2 Φεβ 2014

Live Streaming.18:00 Arsenal - Crystal Palace 2-0 England Premier League

Αρσεναλ - Κρίσταλ Πάλας 2-0ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ, ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (ΔΙΣ) ΚΑΙ ΜΠΑΓΕΡΝ

Αρσεναλ - Κρίσταλ Πάλας 2-0

O Οξλεϊντ-Τσάμπερλαϊν καθάρισε μόνος του (2-0) την Κρίσταλ Πάλας και προετοίμασε την Αρσεναλ για το ποιο καυτό 17ήμερο της σεζόν.
Πριν από περίπου 20 μέρες ο Αρσέν Βενγκέρ ξεστόμισε το... βαρύ: «Ο Οξλεϊντ-Τσάμπερλαϊν μπορεί να γίνει ο δικός μας Στίβεν Τζέραρντ». Πολλοί βιάστηκαν να κατακρίνουν την παρομοίωση του, η οποία -εκτός των άλλων- αρχικά φάνηκε άστοχη και λόγω θέσης. Ωστόσο, κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας ο 20χρονος εξτρέμ βρέθηκε να παίζει ως «8άρι» και να θριαμβεύει, σημειώνοντας και τα δύο γκολ της νίκης της Αρσεναλ στο όχι και τόσο εύκολο 2-0 που όμως ήταν υπεραρκετό, ώστε να επαναφέρει τους Κανονιέρηδες στην κορυφή και το +2 από τη Σίτι.
Ο μικρός που απουσίαζε εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο από τον Αύγουστο και επέστρεψε στο 2014, έκανε καταπληκτική εμφάνιση, καθώς βρέθηκε να καλύπτει την θέση μπροστά από τον Αρτέτα (εκτός δράσης οι Ράμσεϊ, Γουίλσιρ, Φλαμινί, αλλά και ο νέος Κάλστρομ), να κόβει και να... καρφώνει. Η οπισθοχώρηση του στο τερέν παραδόξως του έκανε καλό, καθώς ξεκινώντας από πίσω με την ταχύτητα, την τεχνική και τη διεισδυτικότητα του, δημιούργησε ρήγματα και βρέθηκε εύκολα κατά μέτωπο στην εστία.
Οπως συμβαίνει συνήθως όμως (σ.σ.: η Αρσεναλ στα επτά από τα οκτώ τελευταία της δεν σκοράρει στο Α' μέρος) οι γηπεδούχοι τα βρήκαν σκούρα στο ξεκίνημα. Στο 7' ο Μονρεάλ βρέθηκε τετ α τετ, αλλά τον νίκησε ο Σπερόνι που στο 34' τεντώθηκε όσο δεν πάει και έβγαλε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Κοσιελνί. Το ημίχρονο βρήκε τους Κανονιέρηδες με την κατοχή στο υπέρ τους εκπληκτικό 75%, που όμως ήταν ανούσιο. Η ουσία ήρθε με το ξεκίνημα της επανάληψης. Ο Οξλεϊντ-Τσάμπερλαϊν (47') βρέθηκε κάθετα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε πάνω από τον Σπερόνι για το 1-0.
Περισσότερα σε λίγο...
Αρσεναλ: Σέζνι, Μέρτεσακερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Σανιά, Αρτέτα, Οζίλ (84' Γκιμπς), Οξλεϊντ-Τσάμπερλαϊν, Καθόρλα, Ποντόλσκι (72' Ροζίτσκι), Ζιρού (84' Μπέντνερ)
Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι, Γκάμπιντον, Ντιλέινι, Γουόρντ, Παρ, Γιέντινακ, Μπολασιέ, Ντίκγκατσοϊ, Τζερόμ (56' Μπάναν), Πάντσιον, Σαμάκ (82' Γκέιλ). 

Πηγή: Gazzetta
Live Streaming.22:00 Athletic Bilbao - Real Madrid  Spain LIGA BBVA

ΓΗΠ.ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΑΜΥΚΛΙΑΚΟΣ 2-0 ημιχρ. 0-0


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτός είναι ο παγκόσμιος χάρτης με τα υποθαλάσσια καλώδια του Internet για το 2014

 

Live Streaming.19:30 Platanias - PAOK Saloniki(εαν και ισως...)

 

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Α.Σ ΜΑΝΗΣ-ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΣΤΟΝ Ρ.Σ???.

 

Live Streaming.17:15 Kalloni Lekanopedio - Asteras Tripolis 0-2,Apollon Smirnis - Atromitos 2-3,Veria FC - Panathinaiko s0-0,Panionios Athens - Ergotelis 0-1

 

Live Streaming.16:00 Roma - Parma Italy Serie A ΑΝΑΒΟΛΗ

 

Live Streaming.15:00 Olympiakos - Panaitolikos 2-1

 

Live Streaming.15:30 West Bromwich - Liverpool 1-1 FC England Premier League

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Ποιος παίζει το παιχνίδι καλύτερα"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Περιμένει αλλαγή κλίματος ο Σαββίδης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι κρουαζιέρες πρώτη επιλογή για τους εύπορους τουρίστες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η επιτομή του fair-play στη Χίο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έκλεισε Λάζιτς ο Ολυμπιακός

 

Live Streaming.21:45 AC Milan - Torino 1-1 Italy Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: