22 Ιουν 2014

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ «Αντί-Λο» ο Λαφαγέτ, φουλ για Ντιλέινι!


«Αντί-Λο» ο Λαφαγέτ, φουλ για Ντιλέινι!
Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Ολιβερ Λαφαγέτ στον Ολυμπιακό για 1+1 χρόνια. Ο Αμερικανός συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» και θα εισπράξει περίπου 400.000 δολάρια για κάθε χρόνο συνεργασίας.
Οι Πειραιώτες κινήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα και ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Αμερικανό πλέι μέικερ που έμεινε ελεύθερος από τη Βαλένθια. Ο Λαφαγέτ γεννήθηκε στις 6 Μαΐου του 1984 και έχει ύψος 1,88μ. Εχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Παρτιζάν, Πρόκομ, Εφές και Ζαλγκίρις, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν εκ των κορυφαίων της Βαλένθα, η οποία κατέκτησε το Εurocup, ενώ έφτασε έως τα ημιτελικά των ισπανικών πλέι οφ, μένοντας εκτός (3-2) από την Μπαρτσελόνα.
Πρόκειται για ένα «πολυεργαλείο» με έφεση στην άμυνα που έχει τη δυνατότητα να δώσει λύσεις σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Είναι εξαιρετιικός αμυντικός, είτε πρόκειται για προσωπική είτε για ομαδική άμυνα, ενώ ανήκει στη μειοψηφία των Αμερικανών που δεν παίζουν για τον εαυτό τους και τα νούμερά τους, αλλά «καθαρά» για την ομάδα, κάτι που εκτίμησε ιδιαίτερα ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά και οι προηγούμενοι προπονητές του.
Είναι καλός δημιουργός, ενώ μπορεί να εκτελέσει από μακρινή απόσταση, έχοντας ποσοστό καριέρας πίσω από τη γραμμή του τριπόντου κοντά στο 40%. Διαθέτει πολύ καλή ντρίμπλα, γεγονός που τον βοηθά να απειλεί και κοντά στο καλάθι με διείσδυση, έχοντας δημιουργήσει για τον εαυτό του.
«Δυνατά» και για Ντιλέινι
Το ότι αποκτήθηκε ο Ολιβερ Λαφαγέτ δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός παράτησε την υπόθεση του Μάλκολμ Ντιλέινι. Η πρόταση των «ερυθρόλευκων» ισχύει κανονικά και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο ο Ντιλέινι θα απαντήσει.
Στην παρούσα φάση βρίσκεται στις ΗΠΑ, περιμένοντας μία ευκαιρία για να παίξει στο ΝΒΑ, ωστόσο αν επιστρέψει στην Ευρώπη, κάτι που μοιάζει πιθανό, ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο.

Πηγή: Goal

Κρυφοί λογαριασμοί της FIFA στην Ελβετία

 

Live Streaming. 01:00 USA vs vs Portugal 2-2(videos) FIFA World Cup 2014 

 

Νότιος Κορέα - Αλγερία 2-4(vids)

 

Live Streaming.22:00 South Korea vs Algeria 2-4(video) FIFA World Cup 2014

 

Βέλγιο - Ρωσία 1-0(video)

 

«Δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία»

 

O ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ 15 ΓΚΟΛ ΣΕ MUNDIAL Ρονάλντο: «Κλόζε, καλώς ήρθες στο κλαμπ»!

 

26 λεπτά Γουίμπλεντον(video)

 

Live Streaming.19:00 Belgium vs Russia 1-0(video) FIFA World Cup 2014

 

Αγωνία για τα αδέλφια Τουρέ και τον Ντρογκμπά

 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ Ο Ντελ Μπόσκε έδιωξε τον Φάμπρεγας από την προπόνηση (vds)

 

Μπροστά στις εξελίξεις

 

«Πρέπει να παίξουμε περισσότερο βρώμικα»

 

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ «Αντί-Λο» ο Λαφαγέτ, φουλ για Ντιλέινι!

 

«Βλέπει» Νεγρέδο η Ατλέτικο

 

Live Streaming.01:00 Nigeria vs Bosnia and Herzegovina 1-0(videos) FIFA WC 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: