23 Απρ 2014

Live Streaming.21:45 Olympiakos vs Real Madrid 71-62 Euroleague - Play Offs


Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: 71-62

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ρεάλ με 71-62 και ισοφάρισε τη Ρεάλ σε 2-2. Ραντεβού πλέον την Παρασκευή (21.45) για τον τελικό. Αμυντικό σεμινάριο για τους "κόκκινους". Νέο σόου του Ντάνστον.
Ο Ολυμπιακός παίζοντας... the Greek way πήρε από το πρώτο ημίχρονο τον "αέρα" της Ρεάλ και έφτασε στην τελική επικράτηση (71-62) πιο εύκολα από την Τρίτη, στέλνοντας τη σειρά στο 2-2 και τελικά στο 5ο παιχνίδι, που θα γίνει την Παρασκευή (21.45) στη Μαδρίτη.
Διαβάστε το LIVE της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης...
Να σημειωθεί ότι ποτέ κάποια ομάδα δεν έχει ανατρέψει το σκορ από 0-2, ενώ μέχρι στιγμής μόλις τρεις (πέρσι η Εφές και φέτος ο Παναθηναϊκός) έχουν καταφέρει να ισοφαρίσουν από το ίδιο σκορ.
Το "κλειδί" για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν η αμυντική προσήλωση, που κράτησε ξανά τους Ισπανούς μακριά από τον καλό τους εαυτό. Επιθετικά οι Πειραιώτες επέδειξαν τον γνωστό τους πλουραλισμό, έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο νούμερο πόντων (Ντάνστον, Σπανούλης, Λοτζέσκι, Πρίντεζης και Μάντζαρης), αλλά και τους παίκτες του πάγκου να δίνουν πολύτιμες λύσεις. Χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις του Μάρντι Κόλινς (έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στη Euroleague), αλλά και τον Γιάννη Παπαπέτρου.
Ο αγώνας:
Ο Ντάρντεν κάνει το 0-2 για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης για να ισοφαρίσει ο Μάντζαρης σε 2-2. Οι Ισπανοί δεν μπόρεσαν να σημειώσουν καλαθι, ενώ στη συνέχεια ο Ντάνστιν κέρδισε φάουλ. Ο Λοτζέσκι έκανε το 4-2 για να αστοχήσει στη συνέχεια ο Μπουρούσης. Ο Σπανούλης αστόχησε σε σουτ τριών πόντων, με τον Ρεγιες να μην καταφέρνει να σημειώσει καλαθι στο τρίτο λεπτό του αγώνα. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έκανε το 6-2 για τους γηπεδούχους και ο Ντάρντεν μείωσε σε 6-5 για τη Ρεάλ. Ο Λοτζέσκι αστόχησε σε σουτ δύο πόντων και ο Ρούντι Φερνάντεθ με τρίποντο από τα επτά μέτρα έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενουμενους με 6-8.
Ο Σπανούλης δεν κατάφερε να σημειώσει καλάθι και ο Γιάννης Μπουρούσης με κάρφωμα έκανε το 6-10 για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ντάνστον μείωσε σε 8-10 για τον Ολυμπιακό, με τον Νίκολα Μίροτιτς να κάνει λάθος στην επόμενη φάση. Ο Σπανούλης αστόχησε σε σουτ τριών πόντων και ο Ρούντι ανέβασε την διαφορά και πάλι στους τέσσερις πόντους (8-12). Ο Μάντζαρης ξανά μείωσε σε 10-12 για να κάνει φάουλ ο Μπουρούσης στον Ματ Λοτζέσκι, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Ο Μάντζαρης αστόχησε σε τρίποντο και ο Ρούντι Φερνάντεθ έκανε βήματα, με τη μπάλα να επιστρέφει στα χέρια των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Μίροτιτς σημείωσε το 10-14 για τη Ρεάλ, ενώ αστόχησε στην συμπληρωματική βολή. Οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να πετύχουν καλάθι, με τον Κώστα Σλούκα να περνάει στο παρκέ στη θέση του Βασίλη Σπανούλη.
Ο Σέρχιο Γιουλ ανέβασε την διαφορά στους έξι πόντους για τους φιλοξενούμενους (10-16) για να ακολουθήσει φάουλ του Μίροτιτς στον Πέτγουεϊ. Η Ρεάλ έκλεψε τη μπάλα, αλλά ο Γιουλ αστόχησε σε τρίποντο. Ο Ματ Λοτζέσκι με τρίποντο μείωσε σε 13-16 στο 9ο λεπτό για να μείνει στην επόμενη φάση η μπάλα στα χέρια των παικτών της Βασίλισσας. Ο Μάντζαρης δεν κατάφερε να πετύχει καλάθι, όπως και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ για να μειώσει στον πόντο με 2/2 βολές ο Σερμαντίνι. Στην τελευταία φάση η Ρεάλ δεν καταφερε να σημειώσει καλάθι, με τις δύο ομάδες να κλείνουν το πρώτο δεκάλεπτο με 16-15 υπέρ της.
Δέκα λεπτά χωρίς καλάθι η Ρεάλ!
Στο πρώτο λεπτό του δεύτερου δεκαλέπτου, ο Κάρολ δεν κατάφερε να σημειώσει καλάθι, με τον Σπανούλη να αστοχεί σε προσπάθεια δύο πόντων. Ο Πρίντεζης με εύστοχο σουτ τριών πόντων έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 18-16 για να κερδίσει φάουλ ο Μέχρι στη συνέχεια από τον Έλληνα φόργουορντ. Ο παίκτης της Ρεάλ με 2/2 βολές ισοφάρισε σε 18-18 για να αστοχήσει στη συνέχεια ο Ντάνστον. Ο Φελίπε Ρέγιες κέρδισε φάουλ, όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε κάποια βολή.
Ο Κόλινς έκανε το 20-18 και ο Ντάνστον σταμάτησε τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Στην επόμενη φάση ο Ιωάννης Παπαπέτρου ευστόχησε σε τρίποντο, ανεβάζοντας την διαφορά στους πέντε πόντους για τον Ολυμπιακό (23-18) στο 14' και αναγκάζοντας τον Πάμπλο Λάσο να πάρει ταίμ αούτ. Ο Ρούντι Φερνάντεθ με 2/2 βολές μείωσε σε 23-20 για τους Πειραιώτες με τον Πρίντεζη να σημειώνει το 26-20 για τους γηπεδούχους στο 15'. Η Ρεάλ δεν κατάφερε να μειώσει, αλλά ο Πρίντεζης στη συνέχεια αστοχησε σε δυο βολές. Ο Σλότερ με 1/2 βολές μείωσε σε 26-21 για τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Παπαπέτρου πετυχε το 28-21 στο 16'. Οι Πειραιώτες έκλεψαν τη μπαλά και ο Παπαπέτρου ξανά ανέβασε την διαφορά στους εννέα πόντους για τους γηπεδούχους (30-21), αναγκάζοντας τον Λάσο να πάρει και πάλι τάιμ άουτ. Ο Φερνάντεθ αστόχησε σε τρίποντο και ο Γιώργος Πρίντεζης για ακόμα μία φορά ανέβασε την διαφορά στους 11 πόντους για τον Ολυμπιακό (32-21).
Ο Φελίπε Ρέγιες με 2/2 βολές μείωσε σε 32-23 για τους φιλοξενούμενους και ο Σλότερ πέτυχε το 32-25, πετυχαίνοντας καλάθι μετά από δέκα λεπτά για τη Ρεάλ! Ο Σέρχιο Γιουλ μείωσε σε 32-27, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να παίρνει τάιμ άουτ. Ο Σπανούλης με τρίποντο έκανε το 35-27 για να ακολουθήσει φάουλ του Παπαπέτρου στον Σλότερ. Ο τελευταίος με δύο εύστοχες βολές μείωσε σε 35-29 για να ακολουθήσει φάουλ του Σλότερ στον Σπανούλη. Ο Έλληνας γκαρντ έκανε το 37-29, με τον Παπαπέτρου στη συνέχεια να κάνει φάουλ στον Ρούντι Φερνάντεθ. Ο Ισπανός με 1/2 βολές μείωσε σε 37-30, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Ισορρόπησαν οι Ισπανοί
Ο Ολυμπιακός έκανε λάθος στην πρωτή επίθεση του τρίτου δεκαλέπτου και ο Μίροτιτς μείωσε σε 37-32. Ο Πετγουεϊ αστόχησε σε σουτ τριών πόντων, με τον Λοτζέσκι να κάνει στη συνέχεια φάουλ στον Γιάννη Μπουρούση. Στη συνέχεια, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έκανε φαόυλ στον Μίροτιτς, ο οποίος με 1/2 βολές μείωσε σε 37-33 για τη Ρεάλ στο 21'. Ο Ρούντι Φερνάντεθ κέρδισε φαόυλ από τον Λοτζέσκι, με τον Πέτγουεϊ να κάνει ακόμα ένα φαόυλ. Ο Μπουρούσης δεν κατάφερε να πετυχέι καλάθι, με τον Λοτζέσκι να πετυχαίνει το 39-33 για τον Ολυμπιακό. Ο Σπανούλης έκανε φαόυλ στον Ντάρντεν που με 2/2 βολές έριξεε την διαφορά στους τεσσερις πόντους (39-35).
Ο Σπανούλης έκανε το 41-35 και ο Ρούντι αστόχησε σε σουτ τριών πόντων. Ο Πρίντεζης δεν σημειωσέ καλάθι, οπως και ο Μιρότιτς στη συνέχεια. Ο Έλληνας φοργουορντ ανέβασε την διαφορά στους οκτω πόντους (43-35) και ο Ρούντι μείωσε σε 43-37. Ο Πρίντεζης αστόχησε, όπως και ο Ντάρντεν. Ο Μάντζαρης έκανε λάθος, αλλα ο Μπουρούσης δεν καταφέρε να πετύχει καλάθι. Στο 26ο λεπτό ο Ντάνστον με 1/2 βολές έκανε το 44-37 για να μειώσει ο Ρούντι σε 44-40 με τρίποντο. Ο Σπανούλης με τρίποντο σημείωσε το 47-40, με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ να κάνει λάθος. Ο Ολυμπιακός αστοχησε σε σουτ τριών πόντων, με τον Μίροτιτς να μην καταφέρνει να πετύχει καλάθι.
Ο Μπουρούσης μείωσε σε 47-42, με τον Ολυμπιακό να μην καταφέρνει να σημειώσει καλάθι. Ο Έλληνας σέντερ πέτυχε και το 47-44 για τη Ρεάλ στο 29'. Οι γηπεδούχοι έκαναν λάθος και ο Ρούντι ισοφάρισε σε 47-47. Ο Μάντζαρης με 2/2 βολές έκανε το 49-47, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα.
Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ισοφάρισε σε 49-49, με τον Πρίντεζη να κάνει λάθος. Ο Ρούντι αστόχησε σε τρίποντο και ο Ντάνστον σημείωσε το 51-49 για τον Ολυμπιακό. Η Ρεάλ έκανε στη συνέχεια λάθος στο 32', με τον Σλότερ να κάνει φάουλ στον Ντάνστον. Ο Αμερικανός με 2/2 βολές έκανε το 53-49 για να ακολουθήσει ακόμα ένα λάθος από τους παίκτες της Ρεάλ. Ο Ντάνστον έκανε και το 55-49 για να αστοχήσει στη συνέχεια ο Ροντρίγκεθ σε σουτ τριών πόντων.
Ο Σλούκας έκανε λάθος και ο Ρέγιες κέρδισε φάουλ. Ο αρχηγός της Ρεάλ με 2/2 βολές μείωσε σε 55-51 στο 34'. Ο Λοτζέσκι αστόχησε σε σουτ δύο πόντων, με τον Κόλινς να κάνει τέταρτο φαόυλ. Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ αστόχησε σε τρίποντο και ο Κόλινς έκανε το 57-51. Ο Σπανουλης δεν κατάφερε να σημειώσει καλάθι, αλλά η μπάλα ήταν για τους γηπεδούχους, καθώς οι Ισπανοί δεν κατάφεραν να τη συγκρατήσουν εντος παρκέ.
Στα τελευταία λεπτά το επιθετικό ριμπάουντ του Ντάνστον (στις 2 άστοχες βολές του Σπανούλη), η πολύ καλή "ερυθρόλευκη" άμυνα και ένα τρίποντο του Ματ Λοτζέσκι ουσιαστικά έκριναν τον αγώνα. Στα 90'' ο Ολυμπιακός ξέφυγε με 9 πόντους και η Ρεάλ πέταξε λευκή πετσέτα, για να φτάσουμε τελικά στο τελικό 71-62.

Live Streaming. 21:45 Real Madrid v Bayern Munich 1-0(video).Champions League Semi-Final

Ρεάλ - Μπάγερν 1-0

Ρεάλ - Μπάγερν 1-0,real - bagern 1-0Η Ρεάλ ήταν "φωτιά" στις αντεπιθέσεις και νίκησε 1-0 την Μπάγερν στην Μαδρίτη με γκολ του Καρίμ Μπενζεμά, έτσι απέκτησε πλεονέκτημα εν όψει της ρεβάνς στο Μόναχο (video)

Αλαφούζος: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα»

Αλαφούζος: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα»Το πολύ καλό κλίμα της συνάντησης στο Υπουργείο Πολιτισμού επιβεβαίωσε ο Γιάννης Αλαφούζος. «Δεν φτάνουν τα εισιτήρια ούτε για τον Παναθηναϊκό ούτε και για τον ΠΑΟΚ», είπε ο πρόεδρος των «πράσινων».

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον αριθμό των έξτρα εισιτηρίων που θα χορηγηθούν σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος των «πράσινων» κατά την αποχώρησή του από το Υπουργείο Πολιτισμού τόνισε πως ο αριθμός των εισιτηρίων δεν καλύπτει τις ανάγκες των οπαδών των δύο ομάδων, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχουν διαφορές με τη διοίκηση του «δικέφαλου του Βορρά».
«Ο κύριος Βρύζας με καλύπτει απόλυτα με όσα είπε. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τον ΠΑΟΚ. Και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν και είναι λογικό. Οι σχέσεις μας είναι γενικά καλές. Από εκεί και πέρα ελπίζω να πάνε όλα καλά», δήλωσε αρχικά.
Για τα παραπάνω εισιτήρια που ζητούσαν οι δύο ομάδες, ο κ. Αλαφούζος δήλωσε: «Νομίζω θα τακτοποιηθεί αυτό το ζήτημα, αν και πάλι είναι λίγα. Δεν φτάνουν ούτε για τον κόσμο μας ούτε για τον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.21:45 Olympiakos vs Real Madrid 71-62 Euroleague - Play Offs

 

Live Streaming. 21:45 Real Madrid v Bayern Munich 1-0(video).Champions League Semi-Final


Live: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-3 Α1 βόλεϊ των γυναικών

 

Live Streaming.20:45 Maccabi Tel Aviv vs Milano 86-66 Euroleague - Play Offs

 

«Το κορμί μας στο γήπεδο»

 

Χωρίς προβλήματα για πλέι-οφ

 

Live Streaming.19:30 Panathinaikos vs CSKA Moscow 73-72(64-64) Play Offs

 

Αγνώριστος ο Ναδάλ

 

Πιο βελτιωμένος στο ΝΒΑ ο Ντράγκιτς

 

Αυτούς θέλει (το καλοκαίρι) η Λίβερπουλ

 

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Πριμ 1 εκατ. ευρώ για την Κούπα

 

ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΚΩΤΣΕΖΟΥ Ρόι Κιν: «Θα πρέπει να ντρέπονται οι παίκτες της Γιουνάιτεντ»

 

Πλησιάζει το «ναι» του Μέσι

 

Ο Μαρινάκης... σφραγίζει την παραμονή του Μίτσελ

 

O Μουρίνιο του... 0

 

ΣΤΙΒΕΝΣΟΝ ΚΑΙ ΤΕΡΝΕΡ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Ξύλο στην προπόνηση των Πέισερς!

 

Live Streaming.21:45 Atletico Madrid v Chelsea 0-0(video) Champions League Semi-Final

Live: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-3 Α1 βόλεϊ των γυναικών

Live, ΑΕΚ - Ολυμπιακός,Live, aek - olybiakosΠράξη τρίτη στους τελικούς της Α1 βόλεϊ των γυναικών. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και όποια ομάδα επικρατήσει θα βρεθεί μια νίκη από την κατάκτηση του τίτλου. Το Contra.gr καλύπτει live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αγνώριστος ο Ναδάλ

 

Πιο βελτιωμένος στο ΝΒΑ ο Ντράγκιτς

 

Αυτούς θέλει (το καλοκαίρι) η Λίβερπουλ

 

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Πριμ 1 εκατ. ευρώ για την Κούπα

 

ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΚΩΤΣΕΖΟΥ Ρόι Κιν: «Θα πρέπει να ντρέπονται οι παίκτες της Γιουνάιτεντ»

 

Πλησιάζει το «ναι» του Μέσι

 

Ο Μαρινάκης... σφραγίζει την παραμονή του Μίτσελ

 

O Μουρίνιο του... 0

 

ΣΤΙΒΕΝΣΟΝ ΚΑΙ ΤΕΡΝΕΡ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Ξύλο στην προπόνηση των Πέισερς!

 

Live Streaming.21:45 Atletico Madrid v Chelsea 0-0(video) Champions League Semi-Final

Live Streaming.20:45 Maccabi Tel Aviv vs Milano 86-66 Euroleague - Play Offs

Μακάμπι - Μιλάνο 86-66 

LIVE, Μακάμπι - Μιλάνο,LIVE, makabi - milanoΗ Μακάμπι πέταξε έξω τη Μιλάνο και έκλεισε θέση στο Final-4. Νίκησε 86-66 στο τέταρτο παιχνίδι και έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Μπαρτσελόνα που εξασφάλισε το εισιτήριο για το μεγάλο ραντεβού.

Live Streaming.21:45 Olympiakos vs Real Madrid 71-62 Euroleague - Play Offs

 

Live Streaming. 21:45 Real Madrid v Bayern Munich 1-0(video).Champions League Semi-Final

 

Αλαφούζος: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα»

 

Live: ΑΕΚ - Ολυμπιακός Α1 βόλεϊ των γυναικών


«Το κορμί μας στο γήπεδο»

 

Χωρίς προβλήματα για πλέι-οφ

 

Live Streaming.19:30 Panathinaikos vs CSKA Moscow 73-72(64-64) Play Offs

 

Αγνώριστος ο Ναδάλ

 

Πιο βελτιωμένος στο ΝΒΑ ο Ντράγκιτς

 

Αυτούς θέλει (το καλοκαίρι) η Λίβερπουλ

 

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Πριμ 1 εκατ. ευρώ για την Κούπα

 

ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΚΩΤΣΕΖΟΥ Ρόι Κιν: «Θα πρέπει να ντρέπονται οι παίκτες της Γιουνάιτεντ»

 

Πλησιάζει το «ναι» του Μέσι

 

Ο Μαρινάκης... σφραγίζει την παραμονή του Μίτσελ

 

O Μουρίνιο του... 0

 

ΣΤΙΒΕΝΣΟΝ ΚΑΙ ΤΕΡΝΕΡ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Ξύλο στην προπόνηση των Πέισερς!

 

Live Streaming.21:45 Atletico Madrid v Chelsea 0-0(video) Champions League Semi-Final

«Το κορμί μας στο γήπεδο»

Έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να φέρουν το Κύπελλο στην Λεωφόρο είναι οι «πράσινοι», όπως δήλωσε ο Νάνο.
Αναλυτικά όσα είπε στο gazzetta.gr:
Είναι ο πρώτος τελικός της καριέρας σου... Περίμενες πως στην πρώτη σου σεζόν στον Παναθηναϊκό θα διεκδικούσες το Κύπελλο;
«Μέχρι να έρθει η στιγμή εκείνη δεν το σκέφτεσαι... Εγώ ήρθα σε αυτή την ομάδα για να προσπαθήσω να παίξω αυτού του είδους αγώνες, τα πλέι οφ επίσης και μακάρι στο τέλος της χρονιάς να μπορέσουμε να γιορτάσουμε ωραία πράγματα».

Όταν ήρθες το καλοκαίρι πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού αμφισβήτησαν αυτή την ομάδα... Εσύ και οι συμπαίκτες σου πιστεύατε ότι θα έρθει αυτή η στιγμή να διεκδικήσετε το Κύπελλο;
«Στην αρχή δεν το περίμενα... Επίσης τότε δεν γνώριζα ούτε την χώρα, αλλά όπως είπα και πριν ήρθα εδώ για να παίξω αυτού τους είδους τους αγώνες. Είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσαμε εδώ και μέχρι τώρα εκπληρώνονται όλα τα όνειρα και όλες οι επιθυμίες που είχα».

Στον τελικό αντιμετωπίζετε τον ΠΑΟΚ. Στο πρωτάθλημα δείξατε πως μπορείτε να τον κερδίσετε, πιστεύεις ότι μπορείτε να κάνετε και πάλι κάτι παρόμοιο;
«Ελπίζουμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε πως παίζουν οι αντίπαλοι, ο προπονητής μας δουλεύει πάνω σε αυτό καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας, έχουμε δει βίντεο, ξέρουμε πάρα πολύ καλά πως παίζουν οι αντίπαλοι και θα προσπαθήσουμε να μην κάνουμε λάθη και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν».

Που θεωρείς ότι θα κριθεί ο τελικός;
«Νομίζω όλα θα παίξουν τον ρόλο τους... Όπως είπα και πριν, να μην κάνουμε λάθη και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε».

Κόντρα στον ΠΑΟΚ έχει σκοράρει... Ονειρεύεται την στιγμή να πετύχει ένα γκολ στον τελικό και πάλι και να δώσει στον Παναθηναϊκό το Κύπελλο;
«Μακάρι να γίνει αυτό... Είναι κάτι που ονειρεύομαι και βέβαια θα ήθελα να συμβεί».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο που θα έρθει στο ΟΑΚΑ και θα βοηθήσει την ομάδα όπως όλη την χρονιά;
«Καταρχάς να χαρούνε τον αγώνα, εμείς τους υποσχόμαστε ότι θα αφήσουμε το κορμί μας στον αγωνιστικό χώρο γι' αυτό και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το Κύπελλο στο γήγπεδό μας...»

Πηγή: Leoforos.gr

Live Streaming.21:45 Olympiakos vs Real Madrid 71-62 Euroleague - Play Offs

 

Live Streaming. 21:45 Real Madrid v Bayern Munich 1-0(video).Champions League Semi-Final

 

Αλαφούζος: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα»

 

Live: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-3 Α1 βόλεϊ των γυναικών

 

Live Streaming.20:45 Maccabi Tel Aviv vs Milano 86-66 Euroleague - Play Offs


Χωρίς προβλήματα για πλέι-οφ

 

Live Streaming.19:30 Panathinaikos vs CSKA Moscow 73-72(64-64) Play Offs

 

Αγνώριστος ο Ναδάλ

 

Πιο βελτιωμένος στο ΝΒΑ ο Ντράγκιτς

 

Αυτούς θέλει (το καλοκαίρι) η Λίβερπουλ

 

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Πριμ 1 εκατ. ευρώ για την Κούπα

 

ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΚΩΤΣΕΖΟΥ Ρόι Κιν: «Θα πρέπει να ντρέπονται οι παίκτες της Γιουνάιτεντ»

 

Πλησιάζει το «ναι» του Μέσι

 

Ο Μαρινάκης... σφραγίζει την παραμονή του Μίτσελ

 

O Μουρίνιο του... 0

 

ΣΤΙΒΕΝΣΟΝ ΚΑΙ ΤΕΡΝΕΡ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Ξύλο στην προπόνηση των Πέισερς!

 

Live Streaming.21:45 Atletico Madrid v Chelsea 0-0(video) Champions League Semi-Final

Χωρίς προβλήματα για πλέι-οφ


Σε κανονικό πρόγραμμα μπήκαν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, με τον Στάικο Βεργέτη να μην αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα.




Σε ότι αφορά τους απόντες του τελευταίου χρονικού διαστήματος, ο Ρουμάνος στόπερ των "Αρκάδων", Ντορίν Γκοϊάν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στον δικέφαλο.

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Πριμ 1 εκατ. ευρώ για την Κούπα

 

ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΚΩΤΣΕΖΟΥ Ρόι Κιν: «Θα πρέπει να ντρέπονται οι παίκτες της Γιουνάιτεντ»

 

Πλησιάζει το «ναι» του Μέσι

 

Ο Μαρινάκης... σφραγίζει την παραμονή του Μίτσελ

 

O Μουρίνιο του... 0

 

ΣΤΙΒΕΝΣΟΝ ΚΑΙ ΤΕΡΝΕΡ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Ξύλο στην προπόνηση των Πέισερς!

 

Live Streaming.21:45 Atletico Madrid v Chelsea 0-0(video) Champions League Semi-Final

Live Streaming.19:30 Panathinaikos vs CSKA Moscow 73-72(64-64) Play Offs

LIVE: Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ

LIVE, Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ,LIVE, panathinaikos - tsskaΜέσα σε 48 ώρες ο Παναθηναϊκός υποδέχεται για δεύτερη φορά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κυνηγάει την ισοφάριση της σειράς προκειμένου να διεκδικήσει σε πέμπτο ματς την πρόκρισή του στο Final-4. Το Contra.gr καλύπτει live το μεγάλο παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Σχολιάζει ο Τάσος Μαγουλάς.

Αγνώριστος ο Ναδάλ

Αγνώριστος ο ΝαδάλΠολλές εκπλήξεις έγιναν σήμερα στη Βαρκελώνη, όμως ο μέτριος Ράφα Ναδάλ κατάφερε να ξεφύγει και συνεχίζει την προσπάθεια για κατάκτηση του ένατου τίτλου στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας.

Δείχνοντας πάλι σημάδια ντεφορμαρίσματος, ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο κέρδισε 7-6(2), 6-4 σε περίπου δύο ώρες τον... ντόπιο Αλμπέρτ Ράμος (Νο.103) και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης. Απέναντι στον επίσης αριστερόχειρα συμπατριώτη του, ο Ράφα έδειχνε να μην πατάει καλά στα πόδια του, όμως κάθε αρχή είναι δύσκολη και αυτό που μετράει είναι η πρόκριση στους "16". Τον είδαμε, πάντως, στο δεύτερο σετ να παίρνει και κάποιο παυσίπονο, οπότε αυτό ίσως εξηγεί εν μέρει την κακή εικόνα του...
Ο 27χρονος τενίστας έμεινε πίσω με μπρέικ στο πρώτο σετ (1-3), όμως όχι μόνο κατάφερε να το πάρει αμέσως πίσω, αλλά βρέθηκε και σε θέση να σερβίρει για το σετ στο 6-5. Ο Ράμος έσπασε στο σημείο αυτό ανέλπιστα τον αντίπαλό του, αλλά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του Ναδάλ στο τάι μπρέικ.
Το προβάδισμα δεν έδωσε... φόρα στον Ναδάλ, που ήταν αγνώριστος και στο δεύτερο σετ. Παθητικό παιχνίδι, ασυνήθιστα λάθη και γενικά πολύ μέτρια παρουσία για έναν τενίστα που συνήθως... χορεύει στο χώμα! Ο Ράμος συνέχισε να πιέζει τον Ράφα, αλλά εκείνος τελικά καθάρισε το ματς με την κλάση του και ένα μπρέικ στο 5-4. 
Ήταν η 40η συνεχόμενη νίκη του Ράφα στη Βαρκελώνη και ο Ισπανός θα προσπαθήσει να διευρύνει το σερί του κόντρα στον Ιβάν Ντόντιγκ, που απέκλεισε με 6-1, 6-4 τον Φελιθιάνο Λόπεθ.
Αντίθετο δρόμο από τον Ναδάλ ακολούθησε, όμως, ένα άλλο φαβορί της διοργάνωσης. Ο Νταβίντ Φερέρ, Νο.2 του ταμπλό, ηττήθηκε 6-4, 6-2 από τον εκπληκτικό Τεϊμουράζ Γκαμπασβίλι (Νο.55) και αποχαιρέτησε νωρίς νωρίς τη διοργάνωση. Ο 28χρονος Ρώσος θα παίξει στον επόμενο γύρο με τον Ισπανό Ινίγκο Θερβάντες, που άφησε χθες εκτός τον Ντιμίτρι Τουρσούνοφ με 5-7, 6-0, 6-3.
Έξω, όμως, έμεινε και ο Φάμπιο Φονίνι, Νο.3 του ταμπλό. Ο ιδιόρρυθμος Ιταλός εγκατέλειψε τον αγώνα με τον Σαντιάγκο Χιράλντο στο δεύτερο σετ και ενώ έχανε με 6-0, 4-0! Ο Κολομβιανός θα παίξει στη συνέχεια με τον ανερχόμενο Αυστριακό Ντόμινικ Τιέμ. Στο ύψος του στάθηκε ο περσινός φιναλίστ Νικολάς Αλμάγρο (Νο.4), που νίκησε 7-5, 7-6(4) τον Μάρτιν Κλίζαν και θα αντιμετωπίσει στη φάση των "16" τον Φερνάντο Βερδάσκο ή τον Κένι Ντε Σέπερ. 
Δεύτερος σερί πρόωρος αποκλεισμός για τον Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ (Νο.8), που έχασε 76(5), 6-3 από τον Αλμπέρτ Μοντανιές. Ο έμπειρος Ισπανός θα συναντηθεί τώρα με τον Έρνεστς Γκούλμπις (Νο.9). Τις κακές εμφανίσεις, τέλος, συνεχίζει ο Γέρζι Γιάνοβιτς (Νο.7), που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γιούργκεν Μέλτζερ. Ο έμπειρος Αυστριακός επικράτησε με 6-4, 7-6(1) και έκλεισε ραντεβού με τον Φίλιπ Κολσράιμπερ (Νο.10).

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.21:45 Olympiakos vs Real Madrid 71-62 Euroleague - Play Offs

 

Live Streaming. 21:45 Real Madrid v Bayern Munich 1-0(video).Champions League Semi-Final

 

Αλαφούζος: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα»

 

Live: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-3 Α1 βόλεϊ των γυναικών

 

Live Streaming.20:45 Maccabi Tel Aviv vs Milano 86-66 Euroleague - Play Offs

 

«Το κορμί μας στο γήπεδο»

 

Χωρίς προβλήματα για πλέι-οφ

 

Live Streaming.19:30 Panathinaikos vs CSKA Moscow 73-72(64-64) Play Offs


Πιο βελτιωμένος στο ΝΒΑ ο Ντράγκιτς

 

Αυτούς θέλει (το καλοκαίρι) η Λίβερπουλ

 

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Πριμ 1 εκατ. ευρώ για την Κούπα

 

ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΚΩΤΣΕΖΟΥ Ρόι Κιν: «Θα πρέπει να ντρέπονται οι παίκτες της Γιουνάιτεντ»

 

Πλησιάζει το «ναι» του Μέσι

 

Ο Μαρινάκης... σφραγίζει την παραμονή του Μίτσελ

 

O Μουρίνιο του... 0

 

ΣΤΙΒΕΝΣΟΝ ΚΑΙ ΤΕΡΝΕΡ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Ξύλο στην προπόνηση των Πέισερς!

 

Live Streaming.21:45 Atletico Madrid v Chelsea 0-0(video) Champions League Semi-Final

Πιο βελτιωμένος στο ΝΒΑ ο Ντράγκιτς

Πιο βελτιωμένος στο ΝΒΑ ο ΝτράγκιτςΟ Γκόραν Ντράγκιτς πήρε το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη στο ΝΒΑ.

Το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη στο ΝΒΑ κέρδισε ο Γκόραν Ντράγκιτς. Ο Σλοβένος γκαρντ των Σανς ήταν πρώτος στην ψηφοφορία μεταξύ αθλητικών συντακτών και αναλυτών συγκεντρώνοντας 1.134 βαθμούς, ενώ ακολούθησαν ο Λανς Στίβενσον των Πέισερς (158), ο Άντονι Ντέιβις των Πέλικανς (155).
Ο Ντράγκιτς είχε μέχρι φέτος 9,5 πόντους κατά μέσο όρο κι ανέβασε τη συγκομιδή του τη φετινή περίοδο στους 20,3 (με 50,5% στα σουτ και 40,8% στα τρίποντα), έχοντας παράλληλα 5,9 ασίστ και 3,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Έτσι βοήθησε την ομάδα του να φτάσει τις 48 νίκες και να χάσει στο νήμα την πρόκριση στα play offs.

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.21:45 Olympiakos vs Real Madrid 71-62 Euroleague - Play Offs

 

Live Streaming. 21:45 Real Madrid v Bayern Munich 1-0(video).Champions League Semi-Final

 

Αλαφούζος: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα»

 

Live: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-3 Α1 βόλεϊ των γυναικών

 

Live Streaming.20:45 Maccabi Tel Aviv vs Milano 86-66 Euroleague - Play Offs

 

«Το κορμί μας στο γήπεδο»

 

Χωρίς προβλήματα για πλέι-οφ

 

Live Streaming.19:30 Panathinaikos vs CSKA Moscow 73-72(64-64) Play Offs

 

Αγνώριστος ο Ναδάλ


Αυτούς θέλει (το καλοκαίρι) η Λίβερπουλ

 

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Πριμ 1 εκατ. ευρώ για την Κούπα

 

ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΚΩΤΣΕΖΟΥ Ρόι Κιν: «Θα πρέπει να ντρέπονται οι παίκτες της Γιουνάιτεντ»

 

Πλησιάζει το «ναι» του Μέσι

 

Ο Μαρινάκης... σφραγίζει την παραμονή του Μίτσελ

 

O Μουρίνιο του... 0

 

ΣΤΙΒΕΝΣΟΝ ΚΑΙ ΤΕΡΝΕΡ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Ξύλο στην προπόνηση των Πέισερς!

 

Live Streaming.21:45 Atletico Madrid v Chelsea 0-0(video) Champions League Semi-Final

Αυτούς θέλει (το καλοκαίρι) η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ επιστρέφει στο Champions League τη νέα σεζόν και είναι έτοιμη να δαπανήσει από 60 έως 70 εκ. λίρες για μεταγραφές. Δείτε τους παίκτες που θα "χτυπήσει", μεταξύ των οποίων και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.




O Μπρένταν Ρότζερς έβγαλε και μαθηματικά τη Λίβερπουλ στο νέο Champions League τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Premier League (έχει μάλιστα το πάνω χέρι και για το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 ολόκληρα χρόνια) και η διοίκηση των "κόκκινων" ετοιμάζεται να τον "ανταμείψει".

Όχι μόνο με νέο συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους αλλά και με δυνατές μεταγραφές, με τη "Mirror" να αποκαλύπτει με σημερινό δημοσίευμα πως ο 40χρονος Βορειοιρλανδός τεχνικός θα είναι στην ευχάριστη θέση να διαχειριστεί ένα μπάτζετ που δεν είχαν οι προκάτοχοί τους Ράφα Μπενίτεθ και Κένι Νταλγκλίς.
Συγκεκριμένα, ο Τζον Χένρι έχει δώσει έγκριση για να δαπανηθούν τουλάχιστον 60.000.000 λίρες στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ποσό που αναμένεται μάλιστα να φτάσει και στις 70.000.000 λίρες αν εξοικονομηθούν χρήματα από την πώληση παικτών.
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Ρέινα, Κοάτες, Ασαϊντί και Αντορζάν (όλοι τους δανεικοί τη φετινή σεζόν) θα μείνουν ελεύθεροι, ο Άσπας που δεν κατάφερε να "πιάσει" στο Μέρσεϊσαντ θα επιστρέψει στην Ισπανία, ενώ στον... αέρα παραμένουν οι Ντάνιελ Άγκερ και Χοσέ Ενρίκε.
Στον αντίποδα, οι Φάμπιο Μπορίνι και Σούσο θα "εξαργυρώσουν" την καλή παρουσία τους σε Σάντερλαντ και Αλμερία αντίστοιχα (δανεικοί) επιστρέφοντας στο Άνφιλντ, με τον Ρότζερς να καλείται με 70.000.000 ευρώ προϋπολογισμό να δυναμώσει τη Λίβερπουλ για να αντέξει σε Αγγλία και Ευρώπη.
Όσον αφορά στους παίκτες που έχει βάλει στο στόχαστρό της η Λίβερπουλ ενόψει της νέας σεζόν αυτοί είναι -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Mirror- οι:
Εβγέν Κονοπλιάνκα (Ντνίπρο): Ο παίκτης ήταν μεταγραφικός στόχος των "κόκκινων" τον Ιανουάριο αλλά ο πρόεδρος του ουκρανικού συλλόγου μπλόκαρε τη συμφωνία την τελευταία στιγμή.
Χένρικ Μιχιταριάν (Μπορούσια Ντόρτμουντ): Τον ήθελε ο Μπρένταν Ρότζερς το περασμένο καλοκαίρι όταν ήταν στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και ο επιθετικός μέσος παραμένει στο μικροσκόπιο.
Μάρκος Ρόχο (Σπόρτινγκ Λισσαβώνας): Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός που θα μπορούσε να ενισχύσει ένα αδύναμο κομμάτι της ενδεκάδας του Ρότζερς.
Κυριάκος Παπαδόπουλος (Σάλκε): Ένας ακόμα μακροχρόνια στόχος, ο Έλληνας μεσοαμυντικός είναι επιθυμητός για να προσφέρει καλύτερη προστασία στον γκολκίπερ Σιμόν Μινιολέ.
Γουίλ Χιουζ (Ντέρμπι): Ένα από τα αστέρια της Championship φέτος, ο έφηβος μέσος ευελπιστεί να κερδίσει την άνοδο με την ομάδα του.
Τομ Ινς (Μπλάκπουλ): Είχε ήδη μία θητεία στη Λίβερπουλ, και αυτή τη στιγμή είναι δανεικός στην Κρίσταλ Πάλας. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Olympiakos vs Real Madrid 71-62 Euroleague - Play Offs

 

Live Streaming. 21:45 Real Madrid v Bayern Munich 1-0(video).Champions League Semi-Final

 

Αλαφούζος: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα»

 

Live: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-3 Α1 βόλεϊ των γυναικών

 

Live Streaming.20:45 Maccabi Tel Aviv vs Milano 86-66 Euroleague - Play Offs

 

«Το κορμί μας στο γήπεδο»

 

Χωρίς προβλήματα για πλέι-οφ

 

Live Streaming.19:30 Panathinaikos vs CSKA Moscow 73-72(64-64) Play Offs


Αγνώριστος ο Ναδάλ

 

Πιο βελτιωμένος στο ΝΒΑ ο Ντράγκιτς

 

 

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Πριμ 1 εκατ. ευρώ για την Κούπα

 

ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΚΩΤΣΕΖΟΥ Ρόι Κιν: «Θα πρέπει να ντρέπονται οι παίκτες της Γιουνάιτεντ»

 

Πλησιάζει το «ναι» του Μέσι

 

Ο Μαρινάκης... σφραγίζει την παραμονή του Μίτσελ

 

O Μουρίνιο του... 0

 

ΣΤΙΒΕΝΣΟΝ ΚΑΙ ΤΕΡΝΕΡ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Ξύλο στην προπόνηση των Πέισερς!

 

Live Streaming.21:45 Atletico Madrid v Chelsea 0-0(video) Champions League Semi-Final