21 Φεβ 2014

Live Streaming.21:15 Bayern Munchen - PBC Lokomotiv Kuban 82-79,Real Madrid - Zalgiris 108-72 Euroleague


Ρεάλ-Ζαλγκίρις 108-72

Ισοπεδωτική η Ρεάλ, δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Ζαλγκίρις την οποία και συνέτριψε με 108-72 στη Μαδρίτη.
Για μία ακόμη φορά η Ρεάλ απέδειξε ότι ειδικά μέσα στη Μαδρίτη δεν έχει αντίπαλο. Στριμώχνοντας στα σχοινιά την αδύναμη Ζαλγκίρις από νωρίς οι παίκτες του Λάσο συνδύασαν άψογα την ουσία με το θέαμα σκοράροντας συνολικά 106 πόντους και 92 μέχρι το 30'.
Είναι χαρακτηριστικό ότι έξι παίκτες των Μαδριλένων σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων ενώ οι νικητές τελείωσαν τον αγώνα με τρομερά ποσοστά ευστοχίας, 59% στα δίποντα και 52% στα τρίποντα!
Τα δεκάλεπτα: 34-21, 60-37, 92-50, 108-62
Ρεάλ: Φερνάντεθ 20, Μαρτίν, Ρέγες 12, Ντιέθ 7, Μίροτιτς 11, Ροντρίγκεθ 12, Ντάρντεν 7, Γιουγ 15, Μπουρούσης 13, Σλότερ 4, Μεϊρί 7.
Ζαλγκίρις: Σιζάουσκας 5, Γκουντάιτις 2, Πόσιους 2, Λιπκεβίτσιους 3, Κλιμαβίτσιους, Γιανκούνας 6, Γιαφτόκας 15, Γιασικεβίτσιους 6, Μιλάκνις 8, Κούπσας 4, Ντίμσα, Ντέντμον 21.

Πηγή: Contra

Μπάγερν Μονάχου - Λοκομοτίβ Κουμπάν 82-79

Μπάγερν Μονάχου - Λοκομοτίβ Κουμπάν 82-79,bagern monachou - lokomotiv kouban 82-79Δείχνοντας πείσμα και καρδιά η Μπάγερν τρίτωσε τις νίκες της στο ΤΟΡ 16 κερδίζοντας με 82-79 την Λοκομοτίβ Κουμπάν

Live Streaming.21:30 FC Schalke 04 vs FSV Mainz 05 0-0

Κόλλησε, Σάλκε,kollise, salke

"Κόλλησε" η Σάλκε 

Σάλκε και Μάιντς δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα με αποτέλεσμα να μοιραστούν από έναν βαθμό στο εναρκτήριο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Καλαφατάκης: Μόνο κέρδη κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο ΑΓΟΡ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (23/2), με τον προπονητή των κρητικών, Γιώργο Καλαφατάκη, να τονίζει ότι η ομάδα του δεν έχει να χάσει, αλλά μόνο να κερδίσει από το ματς με τους ερυθρόλευκους.
"Το παιχνίδι της Κυριακής στο ΣΕΦ δεν είναι ιδιαίτερης πίεσης.
Εχουμε διαλέξει σε αυτό το ματς να ξεκουράσουμε τον Καλαμπόκη, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, και να δώσουμε ευκαιρίες σε παιδιά που δεν είχαν πολλές συμμετοχές, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα πάμε για να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για ένα καλό αποτέλεσμα.
Είμαστε προσγειωμένοι, ξέρουμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε, όμως είναι ένα ματς που δεν έχεις να χάσεις αλλά να κερδίσεις.
Το κέρδος δεν είναι οι δύο βαθμοί αλλά να ανταποκριθούμε, να παίξουν κάποια παιδιά και τώρα που είμαστε σε καλή κατάσταση να δούμε, σε αυτό το επίπεδο, τι μπορούμε να κάνουμε σε κάποια κομμάτια που έχουμε δουλέψει.
Η συνέχεια μπορεί να είναι καλύτερη. Το πρόγραμμα, τώρα, είναι πιο εύκολο αν εξαιρέσουμε τα δύο εκτός έδρας ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Θέλουμε να παίζουμε όπως και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται αφού, βέβαια, σωθούμε πρώτα", είπε ο προπονητής του ΑΓΟΡ.
Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκος Αγγελόπουλος ανέφερε: "Ο αγώνας την Κυριακή με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερης δυσκολίας. Συμπεράσματα πολλά δεν μπορείς να βγάλεις μέσα από αυτό το ματς.
Αυτό που μπορούμε να δείξουμε, όπως έχουμε κάνει και σε άλλα παιχνίδια, είναι η μαχητικότητα, να φανούμε όσο το δυνατό περισσότερο ανταγωνιστικοί κατά τη διάρκεια του ματς, μέσα από τη σκληρή άμυνα.
Στόχος της ομάδας από εδώ και πέρα είναι να κάνει μόνο νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια και από κει και πέρα να προσπαθήσουμε, με τις ομάδες που είναι στα μέτρα μας, να διεκδικήσουμε και κάποια εκτός έδρα επιτυχία". 


Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.18:00 CSKA Moscow - Maccabi Tel Aviv 100-65 Euroleague

 

Τη τελευταία στιγμή η 18αδα του ΟΦΗ

 

Δύσκολα ο Πουγιόλ στο Μουντιάλ

 

Μάγκατ: Κανείς δεν πέθανε από τις μεθόδους μου

 

Ισά: Όλοι περιμένουν το ματς με την Μάντσεστερ

 

Φούλαμ: «Πρέπει να μπει άμεσα ο Μήτρογλου» (video)

 

Μαντούρο: «Θα παλέψουμε ξανά στην Πορτογαλία»

 

Live Streaming.21:45 Panathinaikos - Olympiakos 66-62 Euroleague

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ «Τελικός με Πλατανιά»

«Τελικός με Πλατανιά»
Ο Αρης παίζει το τελευταίο του χαρτί για παραμονή στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά κι άπαντες στο στρατόπεδο των «κίτρινων» έχουν αναλογιστεί την κρισιμότητα του «τελικού» με τους Κρητικούς. Ο Σούλης Παπαδόπουλος μιλώντας στη Nova είπε ότι το ματς με την ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη είναι τελικός, καθώς και τα επόμενα που ακολουθούν ως το φινάλε του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά η συνέντευξή του:
-Κόουτς, το ματς στα Χανιά είναι πραγματικός «τελικός», υπό την έννοια, πως σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος δεν υπάρχει γυρισμός;
«Όλα τα παιχνίδια για τον Αρη, είναι τελικοί! Δεν θυμάμαι και πέρυσι, αλλά και φέτος, παιχνίδι για το οποίο να μην είπαμε ότι είναι τελικός. Εγώ πιστεύω ότι και το προηγούμενο ήταν τελικός και αυτό που έρχεται είναι και το επόμενο με τον ΟΦΗ, πάλι είναι. Μέχρι το τέλος της χρονιάς, έτσι θα πάει. Μπορούμε να πούμε όμως και το άλλο. Πως αν κερδίσουμε θα είμαστε μόνο έναν βαθμό πίσω. Ας μη λέμε συνέχεια τα αρνητικά. Όταν πήγαμε να παίξουμε στον Παναιτωλικό, η διαφορά με τον Πλατανιά ήταν στους 9 βαθμούς, τώρα είναι στους 4, ενώ απ΄ τη Βέροια ήταν στους 7 και τώρα είναι στους 2. Σίγουρα, θα μπορούσαν τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα, αλλά έχουμε κάνει σημαντικά βήματα, έχοντας μειώσει αισθητά τη διαφορά. Επομένως και για εμάς είναι τελικός, αλλά και γι αυτούς».
-Είναι διαφορετική η προετοιμασία για ένα τέτοιο παιχνίδι, υπό την έννοια, πως πρόκειται για ματς δίχως αύριο;
« Όπως είπα, όλα τα παιχνίδια που παίζω εγώ στον Αρη, είναι δίχως αύριο. Εμείς όπως δουλεύουμε για όλα τα παιχνίδια, έτσι δουλεύουμε και γι αυτό. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και δείχνουμε ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους. Σ΄ αυτά τα παιχνίδια που χάσαμε και που ήμουν εγώ, εμείς τα χάσαμε και κάποιοι άλλοι παράγοντες, χωρίς να είναι οι άλλοι καλύτεροι από εμάς, αν εξαιρέσεις ένα ημίχρονο στην Καλλονή. Θα είναι, λοιπόν, ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, όπως πιστεύω θα είναι και τα επόμενα».
-Το γεγονός ότι ο Πουλίδο δεν θα ταξιδεύσει στα Χανιά, διαφοροποιεί τα σχέδιά σας;
« Ο Πουλίδο, είναι ένας έμπειρος παίκτης, μπορεί σε τέτοια παιχνίδια να μας βοηθήσει, το είδαμε και στον Παναιτωλικό, αλλά ούτε στα δύο προηγούμενα τον είχαμε και με τον Πανιώνιο και με τη Βέροια. Οπότε, εμείς δεν ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες, αν λείπει κάποιο παιδί ή όχι. Προσπαθούμε με τα παιδιά που έχουμε να παίζουμε το καλύτερο. Θα παίξουν κάποια άλλα παιδιά, όπως σε κάποια άλλα παιχνίδια τα καταφέρανε και πιστεύω και εκεί που πάμε να γίνει το ίδιο».
-Να περιμένουμε έναν διαφορετικό Αρη, τακτικά, σε σχέση με το προηγούμενο ματς;
« Αν μια ομάδα θέλει να έχει στόχους, πρέπει και αγωνιστικά και τακτικά, να έχει ταυτότητα. Ο Αρης, τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να βρει αυτή την ταυτότητα, να γίνει ομάδα με κορμό, με συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού και μέχρι τώρα τα έχει καταφέρει. Θα μπορούσε να τα έχει καταφέρει ακόμα καλύτερα, αλλά δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για καμία ομάδα».
-Τι γνώμη έχετε για τον Πλατανιά και τι λέτε στους παίκτες γι αυτή την ομάδα;
« Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει τρεις προπονητές. Αυτή τη στιγμή είναι εκεί ένας προπονητής ο οποίος κατάφερε και έσωσε πέρυσι την ομάδα. Υπάρχουν πολλές ομοιότητες με τον Αρη σε σχέση με την περυσινή και τη φετινή χρονιά. Ο κ. Αναστασιάδης είναι ένας έμπειρος προπονητής, με καλούς παίκτες και καλό υλικό. Βλέπω όμως πως κι αυτοί τον τελευταίο καιρό έχουν κολλήσει στη βαθμολογία και ελπίζω, μετά το παιχνίδι, να συνεχίσουν να είναι στην ίδια θέση! Θέλει προσοχή, διότι έχει πολλούς ξένους, αλλά έχει προβλήματα, μακάρι να τα εκμεταλλευτούμε και να φύγουμε με το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Η αποστολή για τον Πλατανιά
Ο Αρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά στα Περιβόλια (17:15) και ο προπονητής, Σούλης Παπαδόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι: Διούδης, Γουναρίδης, Αγκάνθο, Κύργιας, Μπουγαΐδης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τάτος, Αγγελούδης, Παπαδόπουλος, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Νταμαρλής, Βανγκέλι, Βλάχος, Κουσίδης, Μανιάς, Ηρακλής και Τσιάρας.
Η αυριανή, τελευταία προπόνηση των «κίτρινων», θα γίνει στις 10:00 στο Νέο Ρύσιο. Στις 14:00, η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για τα Χανιά. 

Πηγή: Goal

Live Streaming.21:15 Bayern Munchen - PBC Lokomotiv Kuban,Live Streaming.21:45 Real Madrid - Zalgiris Euroleague Eastern European Time

 

Καλαφατάκης: Μόνο κέρδη κόντρα στον Ολυμπιακό


Live Streaming.21:30 FC Schalke 04 vs FSV Mainz 05 Eastern European Time

 

Κραυγή αγωνίας στον αθλητισμό της Ουκρανίας

 

ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ Επίσημα στο... σκαμνί της UEFA ο Πελεγκρίνι

 

Live Streaming.20:15 Anadolu Efes vs Fenerbahce EuroLeague Eastern European Time

 

Καλά νέα για... Παναθηναϊκό!

 

Η Κορνέ χάλασε τον «εμφύλιο»

 

Live Streaming.18:00 CSKA Moscow - Maccabi Tel Aviv 100-65 Euroleague

 

Τη τελευταία στιγμή η 18αδα του ΟΦΗ

 

Δύσκολα ο Πουγιόλ στο Μουντιάλ

 

Μάγκατ: Κανείς δεν πέθανε από τις μεθόδους μου

 

Ισά: Όλοι περιμένουν το ματς με την Μάντσεστερ

 

Φούλαμ: «Πρέπει να μπει άμεσα ο Μήτρογλου» (video)

 

Μαντούρο: «Θα παλέψουμε ξανά στην Πορτογαλία»

 

Live Streaming.21:45 Panathinaikos - Olympiakos 66-62 Euroleague

ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ Επίσημα στο... σκαμνί της UEFA ο Πελεγκρίνι

Επίσημα στο... σκαμνί της UEFA ο Πελεγκρίνι
Η UEFA άσκησε δίωξη στον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι για τα σχόλια που έκανε σχετικά με τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα για τους «16» του Champions League στο «Etihad» (18/02). Ο Αργεντινός είχε δήλωσει μετά τον αγώνα ότι ο Σουηδός ρέφερι, Γιόνας Έρικσον, σφύριξε υπέρ της Μπαρτσελόνα. Σήμερα, ο προπονητής της Σίτι, ζήτησε συγνώμη για τα όσα είπε, αλλά αυτό δεν άλλαξε κάτι όπως φαίνεται.
«Ίσως είπα κάποια πράγματα, που δεν εννοούσα με αυτό τον τρόπο και ζητώ συγνώμη για ότι είπα», δήλωσε ο Πελεγκρίνι νωρίτερα.
«Μετά από έρευνα της UEFA, σήμερα ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία κατά του Μανουέλ Πελεγκρίνι για την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τον αγώνα. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, κατηγορείται για παραβιάση των γενικών αρχών δεοντολογίας. Η υπόθεση θα εξεταστεί από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA, την Παρασκευή 28/02», ήταν η ανακοίνωση της UEFA.
Η Σίτι σε αυτό τον αγώνα ηττήθηκε με 2-0 από την Μπαρτσελόνα και η επίμαχη φάση του αγώνα ήταν το 1-0 που έγινε από εκτέλεση πέναλτι του Μέσι. Ο Αργεντινός ανατράπηκε πάνω στην γραμμή της περιοχής από τον Ντεμινκέλις και ο προπονητής των «πολιτών» διαμαρτυρήθηκε για φάουλ στον Νάβας που δεν δόθηκε στην φάση. 

Πηγή: Goal

Live Streaming.21:15 Bayern Munchen - PBC Lokomotiv Kuban,Live Streaming.21:45 Real Madrid - Zalgiris Euroleague Eastern European Time

 

Καλαφατάκης: Μόνο κέρδη κόντρα στον Ολυμπιακό

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ «Τελικός με Πλατανιά»

 

Live Streaming.21:30 FC Schalke 04 vs FSV Mainz 05 Eastern European Time

 

Κραυγή αγωνίας στον αθλητισμό της Ουκρανίας


Live Streaming.20:15 Anadolu Efes vs Fenerbahce EuroLeague Eastern European Time

 

Καλά νέα για... Παναθηναϊκό!

 

Η Κορνέ χάλασε τον «εμφύλιο»

 

Live Streaming.18:00 CSKA Moscow - Maccabi Tel Aviv 100-65 Euroleague

 

Τη τελευταία στιγμή η 18αδα του ΟΦΗ

 

Δύσκολα ο Πουγιόλ στο Μουντιάλ

 

Μάγκατ: Κανείς δεν πέθανε από τις μεθόδους μου

 

Ισά: Όλοι περιμένουν το ματς με την Μάντσεστερ

 

Φούλαμ: «Πρέπει να μπει άμεσα ο Μήτρογλου» (video)

 

Μαντούρο: «Θα παλέψουμε ξανά στην Πορτογαλία»

 

Live Streaming.21:45 Panathinaikos - Olympiakos 66-62 Euroleague

Κραυγή αγωνίας στον αθλητισμό της Ουκρανίας

Τη τελευταία στιγμή η 18αδα του ΟΦΗ

 

Δύσκολα ο Πουγιόλ στο Μουντιάλ

 

Μάγκατ: Κανείς δεν πέθανε από τις μεθόδους μου

 

Ισά: Όλοι περιμένουν το ματς με την Μάντσεστερ

 

Φούλαμ: «Πρέπει να μπει άμεσα ο Μήτρογλου» (video)

 

Μαντούρο: «Θα παλέψουμε ξανά στην Πορτογαλία»

 

Live Streaming.21:45 Panathinaikos - Olympiakos 66-62 Euroleague

Η Κορνέ χάλασε τον «εμφύλιο»

Η Κορνέ χάλασε τον «εμφύλιο»Ο… οικογενειακός τελικός στο Ντουμπάι «χάλασε» από την Αλιζέ Κορνέ, κι ενώ η Βένους Γουίλιαμς περίμενε για τον «εμφύλιο», η Γαλλίδα έριξε τη «βόμβα», θέτοντας εκτός την Σερένα.

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που οι δύο αδελφές τέθηκαν αντιμέτωπες σε έναν τελικό και στο Ντουμπάι, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις της Βένους, τα προγνωστικά έλεγαν ότι το τουρνουά θα εξελιχθεί σε οικογενειακή υπόθεση. Ωστόσο δεν επαληθεύτηκαν.
Η μεγαλύτερης της οικογενείας πάντως έκανε το… καθήκον της, σφραγίζοντας την εκπληκτική της πορεία με το εισιτήριο του σαββατιάτικου τελικού, με νίκη κόντρα στην Καρολίν Βοζνιάκι, της οποίας επικράτησε με 6-3, 6-2.
Το μπαλάκι ήταν πλέον στη Σερένα, η οποία ήταν από τα… σίγουρα χαρτιά και από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Αλλά… Η Αλιζέ Κορνέ είχε διαφορετικά σχέδια. Δυναμική εμφάνιση από τη νεαρή Γαλλία και αγνώριστη στον αντίποδα η επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, που παραδόθηκε στην αντίπαλό της με 6-4, 6-4 και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο της για φέτος μετά το Μπρισμπέιν. 

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.21:15 Bayern Munchen - PBC Lokomotiv Kuban,Live Streaming.21:45 Real Madrid - Zalgiris Euroleague Eastern European Time

 

Καλαφατάκης: Μόνο κέρδη κόντρα στον Ολυμπιακό

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ «Τελικός με Πλατανιά»

 

Live Streaming.21:30 FC Schalke 04 vs FSV Mainz 05 Eastern European Time

 

Κραυγή αγωνίας στον αθλητισμό της Ουκρανίας

 

ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ Επίσημα στο... σκαμνί της UEFA ο Πελεγκρίνι

 

Live Streaming.20:15 Anadolu Efes vs Fenerbahce 63-71 EuroLeague

 

Καλά νέα για... Παναθηναϊκό!


Live Streaming.18:00 CSKA Moscow - Maccabi Tel Aviv 100-65 Euroleague

 

Τη τελευταία στιγμή η 18αδα του ΟΦΗ

 

Δύσκολα ο Πουγιόλ στο Μουντιάλ

 

Μάγκατ: Κανείς δεν πέθανε από τις μεθόδους μου

 

Ισά: Όλοι περιμένουν το ματς με την Μάντσεστερ

 

Φούλαμ: «Πρέπει να μπει άμεσα ο Μήτρογλου» (video)

 

Μαντούρο: «Θα παλέψουμε ξανά στην Πορτογαλία»

 

Live Streaming.21:45 Panathinaikos - Olympiakos 66-62 Euroleague

Live Streaming.20:15 Anadolu Efes vs Fenerbahce 63-71 EuroLeague



Εφές - Φενέρμπαχτσε 63-71

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε εκτός έδρας της Εφές (71-63) στον τουρκικό "εμφύλιο" και σημείωσε την τρίτη της νίκη στο Top-16 της Euroleague, διατηρώντας τις ελπίδες της για πρόκριση στα πλέι οφ.
Η Φενέρμπαχτσε σε ένα παιχνίδι, όπου η Εφές προσπάθησε να επιβάλει το παιχνίδι της κυρίως στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, κατάφερε να παρει το εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα με 71-63 και να σημειώσει την τρίτη της νίκη στην δεύτερη φάση της Euroleague.
Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με αυτόν τον τρόπο διατήρησε και τις ελπίδες για πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Φενέρμπαχτσε κατάφερε σταδιακά να αποσπαστεί και να φτάσει στη σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας.
Από την πλευρά της η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου έχει ρεκόρ 2-5 στον E' Όμιλο με το τέλος του πρώτου γύρου. Η Εφές ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και με τους Γκονλούμ, Σαβάνοβιτς και Μπαλμπάι προηγήθηκε 15-7 (4.52'') και 18-9 (5.30''), μ. Οι Πρέλντζιτς και ΜακΚάλεμπ έκαναν ένα βήμα μπροστά στην επίθεση και κίνησαν αυτό που έγινε 21-22 (8.38''), δηλαδή η πρώτη φορά που προηγήθηκε η Φενέρμπαχτσε. Ο Μίλκο Μπιέλιτσα έκανε δυο τις αλλαγές χεριών (29-26, με τρίποντο), με τους Κλέιζα και Μπογκντάνοβιτς να αποκαθιστούν την τάξη για την παρέα τους (31-34, 15.20'') και τον Γκόρντον να κρατά την ομάδα του κοντά (έως το 20' είχε 8π. και 6 ασίστ).
Ο Λιθουανός είχε βρει ρυθμό (33-39, 18.30), με τον Βασιλειάδη να εκμεταλλεύεται δυο ευκαιρίες που του έδωσαν οι φιλοξενούμενοι για να σκοράρει ισάριθμα τρίποντα και να διαμορφώσει το 39-39 (19.30''). Ο κύριος που υπέγραψε το σκορ ημιχρόνου ήταν ο Μπογκντάνοβιτς (39-41), για να φτάσει τους 6 πόντους. Συνολικά, στο πρώτο μισό η Φενέρ κέρδισε κατά κράτος τη μάχη των ριμπάουντ (14-5 vs. 6-3), αλλά δεν "είχε" το τρίποντο (1/6 vs. 5/15). Είχε όμως, τα δίποντα (16/22 vs. 10/16). Ο μόνος διψήφιος ήταν ο ΜακΚάλεμπ με 11π.
Στην τρίτη περίοδο οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό. Είναι χαρακτηριστικό ότι το επιμέρους σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο και μέχρι το 8ο λεπτό του ήταν 7-8 για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο αργός ρυθμός φαίνεται ότι ευνόησε την Αναντολού Εφές, η οποία στο 29' πέρασε μπροστά με 50-49. Η Φενέρ, όμως με τέσσερις διαδοχικούς πόντους "απάντησε" και ανέκτησε το προβάδισμα (50-53). Τελικά το τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα βρήκε τη Φενέρμπαχτσε μπροστά με οριακό προβάδισμα ενός πόντου (53-54).
Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα διατήρησε το προβάδισμα της και κατάφερε, μάλιστα να ξεφύγει από την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου. Ο Λούκα Ζόριτς στο 37ο λεπτό του παιχνιδιού ξέφυγε με 11 πόντους της Εφές (57-68) και όλα έδειχναν πλέον ότι πολύ δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση.
Οι γηπεδούχοι μέσω φάουλ προσπάθησαν να μαζέψουν την διαφορά, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα (71-63) και να σημειώσει την τρίτη της νίκη σε με το τέλος του πρώτου γύρου και να διατηρήσει "ζωντανές" τις ελπίδες της για πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Από την πλευρά της, η Αναντόλου Εφές έχει πλέον ρεκόρ 2-5 στον Ε' Όμιλο της Euroleague. 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:15 Bayern Munchen - PBC Lokomotiv Kuban,Live Streaming.21:45 Real Madrid - Zalgiris Euroleague Eastern European Time

 

Καλαφατάκης: Μόνο κέρδη κόντρα στον Ολυμπιακό

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ «Τελικός με Πλατανιά»

 

Live Streaming.21:30 FC Schalke 04 vs FSV Mainz 05 Eastern European Time

 

Κραυγή αγωνίας στον αθλητισμό της Ουκρανίας

 

ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ Επίσημα στο... σκαμνί της UEFA ο Πελεγκρίνι


Καλά νέα για... Παναθηναϊκό!

 

Η Κορνέ χάλασε τον «εμφύλιο»

 

Live Streaming.18:00 CSKA Moscow - Maccabi Tel Aviv 100-65 Euroleague

 

Τη τελευταία στιγμή η 18αδα του ΟΦΗ

 

Δύσκολα ο Πουγιόλ στο Μουντιάλ

 

Μάγκατ: Κανείς δεν πέθανε από τις μεθόδους μου

 

Ισά: Όλοι περιμένουν το ματς με την Μάντσεστερ

 

Φούλαμ: «Πρέπει να μπει άμεσα ο Μήτρογλου» (video)

 

Μαντούρο: «Θα παλέψουμε ξανά στην Πορτογαλία»

 

Αιώνια μάχη και κόκκινες φάσεις

 

Live Streaming.21:45 Panathinaikos - Olympiakos 66-62 Euroleague

Καλά νέα για... Παναθηναϊκό!

Καλά νέα για... Παναθηναϊκό!Ολοένα και πιο κοντά είναι το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Διαμαντάκος καθώς για ακόμη μια ημέρα δεν κατάφερε να πάρει μέρος στην προπόνηση του Εργοτέλη.

Ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής (21/2) κατάφερε να πάρει μέρος ο Δημήτρης Διαμαντάκος.
Ο πρώτος σκόρερ του Εργοτέλη, που ήταν πρωταγωνιστής σ΄ένα πανηγυρισμό του μέσα στη Λεωφόρο για το ματς του Κυπέλλου, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Επίσης απόντες από την αναμέτρηση της Λεωφόρου θα είναι και οι τιμωρημένοι Σαρρής, Ρομάνο και Κοζορώνης.
Από εκεί και πέρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης δούλεψε με τους παίκτες του σε θέματα τακτικής.
Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για το Σάββατο (22/2) στις 12:00 όπου και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. 


Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.21:15 Bayern Munchen - PBC Lokomotiv Kuban,Live Streaming.21:45 Real Madrid - Zalgiris Euroleague Eastern European Time

 

Καλαφατάκης: Μόνο κέρδη κόντρα στον Ολυμπιακό

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ «Τελικός με Πλατανιά»

 

Live Streaming.21:30 FC Schalke 04 vs FSV Mainz 05 Eastern European Time

 

Κραυγή αγωνίας στον αθλητισμό της Ουκρανίας

 

ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ Επίσημα στο... σκαμνί της UEFA ο Πελεγκρίνι

 

Live Streaming.20:15 Anadolu Efes vs Fenerbahce EuroLeague Eastern European Time

 

Καλά νέα για... Παναθηναϊκό!

 

Η Κορνέ χάλασε τον «εμφύλιο»

 

Live Streaming.18:00 CSKA Moscow - Maccabi Tel Aviv 100-65 Euroleague

 

Τη τελευταία στιγμή η 18αδα του ΟΦΗ

 

Δύσκολα ο Πουγιόλ στο Μουντιάλ

 

Μάγκατ: Κανείς δεν πέθανε από τις μεθόδους μου

 

Ισά: Όλοι περιμένουν το ματς με την Μάντσεστερ

 

Φούλαμ: «Πρέπει να μπει άμεσα ο Μήτρογλου» (video)

 

Μαντούρο: «Θα παλέψουμε ξανά στην Πορτογαλία»

 

Live Streaming.21:45 Panathinaikos - Olympiakos 66-62 Euroleague

Live Streaming.18:00 CSKA Moscow - Maccabi Tel Aviv 100-65 Euroleague

«Σκόρπισε» (100-65) τη Μακάμπι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας | onsports.gr «Σκόρπισε» (100-65) τη Μακάμπι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι με τη Μακάμπι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας που διέλυσε τους Ισραηλινούς στη Ρωσία με 100-65.
Το συγκρότημα του Έτορε Μεσίνα έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στους… άτυχους παίκτες της Μακάμπι οι οποίοι άντεξαν για ένα μόνο ημίχρονο όταν ο φωτεινός πίνακας έγραφε 47-40.
Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι έδειχνε ότι θα είναι ντέρμπι όπως περίμεναν οι περισσότεροι και στο 10’ το σκορ ήταν 26-21. Από το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, οι γηπεδούχοι έδειξαν έτοιμοι να ξεφύγουν κι άνοιξαν τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο. Ωστόσο η αντίδραση από την «ομάδα του Λαού» ήταν άμεση και στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν προβάδισμα μόλις επτά πόντων (47-40). 

Πηγή: OnSports

Live Streaming.21:15 Bayern Munchen - PBC Lokomotiv Kuban,Live Streaming.21:45 Real Madrid - Zalgiris Euroleague Eastern European Time

 

Καλαφατάκης: Μόνο κέρδη κόντρα στον Ολυμπιακό

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ «Τελικός με Πλατανιά»

 

Live Streaming.21:30 FC Schalke 04 vs FSV Mainz 05 Eastern European Time

 

Κραυγή αγωνίας στον αθλητισμό της Ουκρανίας

 

ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ Επίσημα στο... σκαμνί της UEFA ο Πελεγκρίνι

 

Live Streaming.20:15 Anadolu Efes vs Fenerbahce EuroLeague Eastern European Time

 

Καλά νέα για... Παναθηναϊκό!

 

Η Κορνέ χάλασε τον «εμφύλιο»


Τη τελευταία στιγμή η 18αδα του ΟΦΗ

 

Δύσκολα ο Πουγιόλ στο Μουντιάλ

 

Μάγκατ: Κανείς δεν πέθανε από τις μεθόδους μου

 

Ισά: Όλοι περιμένουν το ματς με την Μάντσεστερ

 

Φούλαμ: «Πρέπει να μπει άμεσα ο Μήτρογλου» (video)

 

Μαντούρο: «Θα παλέψουμε ξανά στην Πορτογαλία»

 

Live Streaming.21:45 Panathinaikos - Olympiakos 66-62 Euroleague

Τη τελευταία στιγμή η 18αδα του ΟΦΗ

Τη τελευταία στιγμή η 18αδα του ΟΦΗΟ ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (22/2) αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο και Ρικάρντο Σα Πίντο, πήρε όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο.

Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Ρικάρντο Σα Πίντο για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα απαρτίσουν την αποστολή του ΟΦΗ για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι κρητικοί, ολοκλήρωσαν τη προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση και μετά το τέλος της, ο Πορτογάλος τεχνικός γνωστοποίησε ότι όλοι θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο και θα επιλέξει την τελική 18άδα λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.
Εκτός μάχης είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Μιλιάζες καθώς και οι τραυματίες Λαμπρόπουλος, Μπούρμπος, Φραγκουλάκης, Δασκαλάκης. 

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.21:15 Bayern Munchen - PBC Lokomotiv Kuban,Live Streaming.21:45 Real Madrid - Zalgiris Euroleague Eastern European Time

 

Καλαφατάκης: Μόνο κέρδη κόντρα στον Ολυμπιακό

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ «Τελικός με Πλατανιά»

 

Live Streaming.21:30 FC Schalke 04 vs FSV Mainz 05 Eastern European Time

 

Κραυγή αγωνίας στον αθλητισμό της Ουκρανίας

 

ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ Επίσημα στο... σκαμνί της UEFA ο Πελεγκρίνι

 

Live Streaming.20:15 Anadolu Efes vs Fenerbahce EuroLeague Eastern European Time

 

Καλά νέα για... Παναθηναϊκό!

 

Η Κορνέ χάλασε τον «εμφύλιο»

 

Live Streaming.18:00 CSKA Moscow - Maccabi Tel Aviv 100-65 Euroleague

 

Δύσκολα ο Πουγιόλ στο Μουντιάλ

 

Μάγκατ: Κανείς δεν πέθανε από τις μεθόδους μου

 

Ισά: Όλοι περιμένουν το ματς με την Μάντσεστερ

 

Φούλαμ: «Πρέπει να μπει άμεσα ο Μήτρογλου» (video)

 

Μαντούρο: «Θα παλέψουμε ξανά στην Πορτογαλία»

 

Live Streaming.21:45 Panathinaikos - Olympiakos 66-62 Euroleague

Δύσκολα ο Πουγιόλ στο Μουντιάλ

Δύσκολα ο Πουγιόλ στο ΜουντιάλΟ βοηθός του Ντελ Μπόσκε εξήγησε πως ο διεθνής μέσος θα πρέπει να παίζει περισσότερo

Το όνειρο της συμμετοχής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας μοιάζει να απομακρύνεται για τον Κάρλες Πουγιόλ καθώς ο βοηθός του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ισπανίας υποστήριξε πως τα πράγματα είναι δύσκολα για τον μέσο της Μπαρτσελόνα όσο αφορά την συμμετοχή του στην αποστολή της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας.
Σε δηλώσεις του ο Τόνι Γκράντε τόνισε: "Δεν τον έχουμε ακόμα απορρίψει, αλλά πρέπει να παίζει περισσότερο και να συμμετέχει στην δράση. Δεν τον έχουμε απορρίψει επειδή υπάρχουν άλλοι τρεις μήνες αλλά είναι δύσκολα για αυτόν".
Την φετινή σεζόν, τα προβλήματα με τραυματισμούς έχουν ως αποτέλεσμα ο Πουγιόλ να έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, στα τέσσερα ως βασιμός.
Ο βοηθός του Ντελ Μπόσκε είπε επίσης για τον Πουγιόλ το εξής: "Ήταν καθοριστικός παίκτης για την ομάδα για πολύ καιρό. Όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και εκτός, λόγω της εμπειρίας του, της αφοσίωσης του, της συμπεριφοράς του και της αισιοδοξίας του". 


Πηγή: AEK365

Live Streaming.21:15 Bayern Munchen - PBC Lokomotiv Kuban,Live Streaming.21:45 Real Madrid - Zalgiris Euroleague Eastern European Time

 

Καλαφατάκης: Μόνο κέρδη κόντρα στον Ολυμπιακό

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ «Τελικός με Πλατανιά»

 

Live Streaming.21:30 FC Schalke 04 vs FSV Mainz 05 Eastern European Time

 

Κραυγή αγωνίας στον αθλητισμό της Ουκρανίας

 

ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ Επίσημα στο... σκαμνί της UEFA ο Πελεγκρίνι

 

Live Streaming.20:15 Anadolu Efes vs Fenerbahce EuroLeague Eastern European Time

 

Καλά νέα για... Παναθηναϊκό!

 

Η Κορνέ χάλασε τον «εμφύλιο»

 

Live Streaming.18:00 CSKA Moscow - Maccabi Tel Aviv 100-65 Euroleague

 

Τη τελευταία στιγμή η 18αδα του ΟΦΗ


Μάγκατ: Κανείς δεν πέθανε από τις μεθόδους μου

 

Ισά: Όλοι περιμένουν το ματς με την Μάντσεστερ

 

Φούλαμ: «Πρέπει να μπει άμεσα ο Μήτρογλου» (video)

 

Μαντούρο: «Θα παλέψουμε ξανά στην Πορτογαλία»

 

Live Streaming.21:45 Panathinaikos - Olympiakos 66-62 Euroleague