6 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι προβλέψεις του Μεσίνα για το Final Four

Οι προβλέψεις του Μεσίνα για το Final Four Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι στις υποψήφιες ομάδες για να βρεθούν στο Final Four της Ευρωλίγκας σύμφωνα με τον Έτορε Μεσίνα, ο οποίος δεν έκρυψε τον εντυπωσιασμό για την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είναι πολλές οι ομάδες που μπορούν να βρεθούν στο Final Four. Ο Ολυμπιακός που υπερασπίζεται τον τίτλο του, η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, εμείς (σ.σ. η ΤΣΣΚΑ Μόσχας), η Μακάμπι, η Μπαρτσελόνα και ο Παναθηναϊκός. Αυτήν την στιγμή όμως, η ομάδα που παίζει καλύτερα από όλες είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δίνει την εντύπωση πως δίχως αμφιβολία αποτελεί την πρώτη υποψήφια», απάντησε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όταν ρωτήθηκε για ποιες ομάδες θεωρεί φαβορί για να βρεθούν στο Μιλάνο για το Final Four της Ευρωλίγκας.

Επίσης, ο Έτορε Μεσίνα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική ιστοσελίδα basketnet.it, μίλησε και για τους κανόνες που οδηγούν μια ομάδα στην επιτυχία: «Πρέπει να υπάρχουν κανόνες που να είναι αποδεκτοί και διακριτοί από όλους. Δεν έχει νόημα να σέβεσαι τους κανόνες για να μην τιμωρηθείς από κάποιον, πρέπει να έχεις αυτοπειθαρχία. Συνήθως οι ομάδες που απαρτίζονται από ώριμα άτομα, ξέρουν πότε να κάνουν ένα βήμα πίσω για να ενθαρρύνουν έναν συμπαίκτη και πότε να σηκώσουν στους ώμους τους την ευθύνη, καθώς έχουν την ικανότητα και το ταλέντο να κάνουν κάτι, το οποίο οι άλλοι δεν μπορούν».

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις Μπαρτζώκας-Πεδουλάκης

 

LIVE Άρης - Απόλλων Σμύρνης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η wild card και ο Κατσικάρης


Live Streaming.19:30 Aris Thessaloniki vs Apollon Smirnis(εφοσον υπαρχει και Link),Live Streaming.19:30 Lazio vs Inter Milan,Live Streaming.20:00 Real Madrid vs Celta de Vigo Eastern European Time

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:« Η ΑΕΚ είναι συνδεδεμένη με τη Ν. Φιλαδέλφεια»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Spiegel: «Ο κατά φαντασίαν θεραπευμένος»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναιτωλικός: Με χαμόγελα αλλά... χωρίς Πόι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Να γράψουμε ιστορία με Γιουναϊτεντ»

 

Live Streaming. 16:00 Parma - Torino 3-1 Italy Serie A 16:00 Italian Serie A Simulcast / Diretta Gol Italy Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: