17 Μαΐ 2014

Δεν προλαβαίνει ο Φαλκάο

Σύμφωνα με την "Εquipe", ο Ρανταμέλ Φαλκάο δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ!




Παρά τη μεγάλη του "δίψα", ώστε να είναι έτοιμος για το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, όλα συγκλίνουν στο ότι ο Ρανταμέλ Φαλκάο δεν θα είναι έτοιμος για το μεγάλο "ραντεβού" στα γήπεδα της Βραζιλίας, που ξεκινάει στις 12 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει η έγκυρη "Equipe", ο Κολομβιανός φορ της Μονακό, ο οποίος άρχισε τις προπονήσεις του με την ομάδα του Πριγκιπάτου, δεν θα προλάβει τη μάχη με το χρόνο, προκειμένου να συμμετάσχει στο Μουντιάλ.
Ο Φαλκάο έχει υποστεί ρήξη χιαστών και βρίσκεται σε περίοδο εντατικής αποθεραπείας, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Γαλλία δεν θα τα καταφέρει και ο Χοσέ Πέκερμαν, που τον έχει στην προεπιλογή του, θα τον αποκλείσει από την τελική 23άδα.
Οι προσπάθειες που καταβάλει είναι μεγάλες, η επιθυμία του να παίξει είναι ακόμα μεγαλύτερη, αλλά ο κίνδυνος υποτροπής και περαιτέρω ζημιάς ελοχεύει και δεν μπορεί να παρθεί τέτοιο ρίσκο.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πιστοποιηθεί αυτό από την κολομβιανή Ομοσπονδία, ενώ ο Τύπος της χώρας του αναφέρει ότι ο παίκτης έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου για την προσεχή Τρίτη.
Αυτό βέβαια αφορά και την Εθνική μας ομάδας, καθώς η Κολομβία είναι εκ των αντιπάλων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον τρίτο όμιλο και σε κάθε περίπτωση για την ελληνική πλευρά είναι ένα καλό νέο, διότι πρόκειται για έναν φορ κλάσης, που θα απουσιάσει.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:00 Borussia Dortmund vs.Bayern Munchen 0-0(0-2),20:30 PAOK Saloniki vs Panathinaikos Athens 1-0

 

Live Streaming.19:00 FC Barcelona vs Atletico Madrid Primera Division.Live Streaming.19:00 Arsenal - Hull 3-2(2-2) England Capital One Cup Eastern European Time

 

Νίκη πριν τον τελικό η Ρεάλ

 

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1(videos)

 

Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου 0-2 παρ.(video)

 

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-0,Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 3-1

 

Άρσεναλ - Χαλ 3-2 παρ.(video)

 

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ.ΟΙ ΓΟΠΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΕ 100.000 τ.μ ΑΞΙΑΣ 10.000 ΕΥΡΩ.ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΑΣ Ο Τ.Σ ΣΚΑΙ,Ρ.Σ FLY ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΕΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΕΥΡΩΤΑ.ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ...

 

Κούδας: "Πετάχτηκαν στα σκουπίδια τα λεφτά του Σαββίδη"

 

Το σκέφτεται ο Γλύκος


Ο "Τίγρης" τις αποφάσεις

 

ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Μαρκ Τζάκσον και… Φίσερ στη λίστα των Νικς

 

Μαλαγα-Λεβάντε 1-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια: