22 Δεκ 2013

Live Streaming.21:45 Inter - AC Milan 1-0 (vid) Italy Serie A,Valencia CF - Real Madrid Spain 2-3 (vids+pics)LIGA BBVA

Ιντερ-Μίλαν 1-0 (vid)
Με τακουνάκι του Παλάσιο στο 86' οι Νερατζούρι συνέχισαν το σερί τους στο derby della Madonnina (1-0), αφήνοντας τη Μίλαν πολύ χαμ...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ (vid)

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΚΡΟΝΟΣ Αγ.Δημ 3-0. ημιχρ. 0-0

-ΦΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:Στο 3' σε μια βαθεια και εντελως ακινδυνη φαση ο τερμ/κας του Ευρωτα Ταμβακολογος Θαν. κανει εξοδο χωρις να πιασει την μπαλα και στην συνεχεια της επιθεσης των φιλοξενουμενων εγινε κεφαλια η οποια περασε αουτ,αυτη ηταν και η μοναδικη παρουσια των παιχτων του Κρονου σε ολη την διαρκεια του αγωνα στον επιθετικο τομεα.
-Στο 26' ο Madalin με ατομικη προσπαθεια και σουτ μεσα απο την περιοχη η μπαλα περασε διπλα απο το δοκαρι του Γραμματικακη.
-Στο 27' ο διαιτητης του αγωνα κ. Λιαρος,απεβαλε με δευτερη κιτρινη καρτα τον αναπληρωματικο παιχτη του Ευρωτα Ελους Ταμβακολογο Μιχ. για διαμαρτυρια λογω διαφωνιας ως προς την αντιμετωπιση της ομαδας του Ευρωτα Ελους απο την διαιτησια του .Τελικα ο αναπληρωματικος παιχτης του Ευρωτα απο την  εξελιξη των πραγματων πιθανον ,ειχε δικιο...
-Στο 29' ο Αλιμπαλης Γιαν. σε πασα του Συριοπουλου Παν. μεσα στην μεγαλη περιοχη, σουταρει λιγο αουτ χανοντας μεγαλη ευκαιρια για να κανει το 1-0.
-Στο 36' ο ιδιος παικτης απο τα πλαγια και εντος της μικρης περιοχης πλασαρει στο εσωτερικο των διχτυων του εκτος θεσης Γραμματικακη,που εαν η μπαλα ειχε πορεια προς την εστια το 1-0 θα ηταν γεγονος.Το χειροτερο πρωτο ημιχρονο του πρωταθληματος εκανε σημερα ο Ευρωτας και δεν ειχε την καταλληλη εμφανιση για τον πρωτοπορο του πρωταθληματος και προβληματισε εντονα τους φιλαθλους που βρεθηκαν και αυτη την Κυριακη κοντα στην ομαδα τους.
-Για τον Κρονο Αγ. Δημητριου δεν μπορουμε να γραψουμε τιποτα για ολο τον αγωνα, ηταν μονο μια ομαδα, που ηρθε για να βγαλει την υποχρεωση και να μην υποστει τον μηδενισμο!
-ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:Στο 48' ο Συριοπουλος Π. την σεντρα στον Μadalin αυτος εκανε το σουτ και η μπαλα στα διχτυα του Γραμματικακη βαζοντας τα πραγματα με το ξεκινημα του δευτερου μερους στις σωστες του βασεις.
-Στο 52' ο Μιχελακος Αρης απο ιδανικη θεση για γκολ σουταρει αουτ, χανοντας μοναδικη ευκαιρια για την ομαδα του.
-Στο 58' ο Τζαμουρης Νικος βγαζει μονο του τον Μιχελακο Αρη με τον εμπειρο τερμ/κα του Κρονου Γραμματικακη και ο τελευταιος αποκρουει το σουτ του μικρου του Ευρωτα και αποσοβει βεβαιο γκολ για την ομαδα του.
-Στο 62' ο διαιτητης του αγωνα απεβαλε με απ ευθειας κοκκινη καρτα σε ακρως αντιαθλητικο φαουλ πανω στον Madalin σε μια απο της περιτεχνες ενεργειες του παιχτη του Ευρωτα.
-Στο 71' ο Μιχελακος Αρης απο τα πλαγια κανει μια κουρσα αρκετων μετρων και πασαρει στον Μadalin που βρισκοταν λιγο εξω απο την περιοχη και απεναντι στην εστια και αυτος δινει πασα στον Τζαμουρη Νικο,οπου απο τα πλαγια με δυνατο σουτ στην κλειστη γωνια του Γραμματικακη δεν του δινει κανενα περιθωριο αντιδρασης και γραφει το 2-0.
-Στο 73' σ ενα συνηθες μαρκαρισμα πανω στη μπαλα δυο παιχτων ,ο διαιτητης του αγωνα εξαντλοντας την αυστηροτητα του ΚΑΠ,εδειξε στο ποδοσφαιριστη του Ευρωτα τη δευτερη κιτρινη καρτα και το απεβαλε απο τον αγωνα ενω οι παιχτες του Κρονου σε αναλογα μαρκαρισματα ειχαν διαφορετικη αντιμετωπιση και γενικως σε ολο τον αγωνα εδειξε εχθρικες διαθεσεις προς την ομαδα του Ευρωτα Ελους, οπως ειχε κανει σε προηγουμενο αγωνα,σε εντος παλι παιχνιδι.
-Στο 76' ο Συριοπουλος Παν. κανει την σεντρα σε μια φαση διαδοχικων επιθεσεων της ομαδας του βγαζει την σεντρα και στο πρωτο δοκαρι ο αμυντικος του Ευρωτα που ειχε παραμεινει στην επιθεση με κεφαλια στελνει την μπαλα στο αριστερο παραθυρακι της εστιας του Κρονου και το λιγο στο δευτερο ημιχρονο και τελικο σκορ του αγωνα 3-0 του πρωτοπορου και βεβαιου απο τον πρωτο γυρο Πρωταθλητη, Ευρωτα Ελους, ειναι γεγονος.
-Ο Ευρωτας μετα το 3-0 ειχε σωρεια ευκαιριων που και να θελαμε δεν προλαβαιναμε να τα γραψουμε.Η ομαδα του Ελους αφησε στα αποδυτηρια τον κακο της εαυτο και εδειξε το πραγματικο της προσωπο που μας εχει δειξει τις 11 αυτες αγωνιστικες του πρωτου γυρου, που την φερνουν να ειναι μπροστα στην βαθμολογια με 10 βαθμους.
- ΤΟ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ  ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΛΘΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΚΩΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΝΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ,ΟΠΟΥ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ (ΠΕΤΡΟΣ ΒΡΟΥΤΣΑΚΟΣ)ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ. 
-ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:1).Ταμβακολογος Θανασης,2).Τζανετακος Σπυρος ,3).Κρητικακος Γιωργος Μαν.)4).Τζαμουρης Στελιος,5).Μπογρης Γεωργιος,6).Χιωτης Ιωαννης( στο 85' Κλαψης Χρηστος) 7).Μιχελακος Αρης ( στο 85' Μιχελακος Κωστας ),8).Αλιμπαλης Γιαννης,9)Τζαμουρης Νικος.10).Madalin Ronsea.,11)Συριοπουλος Παναγιωτης(στο 81' Αλιμπαλης Αλεκος.)
  • ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:Ανα αγωνιστικη ημερα και με κοκκινα γραμματα τα εντος εδρας τερματα. 
  • 1).ΑλιμπαληςΓιωργος:1η,3η,3η,,4η,6η,6η,6η,
  •    7η,,9η,9η,10η,10η.
  • 2).Μadalin Ρoncea:2η,3η,6η,7η,8η,10,11η
  • 3).Τζαμουρης Νικος:2η,5η,6η,7η,8η,11η
  • 4).Mιχελακος Aρης Θ:7η,9η,9η,10η.
  • 5).Κλαψης Χρηστος:,5η
  • 6).Τζαμουρης Στελιος:,11η 
  • 7).Μιχελακος Αγης:,9η
  • 8).Αλιμπαλης Αλεξαντρος Δημ:
  • 9).Μιχελακος Κωστας:9η
  • 10) Αυτογκολ:2η
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της 11ης αγωνιστικης 
  1. Ευρωτας Ελους........31..40--8
  2. Πανγυθεατικος Γ.Σ...21..27-11
  3. Α.Σ Απιδιας.............20..15-14
  4. Αμυκλιακος.............19..17-12
  5. Βοιας Νεαπολης.......17..18-14
  6. Καστρο Γερακιου......15..18-18
  7. Εθνικος βατικων.......12..17-23
  8. Ταξιαρχαι Νιατων......12...13-20
  9. Κρονος Αγ./Δημ.......11...13-24
  10. Α.Ο Δαφνιου............11...11-13
  11. Ηφαιστος Βρονταμα...10...8-19
  12.  Α.Σ Μανης.................5...11-32
  • 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ 21/12 ΚΑΙ 22/12/2013:Βοιας Νεαπολης-Α.Ο Δαφνιου 1-0(21/12),Πανγυθεατικος Γ Σ-Α.Ο Απιδιας 3-0(21/12),Ευρωτας Ελους-Κρονος Αγ./Δημ. 3-0 ,Ηφαιστος Βρονταμα-Αμυκλιακος 1-0,Ταξιαρχαι Νιατων-Α.Σ Μανης 2-0,Καστρο Γερακιου- Εθνικος Βατικων 2-1
  • 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ:Ευρωτας Ελους-Α.Ο Δαφνιου,Βοιας Νεαπολης-Ηφαιστος Βρονταμα,Κρονος Αγ.Δημητριου-Πανγυθεατικος Γ.Σ Ταξιαρχαι Νιατων-Αμυκλιακος,Καστρο Γερακιου-Α.Σ Απιδιας,Α.Σ Μανης-Εθνικος Βατικων.

Live Streaming.19:30 Panathinaikos - Xanthi 2-1

Παναθηναϊκός-Ξάνθη 2-1 

Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη εφετινή ανατροπή του και νίκησε 2-1 την Ξάνθη στη Λεωφόρο με δύο γκολ του Αμπέντ. Οι Ακρίτες είχαν προηγηθεί με τον Τριάδη. Δοκάρι στο τέλος ο Ντίνας.

Live Streaming.17:15 Asteras Tripolis - Veria FC 0-0(video),Platanias - Panionios Athens 1-0,Kalloni Lekanopedio - Ergotelis 0-0

Αστέρας Τρίπολης-Βέροια 0-0: Οι καλύτερες φάσεις (video)

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Αρκαδία η Βέροια, η οποία κράτησε στο 0-0 τον Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: OnSports

ΑΕΛ Καλλονής - Εργοτέλης 0-0

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ΑΕΛ Καλλονής και Εργοτέλης έμειναν στο 0-0 στο ΟΑΚΑ, στην αυλαία του πρώτου γύρου της Super League. Πρώτη φετινή ισοπαλία για τους γηπεδούχους.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >

Πλατανιάς - Πανιώνιος 1-0

Με γκολ του Τετέ ο ανώτερος Πλατανιάς πήρε τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο και ταυτόχρονα σημαντική βαθμολογική ανάσα. Κακοί οι "κυανέρυθροι" που είχαν δοκάρι στο τέλος με τον Κολοβό και απίστευτη ευκαιρία με τον Λάσνικ.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στη Μπάγερν το παγκόσμιο στέμμα

(VIDEO) Δεν δυσκολεύτηκε η Μπάγερν Μονάχου να νικήσει με 2-0 την Ράτζα Καζαμπλάνκα (διοργανώτρια) στο Μαρακές στον τελικό του Παγκοσμίου
Live Streaming.19:30 Panathinaikos - Xanthi

Live Streaming.15:30 Southampton FC - Tottenham England Premier League

Live Streaming.17:15 Asteras Tripolis - Veria FC,Live Streaming.17:15 Platanias - Panionios Athens,Live Streaming.17:15 Kalloni Lekanopedio - Ergotelis(Κατι θα υπαρχει...σε Link!!!)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός με αριθμούς

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο κόσμος χρίζει τη Λίβερπουλ πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα!

 

Live Streaming.21:45 Cagliari vs Napoli 1-1 Serie A

Live Streaming.15:30 Southampton FC - Tottenham 2-3 England Premier League

Premier League Live
Live η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ στο gazzetta.gr με στατιστικά και γραφική απεικόνιση.PΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
 
 
 
 
Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.15:00 PAOK Saloniki - Levadiakos 3-0

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 3-0

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-0 κόντρα στο Λεβαδειακό σε ένα κάκιστο παιχνίδι μέχρι το 80' και σούπερ στο φινάλε του. Κατσικάς και Τζιόλης, Κλάους τα γκολ, σούπερ ο Λούκας.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΜΕΤΑ ΤΟ MUNDIAL ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ Σκέφτεται να αποσυρθεί ο Κόουλ

Σκέφτεται να αποσυρθεί ο Κόουλ
Ο Άσλεϊ Κόουλ σκέφτεται πολύ σοβαρά να βάλει τέλος στην 14ετή καριέρα του, μετά το Mundial της Βραζιλίας το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο αμυντικός της Τσέλσι, είναι στον «πάγο» από τον προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο και πλέον έχοντας κάνει μια λαμπρή πορεία τόσα χρόνια και έχοντας δημιουργήσει και μια μεγάλη περιουσία, η οποία φτάνει τα 30 εκατομμύρια ευρώ, ο 33χρονος «φλερτάρει» στενά με την σκέψη να κρεμάσει τα παπούτσια του.
Ο Κόουλ, ο οποίος έχει 106 συμμετοχές με την Εθνική Αγγλίας, παίζοντας στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο θα κάνει ρεκόρ και θα γίνει ο μόνος Άγγλος, που θα έχει αγωνιστεί σε τέσσερις τελικές φάσεις Mundial.
Παρά το γεγονός ότι έχει χάσει την θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας της Τσέλσι από τον Αθπιλικουέτα, ο 33χρονος νιώθει σίγουρος πως θα κληθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή της χώρας, Ρόι Χόντσον.
Το συμβόλαιο του Κόουλ με την Τσέλσι τελειώνει στο τέλος της σεζόν και ο Μουρίνιο σε δηλώσεις του είχε αναφέρει ότι θα δοθεί στον διεθνή Άγγλο ένα νέο συμβόλαιο, αλλά ο ίδιος δεν είναι θετικός στο να ανανεώσει με τους «μπλε» για να έχει έναν μικρό ρόλο στην ομάδα του Λονδίνου.
Επίσης, ο Κόουλ φαίνεται αρνητικός και στο να πάει σε κάποια άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ ή να «ψαχτεί» για έναν σύλλογο του MLS.
Ο 33χρονος, που θεωρείται ως ένας από τους πιο επιτυχημένους Άγγλους παίκτες, φαίνεται πως θέλει να αποχωρήσει όντας σε κορυφαίο επίπεδο.
Ο Κόουλ στην λαμπρή καριέρα του με την Άρσεναλ και την Τσέλσι έχει κερδίσει τρία πρωταθλήματα Αγγλίας, εφτά φορές το FA Cup, ένα League Cup, ένα Champions League και ένα Europa League. 

Πηγή: Goal
Live Streaming.15:00 PAOK Saloniki - Levadiakos(Αν...)

Live Streaming.15:30 Southampton FC - Tottenham England Premier League

Live Streaming.17:15 Asteras Tripolis - Veria FC,Live Streaming.17:15 Platanias - Panionios Athens,Live Streaming.17:15 Kalloni Lekanopedio - Ergotelis(Κατι θα υπαρχει...σε Link!!!)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο κόσμος χρίζει τη Λίβερπουλ πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα!

 

Live Streaming.21:45 Cagliari vs Napoli 1-1 Serie A

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pregame: Καλλονή - Εργοτέλης

► Η Καλλονή προέρχεται από 4 διαδοχικές ήττες, στις οποίες δέχθηκε 14 γκολ [από ΟΦΗ (3-1), Παναθηναϊκό (0-4), ΠΑΟΚ (2-5) και Πανθρακικό (2-0)].
► Έχει φτάσει ήδη τις 10 ήττες στις πρώτες 16 αγωνιστικές, παραμένοντας η μοναδική ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα χωρίς ισοπαλία.
► Από την άλλη ο Εργοτέλης, ο οποίος ήταν αήττητος μέχρι και την 8η αγωνιστική, έχει κερδίσει μόνο τον Πανθρακικό (3-1) στα τελευταία 8 παιχνίδια. Στο διάστημα αυτό έχει κάνει 5 ήττες (από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Αστέρα, Ολυμπιακό και ΠΑΣ) και τις δύο ισοπαλίες με Άρη και Απόλλωνα.
► Σε 8 παιχνίδια εκτός έδρας, έχει κερδίσει μόνο την Βέροια. Στα υπόλοιπα 7 ματς, έκανε 4 ισοπαλίες και 3 ήττες.
► Πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που τέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες σε οποιαδήποτε κατηγορία. Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και τα δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα χωρίς τέρματα.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:    17:15 
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας)

Live Streaming.15:00 PAOK Saloniki - Levadiakos(Αν...)

Live Streaming.15:30 Southampton FC - Tottenham England Premier League

Live Streaming.17:15 Asteras Tripolis - Veria FC,Live Streaming.17:15 Platanias - Panionios Athens,Live Streaming.17:15 Kalloni Lekanopedio - Ergotelis(Κατι θα υπαρχει...σε Link!!!)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Ζεφρέν και Λαμπιάντ στέλνουν οι Πορτογάλοι

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός με αριθμούς

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο κόσμος χρίζει τη Λίβερπουλ πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα!

 

Live Streaming.21:45 Cagliari vs Napoli 1-1 Serie A

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Ζεφρέν και Λαμπιάντ στέλνουν οι Πορτογάλοι

Παναθηναϊκός: Ζεφρέν και Λαμπιάντ στέλνουν οι Πορτογάλοι | onsports.gr
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία για παίκτες της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας που έχουν προταθεί και ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «A' Bola», μετά τον Ριναούντο, έχουν προταθεί στους «πράσινου» οι Ζεφρέν και Ζακαρία Λαμπιάντ που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Ο Ζεφρέν κατάγεται από τη Βολιβία, αλλά έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Είναι 25 ετών και αγωνίζεται ως δεξιός χαφ, αλλά φέτος δεν έχει πάρει ευκαιρίες στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Όσο για τον Λαμπιάντ αγωνίζεται ως αριστερός μεσοεπιθετικός και έχει φορέσει τη φανέλα της Αϊντχόφεν. Ο 20χρονος άσος κατάγεται από το Μαρόκο, όμως είναι κάτοχος ολλανδικού διαβατηρίου. Ούτε αυτός έχει πείσει τον Ζαρντίμ για μια ευκαιρία και η Σπόρτινγκ αναζητά ομάδα για να τον δώσει δανεικό. 

Πηγή: OnSports

Live Streaming.19:30 Panathinaikos - Xanthi

Live Streaming.15:00 PAOK Saloniki - Levadiakos(Αν...)

Live Streaming.15:30 Southampton FC - Tottenham England Premier League

Live Streaming.17:15 Asteras Tripolis - Veria FC,Live Streaming.17:15 Platanias - Panionios Athens,Live Streaming.17:15 Kalloni Lekanopedio - Ergotelis(Κατι θα υπαρχει...σε Link!!!)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός με αριθμούς

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο κόσμος χρίζει τη Λίβερπουλ πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα!

 

Live Streaming.21:45 Cagliari vs Napoli 1-1 Serie A

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός με αριθμούς


Η παρουσίαση του κυριακάτικου (22/12) αγώνα μέσα από ενδιαφέροντα στατιστικά.

Στην τελική ευθεία για τον τελευταίο για το 2013 αγώνα του ΠΑΟΚ διαβάστε στατιστικά και παραδόσεις από τις προηγούμενες αναμετρήσεις με τον Λεβαδειακό, όπως τα παρουσιάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.
Αναλυτικά:
# 12 φορές έχει υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Μετρά δέκα νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα που είναι από τις 26 Μαϊου 1991, όταν η ομάδα της Βοιωτίας είχε επικρατήσει με 3-2  με τα γκολ των Καβαλιέρη, Μαρινάκη και Πεχλιβανίδη, ενώ για τον ΠΑΟΚ είχαν σκοράρει ο Γιώργος Σκαρτάδος και ο Γιάννης Αναστασιάδης.
# 4 γκολ έχουν ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Κλάους Αθανασιάδης στις αναμετρήσεις με τον Λεβαδειακό και οδηγούν την κούρσα των σκόρερ στην σχετική λίστα. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ακολουθεί με τρία γκολ.
# 3 γκολ έχει ο Μπάνον, ο οποίος είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει κάνει χατ τρικ σε ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αυτό συνέβη στο πρώτο ραντεβού τους στο γήπεδο της Τούμπας, στις 14 Φεβρουαρίου 1988, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-1. Το άλλο γκολ της ομάδας της Θεσσαλονίκης σημείωσε ο Μπορμπόκης, ενώ για τον Λεβαδειακό είχε σκοράρει ο Κάβουρας.
# 3 φορές έχει σημειωθεί νίκη του ΠΑΟΚ με σκορ 3-1 που είναι και ο νικητής στα σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ακολουθεί το 1-0 και το 2-0 με δύο εμφανίσεις, ενώ η ευρύτερη νίκη ήταν το 4-1 της πρώτης τους συνάντησης.
# 22 Δεκεμβρίου έχουν συναντηθεί πάλι οι δύο ομάδες στο γήπεδο της Τούμπας το 2007, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Βασίλη Λάκη στο 88’. 

Πηγή: Contra
Live Streaming.15:00 PAOK Saloniki - Levadiakos(Αν...)

Live Streaming.15:30 Southampton FC - Tottenham England Premier League

Live Streaming.17:15 Asteras Tripolis - Veria FC,Live Streaming.17:15 Platanias - Panionios Athens,Live Streaming.17:15 Kalloni Lekanopedio - Ergotelis(Κατι θα υπαρχει...σε Link!!!)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο κόσμος χρίζει τη Λίβερπουλ πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα!

 

Live Streaming.21:45 Cagliari vs Napoli 1-1 Serie A

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο κόσμος χρίζει τη Λίβερπουλ πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα!


Ο Λουίς Σουάρες έχει "απογειώσει" τη Λίβερπουλ με τα 19 γκολ του και για πολλούς η κατάκτηση του τίτλου μόνο άπιαστο όνειρο δεν φαντάζει. Αυτό μάλιστα έδειξαν τα αποτελέσματα γκάλοπ του BBC!
Η Λίβερπουλ "καθάρισε σαν αυγό" και την Κάρντιφ το απόγευμα του Σαββάτου με 3-1 (και τα τρία γκολ της στο πρώτο ημίχρονο) παίρνοντας την έκτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της και έτσι μέχρι το βράδυ της Δευτέρας όπου είναι προγραμματισμένο το λονδρέζικο ντέρμπι Άρσεναλ-Τσέλσι μπορεί να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.
Γεγονός βέβαια που φαντάζει τρομερό για τα (χαμηλότερα) στάνταρντς των "κόκκινων" τα τελευταία χρόνια (απέχουν εδώ και δύο χρόνια από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα) αλλά και από το γεγονός πως η τελευταία φορά που βρέθηκαν στην κορυφή τέτοια περίοδο ήταν τη σεζόν 2008-09 όταν και διεκδίκησαν επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα και το έχασαν τελικά στις λεπτομέρειες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Βέβαια αν θέλουμε να βρούμε τον πιο σημαντικό παράγοντα στην εξίσωση που έχει φέρει την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς πάνω από τις Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι λίγες ημέρες πριν τις αντιμετωπίσει αμφότερες εκτός έδρας στο φινάλε του 2013, αυτή ακούει στο όνομα... Λουίς Σουάρες.
Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας πέρυσι και δεύτερος συνολικά του πρωταθλήματος έχασε τα πρώτα πέντε ματς της σεζόν λόγω τιμωρίας όμως στα επόμενα 12 παρουσιάζεται... σεληνιασμένος, αφιονισμένος, μπαρουτοκαπνισμένος ή ό,τι άλλο κοσμητικό επίθετο θέλει κανείς να του προσάψει.

  Ο απολογισμός του εκπληκτικός: 19 γκολ μετράει ο Ουρουγουανός, ο οποίος μάλιστα στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει επωμιστεί πέρα από το φορτίο του σκοραρίσματος και αυτό του αρχηγού, φορώντας το περιβραχιόνιο ελέω της απουσίας του -τραυματία- Στίβεν Τζέραρντ.
Με αυτά και με αυτά, η Λίβερπουλ παίζει και αρκετά θελκτικό ποδόσφαιρο εδώ και αρκετό καιρό με πολλά γκολ στο ενεργητικό της, παραγωγή αρκετών φάσεων (27 τελικές έγραψε το κοντέρ κόντρα στην Κάρντιφ) και εντυπωσιακό passing game, με την παρουσία της στην κορυφή με 36 βαθμούς να είναι πέρα για πέρα δίκαιη για τις προσπάθειες των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας από το ξεκίνημα της σεζόν.
"Το να έχουμε το Άνφιλντ ως φρούριο, όπως ήταν παλιά, είναι ο στόχος μας και αισθανόμαστε πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο", δήλωσε μετά το 3-1 του Σαββάτου ο Τζόρνταν Χέντερσον, με τον ενθουσιασμό του Άγγλου διεθνούς μέσου να έχει πάντως εξαπλωθεί και στο φίλαθλο κοινό.
Τρανή απόδειξη το γκάλοπ που διενεργήθηκε κατά τη διάρκεια της αθλητικής εκπομπής του BBC "Match of the Day" που παρουσιάζει ο Γκάρι Λίνεκερ, όπου στο ερώτημα για το ποια ομάδα "βλέπει" ο κόσμος να κόβει πρώτη το νήμα, η Λίβερπουλ συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.

  Αν και η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ έχει να γευτεί τη χαρά της κορυφής για πάνω από δύο δεκαετίες (τη σεζόν 1989-1990 η τελευταία κατάκτηση), ένα καθόλα σεβαστό 26% των φιλάθλων εξέφρασε την άποψη μέσω της ψηφοφορίας πως αυτή είναι το φαβορί για τον φετινό τίτλο.
Ακριβώς πίσω της με ποσοστό προτίμησης 25% βρέθηκε η Μάντσεστερ Σίτι (με το 4-2 εκτός έδρας επί της Φούλαμ βρίσκεται πλέον στη 2η θέση), ενώ η Άρσεναλ ήταν το τρίτο φαβορί με 17%.
Από εκεί και πέρα, το 16% των τηλεθεατών ψήφισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πρωταθλήτρια, με την Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο να συγκεντρώνει μόνο 9% και την Έβερτον του Κέβιν Μιραλάς το 7% των προτιμήσεων.
Αν και ο δρόμος για τον τίτλο είναι πολύς μακρύς ακόμα, αυτό που θα πρέπει να ειπωθεί είναι πως η εορταστική περίοδος όπου στο Νησί γίνονται μαζεμένες 4 αγωνιστικές από τις 26 Δεκεμβρίου μέχρι τις 4 Ιανουαρίου αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο όσον αφορά στις ισορροπίες στην κορυφή...

Διαβάστε και το σχόλιο του Football Philosopher: Αυτή μάλιστα είναι Λίβερπουλ

Πηγή: Sport 24
Live Streaming.15:00 PAOK Saloniki - Levadiakos(Αν...)

Live Streaming.15:30 Southampton FC - Tottenham England Premier League

Live Streaming.17:15 Asteras Tripolis - Veria FC,Live Streaming.17:15 Platanias - Panionios Athens,Live Streaming.17:15 Kalloni Lekanopedio - Ergotelis(Κατι θα υπαρχει...σε Link!!!)