24 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:League Cup: Εθνικός - ΑΕΚ, Λαμία - Σύρος οι ημιτελικοί στο F4

Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕΚ και Γ.Σ.Λαμίας - Φοίνικας Σύρου είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του φάιναλ-4 του 3ου Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς", που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη 31 Ιανουαρίου με 1 Φεβρουαρίου.

«Δεν υπάρχουν φαβορί»
Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης είπε: «Δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοιες διοργανώσεις. Και στον περσινό ημιτελικό ήμασταν φαβορί και χάσαμε από την Κηφισιά. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε που γίνεται το φάιναλ-4 στην έδρα μας. Η διοργάνωση θα γίνει στην έδρα μας και αυτό έχει θετικά και αρνητικά. Στα θετικά είναι τα οργανωτικά αλλά και για τον κόσμο που θα δει ωραίους αγώνες. Ελπίζω να μην έχει άγχος η ομάδα μου γιατί είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που γίνεται στην πόλη. Θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ αλλά αυτό είναι στη θεωρία. Στην πράξη πρέπει να το αποδείξουμε. Η ΑΕΚ είναι σοβαρή και σκληρή ομάδα. Θα περιμένουμε να δούμε και τι αλλαγές θα κάνουν οι ομάδες».
«Δύο τελικοί»
Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Κλαρούδας δήλωσε: «Έχουμε ένα μήνα μπροστά μας και πολλά θα αλλάξουν. Θα δούμε πως θα είναι οι ομάδες μέχρι τότε. Εμείς περιμένουμε την προσαρμογή του Νοβοσέλατς και την επιστροφή του Ρουμελιωτάκη. Ελπίζω να μην έχουμε άλλα προβλήματα και απουσίες. Το σίγουρο είναι πως θα το παλέψουμε το ματς. Θα έχουμε να δώσουμε δύο τελικούς. Ο Εθνικός θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας αλλά είμαι βέβαιος πως θα είναι διοργάνωση γιορτή για το άθλημα».
«Στόχος ο τίτλος»

Ο προπονητής του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Ανδρεόπουλος που θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα στον ημιτελικό δήλωσε: «Είναι ένα φάιναλ-4 και όλες οι ομάδες ξεκινούν με τις ίδιες πιθανότητες. Δεν υπάρχουν δυνατοί και αδύνατοι. Η Λαμία θα κάνει αλλαγές σε προπονητή και ξένο. Είναι ακόμα νωρίς να πούμε περισσότερα. Δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστούν οι ομάδες. Ο στόχος μας είναι ο τίτλος».
«Είμαστε το αουτσάιντερ»

Μετά την παραίτηση του Γιώργου Γιάτση, εκ μέρους της Λαμίας ο πασαδόρος της ομάδας Μανώλης Δημητριάδης δήλωσε: «Είναι δύσκολη η κλήρωση για τη Λαμία, όπως θα ήταν και με τις άλλες δύο ομάδες. Είμαστε το αουτσάιντερ του φάιναλ-4. Για μας ο στόχος μας είναι άλλος. Για μας προέχει η ανασύνταξη της ομάδας και να γίνει η αλλαγή του Πέτι. Μετά να βρούμε σταδιακά το ρυθμό μας και να ανεβάσουμε την απόδοση μας στα αρχικά επίπεδα» .


Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βενγκέρ: «Αξίζαμε τη νίκη»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τοτσέ: Βίωσα δύσκολο καλοκαίρι ήθελα να φύγω από τον ΠΑΟ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η... ταινία της Ευρωλίγκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:S.L.: Ο α' γύρος με αριθμούς

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ Αποθέωση Ισπανών για Ολυμπιακό!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βενγκέρ: «Αξίζαμε τη νίκη»

Βενγκέρ: «Αξίζαμε τη νίκη» | onsports.gr
Ο Αρσέν Βενγκέρ υποστήριξε πως η Άρσεναλ άξιζε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι με την Τσέλσι και το ισόπαλο 0-0.
Κάκιστο ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τσέλσι με το ισόπαλο 0-0 να αντικατοπτρίζει και την εικόνα της αναμέτρησης. Παρόλα αυτά, ο Αρσέν Βενγκέρ, θεωρεί πως η ομάδα του θα μπορούσε να φτάσει στο τρίποντο της νίκης.
«Νομίζω πως με την εικόνα του τελευταίου μέρους του αγώνα θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Η Τσέλσι ήρθε εδώ με στόχο να αμυνθεί καλά και να μας χτυπήσει στην κόντρα. Μας πήρε λίγη ώρα για να βρούμε ρυθμό, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο και ακόμα και με τις λίγες ευκαιρίες που έγιναν θα μπορούσαμε τη νίκη. Όπως λένε πάντως, αν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς, είναι καλύτερο να μην το χάσεις και αυτό κάναμε τελικά», είπε συγκεκριμένα. 

Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τοτσέ: Βίωσα δύσκολο καλοκαίρι ήθελα να φύγω από τον ΠΑΟ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η... ταινία της Ευρωλίγκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:S.L.: Ο α' γύρος με αριθμούς

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ Αποθέωση Ισπανών για Ολυμπιακό!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Ο ΠΑΟ μπήκε να πεθάνει στο παρκέ"

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τοτσέ: Βίωσα δύσκολο καλοκαίρι ήθελα να φύγω από τον ΠΑΟ

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε έως ότου λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό μίλησε σε ισπανική ιστοσελίδα ο Χοσέ Τοτσέ, που βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ισπανός επιθετικός που βρίσκεται στη Μούρθια για τα Χριστούγεννα επισκέφτηκε ένα ίδρυμα με άρρωστα παιδιά μαζί με άλλους γνωστούς συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια μίλησε για την αποχώρησή του από τους πράσινους, αλλά και το ποδοσφαιρικό του μέλλον.
"Βίωσα ένα δύσκολο καλοκαίρι γιατί ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, η ομάδα δεν έπαιξε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και εγώ ήθελα να φύγω. Τελικά τα κατάφερα" σχολίασε αρχικά ο Τοτσέ.
"Δεν ξέρω εάν θα παραμείνω στην Ισπανία, έχω κρούσεις αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο, οπότε δεν μπορώ να προβλέψω που θα καταλήξω. Σίγουρα, η Πριμέρα Ντιβιζιόν θα ήταν μία καλή επιλογή" τόνισε για τη συνέχεια της καριέρας του. 

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η... ταινία της Ευρωλίγκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:S.L.: Ο α' γύρος με αριθμούς

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ Αποθέωση Ισπανών για Ολυμπιακό!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Ο ΠΑΟ μπήκε να πεθάνει στο παρκέ"

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η... ταινία της Ευρωλίγκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας έφτασε στο τέλος της και οι διοργανωτές συγκέντρωσαν σ' ένα video τριών λεπτών αντιδράσεις και συναισθήματα από το παρκέ, τους πάγκους και την εξέδρα. Απολαύστε το!
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:S.L.: Ο α' γύρος με αριθμούς

Δείτε τις κορυφαίες επιδόσεις ανά στατιστική κατηγορία στον α' γύρο της Super League, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ Αποθέωση Ισπανών για Ολυμπιακό!

Αποθέωση Ισπανών για Ολυμπιακό!
Αποθεωτικά είναι τα σχόλια του ισπανικού Τύπου για αρκετούς παίκτες του Ολυμπιακού και όχι μόνο Ισπανούς. Κατ' αρχήν στην καλύτερη εντεκάδα των Ισπανών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται μακριά από την πατρίδα τους φιγουράρει (για την εβδομάδα που πέρασε) ο Νταβίντ Φουστέρ, σε δημοσίευμα του «es.eurosport.yahoo.com». Επιπλέον αναφορά για τους κορυφαίους της εβδομάδας υπάρχει και για τον προπονητή των πρωταθλητών Μίτσελ.
Αναλυτικότερα, για τον Ισπανό Φουστέρ σημειώνεται: «Η ελληνική πλευρά (σ.σ. Ολυμπιακός) κυριαρχεί με σιδηρά παλάμη στη Super League και ο Νταβίντ Φουστέρ από τη μεριά του έχει σημαντικό μερίδιο επιτυχίας στην πορεία της ομάδας του για το καλύτερο ξεκίνημα στη διοργάνωση. Το γκολ του, με το οποίο έγινε το 1-0 με τον Απόλλωνα, άνοιξε το κουτί της Πανδώρας».
Αξίζει να σημειωθεί ότι πλην του μεσοεπιθετικού των Πειραιωτών, στην καλύτερη 11άδα βρίσκονται και οι: Χουάν Πάμπλο (Μακάμπι Τ.Α.), Μεχία (Εργοτέλης), Αγιάλα (Μίντλεσμπρο), Καταλά (ΑΕΚ Λ.), Νάβας (Μάντσεστερ Σ.), Τιάγκο (Μπάγερν), Σίλβα (Μάντσεστερ Σ.), Σολδάδο (Τότεναμ), Γιορέντε (Γιουβέντους), Ροδρίγο (Μπενφίκα).
\Οσο για τον Μίτσελ το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Ισπανός προπονητής, που ήταν στα νιάτα του στο παρελθόν τόσο παίκτης όσο και κόουτς στη Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε το καλύτερο ξεκίνημα στην ελληνική Super League με τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ απολαμβάνει την πιο γλυκιά στιγμή της καριέρας που ακόμα χτίζει και οι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά είναι ευχαριστημένοι από αυτόν και το ρεκόρ των 16 νικών και 1 ισοπαλίας στον πρώτο γύρο».
Εγκωμιαστικά σχόλια και για Μήτρογλου, Ρομπέρτο
Περά από τα παραπάνω, η ισπανική ιστοσελίδα, «rondoblaugrana.net», μιλάει και με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια τόσο για τον Ρομπέρτο Χιμένεθ όσο και τον Κώστα Μήτρογλου
Το κείμενο το οποίο τιτλοφορείται ως εξής: «Μήτρογλου, Ρομπέρτο και ελληνική κόλαση», γράφει: «Πρώτος επιθετικός, σκόρερ και αστέρι του Ολυμπιακού, έχει κάνει φοβερά πράγματα φέτος, για αυτό και τον παρακολουθούν πολλές ομάδες στην Ευρώπη. Φέτος έχει 23 γκολ σε 19 παιχνίδια, αριθμοί πραγματικά ενός "δολοφόνου". Είναι εξαιρετικός μέσα στην περιοχή και δυνατός. Πολύ καλός στο κεφάλι, στην πρώτη επαφή και το σουτ».
Ενώ για τον Ρομπέρτ τοίζει: «Ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι γνωστός, αφού έχει αγωνιστεί σε Σαραγόσα και Ατλέτικο, όπου έχει περάσει τις περισσότερες σεζόν του. Είναι ένα από τους παίκτες-κλειδιά του Ολυμπιακού. Σε μερικά ματς είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες. Σε πολλά παιχνίδια έδωσε νίκες για τον Ολυμπιακό. Ψηλός, ευέλικτος, ταχύτατος στις τοποθετήσεις του και απίστευτα αντανακλαστικά είναι τα χαρακτηριστικά του Ρομπέρτο». 

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Ο ΠΑΟ μπήκε να πεθάνει στο παρκέ"

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Ο ΠΑΟ μπήκε να πεθάνει στο παρκέ"


Ο Νίκος Οικονόμου εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό, γιατί ξέρει πώς να καταστρέφει το παιχνίδι του, ενώ εστίασε στο θέμα της ψυχολογίας.

Αν μη τι άλλο, ο Νίκος Οικονόμου ξέρει καλά από ντέρμπι "αιωνίων" και για αυτό κλήθηκε να καταθέσει... εκ των έσω άποψη, στο Sentra 103.3. Εστίασε στον τομέα της ψυχολογίας και την καλή δουλειά του Αργύρη Πεδουλάκη, εξηγώντας πώς ο Ολυμπιακός έχασε το πλεονέκτημα από τον Παναθηναϊκό.





Αναλυτικά οι δηλώσεις του
Για τους φιναλίστ Κυπέλλου: "Αυτό το ζευγάρι, Παναθηναϊκός και Αρης, άξιζε να είναι στον τελικό γιατί το ήθελαν περισσότερο και το έβγαλαν στο παρκέ. Για τον Παναθηναϊκό δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα, μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να… πεθάνει στο παρκέ. Δεν υπήρχε διεκδικούμενη φάση που να μην κατέληξε στα χέρια των παικτών του Παναθηναϊκού κι αυτό είναι δείγμα διάθεσης και πάθους. Έχω βρεθεί πολλές φορές σε τέτοια παιχνίδια, με τέτοια ψυχολογία και ξέρω τι σημαίνει `μπαίνω για να πεθάνω στον παρκέ".
Για το πώς έφτασαν οι "πράσινοι" στη νίκη: "Ο Παναθηναϊκός έχει την ικανότητα να καταστρέφει το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Τον σκοτώνει. Δεν είναι τυχαίο ότι τον έχει κερδίσει σε πέντε κρίσιμα παιχνίδια από πέρυσι μέχρι φέτος. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, που μπαίνει στο γήπεδο να παίξει μπάσκετ και δεν έχει συνηθίσει να του καταστρέφουν το παιχνίδι. Για παράδειγμα, στην Ευρώπη αυτό δεν συμβαίνει. Όλες οι ομάδες μπαίνουν στο γήπεδο για να παίξουν μπάσκετ, όχι για να καταστρέψουν και σ' αυτό το στιλ παιχνιδιού, ο Ολυμπιακός έχει πλεονέκτημα.
Αν σ' αυτή την ομάδα καταφέρεις να καταστρέψεις το παιχνίδι της, τότε τελείωσε. Είναι μεγάλη επιτυχία του Πεδουλάκη που έχει βρει τον τρόπο να το κάνει. Αλλωστε δεν το κάνε μόνο απέναντι στον Ολυμπιακό, το έκανε και με την Μπαρτσελόνα πέρυσι".
Για τη σημασία της ψυχολογίας: "Ο Οικονόμου στάθηκε και στον τομέα της ψυχολογίας. "Η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι βαριά. Η ψυχολογία είναι μεγάλο πράγμα, το ζούσα κι εγώ ως παίκτης του Παναθηναϊκού, όταν επί τέσσερα χρόνια προσπαθούσαμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό σε μεγάλα παιχνίδια και δεν τα καταφέρναμε. Πιστεύαμε ότι ήμασταν καλύτεροι, αλλά μας επηρέαζε ψυχολογικά το γεγονός ότι χάναμε. Το ίδιο συμβαίνει τώρα και με τον Ολυμπιακό απέναντι στον Παναθηναϊκό".
Για τα πολλά τρίποντα του Ολυμπιακού: "Δεν το έκανε σε άλλα παιχνίδια, το έκανε τώρα, αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός τον ανάγκασε να πάει σε τέτοιες επιλογές. Επίσης, ο Παναθηναϊκός χτύπησε μέσα από τη ρακέτα όχι με τους ψηλούς, αλλά με τον Ματσιούλις. Έξι φάσεις στην τελευταία περίοδο είδα τον Λιθουανό να βάζει στην πλάτη του τον Λο. Επέλεξε να βάλει ψηλότερο παίκτη στο μαρκάρισμα του Σπανούλη, καθώς είναι δύσκολο για έναν κοντό παίκτη να σουτάρει απέναντι σε ψηλότερο και αθλητικό αντίπαλό του". 

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτό είναι ΟΜΑΔΑ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρεσιτάλ από τον... μυθικό Σωτήρη Γεωργούντζο (VIDEO)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο ΠΑΟΚ παίρνει τον Μάρτενς

 

Live Streaming.22:00 Arsenal - Chelsea 0-0 England Premier League

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτό είναι ΟΜΑΔΑ!

Δείτε το βίντεο με την επιλογή της χριστουγεννιάτικης κάρτας και τις ευχές τεχνικού τιμ και παικτών και νιώστε την υγεία που βγάζει αυτή η ομάδα.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρεσιτάλ από τον... μυθικό Σωτήρη Γεωργούντζο (VIDEO)

Για τον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, η Καλαμάτα κέρδισε 1-0 την Αχαΐκή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλαντζή στις καθυστερήσεις και ο μυθικός speaker Σωτήρης Γεωργούντζος δίνει ακόμα ένα ρεσιτάλ.
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα sportstonoto.gr με την φάση του γκολ να είναι στο 4:50 του βίντεο.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο ΠΑΟΚ παίρνει τον Μάρτενς

Ο ΠΑΟΚ παίρνει τον ΜάρτενςΟ 29χρονος Βέλγος μέσος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή ενόψει Ιανουαρίου

Τις πρώτες μέρες του 2014, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει την μεταγραφή του Μάαρτενς Μάρτενς καθώς ο 27χρονος Βέλγος μέσος έχει συμφωνήσει, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, για συμβόλαιο διάρκειας 2.5 ετών. Όσο για τις ετήσιες απολαβές του, αυτές υπολογίζονται σε περίπου 700.000 ευρώ
Το deal ολοκληρώθηκε στις Βρυξέλλες όπου βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον εκπρόσωπο του Μάρτενς και απομένουν πλέον οι υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις.
Φέτος με την φανέλα της Άλκμααρ ο Μάρτενς έχει παίξει σε 10 αγώνες πρωταθλήματος ενώ συνολικά έχει παίξει σε 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο 27χρονος Βέλγος αγωνίζεται στις πτέρυγες, κυρίως στην αριστερή, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως επιτελικός μέσος.
Είναι 9 φορές διεθνής με την Εθνική Βελγίου. 


Πηγή: AEK365

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτό είναι ΟΜΑΔΑ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρεσιτάλ από τον... μυθικό Σωτήρη Γεωργούντζο (VIDEO)


Live Streaming.22:00 Arsenal - Chelsea 0-0 England Premier League