη θάλασσα και από το «Ελληνικό υπόδειγμα» που υπήρξε γαλάζιο.
Με τη στήριξη των Ελλήνων πλοιοκτητών που κερδίζουν τις μάχες σε όλους τους ωκεανούς κι είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτούς, μαζί με τη μεγάλη παράδοση της Ελληνικής ναυτοσύνης, επανεκκινούμε τη Χώρα μας ξεκινώντας από τη θάλασσα.
Τη θάλασσα που πάντα προσδιόρισε την Ελληνική Ιστορία, όπως και την παγκόσμια Ιστορία, τον Ελληνικό Πολιτισμό, και βέβαια, τον Παγκόσμιο Πολιτισμό.
Εύχομαι να έχετε μια πολύ ευχάριστη διαμονή και πολύ χρήσιμες επαγγελματικές επαφές. Και σας καλωσορίζω και πάλι, στην Ελλάδα και στα «Ποσειδώνια 2014». 

Πηγη:Newsbomb.gr

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΟΚ... όπως λέμε Σαμαράς (vds)

 

Στην τελική ευθεία για το μπαράζ

 

O 15χρονος Νιγηριανός που «τρελαίνει» κόσμο (videos)


«Νίκησε καθαρά και δίκαια ο Παναθηναϊκός»

 

Οι μεταδόσεις φιλικών: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ...

 

"Ομπράντοβιτς, ο Μουρίνιο του μπάσκετ"

 

Το τεστ γνώσεων του Γιορέντε (vid)

 

Τρομερή αποκάλυψη από Έλληνα πιλότο: «Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες»

 

Παναθηναϊκός: «Δημιουργούν πολεμικό κλίμα»

 

Μόνο το Μουντιάλ στο μυαλό του Βαράν

 

Η «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ «SPORT» «Η Γιουνάιτεντ θέλει να δώσει 80 εκατ. για τον Σουάρες»

 

Η Αυστραλία έτοιμη να διεκδικήσει το Μουντιάλ 2022

 

«Ούτε εγώ το περίμενα...» Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης.«Τα πάντα "σκάλωναν" στον ιδιοκτήτη»

 

«Να είμαστε πρώτοι και να μην βγαίνουμε στη Super League δε γίνεται»!

 

Σταθερό Βέλγιο, χωρίς νίκη η Γερμανία.ΗΠΑ - Τουρκία 2-1,Γερμανία - Καμερούν 2-2,Σουηδία - Βέλγιο 0-2,Γαλλία - Παραγουάη 1-1 (videos)

«Νίκησε καθαρά και δίκαια ο Παναθηναϊκός»

«Νίκησε καθαρά και δίκαια ο Παναθηναϊκός»
Την άποψη ότι η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού ήταν δίκαιη εξέφρασε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o «τίγρης» εξήγησε γιατί οι «πράσινοι» έφυγαν θριαμβευτές απ’ το ΣΕΦ

Πέρα για πέρα δίκαιη ήταν η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.
Σε συνέντευξή του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι οι «πράσινοι» επικράτησαν καθαρά στο ΣΕΦ, παρά τις διαμαρτυρίες των Πειραιωτών για τη διαιτησία.
Παρόλο που τόνισε λοιπόν ότι για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε ο Αλβέρτης να προσθέσει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του, ξεκαθάρισε πως είναι πολύ νωρίς για να κριθεί ως προπονητής.
Όσο για τον πέμπτο τελικό, έδωσε προβάδισμα (λόγω ψυχολογίας και έδρας) στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφερόμενος στην απόφαση των Αγγελόπουλων για αποχή των «ερυθρόλευκων» παικτών από την Εθνική, εξέφρασε την άποψη ότι επρόκειτο για μια παρόρμηση της στιγμής.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αλεξανδρής Για το break του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ: «Ήταν μια μεγάλη νίκη, αλλά δεν του εξασφαλίζει το πρωτάθλημα. Είχα πει ότι ο Ολυμπιακός έπρεπε να είναι προσεκτικός γιατί ένα πληγωμένο θηρίο είναι πάντα επικίνδυνο. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο κι έβαλε καινούργια πράγματα στο παιχνίδι του.
Νομίζω ότι νίκησε δίκαια και καθαρά παρά τις διαμαρτυρίες που υπάρχουν. Άλλωστε είναι σύνηθες φαινόμενο στην Ελλάδα να χρεώνεται η ήττα στους διαιτητές. Είδαμε και στα μεταξύ τους παιχνίδια στην Ευρώπη να γίνονται λάθη, αλλά κανείς απ’ τους δυο δε διαμαρτυρήθηκε τότε».
Για τα νέα στοιχεία που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός: «Σε μια σειρά αγώνων είναι λογικό να θέλεις να παρουσιάσεις νέα πράγματα για να εκπλήξεις τους αντιπάλους. Έβαλε τον Γκιστ πάνω στον Σπανούλη, τον Ματσιούλις πάνω στον Πρίντεζη και γενικά έπαιξε πιο προσεκτικά στην άμυνα». Για το πώς κρίνει τον Αλβέρτη ως προπονητή: «Όταν σκέφτεσαι να αντιμετωπίσεις τον αντίπαλο με καινούργια στοιχεία, αυτό για μένα είναι πρόοδος. Δεν μπορώ όμως να κρίνω ένα παιδί που ξεκινάει τώρα την καριέρα του. Είναι έμπειρος, αλλά δεν είναι προπονητής ακόμα. Δεν έχει κάνει τις επιλογές και την προετοιμασία της ομάδας.
Ακολουθεί κάποια από τα στοιχεία του Πεδουλάκη, αλλά προσθέτει και κάποια καινούργια πράγματα, που του επισημαίνονται και από τους βοηθούς του. Για να κρίνεις κάποιον όμως πρέπει να υπάρχει μια διάρκεια. Ο Αλβέρτης είναι από τους πιο πετυχημένους Έλληνες παίκτες, με μεγάλο background από γνώσεις από προπονητές που συνεργάστηκε και είναι στο χέρι του να γίνει κι εκείνος καλός».
Για το ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Η ζυγαριά έγειρε υπέρ του Παναθηναϊκού πλέον. Παίζει στην έδρα του και τώρα ο κόσμος θα νομίζω ότι θα εκτιμήσει τη νίκη και θα γεμίσει το γήπεδο. Διαθέτει καλύτερη ψυχολογία, αλλά θα πρέπει να παίξει και καλά για να στεφθεί πρωταθλητής. Ο Ολυμπιακός τον νίκησε μια φορά στο ΟΑΚΑ, ξέρει τον τρόπο και μπορεί να το επαναλάβει». Για την απόφαση αποχής των Ελλήνων του Ολυμπιακού απ’ την Εθνική: «Δεν θα συμφωνήσω σε αυτό. Όποια πικρία κι αν υπάρχει για μια διαιτησία δεν είναι σωστό να αποδίδονται ευθύνες σε τρίτα πρόσωπα, όπως ο Βασιλακόπουλος για παράδειγμα. Είναι unfair και δεν είναι δίκαιο. Κάθε αθλητής είναι τιμητικό να εκπροσωπεί την πατρίδα του και δεν πρέπει να εμποδίζεται. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είναι άνθρωποι που έχουν προσφέρει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ και το αγαπούν. Πιστεύω ότι ήταν περισσότερο μια παρόρμηση της στιγμής και όχι κάτι άλλο».

Πηγή: Bam

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΟΚ... όπως λέμε Σαμαράς (vds)

 

Στην τελική ευθεία για το μπαράζ

 

O 15χρονος Νιγηριανός που «τρελαίνει» κόσμο (videos)

 

Σαμαράς: Ελλάδα, η γη των ευκαιριών!(γνωστο απο το 2000 και υστερα.Ε.Ε)


Οι μεταδόσεις φιλικών: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ...

 

"Ομπράντοβιτς, ο Μουρίνιο του μπάσκετ"

 

Το τεστ γνώσεων του Γιορέντε (vid)

 

Τρομερή αποκάλυψη από Έλληνα πιλότο: «Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες»

 

Παναθηναϊκός: «Δημιουργούν πολεμικό κλίμα»

 

Μόνο το Μουντιάλ στο μυαλό του Βαράν

 

Η «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ «SPORT» «Η Γιουνάιτεντ θέλει να δώσει 80 εκατ. για τον Σουάρες»

 

Η Αυστραλία έτοιμη να διεκδικήσει το Μουντιάλ 2022

 

«Ούτε εγώ το περίμενα...» Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης.«Τα πάντα "σκάλωναν" στον ιδιοκτήτη»

 

«Να είμαστε πρώτοι και να μην βγαίνουμε στη Super League δε γίνεται»!

 

Σταθερό Βέλγιο, χωρίς νίκη η Γερμανία.ΗΠΑ - Τουρκία 2-1,Γερμανία - Καμερούν 2-2,Σουηδία - Βέλγιο 0-2,Γαλλία - Παραγουάη 1-1 (videos)

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΟΚ... όπως λέμε Σαμαράς (vds)



ΠΑΟΚ... όπως λέμε Σαμαράς (vds)
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε χθες(1/6) του Πανιωνίου στο τέταρτο παιχνίδι στην Πυλαία, έκανε το 3-1 στη σειρά του μικρού τελικού και κατέκτησε την τρίτη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, πήγαν πίσω από τη μπασκέτα, εκεί όπου βρισκόταν ο πιο πιστός φίλος της ομάδας, ο Γιαννάκης, ένα παιδί με κινητικά προβλήματα, το οποίο παρακολουθεί όλους τους αγώνες της ομάδας και πανηγύρισαν μαζί του σαν μικρά παιδιά.
Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η στιγμή είναι πραγματικά συγκινητική, με τον Γιαννάκη να ζει τα πανηγύρια παρέα με τους δικούς του ήρωες, τον Μπόγρη, τον Τσαϊρέλη, τον Κούπερ και τους άλλους παίκτες του «δικεφάλου».
Το βίντεο ανέβηκε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο Youtube.

Πηγή: Goal

Στην τελική ευθεία για το μπαράζ

 

O 15χρονος Νιγηριανός που «τρελαίνει» κόσμο (videos)

 

Σαμαράς: Ελλάδα, η γη των ευκαιριών!(γνωστο απο το 2000 και υστερα.Ε.Ε)

 

«Νίκησε καθαρά και δίκαια ο Παναθηναϊκός»

 

Οι μεταδόσεις φιλικών: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ...

 

"Ομπράντοβιτς, ο Μουρίνιο του μπάσκετ"

 

Το τεστ γνώσεων του Γιορέντε (vid)

 

Τρομερή αποκάλυψη από Έλληνα πιλότο: «Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες»

 

Παναθηναϊκός: «Δημιουργούν πολεμικό κλίμα»

 

Μόνο το Μουντιάλ στο μυαλό του Βαράν

 

Η «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ «SPORT» «Η Γιουνάιτεντ θέλει να δώσει 80 εκατ. για τον Σουάρες»

 

Η Αυστραλία έτοιμη να διεκδικήσει το Μουντιάλ 2022

 

«Ούτε εγώ το περίμενα...» Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης.«Τα πάντα "σκάλωναν" στον ιδιοκτήτη»

 

«Να είμαστε πρώτοι και να μην βγαίνουμε στη Super League δε γίνεται»!

 

Σταθερό Βέλγιο, χωρίς νίκη η Γερμανία.ΗΠΑ - Τουρκία 2-1,Γερμανία - Καμερούν 2-2,Σουηδία - Βέλγιο 0-2,Γαλλία - Παραγουάη 1-1 (videos)

Στην τελική ευθεία για το μπαράζ

Στην τελική ευθεία για το μπαράζΤα πλάνα τους για το παιχνίδι μπαράζ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου ξεκίνησαν να… καταστρώνουν στην Ξάνθη. Ατομικό ΟΙ Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης. Επιστρέφει ο Σολάρι.

Ύστερα από περίπου ενάμιση μήνα αναμονής η Ξάνθη έμαθε το απόγευμα της Κυριακής, τον αντίπαλο (Ολυμπιακό Βόλου) της στο μπαράζ που θα δώσει για την παραμονή της στη Superleague. Οι παίκτες του Νίκου Κεχαγιά ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος στις 13 Απριλίου, όταν και νίκησαν 3-1 τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο τους και μέχρι χθες έκαναν… συντήρηση.
Τη Δευτέρα πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση, ξέροντας για ποια ομάδα, θα πρέπει να κάνουν τα πλάνα τους. Η προετοιμασία για τον αγώνα νοκ-άουτ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (8/6) στο «Κλεάνθης Κικελίδης», όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα, μπήκε στην τελική ευθεία.
Οι Δήμος Μπαξεβανίδης και Δημήτρης Κομεσίδης ακολούθησαν και πάλι ατομικό και η υπόλοιπη ομάδα ξεκίνησε με τρέξιμο και ασκήσεις νευρομϊκής συναρμογής και συνέχισαν με ασκήσεις τεχνικής. Ο Νίκος Κεχαγιάς και οι συνεργάτες του δούλεψαν και στο ψυχολογικό κομμάτι.
Ο μεγάλος απών της κυριακάτικής αναμέτρησης και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Εστεμπάν Σολάρι θα βρίσκεται από την Τρίτη στην Ελλάδα για να συνεχίσει στην Ελλάδα την αποθεραπεία του, ώστε να βρεθεί στο πλευρό των συμπαικτών του, που προετοιμάζονται για το κρισιμότατο ματς.

Πηγή: Σπορ FM

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΟΚ... όπως λέμε Σαμαράς (vds)


O 15χρονος Νιγηριανός που «τρελαίνει» κόσμο (videos)

 

Σαμαράς: Ελλάδα, η γη των ευκαιριών!(γνωστο απο το 2000 και υστερα.Ε.Ε)

 

«Νίκησε καθαρά και δίκαια ο Παναθηναϊκός»

 

Οι μεταδόσεις φιλικών: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ...

 

"Ομπράντοβιτς, ο Μουρίνιο του μπάσκετ"

 

Το τεστ γνώσεων του Γιορέντε (vid)

 

Τρομερή αποκάλυψη από Έλληνα πιλότο: «Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες»

 

Παναθηναϊκός: «Δημιουργούν πολεμικό κλίμα»

 

Μόνο το Μουντιάλ στο μυαλό του Βαράν

 

Η «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ «SPORT» «Η Γιουνάιτεντ θέλει να δώσει 80 εκατ. για τον Σουάρες»

 

Η Αυστραλία έτοιμη να διεκδικήσει το Μουντιάλ 2022

 

«Ούτε εγώ το περίμενα...» Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης.«Τα πάντα "σκάλωναν" στον ιδιοκτήτη»

 

«Να είμαστε πρώτοι και να μην βγαίνουμε στη Super League δε γίνεται»!

 

Σταθερό Βέλγιο, χωρίς νίκη η Γερμανία.ΗΠΑ - Τουρκία 2-1,Γερμανία - Καμερούν 2-2,Σουηδία - Βέλγιο 0-2,Γαλλία - Παραγουάη 1-1 (videos)

O 15χρονος Νιγηριανός που «τρελαίνει» κόσμο (videos)

Αζουμπουΐκε

Ο Ουντόκα Αζουμπουΐκε είναι μόλις 15 χρονών, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν παρατηρήσει την περίπτωσή του.
Ο 15χρονος Νιγηριανός σέντερ, ο οποίος αντικρίζει την γη από τα 211 εκατοστά, ζει στις ΗΠΑ, όπου αγωνίζεται στην σχολική ομάδα του Potter’s House Christian και παρότι ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ πριν από μόλις δύο χρόνια βρίσκεται στο scouting report αρκετών κολεγίων. Ανάμεσα σε αυτά είναι το Φλόριντα, το Φλόριντα Στέιτ και το Κάνσας και το γιατί μπορείτε να το καταλάβετε παρακολουθώντας τα videos που ακολουθούν.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ VIDEOS

Πηγη:Superbasket.gr

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΟΚ... όπως λέμε Σαμαράς (vds)

 

Στην τελική ευθεία για το μπαράζ


Σαμαράς: Ελλάδα, η γη των ευκαιριών!(γνωστο απο το 2000 και υστερα.Ε.Ε)

 

«Νίκησε καθαρά και δίκαια ο Παναθηναϊκός»

 

Οι μεταδόσεις φιλικών: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ...

 

"Ομπράντοβιτς, ο Μουρίνιο του μπάσκετ"

 

Το τεστ γνώσεων του Γιορέντε (vid)

 

Τρομερή αποκάλυψη από Έλληνα πιλότο: «Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες»

 

Παναθηναϊκός: «Δημιουργούν πολεμικό κλίμα»

 

Μόνο το Μουντιάλ στο μυαλό του Βαράν

 

Η «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ «SPORT» «Η Γιουνάιτεντ θέλει να δώσει 80 εκατ. για τον Σουάρες»

 

Η Αυστραλία έτοιμη να διεκδικήσει το Μουντιάλ 2022

 

«Ούτε εγώ το περίμενα...» Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης.«Τα πάντα "σκάλωναν" στον ιδιοκτήτη»

 

«Να είμαστε πρώτοι και να μην βγαίνουμε στη Super League δε γίνεται»!

 

Σταθερό Βέλγιο, χωρίς νίκη η Γερμανία.ΗΠΑ - Τουρκία 2-1,Γερμανία - Καμερούν 2-2,Σουηδία - Βέλγιο 0-2,Γαλλία - Παραγουάη 1-1 (videos)

Το τεστ γνώσεων του Γιορέντε (vid)

Το τεστ γνώσεων του Γιορέντε (vid)Ο Φερνάντο Γιορέντε παρακολουθεί από κοντά την προσπάθεια του Ράφα Ναδάλ στο Παρίσι και απάντησε σε ένα πολύ... δύσκολο κουίζ για το Ρολάν Γκαρός.

Ο Ισπανός επιθετικός της Γιουβέντους δεν πάει Μουντιάλ, οπότε βρήκε την ευκαιρία να συνδυάσει διακοπές και τένις ελπίζοντας, βέβαια, να δει τον συμπατριώτη και φίλο του να πανηγυρίζει άλλον έναν τίτλο στη γαλλική πρωτεύουσα. Οι διοργανωτές τον... εντόπισαν και του έκαναν μερικές ερωτήσεις για το χωμάτινο Masters, στις οποίες θα απαντούσε και ο πιο άσχετος με το άθλημα! Άλλωστε, όπως λέει και ο παρουσιαστής στο φινάλε "είναι το τουρνουά του Ράφα Ναδάλ"...
Δείτε το βίντεο...

Πηγή: Gazzetta

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΟΚ... όπως λέμε Σαμαράς (vds)

 

Στην τελική ευθεία για το μπαράζ

 

O 15χρονος Νιγηριανός που «τρελαίνει» κόσμο (videos)

 

Σαμαράς: Ελλάδα, η γη των ευκαιριών!(γνωστο απο το 2000 και υστερα.Ε.Ε)

 

«Νίκησε καθαρά και δίκαια ο Παναθηναϊκός»

 

Οι μεταδόσεις φιλικών: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ...

 

"Ομπράντοβιτς, ο Μουρίνιο του μπάσκετ"

Τρομερή αποκάλυψη από Έλληνα πιλότο: «Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες»

 

Παναθηναϊκός: «Δημιουργούν πολεμικό κλίμα»

 

Μόνο το Μουντιάλ στο μυαλό του Βαράν

 

Η «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ «SPORT» «Η Γιουνάιτεντ θέλει να δώσει 80 εκατ. για τον Σουάρες»

 

Η Αυστραλία έτοιμη να διεκδικήσει το Μουντιάλ 2022

 

«Ούτε εγώ το περίμενα...» Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης.«Τα πάντα "σκάλωναν" στον ιδιοκτήτη»

 

«Να είμαστε πρώτοι και να μην βγαίνουμε στη Super League δε γίνεται»!

 

Σταθερό Βέλγιο, χωρίς νίκη η Γερμανία.ΗΠΑ - Τουρκία 2-1,Γερμανία - Καμερούν 2-2,Σουηδία - Βέλγιο 0-2,Γαλλία - Παραγουάη 1-1 (videos)

"Ομπράντοβιτς, ο Μουρίνιο του μπάσκετ"

Την Τρίτη (3/6), στις 21.00 οι Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι θα μπουν στην τελική ευθεία της τουρκικής λίγκας. Τι είχε να πει ο Ομπράντοβιτς και τι ο Αταμάν για τους τελικούς... και για τα επί μέρους ζητήματα αυτών.




Η αντίστροφη μέτρηση για τους τελικούς της τουρκικής λίγκας ξεκίνησε επισήμως, με τη συνέντευξη Τύπου των φιναλίστ. Οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Ομέρ Ονάν, Εργκίν Αταμάν και Εντέρ Αρσλάν κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, για να εξηγήσουν... τι θα δούμε που θα κριθεί στις τέσσερις νίκες. Τα δυο πρώτα ματς θα διεξαχθούν στην Ulker Sports Arena και τα επόμενα στο Abdi Ipekci.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξήγησε πως "το κίνητρο μας είναι πολύ υψηλό. Η Γαλατασαράι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, που έχει το σεβασμό. Έκανε εξαιρετική πορεία στη Euroleague, αλλά και στην τουρκική λίγκα. Είναι ομάδα με μαχητικό πνεύμα. Και οι δύο κάναμε εξαιρετικούς ημιτελικούς. Εμείς νικήσαμε την Καρσίγιακα, ομάδα από την οποία είχαμε χάσει δυο φορές στην κανονική περίοδο, ενώ η Γαλατά "έσπασε" το πλεονέκτημα έδρας της Μπάνβιτ. Περιμένω ότι θα γίνουν πολύ καλά ματς. Καλώ τους φιλάθλους να είναι κόσμιοι και να στηρίξουν τις ομάδες τους. Όποιος έχει μεγαλύτερη θέληση, θα κερδίσει".
Ο Ομέρ Ονάν στάθηκε στο εξής: "Οι φίλαθλοι πρέπει να ξέρουν πως οι παίκτες είμαστε φίλοι και όταν τελειώνουν τα παιχνίδια μας, κάνουμε παρέα. Αυτό που θα ζητήσω είναι να μας αφήσουν να παίξουμε το μπάσκετ μας. Να μας δώσει ο κόσμος την ώθηση να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Θέλουμε να μην προκληθεί το παραμικρό πρόβλημα. Ξέρουμε πως το ενδιαφέρον θα είναι τεράστιο, δεδομένου και ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Η ευχή μου είναι να πάνε όλα καλά".
"Ο Μουρίνιο του μπάσκετ"
Για τη Γαλατασαράι, ο Αταμάν ζήτησε "αυτοσυγκέντρωση, από την αρχή έως το τέλος σε όλα τα ματς. Η πρόκληση που έχουμε μπροστά μας είναι τεράστια. Για να βρεθούμε στους τελικούς, νικήσαμε μια ομάδα που είχε μόλις δυο ήττες σε όλη την κανονική περίοδο. Ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες, αλλά τώρα το κοντέρ μηδενίζει. Περιμένω ότι οι παίκτες μου θα παλέψουν εναντίον μιας πολύ δυνατής ομάδας, που έχει στον πάγκο της τον κορυφαίο κόουτς στην Ευρώπη. Ο Ομπράντοβιτς είναι για το μπάσκετ, ό,τι ο Μουρίνιο για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αν υπάρχει κάποια αλήθεια στο μπάσκετ, ο "Ζοτς" την ξέρει. Βέβαια, εκτός του Μουρίνιο στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και άλλοι προπονητές που έχουν επιτύχει πράγματα. Το αυτό ισχύει και για το μπάσκετ. Όλη η Τουρκία θα δει αυτά τα ματς, μεταξύ δυο ομάδων της Euroleague, αν όχι όλη η Ευρώπη. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια".
Ο Αρσλάν εστίασε στο "επιτέλους, ήλθε το τέλος της διαδρομής. Έχουμε παίξει ήδη δυο δύσκολες σειρές, αλλά αυτή που επίκειται είναι η πιο δύσκολη από όλες. Θέλουμε να κάνουμε το τελευταίο βήμα. Το πρώτο που θέλουμε, είναι να "σπάσουμε" το πλεονέκτημα της Φενέρμπαχτσε. Θα διαγωνιστούν οι δυο κορυφαίες ομάδες της χώρας. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το θέαμα θα συνδυαστεί με την καλή συμπεριφορά των φιλάθλων".

Πηγή: Sport 24

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΟΚ... όπως λέμε Σαμαράς (vds)

 

Στην τελική ευθεία για το μπαράζ

 

O 15χρονος Νιγηριανός που «τρελαίνει» κόσμο (videos)

 

Σαμαράς: Ελλάδα, η γη των ευκαιριών!(γνωστο απο το 2000 και υστερα.Ε.Ε)

 

«Νίκησε καθαρά και δίκαια ο Παναθηναϊκός»

 

Οι μεταδόσεις φιλικών: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ...


Το τεστ γνώσεων του Γιορέντε (vid)

 

Τρομερή αποκάλυψη από Έλληνα πιλότο: «Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες»

 

Παναθηναϊκός: «Δημιουργούν πολεμικό κλίμα»

 

Μόνο το Μουντιάλ στο μυαλό του Βαράν

 

Η «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ «SPORT» «Η Γιουνάιτεντ θέλει να δώσει 80 εκατ. για τον Σουάρες»

 

Η Αυστραλία έτοιμη να διεκδικήσει το Μουντιάλ 2022

 

«Ούτε εγώ το περίμενα...» Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης.«Τα πάντα "σκάλωναν" στον ιδιοκτήτη»

 

«Να είμαστε πρώτοι και να μην βγαίνουμε στη Super League δε γίνεται»!

 

Σταθερό Βέλγιο, χωρίς νίκη η Γερμανία.ΗΠΑ - Τουρκία 2-1,Γερμανία - Καμερούν 2-2,Σουηδία - Βέλγιο 0-2,Γαλλία - Παραγουάη 1-1 (videos)

Μόνο το Μουντιάλ στο μυαλό του Βαράν

Μόνο το Μουντιάλ στο μυαλό του ΒαράνΤον αντι-Λουίζ βλέπουν στο πρόσωπο του Ραφαέλ Βαράν στην Τσέλσι, με τον Γάλλο αμυντικό της Ρεάλ να δηλώνει πως προτεραιότητα για εκείνον αποτελεί το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία.

Κλείνει τα αυτιά του στις… σειρήνες από την Αγγλία ο Ραφαέλ Βαράν.
Ο Γάλλος στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να απασχολεί την Τσέλσι, όμως την δεδομένη στιγμή για εκείνον υπάρχει μόνο το Μουντιάλ στο μυαλό του.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει εκφράσει δημοσίως την επιθυμία να συνεργαστεί ξανά με τον διεθνή αμυντικό, καθώς τη 2012/13 είχε δώσει το «Ο.Κ.» για την απόκτησή του κατά τη θητεία του στον ισπανικό σύλλογο.
«Με το Παγκόσμιο Κύπελλο να είναι προ των πυλών, δεν μπορώ να σκέφτομαι τα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκομαι (με την Τσέλσι)», τόνισε αρχικά ο 21χρονος Βαράν και συμπλήρωσε:
«Η ομάδα αποτελείται από ένα σύνολο νεαρών παικτών με πλούσιο ταλέντο. Μπορούμε να διακριθούμε στη Βραζιλία αφού οι παίκτες μας δεν έχουν όρια».

Πηγή: Σπορ FM

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΟΚ... όπως λέμε Σαμαράς (vds)

 

Στην τελική ευθεία για το μπαράζ

 

O 15χρονος Νιγηριανός που «τρελαίνει» κόσμο (videos)

 

Σαμαράς: Ελλάδα, η γη των ευκαιριών!(γνωστο απο το 2000 και υστερα.Ε.Ε)

 

«Νίκησε καθαρά και δίκαια ο Παναθηναϊκός»

 

Οι μεταδόσεις φιλικών: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ...

 

"Ομπράντοβιτς, ο Μουρίνιο του μπάσκετ"

 

Το τεστ γνώσεων του Γιορέντε (vid)

 

Τρομερή αποκάλυψη από Έλληνα πιλότο: «Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες»

 

Παναθηναϊκός: «Δημιουργούν πολεμικό κλίμα»


Η «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ «SPORT» «Η Γιουνάιτεντ θέλει να δώσει 80 εκατ. για τον Σουάρες»

 

Η Αυστραλία έτοιμη να διεκδικήσει το Μουντιάλ 2022

 

«Ούτε εγώ το περίμενα...» Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης.«Τα πάντα "σκάλωναν" στον ιδιοκτήτη»

 

«Να είμαστε πρώτοι και να μην βγαίνουμε στη Super League δε γίνεται»!

 

Σταθερό Βέλγιο, χωρίς νίκη η Γερμανία.ΗΠΑ - Τουρκία 2-1,Γερμανία - Καμερούν 2-2,Σουηδία - Βέλγιο 0-2,Γαλλία - Παραγουάη 1-1 (videos)

Παναθηναϊκός: «Δημιουργούν πολεμικό κλίμα»


Ανακοίνωση-απάντηση στα όσα είπαν την Κυριακή (1/6) οι αδερφοί Αγγελόπουλοι εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» δυναμιτίζουν το κλίμα
Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ:
«Για μια ακόμη χρονιά αισθανόμαστε ότι είμαστε θεατές στο ίδιο κακοφτιαγμένο σενάριο που δημιουργούν οι διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός κάθε χρόνο, πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος.
Φέτος ξεπέρασαν κάθε όριο καθώς έβαλαν στο «παιχνίδι» τους και την Εθνική ομάδα, εκβιάζοντας ουσιαστικά και δημιουργώντας «πολεμικό κλίμα» σε όλη τη διάρκεια της σειράς των τελικών. Πιστέψαμε ότι θα είχαν κάποια όρια, όπως όλοι οι άνθρωποι. Λάθος μας…
Ούτε η πλέον νοσηρή φαντασία δεν θα μπορούσε να συλλάβει αυτό το σενάριο που έρχεται να προστεθεί ως ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα της λάσπης που εκτοξεύουν διαρκώς προς πάσα κατεύθυνση.
Τόσο καιρό, άνευ λόγου κι αιτίας και με μόνο σκοπό είτε να δικαιολογήσουν τις όποιες αδυναμίες τους είτε να γίνουν αρεστοί στον κόσμο τους, δημιουργούν σοβαρά προβλήματα έχοντας επιλέξει το δρόμο της στοχοποίησης παραγόντων, αθλητών, διαιτητών, Ομοσπονδιών, ΚΑΕ, της διαστρέβλωσης της αλήθειας και της λασπολογίας με αποτέλεσμα να δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα.
Τα αποτελέσματα τα έχουμε δει: Δύο φορές δεν ολοκληρώθηκαν οι τελικοί καθώς το ΣΕΦ μετατράπηκε σε πεδίο μάχης ενώ και φέτος, στον τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών, υπήρξε επίθεση στα μέλη της αποστολής μας μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Παρεμπιπτόντως ακόμα περιμένουμε τους δύο Εισαγγελείς που βρέθηκαν στο ΣΕΦ το βράδυ της Κυριακής να μας πουν τι… συνέβη κι έγινε επίθεση στην αποστολή της ομάδας μας.
Κι ολ’ αυτά ενώ η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός διατυμπανίζει το… ήθος της όταν διαρκώς δηλητηριάζει την ατμόσφαιρα επιδιώκοντας να δημιουργήσει συνθήκες διάλυσης ώστε να δικαιολογήσει την «πολιτική» της.
Βεβαίως τα… βρίσκουν και τα κάνουν. Όταν δεν έχουν τιμωρηθεί ούτε μία φορά για όσα έχουν πει, για όσους έχουν θίξει, προσβάλλει και διαβάλλει τότε γιατί να μην επιμένουν; Πετούν τη λάσπη τους ανενόχλητοι και φανατίζουν τον κόσμο. Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η απόφαση- σκάνδαλο της ΕΦΙΠ που αθώωσε τον κ.Παναγιώτη Αγγελόπουλο για το βίντεο όπου εμφανίστηκε να κάνει άσεμνη χειρονομία σε βάρος της ομάδας μας.
Ζητούμε από τις Αρμόδιες Αρχές να δώσουν ένα τέλος σ’ αυτό το… επικίνδυνο σόου της διοίκησης του Ολυμπιακού. Τα όποια επιχειρήματά τους προκαλούν το δημόσιο αίσθημα καθώς είναι ανυπόστατα και ψευδή.
Ταυτόχρονα είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, όπως και στις πρώτες δύο αναμετρήσεις, θα αγνοήσει παντελώς τις προκλήσεις των αντιπάλων μας και θα στηρίξει την ομάδα με όλες του τις δυνάμεις».

Πηγή: OnSports

Τρομερή αποκάλυψη από Έλληνα πιλότο: «Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες»


Μόνο το Μουντιάλ στο μυαλό του Βαράν

 

Η «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ «SPORT» «Η Γιουνάιτεντ θέλει να δώσει 80 εκατ. για τον Σουάρες»

 

Η Αυστραλία έτοιμη να διεκδικήσει το Μουντιάλ 2022

 

«Ούτε εγώ το περίμενα...» Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης.«Τα πάντα "σκάλωναν" στον ιδιοκτήτη»

 

«Να είμαστε πρώτοι και να μην βγαίνουμε στη Super League δε γίνεται»!

 

Σταθερό Βέλγιο, χωρίς νίκη η Γερμανία.ΗΠΑ - Τουρκία 2-1,Γερμανία - Καμερούν 2-2,Σουηδία - Βέλγιο 0-2,Γαλλία - Παραγουάη 1-1 (videos)

Τρομερή αποκάλυψη από Έλληνα πιλότο: «Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες»

Τρομερή, Έλληνα, Σας,tromeri, ellina, sasΈνας Έλληνας πιλότος μιλά για τους περιβόητους αεροψεκασμούς με χημικά. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας… .

Σταθερό Βέλγιο, χωρίς νίκη η Γερμανία.ΗΠΑ - Τουρκία 2-1,Γερμανία - Καμερούν 2-2,Σουηδία - Βέλγιο 0-2,Γαλλία - Παραγουάη 1-1 (videos)

«Ούτε εγώ το περίμενα...» Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης.«Τα πάντα "σκάλωναν" στον ιδιοκτήτη»

«Τα πάντα  σκάλωναν  στον ιδιοκτήτη»
Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, μίλησε στον Sentra 103.3 για την κατάκτηση του νταμπλ με την ομάδα της Κύπρου, την οποία ανέλαβε τον Οκτώβρη. Ο Δώνης αναφέρθηκε στην καλή πορεία που έκανε η ομάδα του σε μια δύσκολη χρονιά, στην «μονομαχία» με την ΑΕΛ και στο τελευταίο επεισοδιακό μεταξύ τους ματς.
Ακόμα ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το όνειρο του Champions League, το μέλλον του Ντε Βινσέντι και τις αλλαγές στους κανονισμούς του κυπριακού πρωταθλήματος.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δώνης:
Για το πρώτο του νταμπλ με τον ΑΠΟΕΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ είχε χρόνια να πάρει δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, το ήθελε ο κόσμος και υπήρχε το ερωτηματικό για το γιατί δεν είχε γίνει. Δεν το περίμενα, ήταν δύσκολη χρονιά. Βασικός στόχος ήταν να βγούμε στο Champions League και να κυνηγήσουμε το Κύπελλο. Η τρελή πορεία που κάναμε και κάποια αποτελέσματα στο τέλος, μας βοήθησαν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Τον Οκτώβριο ήμασταν στο -8 από την κορυφή. Τον Δεκέμβρη κάναμε καλή πορεία, ήμασταν σχεδόν 30 ματς αήττητοι. Βελτιωνόταν η ομάδα έδειχνε χαρακτήρα, φτάσαμε στην κορυφή, αλλά αντέξαμε λίγο. Με αυτή την πορεία σκεφτήκαμε ότι θα φτάσουμε τελευταία αγωνιστική και θα διεκδικούμε το πρωτάθλημα»
Για τα όσα έγιναν στο τελευταίο αγώνα με την ΑΕΛ: «Εμείς είχαμε το μεγαλύτερο μειονέκτημα σε σχέση με την ΑΕΛ, γιατί είναι άλλο να λες ένα γεγονός και άλλο να το έχεις ζήσει. Ήταν δύσκολη κατάσταση για όλα τα παιδιά, επηρεάστηκαν. Πρώτα μια κροτίδα τραυμάτισε δυο ανθρώπους του συνδρομητικού καναλιού, ο ένας έκανε επτά ράμματα. Η άλλη έσπασε το πλεξιγκάς και ξαφνικά είδαμε τον παίκτη μας στο έδαφος με αίματα και με σπασμούς. Αυτό το γεγονός επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές μας, κάποιοι σκέφτηκαν να φύγουν. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους στην ομάδα για να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Τα πρωταθλήματα κρίνονται από την συνολική διάρκεια, αλλά μετά τον Δεκέμβρη η ΑΕΛ δεν κατάφερε να μας κερδίσει ούτε μια φορά»
Για το επίπεδο που υπάρχει στην Κύπρο: «Εκεί μπορεί να την "πατήσουν" και οι προπονητές, δεν έχεις εικόνα, δεν ξέρεις το επίπεδο και πας νομίζοντας ότι είναι εύκολα. Έτσι πήγα και εγώ και είδα τεράστιες δυσκολίες σε ότι αφορά και την ομάδα μου. Υπάρχουν πέντε, έξι ομάδες πολύ δυνατές και μαζί με τα play off έχεις πολλά παιχνίδια δυνατά».
Για τους στόχους του ΑΠΟΕΛ: «Ήταν σημαντικό να κρατήσουμε το πρωτάθλημα για να διεκδικήσουμε να είμαστε στους ομίλους του Champions League ή του Europa League. Είναι πρόκληση για τον οποιονδήποτε προπονητή η Ευρώπη. Και όταν διάλεξα τον ΑΠΟΕΛ και τώρα που έχουμε δώσει τα χέρια με την ομάδα για την επόμενη χρονιά, είναι πρόκληση η ευρωπαϊκή πορεία. Για μένα σαν άνθρωπος και σαν προπονητής είναι σημαντικά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».
Για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό: «Κάναμε πλάκα και λέγαμε ότι αν περάσουμε στους ομίλους, θέλουμε την Γιουβέντους και τον Παναθηναϊκό. Μακάρι ο Παναθηναϊκός να περάσει αλλά έχει δύσκολο έργο. Εγώ το βλέπω σαν ωραίο γεγονός αν γίνει κάτι τέτοιο».
Για το μέλλον του Ντε Βινσέντι και την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό: « Έχουμε, καλή επικοινωνία με τον Ολυμπιακό, βοήθησε αυτό που έγινε με τον Μήτρογλου στον Ατρόμητο. Έτσι αν θέλει να δώσει σε κάποιους παίκτες παιχνίδια και εγώ αξιολογώ ότι έχουν να μας δώσουν κάτι, με εμπιστεύεται εμένα και την ομάδα μου. Έχει δουλέψει σκληρά ο Ντε Βινσέντι, μας έχει βοηθήσει αρκετά. Γενικά κοιτάμε κάποιες περιπτώσεις από την Ελλάδα. Πρόσφατα, άλλαξε ο νόμος στο κυπριακό πρωτάθλημα πρέπει οι ξένοι από 17 να πάνε στους 15 και οι Έλληνες μετράνε ως ξένοι και πρέπει να έχουμε 10 Κύπριους πάνω από τα 21 και οι πέντε να είναι από τις ακαδημίες».
Για τον Αναστασιάδη και για τον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να πω για έναν άνθρωπο, που δεν έχω δουλέψει μαζί του δεν μπορώ να τον κρίνω από μακριά. Είναι πολύπλοκη η δουλειά του προπονητή, η καθημερινότητα παίζει τεράστιο ρόλο για τον αξιολογήσεις. Η προηγούμενη παρουσία του ήταν επιτυχημένη. Στη Θεσσαλονίκη πρέπει κάθε ομάδα να φτιάξει το περιβάλλον της και να εμπιστεύεται τους ανθρώπους που έχει δίπλα του ο ιδιοκτήτης. Καλές ιδέες για το ποδόσφαιρο είχε ο Τσιτσιακόφ, πραγματοποίησε κάποια πράγματα. Οι υπόλοιποι δεν μπορούσαν να τα πραγματοποιήσουν ότι είχαν προγραμματίσει, γιατί τα πάντα "σκάλωναν" στον ιδιοκτήτη».

Πηγή: Goal

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΟΚ... όπως λέμε Σαμαράς (vds)

 

Στην τελική ευθεία για το μπαράζ

 

O 15χρονος Νιγηριανός που «τρελαίνει» κόσμο (videos)

 

Σαμαράς: Ελλάδα, η γη των ευκαιριών!(γνωστο απο το 2000 και υστερα.Ε.Ε)

 

«Νίκησε καθαρά και δίκαια ο Παναθηναϊκός»

 

Οι μεταδόσεις φιλικών: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ...

 

"Ομπράντοβιτς, ο Μουρίνιο του μπάσκετ"

 

Το τεστ γνώσεων του Γιορέντε (vid)

 

Τρομερή αποκάλυψη από Έλληνα πιλότο: «Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες»

 

Παναθηναϊκός: «Δημιουργούν πολεμικό κλίμα»

 

Μόνο το Μουντιάλ στο μυαλό του Βαράν

 

Η «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ «SPORT» «Η Γιουνάιτεντ θέλει να δώσει 80 εκατ. για τον Σουάρες»

 

Η Αυστραλία έτοιμη να διεκδικήσει το Μουντιάλ 2022

 

«Να είμαστε πρώτοι και να μην βγαίνουμε στη Super League δε γίνεται»!

 

Σταθερό Βέλγιο, χωρίς νίκη η Γερμανία.ΗΠΑ - Τουρκία 2-1,Γερμανία - Καμερούν 2-2,Σουηδία - Βέλγιο 0-2,Γαλλία - Παραγουάη 1-1 (videos)

Η Αυστραλία έτοιμη να διεκδικήσει το Μουντιάλ 2022

Η Αυστραλία είναι έτοιμη να διεκδικήσει εκ νέου την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 αν γίνει νέα ψηφοφορία, σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι κατηγορίες για διαφθορά που περιστρέφονται γύρω από το Κατάρ, στο οποίο ανατέθηκε η διοργάνωση.

Αυτό δήλωσε εκπρόσωπος της Αυστραλιανής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FFA) μετά τα τελευταία δημοσιεύματα των «Times» για την ανάθεση του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, τα οποία υποστηρίζουν ότι έγιναν πληρωμές ύψους τριών εκατομμυρίων λιρών σε στελέχη ομοσπονδιών, με σκοπό να στηρίξουν την πρόταση της χώρας για την ανάληψη της διοργάνωσης.
«Παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις. Οι κατηγορίες είναι ιδιαίτερα σοβαρές και ελπίζουμε να λάμψει η αλήθεια. Αν γίνει νέα ψηφοφορία είναι πιθανόν να είμαστε ξανά υποψήφιοι».
Η Αυστραλία είχε δαπανήσει 43 εκατομμύρια δολάρια για την υποψηφιότητά της και πήρε μόνο μία ψήφο το 2010. Τότε ο πρόεδρος της Αυστραλιανής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Φρανκ Λόϊ, είχε μιλήσει για διαφθορά και πρόβλεψε πως θα έρθει μια μέρα που η FIFA θα αναθεωρήσει την ψηφοφορία αυτή.
Οι «Times», υποστηρίζουν ότι έχουν στην κατοχή τους εκατομμύρια μυστικά έγγραφα, όπως e-mail, γράμματα και έγγραφα που δείχνουν κινήσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς, τα οποία είναι αποδείξεις ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της FIFA από το Κατάρ, Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ, δωροδόκησε στελέχη για να έχει η χώρα του την υποστήριξη τους.

Πηγή: AEK365

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΟΚ... όπως λέμε Σαμαράς (vds)

 

Στην τελική ευθεία για το μπαράζ

 

O 15χρονος Νιγηριανός που «τρελαίνει» κόσμο (videos)

 

Σαμαράς: Ελλάδα, η γη των ευκαιριών!(γνωστο απο το 2000 και υστερα.Ε.Ε)

 

«Νίκησε καθαρά και δίκαια ο Παναθηναϊκός»

 

Οι μεταδόσεις φιλικών: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ...

 

"Ομπράντοβιτς, ο Μουρίνιο του μπάσκετ"

 

Το τεστ γνώσεων του Γιορέντε (vid)

 

Τρομερή αποκάλυψη από Έλληνα πιλότο: «Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες»

 

Παναθηναϊκός: «Δημιουργούν πολεμικό κλίμα»

 

Μόνο το Μουντιάλ στο μυαλό του Βαράν

 

Η «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ «SPORT» «Η Γιουνάιτεντ θέλει να δώσει 80 εκατ. για τον Σουάρες»


«Ούτε εγώ το περίμενα...» Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης.«Τα πάντα "σκάλωναν" στον ιδιοκτήτη»

 

«Να είμαστε πρώτοι και να μην βγαίνουμε στη Super League δε γίνεται»!

 

Σταθερό Βέλγιο, χωρίς νίκη η Γερμανία.ΗΠΑ - Τουρκία 2-1,Γερμανία - Καμερούν 2-2,Σουηδία - Βέλγιο 0-2,Γαλλία - Παραγουάη 1-1 (videos)

Η «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ «SPORT» «Η Γιουνάιτεντ θέλει να δώσει 80 εκατ. για τον Σουάρες»

«Η Γιουνάιτεντ θέλει να δώσει 80 εκατ. για τον Σουάρες»
Θέμα Σουάρες-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το… πουθενά δημιουργεί η «Sport». Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας η Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες και είναι πρόθυμη να κάνει μια πρόταση 80 εκατομμυρίων ευρώ στην Λίβερπουλ για τον Ουρουγουανό επιθετικό. Έτσι, σύμφωνα με τους Καταλανούς, η Γιουνάιτεντ μπαίνει και αυτή στο παιχνίδι για τον Σουάρες και θα αναμετρηθεί με την Ρεάλ, καθώς η «Βασίλισσα» εδώ και καιρό γράφεται από βρετανικά Μ.Μ.Ε. ότι θέλει να πάρει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» τον Σουάρες.
Ο 26χρονος, λέγεται ότι είναι ο επόμενος Galactico που θέλει ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, στην Μαδρίτη.
Ακόμα, η «Sport» γράφει ότι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς φαν Χάαλ, έχει στην διάθεση του 250 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, άρα τα κεφάλαια για μια ενδεχόμενη κίνηση για τον Σουάρες υπάρχουν.

Πηγή: Goal

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΟΚ... όπως λέμε Σαμαράς (vds)

 

Στην τελική ευθεία για το μπαράζ

 

O 15χρονος Νιγηριανός που «τρελαίνει» κόσμο (videos)

 

Σαμαράς: Ελλάδα, η γη των ευκαιριών!(γνωστο απο το 2000 και υστερα.Ε.Ε)

 

«Νίκησε καθαρά και δίκαια ο Παναθηναϊκός»

 

Οι μεταδόσεις φιλικών: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ...

 

"Ομπράντοβιτς, ο Μουρίνιο του μπάσκετ"

 

Το τεστ γνώσεων του Γιορέντε (vid)

 

Τρομερή αποκάλυψη από Έλληνα πιλότο: «Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες»

 

Παναθηναϊκός: «Δημιουργούν πολεμικό κλίμα»

 

Μόνο το Μουντιάλ στο μυαλό του Βαράν


Η Αυστραλία έτοιμη να διεκδικήσει το Μουντιάλ 2022

 

«Ούτε εγώ το περίμενα...» Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης.«Τα πάντα "σκάλωναν" στον ιδιοκτήτη»

 

«Να είμαστε πρώτοι και να μην βγαίνουμε στη Super League δε γίνεται»!

 

Σταθερό Βέλγιο, χωρίς νίκη η Γερμανία.ΗΠΑ - Τουρκία 2-1,Γερμανία - Καμερούν 2-2,Σουηδία - Βέλγιο 0-2,Γαλλία - Παραγουάη 1-1 (videos)