16 Ιαν 2014

Live Streaming.22:00 Atlanta Hawks vs Brooklyn Nets 110-127 NBA

Μπρούκλιν Νετς: Βόλτα στο Λονδίνο

Το NBA επισκέφτηκε το Λονδίνο για μία ακόμα χρονιά και οι Μπρούκλιν Νετς του Τζέισον Κιντ διέλυσαν τους Ατλάντα Χοκς με 127-110.
Κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του, ο Τζο Τζόνσον πέτυχε 26 από τους 29 πόντους του (11/15 σ.) στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έληξε με 65-53, ενώ στο δεύτερο οι Νεοϋορκέζοι μεγάλωσαν τη διαφορά και έφτασαν στο +33, πριν λυπηθούν τους Χοκς. Έτσι, οι Νετς έκαναν το «3 στα 3» στο «O2 Arena», καθώς παλιότερα έχουν κερδίσει δύο φορές τους Τορόντο Ράπτορς στη βρετανική πρωτεύουσα, ενώ για την τρέχουσα regular season προωθήθηκαν στο 16-22. Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της Τζόρτζια έπεσαν στο 20-19 χωρίς τους Ντε Μαρ Κάρολ, Αλ Χόρφορντ και Τζον Τζένκινς στη σύνθεσή τους.
Βέβαια, από τους Νετς απουσίασαν οι τραυματισμένοι Ντερόν Ουίλιαμς και Μπρουκ Λόπεζ, αλλά πέρα από τον Τζόνσον, ο Αντράι Μπλάτσε «έγραψε» 20 πόντους (10/18 σ., 14 ρ., 6 ασ., 5 λ.), ο Πολ Πιρς 18 (8/16 σ.), ο Άλαν Άντερσον 15 (5/9 σ.) και ο Κέβιν Γκαρνέτ 12 (6/8 σ., 18:18). Ακόμα, ο Μίρσα Τελέτοβιτς σημείωσε 9 πόντους, ο Σόουν Λίβινγκστον 6, ο Αντρέι Κιριλένκο 4, ο Τάισον Τέιλορ άλλους 4, ο Μέισον Πλαμλί 3 και ο Τορνίκε Σενγκέιλα 2.
Για τους ηττημένους, ο Λου Ουίλιαμς κάλυψε το κενό του Κάρολ στο αρχικό σχήμα του Μάικ Μπουντενχόλζερ, αλλά έμεινε στους 9 πόντους (3/7 σ., 25:04), ενώ ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Πέρο Άντιτς, ξεπέρασε απουσία ενός αγώνα με 11 πόντους (4/5 σ., 5 ρ.). Συνολικά ξεχώρισαν οι αναπληρωματικοί Μάικ Σκοτ και Σέλβιν Μακ με 17 πόντους ο καθένας, ενώ ο Τζεφ Τιγκ είχε 16 (4/13 σ.), ο Ντένις Σρόντερ 8, ο Έλτον Μπραντ 7, ο Τζέιμς Νάναλι 5, ο Γκουστάβο Αγιόν 4 και ο Κάιλ Κόρβερ μόλις 3 (0/1 δ., 1/8 τρ.).

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο πλευρό του Μόγες ο Φαν Πέρσι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Πεδουλάκης εν όψει Αναντολού Εφές

 

Live Streaming.21:00 Villarreal CF - Real Sociedad Spain Copa del Rey

 

Live Streaming.21:00 Olympiakos - Barcelona Euroleague

 

Live Streaming.20:00 Niki Volou - Apollon Smirnis

 

Live Streaming.19:45 Zalgiris - Maccabi Tel Aviv Euroleague


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: «Κόκκινο» στη μετακίνηση οπαδών στη Νέα Σμύρνη

 

Live Streaming.17:00 Kalloni Lekanopedio - OFI Crete


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Περιμένουμε την έγκριση της Τρόικας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ «Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός...»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούντο Λάτεκ: O αναμορφωτής του Γερμανικού ποδοσφαίρου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχία για Σουμάχερ


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομογενής δημοσιογράφος έψαλε τον Εθνικό ύμνο (VIDEO)

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Atalanta Bergamo 3-1 Italy Coppa,Manchester City - Blackburn 5-0.England Capital One Cup

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο πλευρό του Μόγες ο Φαν Πέρσι

Η φετινή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Ντέιβιντ Μόγες, αλλά ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι τον στηρίζει και τονίζει πως χρειάζεται πίστωση χρόνου


Καινούργιος είναι ο Ντέβιντ Μόγες και για αυτό χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα και μετά να τον κρίνουν, όπως δήλωσε ο Φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός επιθετικός της αγγλικής ομάδας ανέφερε πως και ο προπονητής, αλλά και οι παίκτες, προσπαθούν να αλλάξουν τα πράγματα.
"Ο Μόγες χρειάζεται χρόνο, είναι καινούργιος", τόνισε αρχικά ο 30χρονος άσος και πρόσθεσε: "Ο προπονητής είναι ο οδηγός μας και θα αλλάξει τα πράγματα".
Ο επιθετικός από την Ολλανδία συμπλήρωσε: "Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς αυτό τον χρόνο, αλλά κάνουμε τα πάντα για να το αλλάξουμε αυτό".


Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.22:00 Atlanta Hawks vs Brooklyn Nets NBA


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Πεδουλάκης εν όψει Αναντολού Εφές

 

Live Streaming.21:00 Villarreal CF - Real Sociedad Spain Copa del Rey

 

Live Streaming.21:00 Olympiakos - Barcelona Euroleague

 

Live Streaming.20:00 Niki Volou - Apollon Smirnis

 

Live Streaming.19:45 Zalgiris - Maccabi Tel Aviv Euroleague


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: «Κόκκινο» στη μετακίνηση οπαδών στη Νέα Σμύρνη

 

Live Streaming.17:00 Kalloni Lekanopedio - OFI Crete


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Περιμένουμε την έγκριση της Τρόικας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ «Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός...»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούντο Λάτεκ: O αναμορφωτής του Γερμανικού ποδοσφαίρου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχία για Σουμάχερ


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομογενής δημοσιογράφος έψαλε τον Εθνικό ύμνο (VIDEO)

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Atalanta Bergamo 3-1 Italy Coppa,Manchester City - Blackburn 5-0.England Capital One Cup

Live Streaming.21:00 Villarreal CF - Real Sociedad 0-1

Πήρε εκδίκηση η Σοσιεδάδ, 1-0 τη Βιγιαρεάλ

Στο γήπεδο όπου πριν από λίγες ημέρες ηττήθηκε 5-1, η Σοσιεδάδ πήρε τη δική της εκδίκηση επικρατώντας 1-0 της Βιγιαρεάλ και παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι.
Λίγες ημέρες, είναι αρκετές για να αλλάξουν πολλά σε δύο ομάδες και να παρουσιάσουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Βιγιαρεάλ υποδέχτηκε τη Σοσιεδάδ και τη διέλυσε με το εμφατικό 5-1 στο «Μαδριγάλ».
Παρόλα αυτά, για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου στο ίδιο γήπεδο στη ρεβάνς του 0-0 του «Ανοέτα» η Σοσιεδάδ πήρε τη δική της εκδίκηση επικρατώντας 1-0 για να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού, σημειώθηκε από τον Ρος στο 32΄το οποίο αποδείχθηκε και αρκετό.
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Κάρλος, Πάντιτς (59’ Μάριο), Μουσάτσιο. Γκάμπριελ, Τζόκιτς, Πίνα, Μπρούνο, Πέρεζ (58’ Ακίνο), Γκόμεζ (65΄Ούτσε), Περέιρα, Περμπέτ.
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ζουμπικαράι, Μαρτίνεθ, Ανσοτέγκι, Ινίγκο Μαρτίνεθ, Χοσέ Άνχελ, Ρος (60’ Ζουρουτούζα), Γκαζτανάγκα, Ελουστόνδο, Πριέτο, Κάστρο (77’ Γκρίτσμαν), Σεφέροβιτς (67’ Κάρλος Βέλα).

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Πεδουλάκης εν όψει Αναντολού Εφές

Ο Πεδουλάκης εν όψει Αναντολού ΕφέςΟ Αργύρης Πεδουλάκης έβαλε σε χρονολογική σειρά τη σημασία των προσεχών αναμετρήσεων απέναντι σε Εφές & Ολυμπιακό, αν και θα ήθελε το ντέρμπι «αιωνίων» να ήταν ακόμη αργότερα.

Ο 49χρονος προπονητής μίλησε για την 3η αγωνιστική του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας στο Ο.Α.Κ.Α. (17/1, 21:45/Δ.Τ.) και για...
...τη μέχρι τώρα θέση των δύο ομάδων στην κατάταξη του ε' ομίλου: «Δεν παίζει κανένα ρόλο το 2/2 το δικό μας ή το 0/2 της Εφές. Είναι ένας "Μαραθώνιος", ένα ολόκληρο... Πρωτάθλημα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες».
...την παρουσία του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο της τουρκικής ομάδος: «Η παρουσία του Βαγγέλη (σ.σ. Αγγέλου) στον πάγκο της Εφές είναι εξαιρετικό για το ελληνικό μπάσκετ. Η εκτίμηση που έχουν ο Έλληνες προπονητές είναι αρκετά μεγάλη. Αυτό μας κάνει ευχαριστημένους κι αναμένουμε την ίδια αγάπη κι αναγνώριση στην Ελλάδα».
...την Αναντολού Εφές: «Πρέπει να εισπράξουμε την κατάθεση που κάναμε στη Λαμποράλ. Αν θέλουμε αυτή η νίκη να έχει κέρδος για εμάς, θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, με πολλή ενέργεια, δε θα πρέπει να αποπροσανατολιστούμε, γιατί διαβάζω κι ακούω πολλά για το παιχνίδι της Δευτέρας (20/1, vs. Ολυμπιακός). Για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Τη Δευτέρα δεν είναι τελικός, είναι ένα σημαντικό παιχνίδι που οι ομάδες το θέλουν, αλλά εμείς πρέπει να έχουμε συγκέντρωση κι ενέργεια αύριο. Σ' αυτό δουλεύουμε μέσα στην ομάδα, έχουμε όλη τη συγκέντρωσή μας πάνω σ' αυτό το κομμάτι. Η Εφές είναι μία ομάδα με καλά ονόματα και καλούς παίκτες. Είναι μία ομάδα που προσπαθεί με τον Ερντέν να ποστάρει πολύ τη μπάλα και γενικά παίζει αρκετά σε ατομικό επίπεδο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε το δικό μας όπλο, που είναι η ομάδα».

...την αλλαγή προπονητή στην τουρκική ομάδα: «Είναι σαν την... Πυθεία. Κάθε πράγμα έχει και θετικά κι αρνητικά. Το θετικό ότι για ένα μικρό χρονικό διάστημα υπάρχει ευφορία κι όλοι προσπαθούν ξανά απ' την αρχή να αποδείξουν ότι ό,τι έχει συμβεί μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ισχύει, επειδή είναι ένας οργανισμός που λειτουργεί 10 μληνες. Εδώ με την οικογένειά σου μπορείς να τσακωθείς... Αλλά απ' την άλλη δε μπορεί να υπάρχει τέτοια αυτοματοποίηση, όπως με τον παλιό προπονητή»
...τις αμυντικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού: «Δεν κάνουμε θέματα βελτίωσης στην άμυνα, απλώς έχουμε ξεχάσει να βλέπουμε τα απλά πράγματα και να ψάχνουμε τα σύνθετα, να κάνουμε αναλύσεις περίπλοκες για τόσο απλά πράγματα. Μας λείπουν παιδιά, ιδιαίτερα τα παιδιά τα οποία είναι στον άξονα της αμυντικής γραμμής. Ο Ρόκο (σ.σ. Ούκιτς, που ακόμα βασανίζεται, κάνει μία προπόνηση την εβδομάδα κι επανήλθε ο Λάσμε και τα άλλα παιδιά. Δουλεύουμε όλοι μαζί. Είναι το αυτονόητο, είναι το απλό. Παιδιά που συγκροτούσαν το βασικό όπλο μας, που είναι η άμυνα, ήταν εκτός. Όσο αφορά το πρόσφατο παιχνίδι με τη Λαμποράλ, είναι ένας ζωντανός οργανισμός, δεν ξέρεις πώς θα σου βγει. Είδατε και με τον Απόλλωνα Πατρών θέλαμε να παίξουν τα νέα μας παιδιά περισσότερο, το είχαμε προαναφέρει στο μίτινγκ, κι έκανε ο Νίκος (σ.σ. Παππάς) σε 1 λεπτό 2 φάουλ. Αυτό αλλάζει τα δεδομένα. Κάθε αντίπαλο με τον ίδιο αντίπαλο είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται κι έτσι πρέπε να το προσεγγίζεις».
...το αν η σημασία του προσεχούς ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό (20/1, 19:30/Δ.Τ.) βοηθάει στη συγκέντρωση εν όψει Εφές απ' τη στιγμή που δεν είναι τελικός ή σαν τελικός: «Στη συγκέντρωση βοηθάει, στη δουλειά δε βοηθάει. Είναι συνεχόμενα ματς, τα οποία είναι πολύ μεγάλα. Δε βοηθάει στην ενέργεια. Θεωρούμε ότι αυτό θα αφαιρέσει, γιατί η ομάδα συγκεντρώνεται περισσότερο στην Ευρωλίγκα. Ουσιαστικό το προπονητικό πρόγραμμα ξεκινάει με κορύφωση το παιχνίδι της Ευρωλίγκας. Υπήρχε μία εβδομάδα για εμάς που παίζαμε με τη Μακάμπι και μετά είχαμε τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Στο παιχνίδι με τη Μακάμπι κάναμε και την προηγούμενη και την προπροηγούμενη ημέρα πολύ δυνατή προπόνηση και γι' αυτό στο δεύτερο ημίχρονο καταρρεύσαμε. Γιατί είχαμε στόχο το παιχνίδι του Κυπέλλου. Τώρα το προπονητικό πρόγραμμα πρέπει να αλλάξει. Είναι 3 παιχνίδι στη σειρά (σ.σ. Εφές, Ολυμπιακός & Φενέρ), που θα είναι πολύ σημαντική η ενέργεια. Δε βοηθάει καμία απ' τις δύο ομάδες ότι παίζουν τώρα στο ΤΟΡ 16. Πρώτα τις αποπροσανατολίζει και το σημαντικότερο είναι ότι τους αφαιρεί ενέργεια. Δε θέλω να κρύβομαι. Με τον Ολυμπιακό είναι ένα παιχνίδι που είναι ιδιαίτερο κι όπως προσεγγίζουμε τα πράγματα στη χώρα μας με τα μεγάλα άκρα και τους έντονους συναισθηματισμούς νομίζω πως δε μπορεί να βγει η ομάδα έξω απ' το κλίμα. Προσπαθούμε, αλλά νομίζω υπάρχει περιρρέουσα ατμόσφαιρα οικογενειακή, φιλική, επαγγελματική. Αλλά αυτό, όμως, θεωρώ πως και στις δύο ομάδες αφαιρεί ενέργεια. Μακάρι να παίζαμε αργότερα, θα ήταν καλύτερο και για τις δύο ομάδες. Κι ο Ολυμπιακός σήμερα (16/1) έχει ένα δύσκολο παιχνίδι (σ.σ. vs. Μπαρτσελόνα), θα έχει και τη Δευτέρα. Κι εμείς το ίδιο. Όσο αργότερα τόσο καλύτερα για όλους. Νομίζω ότι κι οι ομάδες έχουν αλλάξει». 

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο πλευρό του Μόγες ο Φαν Πέρσι

 

Live Streaming.22:00 Atlanta Hawks vs Brooklyn Nets NBA


 

Live Streaming.21:00 Villarreal CF - Real Sociedad Spain Copa del Rey

 

Live Streaming.21:00 Olympiakos - Barcelona Euroleague

 

Live Streaming.20:00 Niki Volou - Apollon Smirnis

 

Live Streaming.19:45 Zalgiris - Maccabi Tel Aviv Euroleague


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: «Κόκκινο» στη μετακίνηση οπαδών στη Νέα Σμύρνη

 

Live Streaming.17:00 Kalloni Lekanopedio - OFI Crete


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Περιμένουμε την έγκριση της Τρόικας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ «Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός...»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούντο Λάτεκ: O αναμορφωτής του Γερμανικού ποδοσφαίρου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχία για Σουμάχερ


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομογενής δημοσιογράφος έψαλε τον Εθνικό ύμνο (VIDEO)

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Atalanta Bergamo 3-1 Italy Coppa,Manchester City - Blackburn 5-0.England Capital One Cup

Live Streaming.21:00 Olympiakos - Barcelona 72-81,Γαλατασαράι - Λοκομοτίβ Κούμπαν 62-63 Euroleague

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 72-81,olybiakos - bartselona 72-81

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 72-81

Το... black jack του Ναβάρο (21π.), το λάθος του Κώστα Σλούκα και το εύστοχο τρίποντο του Μπραντ Όλεσον έκριναν υπέρ της Μπαρτσελόνα (81-72), ένα ματς που εξελίχθηκε σε θρίλερ στα τελευταία λεπτά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Sport 24

Γαλατασαράι - Λοκομοτίβ Κούμπαν 62-63

Με τρίποντο - μαχαιριά του Καλνιέτις στα 4'' πριν από τη λήξη η Λοκομοτίβ Κούμπαν απέδρασε με 63-62 από το "Αμπντί Ιπεκτσί" και νικώντας τη Γαλατασαράι έσπασε το ρόδι στο Top16.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο πλευρό του Μόγες ο Φαν Πέρσι

 

Live Streaming.22:00 Atlanta Hawks vs Brooklyn Nets NBA


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Πεδουλάκης εν όψει Αναντολού Εφές

 

Live Streaming.21:00 Villarreal CF - Real Sociedad Spain Copa del Rey


Live Streaming.20:00 Niki Volou - Apollon Smirnis

 

Live Streaming.19:45 Zalgiris - Maccabi Tel Aviv Euroleague


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: «Κόκκινο» στη μετακίνηση οπαδών στη Νέα Σμύρνη

 

Live Streaming.17:00 Kalloni Lekanopedio - OFI Crete


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Περιμένουμε την έγκριση της Τρόικας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ «Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός...»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούντο Λάτεκ: O αναμορφωτής του Γερμανικού ποδοσφαίρου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχία για Σουμάχερ


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομογενής δημοσιογράφος έψαλε τον Εθνικό ύμνο (VIDEO)

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Atalanta Bergamo 3-1 Italy Coppa,Manchester City - Blackburn 5-0.England Capital One Cup

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φιλικό Ισπανίας-Ιταλίας

Επιβεβαιώθηκε τελικά από τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες της Ιταλίας και της Ισπανίας η φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο εθνικών ομάδων τον προσεχή Μάρτιο, παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον τεχνικό των «ατζούρι», Τσέζαρε Πραντέλι να επιθυμεί ακύρωση του φιλικού

Η ισπανική ομοσπονδία απέστειλε σχετική ενημέρωση την Τετάρτη(15/1) στην αντίστοιχη της Ιταλίας, αναφέροντας πως ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 5 Μαρτίου 2014 στο «Βιθέντε Καλντερόν» με ώρα έναρξης 10μ.μ.(ώρα Ισπανίας).
Οι δύο εθνικές ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες τέσσερις φορές μέσα σε διάστημα δυόμισι χρόνων, με την τελευταία τους αναμέτρηση να χρονολογείται στις 27 Ιουνίου 2013 στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Οι «φούριας ρόχας» είχαν επικρατήσει με 7-6 στα πέναλτι με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες(0-0) μετά από 120 λεπτά.
Εξάλλου, η FIFA ανακοίνωσε σήμερα(16/1) την παγκόσμια κατάταξη εθνικών ομάδων με τις Ισπανία και Ιταλία να διατηρούνται στην πρώτη και έβδομη θέση αντίστοιχα.


Πηγή: AEK365

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο πλευρό του Μόγες ο Φαν Πέρσι

 

Live Streaming.22:00 Atlanta Hawks vs Brooklyn Nets NBA


 

Live Streaming.21:00 Villarreal CF - Real Sociedad Spain Copa del Rey

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Πεδουλάκης εν όψει Αναντολού Εφές

 

Live Streaming.20:00 Niki Volou - Apollon Smirnis

 

Live Streaming.19:45 Zalgiris - Maccabi Tel Aviv Euroleague

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: «Κόκκινο» στη μετακίνηση οπαδών στη Νέα Σμύρνη


Live Streaming.17:00 Kalloni Lekanopedio - OFI Crete


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Περιμένουμε την έγκριση της Τρόικας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ «Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός...»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούντο Λάτεκ: O αναμορφωτής του Γερμανικού ποδοσφαίρου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχία για Σουμάχερ


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομογενής δημοσιογράφος έψαλε τον Εθνικό ύμνο (VIDEO)

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Atalanta Bergamo 3-1 Italy Coppa,Manchester City - Blackburn 5-0.England Capital One Cup

Live Streaming.20:00 Niki Volou - Apollon Smirnis 1-0

Νίκη Βόλου - Απόλλων Σμύρνης 1-0

Το γκολ του Θωμά Τσίτα στο 82ο λεπτό αναπτέρωσε τις ελπίδες της Νίκης Βόλου, όμως, το πολυπόθητο 2-0 δεν έγινε ποτέ και ο Απόλλων Σμύρνης πήρε το εισιτήριο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου χάρη στο 3-1 του πρώτου αγώνα. Εκεί θα τεθεί αντιμέτωπος με το νικητή του ζευγαριού Ηρακλής-ΠΑΟΚ.
Το live της αναμέτρησης
Η εικόνα του αγώνα
Με την ασφάλεια του 3-1 του πρώτου αγώνα, ο Απόλλωνας μπήκε στο γήπεδο έχοντας στο νου του να διατηρήσει το σημαντικό αυτό προβάδισμα και η Νίκη να παίξει οργανωμένα και υπομονετικά, για να φτάσει στο γκολ και να δημιουργήσει προϋποθέσεις ανατροπής.
Το ματς πήρε φωτιά για ένα πεντάλεπτο: στο 22' ο Σοϊλέδης έκανε ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Γκόμες να διώχνει την μπάλα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με ένα σουτ του Πετρόπουλου (από λάθος διώξιμο της άμυνας της Νίκης) το οποίο πήγε πάνω στον Αποστολίδη. Στο 24', ο Ζουλιώτης έκανε μια  σέντρα από δεξιά και πριν ο Σοϊλέδης σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ο Χατζηζήσης την απομάκρυνε.
Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, ωστόσο στο 43', ο Πετρόπουλος έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του και για τον αγώνα, καθώς το σουτ που επιχείρησε, κόντραρε στον Γκότοβο, ο Αποστολίδης απέκρουσε και η μπάλα πήγε στο οριζόντιο και κόρνερ!
Στην επανάληψη ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά και είχε τρία αξιόλογα σουτ με τον Άμπροουζ (47'), τον Μπάρκογλου (50') και τον Διαμάντη (51'), τα οποία απέκρουσε ο Αποστολίδης.
Από το σημείο εκείνο και μετά, τα ηνία του αγώνα πήρε η Νίκη Βόλου, που οργανώθηκε, αναπτύχθηκε πιο ορθολογικά και προσπάθησε να φτάσει στο γκολ. Ο Παπαδόπουλος στο 63', ο Γέσιτς στο 65' και ο Ανιέτε στο 77', προσπάθησαν να παραβιάσουν την εστία του Απόλλωνα, αλλά ο Γκόμες είπε και τις τρεις φορές "όχι".
Δεν συνέβη όμως το ίδιο και στο 83', όταν ο Ανιέτε έκανε μια ωραία προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον Τσίτα ο οποίος σε κενή εστία πλάσαρε και σημείωσε το 1-0 για τη Νίκη Βόλου.
Οι Βολιώτες είδαν την ευκαιρία μπροστά τους και προσπάθησαν να την αρπάξουν από τα μαλλιά: πίεσαν ασφυκτικά για να φτάσουν στο δεύτερο γκολ που θα τους έφερνε στα προημιτελικά. Εκτός όμως από άστοχοι (μεγάλη ευκαιρία του Μπιτσάκου στο 90' με τη μπάλα να φεύγει απελπιστικά άουτ), στάθηκαν και άτυχοι, αφού ο Γκόμες ήταν σε εξαιρετική μέρα, παρά το γκολ που δέχτηκε. Τόσο το σουτ του Σοϊλέδη στο 86', όσο και εκείνο του Ζουλιώτη στο 93', βρήκαν εμπόδιο στον γκολκίπερ του Απόλλωνα, που κράτησε την ήττα στα... επιτρεπτά επίπεδα και οδήγησε την ομάδα του στους "8".
Εκεί, όπου ο Απόλλωνας θα βρει απέναντί του το νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ-Ηρακλής.
MVP
Ο Τσίτας πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη στους Βολιώτες, αλλά αυτό δεν συνοδεύτηκε από την πρόκριση. Συνεπώς, άξιος MVP είναι ο Γκόμες, που κράτησε την ήττα στο 1-0 και με τις αποκρούσεις του προσέφερε τα μέγιστα στην πρόκριση της ομάδας του.
Αδύναμος κρίκος
Ο Μπιτσάκος μπήκε στο 78', συνεπώς δεν μπορεί να κριθεί συνολικά. Ωστόσο, είχε μοναδική ευκαιρία για το 2-0 στο 90' αλλά έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ.
Σχόλιο
Η Νίκη Βόλου ήταν συνολικά καλύτερη στο παιχνίδι, άξιζε τη νίκη και την πήρε. Για να προκριθεί χρειαζόταν και δεύτερο γκολ, που δεν ήρθε ποτέ. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη και τα 180 λεπτά των δύο αγώνων, μπορεί κανείς να πει ότι ο Απόλλωνας πήρε δικαίως την πρόκριση. Και θα μπορούσε να κάνει ευκολότερη τη ζωή του, αν οι παίκτες του "σημάδευαν" λιγότερο τον Αποστολίδη και δεν βρισκόταν το δοκάρι να σταματήσει τον Πετρόπουλο.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Παπαδόπουλος, Γκότοβος, Γκιότας, Αναστασόπουλος (60' Σεϊμάν), Ακασού (68' Τσίτας), Μανουσάκης (78' Μπιτσάκος), Γέσιτς, Σοϊλέδης, Ανιέτε.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.: Γκόμες, Χατζηζήσης, Σόουζα, Παπαζαχαρίας (46' Έγκον), Διαμάντης, Καμαρά, Κουκ (62' Γκουέλα), Τσιλιγκίρης, Άμπροουζ, Μπάρκογλου (88' Τσεμπερίδης), Πετρόπουλος. 

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο πλευρό του Μόγες ο Φαν Πέρσι

 

Live Streaming.22:00 Atlanta Hawks vs Brooklyn Nets NBA


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Πεδουλάκης εν όψει Αναντολού Εφές

 

Live Streaming.21:00 Villarreal CF - Real Sociedad Spain Copa del Rey

 

Live Streaming.21:00 Olympiakos - Barcelona Euroleague


Live Streaming.19:45 Zalgiris - Maccabi Tel Aviv Euroleague


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: «Κόκκινο» στη μετακίνηση οπαδών στη Νέα Σμύρνη

 

Live Streaming.17:00 Kalloni Lekanopedio - OFI Crete


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Περιμένουμε την έγκριση της Τρόικας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ «Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός...»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούντο Λάτεκ: O αναμορφωτής του Γερμανικού ποδοσφαίρου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχία για Σουμάχερ


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομογενής δημοσιογράφος έψαλε τον Εθνικό ύμνο (VIDEO)

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Atalanta Bergamo 3-1 Italy Coppa,Manchester City - Blackburn 5-0.England Capital One Cup

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Onsports TV: «Ζεσταίνεται» το ΣΕΦ (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: Η αποστολή ενόψει Πανιωνίου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: «Κόκκινο» στη μετακίνηση οπαδών στη Νέα Σμύρνη

 

Live Streaming.17:00 Kalloni Lekanopedio - OFI Crete


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Περιμένουμε την έγκριση της Τρόικας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ «Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός...»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούντο Λάτεκ: O αναμορφωτής του Γερμανικού ποδοσφαίρου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχία για Σουμάχερ


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομογενής δημοσιογράφος έψαλε τον Εθνικό ύμνο (VIDEO)

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Atalanta Bergamo 3-1 Italy Coppa,Manchester City - Blackburn 5-0.England Capital One Cup

Live Streaming.19:45 Zalgiris - Maccabi Tel Aviv 78-87 Euroleague


Ζαλγκίρις - Μακάμπι Τελ Αβίβ 78-87

Την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια του Top16 πέτυχε στο Κάουνας η Μακάμπι, επικρατώντας 87-78 της Ζαλγκίρις με τον Ταϊρές Ράις να ανατρέπει τις ισορροπίες στο δεύτερο ημίχρονο.
Η Ζαλγκίρις θα είχε την τύχη του πρώτου μισού, όταν και προηγήθηκε 46-38, μόνο αν έβρισκε λύσεις πέραν από εκείνες των πολύ καλών Ντέντμον και Γιανκούνας. Κοντός και ψηλός ηγήθηκαν την προσπάθεια των πρωταθλητών Λιθουανίας μέχρι το 53-44, αλλά ήταν μόνοι έναντι πολλών και η συνέχεια ανήκε στη Μακάμπι.
Με τα περιφερειακά σουτ η ομάδα του Μπλατ έφτασε στον πόντο (57-56) και αφού στα μέσα της τέταρτης περιόδου προσπέρασε 72-71 δεν ξανακοίταξε πίσω. Ράις και Χίκμαν έβαλαν δύσκολα καλάθια και ο Σμιθ τέλειωσε ουσιαστικά το ματς κάνοντας το 81-75 στο 38'. Οι παίκτες του Στομπέργκας άλλωστε επιδοθηκαν σε διαδοχικά λάθη και σπατάλησαν τις τελευταίες πιθανότητες της Ζαλγκίρις για την ανατροπή.
Τα δεκάλεπτα: 25-19, 46-38, 63-63, 78-87
Ζαλγκίρις: Τσιζάουσκας Λιπκεβίτσιους 6, Κλιμαβίτσιους 1(5ρ), Γιανκούνας 21(5/9δ, 3/3τρ), Γιαφτόκας 6, Βετσβάργκαρς 2, Μιλάκνις 3, Ντίμσα 8(2), Λαβρίνοβιτς 10(2τρ, 5ρ), Ντέντμον 21(6/9δ, 3/9τρ, 6ρ, 10ασ)
Μακάμπι: Ράις 20(3/5τρ, 3/3τρ), Τζέιμς 10(5/7δ), Σμιθ 15(2τρ, 8ρ), Χίκμαν 9(2/7τρ), Ίνγκλις 4, Τάιους 10(7ρ), Πνίνι 1, Κοέν, Οχαγιόν 10(2τρ, 11ασ), Μπλου 8(2) 

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο πλευρό του Μόγες ο Φαν Πέρσι

 

Live Streaming.22:00 Atlanta Hawks vs Brooklyn Nets NBA


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Πεδουλάκης εν όψει Αναντολού Εφές

 

Live Streaming.21:00 Villarreal CF - Real Sociedad Spain Copa del Rey

 

Live Streaming.21:00 Olympiakos - Barcelona Euroleague

 

Live Streaming.20:00 Niki Volou - Apollon Smirnis

 

Live Streaming.19:45 Zalgiris - Maccabi Tel Aviv Euroleague


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: «Κόκκινο» στη μετακίνηση οπαδών στη Νέα Σμύρνη

 

Live Streaming.17:00 Kalloni Lekanopedio - OFI Crete


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Περιμένουμε την έγκριση της Τρόικας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ «Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός...»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούντο Λάτεκ: O αναμορφωτής του Γερμανικού ποδοσφαίρου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχία για Σουμάχερ


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομογενής δημοσιογράφος έψαλε τον Εθνικό ύμνο (VIDEO)

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Atalanta Bergamo 3-1 Italy Coppa,Manchester City - Blackburn 5-0.England Capital One Cup

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: Η αποστολή ενόψει Πανιωνίου

Ο Χουμπ Στέφενς είχε ευχάριστα νέα στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς μετρούσε επιστροφές.
Λίνο, Βούκιτς, Σκόνδρας και Πόζογλου, οι οποίοι την Τετάρτη δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης, πήραν μέρος στο πρόγραμμα και υπολογίζονται.
Γυμνάστηκε και ο Βίτορ που επέστρεψε από την Πορτογαλία, ενώ ο Ολλανδός ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης και την αποστολή.
Αυτή αποτελείται από τους: Γλύκο, Γιακουμή, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Βίτορ, Λάζαρ, Κάτσε, Μαντούρο, Τζιόλη, Γεωργιάδη, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη και Κατσουράνη. 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο πλευρό του Μόγες ο Φαν Πέρσι

 

Live Streaming.22:00 Atlanta Hawks vs Brooklyn Nets NBA


 

Live Streaming.21:00 Villarreal CF - Real Sociedad Spain Copa del Rey

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Πεδουλάκης εν όψει Αναντολού Εφές

 

Live Streaming.21:00 Olympiakos - Barcelona Euroleague

 

Live Streaming.20:00 Niki Volou - Apollon Smirnis

 

Live Streaming.19:45 Zalgiris - Maccabi Tel Aviv Euroleague

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: «Κόκκινο» στη μετακίνηση οπαδών στη Νέα Σμύρνη

 

Live Streaming.17:00 Kalloni Lekanopedio - OFI Crete


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Περιμένουμε την έγκριση της Τρόικας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ «Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός...»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούντο Λάτεκ: O αναμορφωτής του Γερμανικού ποδοσφαίρου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχία για Σουμάχερ


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομογενής δημοσιογράφος έψαλε τον Εθνικό ύμνο (VIDEO)

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Atalanta Bergamo 3-1 Italy Coppa,Manchester City - Blackburn 5-0.England Capital One Cup

Live Streaming.17:00 Kalloni Lekanopedio - OFI Crete 0-1 παρατ,0-2

Καλλονή - ΟΦΗ 0-2 παρ. 

Καλλονή - ΟΦΗ 0-2,kalloni - ofi 0-2O OΦΗ χρειάστηκε την παράταση για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καλλονής στο ΟΑΚΑ (2-0), παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά. MVP ο νεαρός Ροβίδης, άλλαξε την εικόνα του ματς. Στην επόμενη φάση οι Κρητικοί θα αντιμετωπίσουν το νικητή του Αιγινιακού-Πανιωνίου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο πλευρό του Μόγες ο Φαν Πέρσι

 

Live Streaming.22:00 Atlanta Hawks vs Brooklyn Nets NBA


 

Live Streaming.21:00 Villarreal CF - Real Sociedad Spain Copa del Rey

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Πεδουλάκης εν όψει Αναντολού Εφές

 

Live Streaming.21:00 Olympiakos - Barcelona Euroleague

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φιλικό Ισπανίας-Ιταλίας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: Η αποστολή ενόψει Πανιωνίου

 

Live Streaming.20:00 Niki Volou - Apollon Smirnis

 

Live Streaming.19:45 Zalgiris - Maccabi Tel Aviv Euroleague

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: «Κόκκινο» στη μετακίνηση οπαδών στη Νέα Σμύρνη


Live Streaming.17:00 Kalloni Lekanopedio - OFI Crete 0-2 παρατ.


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Περιμένουμε την έγκριση της Τρόικας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ «Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός...»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούντο Λάτεκ: O αναμορφωτής του Γερμανικού ποδοσφαίρου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχία για Σουμάχερ


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομογενής δημοσιογράφος έψαλε τον Εθνικό ύμνο (VIDEO)

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Atalanta Bergamo 3-1 Italy Coppa,Manchester City - Blackburn 5-0.England Capital One Cup

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: «Κόκκινο» στη μετακίνηση οπαδών στη Νέα Σμύρνη

Χωρίς τους οπαδούς του θα παίξει ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο την Κυριακή, καθώς απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών.
Ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός με απόφαση που κοινοποιήθηκε μεταξύ άλλων στη Super League και τον ΠΑΟΚ αποφάσισε την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Δικεφάλου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής μεταξύ Πανιωνίου και ΠΑΟΚ (18/01, 19.30) «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο.
Επιπλέον σύμφωνα με την ίδια απόφαση που πάρθηκε έπειτα από σχετική εισήγηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, αλλά και την γνώμη της ΔΕΑΒ «απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων στους οπαδούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον ανωτέρο αγώνα, ομοίως για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».
Ως εκ τούτου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα διαθέσει εισιτήρια και παρακαλεί τους φίλους της ομάδας να μην μεταβούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Παράλληλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί την ΠΑΕ Πανιώνιος για την θετική διάθεση που έδειξε στις σχετικές συζητήσεις που προηγήθηκαν να παραχωρήσει εισιτήρια για τους φίλους του Δικεφάλου! 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο πλευρό του Μόγες ο Φαν Πέρσι

 

Live Streaming.22:00 Atlanta Hawks vs Brooklyn Nets NBA


 

Live Streaming.21:00 Olympiakos - Barcelona Euroleague

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φιλικό Ισπανίας-Ιταλίας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: Η αποστολή ενόψει Πανιωνίου

 

Live Streaming.20:00 Niki Volou - Apollon Smirnis

 

Live Streaming.19:45 Zalgiris - Maccabi Tel Aviv Euroleague

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: «Κόκκινο» στη μετακίνηση οπαδών στη Νέα Σμύρνη

 

Live Streaming.17:00 Kalloni Lekanopedio - OFI Crete


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Περιμένουμε την έγκριση της Τρόικας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ «Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός...»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούντο Λάτεκ: O αναμορφωτής του Γερμανικού ποδοσφαίρου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχία για Σουμάχερ


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομογενής δημοσιογράφος έψαλε τον Εθνικό ύμνο (VIDEO)

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Atalanta Bergamo 3-1 Italy Coppa,Manchester City - Blackburn 5-0.England Capital One Cup

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Περιμένουμε την έγκριση της Τρόικας"

Δριβελέγκας
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Δριβελέγκας, δήλωσε αισιόδοξος για το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ μετά από επικοινωνία που είχε την Πέμπτη με τον Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα

Σημαντική εξέλιξη υπάρχει όσον αφορά το θέμα χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οπως τόνισε στο Αθλητικό Μετρόπολις ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Δριβελέγκας ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας έστειλε επιστολή για το ζήτημα στη Τρόικα (το θέμα της ρύθμισης θα αφορά και εταιρίες εκτός από ΠΑΕ) και θεωρεί πως θα υπάρχει έγκριση.





Αναλυτικά όσα δήλωσε:
"Είχαμε επικοινωνία με τον κ. Στουρνάρα και επαναλαμβάνω ότι η ρύθμιση αυτή δεν θα αφορά μόνο τις ΠΑΕ αλλά γενικότερα τις εταιρίες. Θα μπορούν να πληρώσουν το αρχικό κεφάλαιο και μετά θα κάνουμε μια ρύθμιση για το ποσό των προστίμων. Μίλησα με τον Στουρνάρα, είναι σε πολύ θετική εξέλιξη το θέμα και μου είπε ο ίδιος πριν λίγη ώρα ότι έστειλε επιστολή στην Τρόικα και περιμένει απάντηση. Κατά την γνώμη του είναι τεκμηριωμένη η επιστολή και πιστεύει πως θα έχουμε την έγκριση. Τόνισε πως είναι η μόνη επιστολή που έχει στείλει και αφορά και τον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η εξέλιξη και με το που έρθει η επιστολή, θα μας ενημερώσει".
Συνεχίζοντας, ανέφερε: "Τα πρόστιμα δεν μπορούν να καταργηθούν, μακάρι να καταργηθούν τελείως. Αλλά θεωρώ πως έτσι καταργείται η έννοια του προστίμου. Δεν είναι δίκαιο δηλαδή... Είπα στον Υπουργό πως δεν μπορούν τα πρόστιμα να είναι μεγαλύτερα του αρχικού κεφαλαίου. Με την ρύθμιση, θα εισπράξει χρήματα το Δημόσιο και από την άλλη δίνεις την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να είναι συνεπείς".
Για τα δεδομένα της ρύθμισης: "Αυτή την στιγμή καλό είναι να μην μπούμε στις λεπτομέρειες. Ο Υπουργός μού είπε πως έβαλε και μία συνεργάτιδα του που ασχολείται αποκλειστικά με αυτό το ζήτημα. Περιμένουμε την επιστολή και μετά θα δούμε όλα τα άλλα. Η μοναδική επιστολή που έχει σταλεί είναι γι' αυτό το θέμα". 

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο πλευρό του Μόγες ο Φαν Πέρσι

 

Live Streaming.22:00 Atlanta Hawks vs Brooklyn Nets NBA


 

Live Streaming.21:00 Olympiakos - Barcelona Euroleague

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φιλικό Ισπανίας-Ιταλίας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: Η αποστολή ενόψει Πανιωνίου

 

Live Streaming.20:00 Niki Volou - Apollon Smirnis

 

Live Streaming.19:45 Zalgiris - Maccabi Tel Aviv Euroleague

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: «Κόκκινο» στη μετακίνηση οπαδών στη Νέα Σμύρνη

 

Live Streaming.17:00 Kalloni Lekanopedio - OFI Crete


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: «Κόκκινο» στη μετακίνηση οπαδών στη Νέα Σμύρνη


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ «Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός...»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ούντο Λάτεκ: O αναμορφωτής του Γερμανικού ποδοσφαίρου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανησυχία για Σουμάχερ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μετά τον καύσωνα... καταιγίδα!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ομογενής δημοσιογράφος έψαλε τον Εθνικό ύμνο (VIDEO)

 

Live Streaming.22:00 Napoli vs Atalanta Bergamo 3-1 Italy Coppa,Manchester City - Blackburn 5-0.England Capital One Cup