4 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Γουόλκοτ "τρόλαρε" τους οπαδούς της Τότεναμ

Ο Θίο Γουόλκοτ απάντησε χαμογελώντας και δείχνοντας το σκορ του αγώνα στους οπαδούς της Τότεναμ, οι οποίοι τον αποδοκίμαζαν ενώ μεταφερόταν εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο. Δείτε το video.

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-Α.Ο ΔΑΦΝΙΟΥ 6-1 ημιχρ.2-1

-ΦΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:Στο 2' σε αμυντικο κενο στο κεντρο της αμυνας του Ευρωτα ,εγινε μια εξυπνη μπαλια απο παιχτη του Α.Ο. Δαφνιου σε συμπαιχτη του και αυτος πλασαρε τον τερματοφυλακα του Ευρωτα Ταμβακολογο Θαν. και εγινε το 0-1.
-Στο 9' σε νεο λαθος στα αριστερα της αμυνας του Ευρωτα,παιχτης του Δαφνιου σουταρε αλλα η μπαλα περασε αουτ.
-Στο 24' ο Μιχελακος Αγης εκτος φασης απωθησε αντιπαλο του και αυτος επεσε λιγο θεατρικα στο χορταρι και ο διαιτητης του εδωσε κοκκινη καρτα(μια ακομη αποβολη για παιχτη του Ευρωτα, αυτη τη φορα χωρις λογο).
-Στο 27' ο Μιχελακος Αρης με απευθειας χτυπημα φαουλ η μπαλα περασε  απο πολλα ποδια και ο μικρος τερματοφυλακας του Δαφνιου δεν καταφερε να αποκρουσει και εγινε το 1-1.
-Στο 29' ο μικρος τερματοφυλακας του  Δαφνιου εξυβρισε ενα μικροτερο του φιλαθλο με αποτελεσμα ο διαιτητης να του δειξει την κοκκινη καρτα.
-Στο 32' σε καθετη πασα στην πλατη της αμυνας του Δαφνιου ο Μιχελακος Αρης δεν ειχε κανενα προβλημα να νικησει τον επισης, μικρο τερματοφυλακα που αντικατεστησε αυτον που απεβληθει και να κανει ευκολα το 2-1.
-Στο 39' υστερα απο σουτ που εγινε απο παιχτη του Ευρωτα, ο τερματοφυλακας απεκρουσε ασθενως και ο Κρητικακος Γιωργος σε κενη εστια πλασαρε στελνοντας την μπαλα πανω απο τα δοκαρια χανοντας ετσι κλασικη ευκαιρια για γκολ.
-Κακος ηταν ο Ευρωτας στα πρωτα 20' και πολυ νευρικος στο παιχνιδι του, απεναντι στους μικρους του Α.Ο Δαφνιου που τρεχαν μεσα στο γηπεδο, χωρις να κανουν κατι το ιδιαιτερο  αφου εχαναν γρηγορα την μπαλα.Μετα την αποβολη του Μιχελακου Αγη ο Ευρωτας βελτιωθηκε καπως και πηγε στα αποδυτηρια με το θετικο 2-1.
-ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:Στο 48' δυστυχως σε μια κοντρα ο Τζανετακος Σπυρος χτυπησε το ποδι του και πονουσε πολυ, δειχνοντας οτι ειναι κατι σοβαρο,ας ελπισουμε να μην ειναι .
-Στο 56' ο Madalin με ατομικη του προσπαθεια και δυνατο σουτ εκανε το 3-1.
-Στο 61' απο εκτελεση κορνερ οι αμυντικοι του Δαφνιου προσπαθησαν να διωξουν την μπαλα χωρις επιτυχια και αυτη πηγε στο Madalin ο οποιος με σουτ πανω στην κινηση εκανε το 4-1.
-Στο 75' σε μια φαση που δεν εδειχνε οτι θα απειλουσε αμεσα τον τερματοφυλακα του Ευρωτα, παιχτης του Δαφνιου βρεθηκε απεναντι του, αλλα αυτος απαντησε θετικα διωχνοντας την μπαλα πανω στην εξοδο του με τα ποδια, στην μοναδικη σημαντικη στιγμη για την ομαδα του Δαφνιου στο δευτερο ημιχρονο να πετυχει κι αλλο γκολ.
-Στο 77' ο  Madalin οπλισε ξανα το ποδι του και με εξυπνο σουτ εκανε το 5-1.
-Στο 79' απο εκτελεση φαουλ απο πλευρας Δαφνιου ο Ταμβακολογος θαν. επεσε στην δεξια του γωνια και εδιωξε την μπαλα σε κορνερ.
-Στο 81' ο Madalin αφου ξεπερασε το εμποδιο τριων παιχτων δεχτηκε ανατροπη απο παιχτη του Δαφνιου και ο διαιτητης εδειξε  την ασπρη βουλα,το πεναλτι ανελαβε να εκτελεσει ο Αλιμπαλης Γιαννης ,κανοντας το τελικο 6-1.
-Καλυτερος ο Ευρωτας στο δευτερο ημιχρονο,αφου ειχαν μεινει και απο δυναμεις οι μικροι του Α.Ο.Δαφνιου.
Ο Ευρωτας εφτασε σε μια ακομα νικη με ευκολο τροπο, με μοναδικο μελανο σημειο τον τραυματισμο του Τζανετακου Σπυρου στον οποιο ευχομαστε να μην ειναι κατι το σοβαρο και να επιστρεψει γρηγορα κοντα μας.

-ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:1).Ταμβακολογος Θανασης,2).Τζανετακος Σπυρος(στο 49' Αλιμπαλης Γιαννης) ,3).Κρητικακος Γιωργος Μαν.)4).Τζαμουρης Στελιος,5).Μπογρης Γεωργιος,6).Χιωτης Ιωαννης7).Κλαψης Χρηστος(στο 65' Μιχελακος Κωστας),8).Συριοπουλος Παναγιωτης,9)Μιχελακος ΑρηςΤζαμουρης Νικος.10).Madalin Ronsea.,11)Μιχελακος Αγης
  • ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:Ανα αγωνιστικη ημερα και με κοκκινα γραμματα τα εντος εδρας τερματα. 
  • 1).ΑλιμπαληςΓιωργος:1η,3η,3η,,4η,6η,6η,6η,
  •    7η,,9η,9η,10η,10η.
  • 2).ΜadalinΡoncea:2η,3η,6η,7η,8η,10,11η,12η,
  •     12η,12η 
  • 3).Τζαμουρης Νικος:2η,5η,6η,7η,8η,11η
  • 4).Mιχελακος Aρης Θ:7η,9η,9η,10η,12η,12η
  • 5).Κλαψης Χρηστος:,5η
  • 6).Τζαμουρης Στελιος:,11η 
  • 7).Μιχελακος Αγης:,9η
  • 8).Αλιμπαλης Αλεξαντρος Δημ:
  • 9).Μιχελακος Κωστας:9η
  • 9).Αλιμπαλης Γιαννης Δ:12η
  • 10) Αυτογκολ:2η
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της 12ης αγωνιστικης 
  1. Ευρωτας Ελους........34..46--9
  2. Πανγυθεατικος Γ.Σ...24..35-12
  3. Α.Σ Απιδιας.............20..15-14
  4. Αμυκλιακος.............19..18-14
  5. Βοιας Νεαπολης.......17..18-14
  6. Καστρο Γερακιου......15..18-18
  7. Εθνικος βατικων.......15..21-25
  8. Ταξιαρχαι Νιατων......15..15-21
  9. Κρονος Αγ./Δημ.......11...14-32
  10. Α.Ο Δαφνιου............11...12-19
  11. Ηφαιστος Βρονταμα...10....8-19
  12. Α.Σ Μανης.................5...13-36
  • 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ 4/1/2014 και 5/1/2014:Ευρωτας Ελους-Α.Ο Δαφνιου 6-1(4/1),Βοιας Νεαπολης-Ηφαιστος Βρονταμα,Κρονος Αγ.Δημητριου-Πανγυθεατικος Γ.Σ 1-8(4/1),Αμυκλιακος -Ταξιαρχαι Νιατων 1-2 (4/1),Α.Σ Απιδιας-Καστρο Γερακιου,Α.Σ Μανης-Εθνικος Βατικων 2-4(4/1). 
  • 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ:Α.Ο Δαφνιου-Ηφαιστος Βρονταμα,Πανγυθεατικος Γ Σ-Ευρωτας Ελους,Ταξιαρχαι Νιατων-Βοιας Νεαπολης,,Καστρο Γερακιου-Κρονος Αγ./Δημ.,Εθνικος Βατικων-Αμυκλιακος,Α.Ο Απιδιας-Α.Σ Μανης

Live Streaming.19:30 Olympiakos - Kalloni Lekanopedio 4-0

Ολυμπιακός-Καλλονή 4-0

Σαρωτικός και το 2014 ο Ολυμπιακός του Μίτσελ, συνέτριψε σε ρυθμό προπόνησης την Καλλονή με 4-0 και διεύρυνε το αήττητο σερί του. Σαβιόλα (11 γκολ, ρεκόρ καριέρας), Ντομίνγκες, Μανωλάς και Μασάντο οι σκόρερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-Α.Ο ΔΑΦΝΙΟΥ 6-1 ημιχρ.2-1


Live Streaming.19:15 Arsenal - Tottenham 2-0 England Capital One Cup Eastern European Time

Άρσεναλ-Τότεναμ 2-0Η εξαιρετική Άρσεναλ επιβλήθηκε δίκαια 2-0 της Τότεναμ και πήρε την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου.

Μεγάλο ματς στο Emirates για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου, όπου η Άρσεναλ υποδέχθηκε την Τότεναμ. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να βρίσκονται σε ανοδική πορεία, όμως οι παίκτες τους Βενγκέρ δεν επέτρεψαν καμία αμφισβήτηση για την υπεροχή τους και με τους Ροσίτσκι, Γκναμπρί και Γουόλκοτ σε πολύ καλή μέρα έφτασαν στη νίκη 2-0 και πήραν την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου.
Το ματς, πάντως, ξεκίνησε με τον Έρικσεν να φτάνει πολύ κοντά στο γκολ στην πρώτη (και μεγαλύτερη) ευκαιρία της Τότεναμ στο ματς. Ο Δανός βρέθηκε απέναντι από τον Φαμπιάνσκι, όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει. Η συνέχεια ανήκε στους κανονιέρηδες, που έκαναν εκπληκτικό παιχνίδι. Ο Γιορίς έβγαλε δύσκολα το σουτ του Γουόλκοτ (12’), ενώ ακολούθησαν ευκαιρίες με τον τελευταίο (14’), τον Γκναμπρί (14’) και τον Καθόρλα (20’). Όλοι είδαν τα σουτ τους να περνάνε λίγο άουτ.
Στο 25’ ο Γιορίς έκανε νέα μεγάλη απόκρουση στην προσπάθεια του Γουόλκοτ, όμως δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο 31’. Ο Γκναμπρί έκανε εκπληκτική ενέργεια, σύγκλινε και την κατάλληλη στιγμή είδε το κενό, έδωσε την ασίστ στον Καθόρλα και ο Ισπανός με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0! Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή, οι τρεις ταχύτατοι επιθετικοί προκάλεσαν πολλά προβλήματα στα «σπιρούνια», που απείλησαν ξανά στο... 45’, με τον Σολδάδο.
Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τη μόνη διαφορά ότι οι φάσεις ήταν λιγότερες και η Τότεναμ είχε να δείξει μόνο παράπονα για πέναλτι που ζήτησε. Στο 60’ ο Γουόλκοτ έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν πέρασε τους Ντόουσον και Γιορίς, όμως από πολύ πλάγια θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στην ανυπεράστηστη εστία (λίγο άουτ). Το 2-0, όμως, δεν άργησε να έρθει και για αυτό η Άρσεναλ θα πρέπει να ευχαριστεί τον Ρόουζ. Ο αμυντικός της Τότεναμ έκανε απίστευτο λάθος, όταν καθυστέρησε και έχασε την μπάλα από τον Ροσίτκσι, όντας τελευταίος παίκτης στη μεσαία γραμμή!
Ο Τσέχος έφυγε στην αντεπίθεση, ο Γουόκερ δεν τον πρόλαβε και με άψογο τελείωμα νίκησε τον Γιορίς. Ήταν εμφανές ότι έτσι όπως έπαιζαν οι παίκτες του Σέργουντ δε θα άλλαζε τίποτα, με τους Γουόλκοτ (77’) και Οζίλ (90’) να χάνουν νέες μεγάλες ευκαιρίες για την Άρεναλ να το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος.
Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Φαμπιάνσκι, Σανιά, Βερμάελεν (45' Μερτεζάκερ), Κοσιελνί, Μονρεάλ, Αρτέτα (75' Οζίλ), Γουίλσιρ (71' Φλαμινί), Ροσίτσκι, Καθόρλα, Γκναμπρί, Γουόλκοτ
Τότεναμ (Τιμ Σέργουντ): Γιορίς, Ρόουζ, Κίρικες, Ντόουσον, Γουόκερ, Μπενταλέμπ, Έρικσεν, Ντεμπελέ, Λένον, Σολδάδο (63' Τσαντλί), Αντεμπαγιόρ 

Πηγή: Gazzetta

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-Α.Ο ΔΑΦΝΙΟΥ 6-1 ημιχρ.2-1

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η προϊστορία του Κυπέλλου Άρσεναλ-Τότεναμ

Κυπέλλου Άρσεναλ-Τότεναμ,kypellou arsenal-totenamΘυμηθείτε τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ της Άρσεναλ και της Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου. Η προϊστορία δείχνει Άρσεναλ.


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βαλβέρδε: Τυχερή η Ελλάδα που έχει τον Σάντος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Γι’ αυτό δεν μιλάμε με Σπανούλη & Λάκοβιτς»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σοκ με Πολ στους Κλίπερς

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το μυστικό του Γιουσέιν Μπολτ βρίσκεται στα συμμετρικά του γόνατα!

Live Streaming.17:15 Ergotelis - Atromitos 0-1,ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 0-2

Εργοτέλης-Ατρόμητος 0-1

Με γκολ του Καραμάνου ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη φεύγοντας για πρώτη φορά αλώβητος από το Παγκρήτιο.

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 0-2

"Ποδαρικό" με το δεξί στο 2014 έκανε ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα (Χερόνιμο Μπαράλες και Μαουρίτσιο Καράσκο τα γκολ) και εδραιώθηκε στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Live Streaming.14:45 Blackburn - Manchester City 1-1 England Capital One Cup

Μπλάκμπερν-Μάντσεστερ Σίτι 1-1Η κακή Σίτι έμεινε στο 1-1 με την Μπλάκμπερν στο «Ίγουντ Παρκ» και θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Κύπελλο σε επαναληπτικό.
Η Μπλάκμπερν το πάλεψε, η Σίτι έκανε πολύ κακή εμφάνιση και μάλλον με το τελευταίο σφύριγμα εκείνοι που άξιζαν περισσότερα ήταν οι γηπεδούχοι. Οι παίκτες του Μπόιερ έπαιξαν με πάθος και το τελικό 1-1 στέλνει το ζευγάρι σε επαναληπτικό στο Μάντσεστερ για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου.
Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Πελεγκρίνι είχαν την υπεροχή, όμως χωρίς τον Τουρέ στον άξονα ήταν... αγνώριστοι. Πολλά αβίαστα λάθη, ανεξήγητη νευρικότητα και κακή ανάπτυξη. Τζέκο και Νεγρέδο δεν τροφοδοτήθηκαν σχεδόν καθόλου, με τις ευκαιρίες να είναι ελάχιστες. Οι γηπεδούχοι είχαν σωστή αμυντική συμπεριφορά, όμως στο 45’ ήρθε το γκολ για την Σίτι. Μετά από κόρνερ του Σίλβα, ο Τζέκο έπιασε την κεφαλιά και από κοντά ο Νεγρέδο έκανε το 0-1. Όλα έδειχναν να παίρνουν τον δρόμο τους.
Οι παίκτες του Μπόιερ, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στην επανάληψη ήταν καλύτεροι. Στο 55’ έφτασαν στην ισοφάριση, όταν ο Παντιλιμόν έκανε λάθος εκτίμηση μετά την κεφαλιά του Ζεστέντ, έχασε την μπάλα και από κοντά ο Νταν έκανε το 1-1. Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν και έχασαν καλές ευκαιρίες, με σημαντικότερη εκείνη του Τέιλορ. Η είσοδος του Τουρέ δεν άλλαξε και πολύ τα πράγματα, ενώ στην αλλαγή του Νάβας φάνηκε πόσο άσχημο ήταν το απόγευμα για την Σίτι. Ο Πελεγκρίνι ήθελε να βγάλει τον Τζέκο, όμως οι Πολίτες... μπέρδεψαν τα νούμερα, με τον Νεγρέδο να περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου...
Ο Νάβας έχασε την καλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο τελευταίο 10λεπτο, ενώ η Σίτι τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς στο 85’ ο Μπογιάτα αντίκρισε δεύτερη – ανόητη – κίτρινη. Με τον επαναληπτικό οι Πολίτες θα πρέπει να ακυρώσουν το ταξίδι προετοιμασίας για τα... ζεστά ΗΑΕ.
Μπλάκμπερν (Γκάρι Μπόιερ): Ρόμπινσον, Σπερ, Νταν, Χάνλεϊ, Χένλεϊ, Γουίλιαμσον (64' Κινγκ), Τέιλορ, Μάρσαλ (81' Κάμπελ), Κρέινι, Λόου, Ζεστέντ (81' Ρόουντς)
Μάντσεστερ Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Παντιλιμόν, Κλισί, Λέσκοτ, Νάστασιτς, Μπογιάτα, Γκαρθία, Φερναντίνιο (64' Τουρέ), Μίλνερ, Σίλβα (88' Σαμπαλέτα), Νεγρέδο (74' Νάβας), Τζέκο 

Πηγή: Gazzetta

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-Α.Ο ΔΑΦΝΙΟΥ 6-1 ημιχρ.2-1





ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Η αξία του Μέσι είναι πάνω από 400.000.000 ευρώ"

Ειδικός στο διεθνές αθλητικό μάρκετινγκ υπολόγισε την αξία του Λιονέλ Μέσι σε 401.274.000 ευρώ ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχει ομάδα που δίνει αυτό το ποσό για να τον κάνει δικό της! Διαβάστε λεπτομέρειες.
Ο Χεράλδο Μολίνα έριξε τη "βόμβα". Ο ειδικός στο διεθνές αθλητικό μάρκετινγκ και επικεφαλής της "Euromericas Sport Marketing" αποκάλυψε μιλώντας σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena Ser" ότι η αξία του Λιονέλ Μέσι υπερβαίνει τα 400.000.000 ευρώ και πως υπάρχει ομάδα που φέρεται διατεθειμένη να κάνει την υπέρβαση για να τον αρπάξει μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνα.
"Δεν μπορώ να δώσω ονόματα καθώς υπάρχει το θέμα της εμπιστευτικότητας, όμως τρεις μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι εξουσιοδότησαν μία έρευνα αναφορικά με την πραγματική αξία του Μέσι αλλά και το πόσα χρήματα πρέπει να δαπανήσει κάποια ομάδα για να τον πάρει από τη Μπαρτσελόνα.
Η αξία του λοιπόν εκτιμήθηκε στα 401.274.000 ευρώ και μεταξύ των τριών ομάδων που απευθύνθηκαν σε εμάς, υπάρχει μία που αξιολογεί την περίπτωση για να προχωρήσει", δήλωσε χαρακτηριστικά, με τα ισπανικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν κατηγορηματικά πως η ομάδα που είναι έτοιμη να κάνει μία τέτοια προσφορά είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

  Ο Μολίνα δεν έμεινε όμως μόνο εκεί καθώς έκανε και μία σύγκριση του Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. "Ο επικοινωνιακός αντίκτυπος του Μέσι ξεπερνάει αυτόν του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος αξίζει 150 με 160 εκατομμύρια ευρώ.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα μίας έρευνας που διήρκεσε χρόνια. Το να αποκτήσει μία ομάδα τον Μέσι ακόμα και με αυτά τα ποσά θα είναι μία επένδυση με θετικό πρόσημο για αυτήν". 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.14:45 Blackburn - Manchester City  England Capital One Cup

Live Streaming.17:15 Ergotelis - Atromitos(LINK?)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σουμάχερ: Επιβαρυμένος… ο εγκέφαλος από προηγούμενο ατύχημα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ακόμη ψηλότερα ο Γκιώνης στην παγκόσμια κατάταξη Ιανουαρίου


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βαλβέρδε: Τυχερή η Ελλάδα που έχει τον Σάντος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Γι’ αυτό δεν μιλάμε με Σπανούλη & Λάκοβιτς»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σοκ με Πολ στους Κλίπερς

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το μυστικό του Γιουσέιν Μπολτ βρίσκεται στα συμμετρικά του γόνατα!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σουμάχερ: Επιβαρυμένος… ο εγκέφαλος από προηγούμενο ατύχημα

Το ατύχημα που είχε το 2009 ο Μίκαελ Σουμάχερ σε αγώνα μοτοσικλετών στην Ισπανία επιβάρυνε τον εγκέφαλό του, όπως τόνισε ο Γιοχάνες Πάιλ.
Ο προσωπικός γιατρός του Γερμανού πρώην «πιλότου» της Formula 1 μίλησε στην «Bild» για το νέο ατύχημα του «Σούμι» και αποκάλυψε πως το αριστερό μέρος του εγκεφάλου του είχε επιβαρυνθεί από την προ τετραετίας πτώση που είχε σε αγώνα με μοτοσικλέτες στην Καρταγένα της Ισπανίας.
«Σε εκείνο το ατύχημα του 2009 ο Μίκαελ δεν είχε πρόβλημα μόνο με τη σπασμένη κλείδα. Η αριστερή αρτηρία της σπονδυλικής στήλης επηρεάστηκε από το συγκεκριμένο συμβάν. Η συγκεκριμένη αρτηρία τροφοδοτεί με αίμα την παρεγκεφαλίδα, η οποία είναι υπεύθυνη για τις κινητικές δεξιότητες του ανθρώπου, όπως η επιδεξιότητα και οι αντιδράσεις», ανέφερε αρχικά ο Πάιλ.
Και πρόσθεσε αναφορικά κατά πόσο ο τραυματισμός της αρτηρίας από το συγκεκριμένο χτύπημα μπορεί να φέρει προβλήματα στον Μίκαελ Σουμάχερ: «Δεν έχουν σύνδεση οι δύο υποθέσεις. Όπως είναι κατασκευασμένη η σπονδυλική στήλη, υπάρχει η δυνατότητα να τροφοδοτούνται από παράλληλες αρτηρίες οι περιοχές που κανονικά αιματώνονται από την κεντρική αρτηρία. Μόνο κατά τις πρώτες ώρες μετά από ένα ατύχημα, θα υπήρχε σημαντικό πρόβλημα εάν καταπονείτο και η δεξιά αρτηρία».
Ωστόσο, οι γιατροί που παρακολουθούν τον Γερμανό πρώην «πιλότο» ανησυχούν για την κατάσταση του «Σούμι» μια και το γεγονός πως έχουν τραυματιστεί και οι δύο αρτηρίες της σπονδυλικής στήλης ίσως προκαλέσει μερική ή ολική απώλεια μνήμης στον Γερμανό στο μέλλον, ενώ δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει προβλήματα κινητικότητας. 

Πηγή: OnSports

Live Streaming.14:45 Blackburn - Manchester City  England Capital One Cup

Live Streaming.17:15 Ergotelis - Atromitos(LINK?)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Η αξία του Μέσι είναι πάνω από 400.000.000 ευρώ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βαλβέρδε: Τυχερή η Ελλάδα που έχει τον Σάντος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Γι’ αυτό δεν μιλάμε με Σπανούλη & Λάκοβιτς»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σοκ με Πολ στους Κλίπερς

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το μυστικό του Γιουσέιν Μπολτ βρίσκεται στα συμμετρικά του γόνατα!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ακόμη ψηλότερα ο Γκιώνης στην παγκόσμια κατάταξη Ιανουαρίου

Μία ακόμη θέση στην παγκόσμια κατάταξη κέρδισε ο Παναγιώτης Γκιώνης τον Ιανουάριο.

Στον πρώτο πίνακα του νέου έτους, που εξέδωσε χτες η Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.), ο «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης του απλού ανδρών βρέθηκε στο νούμερο 33 από το 34 του Δεκεμβρίου κι αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη θέση της καριέρας του. Κράτησε τους ίδιους βαθμούς (2.252), ενώ σε επίπεδο Ευρώπης παρέμεινε στο νούμερο 10 έναν μήνα πριν από το ατομικό Europe Cup (πρώην ΤΟΠ 12) της Λωζάννης. Κατά μία καλυτέρευσε τη θέση του και ο Καλλίνικος Κρεάνγκα, η Κατερίνα Τόλιου δεν ωφελήθηκε από τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων-νεανίδων, ενώ βγήκαν από κάποιους πίνακες νεαροί αθλητές επειδή άλλαξαν ηλικιακή κατηγορία. Συγκεκριμένα η Τόλιου έφυγε από την κατηγορία των νεανίδων και οι Νίκος Αντωνιάδης, Ανδρέας Τσόπελας και Στέλλα Πατεράκη από εκείνη των U15.
Στον πίνακα των ανδρών ο Γκιώνης εκμεταλλεύτηκε την πτώση του Τζιαν Τιανί από το Χονγκ Κονγκ (στο 34 από 31) και είχε το μικρό όφελος. Η καλύτερη θέση του έως τώρα είναι η 32η τον Απρίλιο του 2012. Τους τελευταίους μήνες κερδίζει συνεχώς έδαφος και πλησιάζει στον επόμενο στόχο του, που είναι να μπει στους πρώτους 30. Ο Κρεάνγκα μετακινήθηκε στο νούμερο 71 από το 72 του περασμένου μήνα, ενώ ο Κώστας Παπαγεωργίου πήγε στο 160 (από 159), ο Κώστας Λαγογιάννης έμεινε στο 275, ο Τάσος Ρηνιώτης έπεσε στο 402 (από 398) και ο Λευτέρης Μάκρας στο 587 (από 585).
Από τους νεότερους αθλητές ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος βρέθηκε στο 793 (από 776), ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος στο 832 (από 814), ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης στο 977 (από 947), ο Γιάννης Παπαδάκης στο 991 (από 960), ο Νίκος Αντωνιάδης στο 1.212 (από 1.182), ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο 1.371 (από 1.342), ο Ανδρέας Τσόπελας στο 1.416 (από 1.387), ο Ηλίας Μιχαηλίδης στο 1.435 (από 1.405), ο Πάρις Ζώνιος στο 1.453 (από 1.424) και ο Στράτος Δαμιανής στο 1.494 (από 1.462).
Στο ranking list των γυναικών η Κατερίνα Τόλιου, που στις αρχές Δεκεμβρίου στο Μαρόκο, είχε τη χαρά και την τιμή ν’ αγωνιστεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων και να κλείσει γλυκά την παρουσία της στην κατηγορία των νεανίδων, δεν βελτιώθηκε βαθμολογικά. Οπισθοχώρησε στο νούμερο 331 από το 320, με το οποίο ολοκλήρωσε το 2013. Πτώση είχαν και οι υπόλοιπες αθλήτριες: Η Μαρία Χριστοφοράκη πήγε στο νούμερο 394 (από 388), η Αγγελίνα Παπαδάκη στο 420 (από 418), η Φιλαρέτη Εξάρχου στο 478 (από 477), η Γεωργία Ζαβιτσάνου στο 692 (από 687), η Κωνσταντίνα Παρίδη στο 881 (από 871), η Φιλία Εμίρη στο 899 (από 892), η Γεωργία Χατζηλυγερούδη στο 915 (από 909), η Θάλεια Κορδούτη και η Χριστιάνα Κανάρη στο 1.034 (από 1.020 και 1.021 αντίστοιχα) και η Στέλλα Πατεράκη στο 1.259 (από 1.240).
* Η διεθνής ομοσπονδία ανακοίνωσε και τα ranking list για τις μικρές κατηγορίες. Σε αυτή κάτω των 21 ετών οι νέες θέσεις των Ελλήνων διεθνών είναι: Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος πήγε στο νούμερο 294 (από 339), ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος στο 317 (από 366), ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης στο 405 (από 454), ο Γιάννης Παπαδάκης στο 417 (από 466), ο Νίκος Αντωνιάδης στο 592 (από 655), ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο 735 (από 802), ο Ανδρέας Τσόπελας στο 774 (από 842), ο Ηλίας Μιχαηλίδης στο 791 (από 859), ο Πάρις Ζώνιος στο 808 (από 877) και ο Στράτος Δαμιανής στο 845 (από 913). Στις Νέες γυναίκες η Κατερίνα Τόλιου είναι στο 139 (από 162), η Γεωργία Ζαβιτσάνου στο 380 (από 425), η Κωνσταντίνα Παρίδη στο 537 (από 583), η Φιλία Εμίρη στο 553 (από 600), η Γεωργία Χατζηλυγερούδη στο 568 (από 617), η Θάλεια Κορδούτη στο 677 (από 718), η Χριστιάνα Κανάρη επίσης στο 677 (από 719) και η Στέλλα Πατεράκη στο 885 (από 925).
* Στην κατηγορία των αθλητών U18: Ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης βρέθηκε στο νούμερο 177 (από 267), ο Νίκος Αντωνιάδης στο 296 (από 421), ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο 401 (από 555), ο Ανδρέας Τσόπελας στο 432 (από 591), ο Ηλίας Μιχαηλίδης στο 448 (από 606) και ο Πάρις Ζώνιος στο 464 (από 624) και ο Στράτος Δαμιανής στο 495 (από 657). Στον αντίστοιχο πίνακα των νεανίδων η Κωνσταντίνα Παρίδη πήγε στο 302 (από 409), η Φιλία Εμίρη στο 316 (από 425), η Γεωργία Χατζηλυγερούδη στο 326 (από 440), η Θάλεια Κορδούτη στο 412 (από 530), η Χριστιάνα Κανάρη επίσης στο 412 (από 531) και η Στέλλα Πατεράκη στο 592 (από 719).
* Στους αθλητές U15 ο Γιάννης Σγουρόπουλος μετακινήθηκε στο νούμερο 78 (από 175) και ο Στράτος Δαμιανής στο 96 (από 223). 

Πηγή: Contra

Live Streaming.14:45 Blackburn - Manchester City  England Capital One Cup

Live Streaming.17:15 Ergotelis - Atromitos(LINK?)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Η αξία του Μέσι είναι πάνω από 400.000.000 ευρώ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σουμάχερ: Επιβαρυμένος… ο εγκέφαλος από προηγούμενο ατύχημα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βαλβέρδε: Τυχερή η Ελλάδα που έχει τον Σάντος

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Γι’ αυτό δεν μιλάμε με Σπανούλη & Λάκοβιτς»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σοκ με Πολ στους Κλίπερς

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το μυστικό του Γιουσέιν Μπολτ βρίσκεται στα συμμετρικά του γόνατα!