1 Δεκ 2013

Live Streaming. 22:00 Athletic Bilbao vs FC Barcelona 1-0 (vid)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΑΡΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ ΝΙΑΤΩΝ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 2-4 ημιχρ.1-2(λογω των προβληματων με το Ιντερνετ και της κακοκαιριας το κειμενο πιθανον να εχει ατελειες)

-ΦΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:Στο 1' ο Madalin σε μια απο τις γνωστες του ενεργειες, σουταρε και με το ενα χερι εδιωξε ο τερματοφυλακας των Νιατων.
-Στο 3' σουτ του Αλιμπαλη Γ. απο καλη θεση εφυγε λιγο αουτ,απο το αριστερο καθετο δοκαρι.
-Στο 5' λεπτο, οτι δεν εγινε τις δυο προηγουμενες φασεις,Madalin,Τζαμουρης Ν.αλλαξαν ταχυτατα την μπαλα με τελικο αποδεκτη της  το Μιχελακο Αγη που με πλασε εκανε το 0-1.
-Στο 7' ο Τζαμουρης Ν. κερδισε φαουλ εξω απο την μεγαλη περιοχη και την εκτελεση του ανελαβε ο Αλιμπαλης Γ. που με ενα τεχνικο σουτ περασε την μπαλα διπλα απο το τειχος και την εστειλε στη δεξια γωνια του τερματοφυλακα των Νιατων ,που παρα την προσπαθεια του να αποτρεψει το 0-2 δεν τα καταφερε, βαζοντας ετσι τις βασεις, για τον πρωτοπορο Ευρωτας Ελους,για μια ακομα νικη.
-Στο 18' σε σεντρα του Madalin παιχτης του Ευρωτα επιασε την κεφαλια και ενω η μπαλα κατευθυνοταν προς την εστια,του εκτος θεσης τερματοφυλακα, βρηκε σε παιχτη των Νιατων και κατεληξε κορνερ.
-Στο 37' απο εκτελεση φαουλ απο την ομαδα των Ταξιαρχων Νιατων ο τερματοφυλακας του Ευρωτα Μπασουρακος Κ. δεν μπορεσε να διωξει την μπαλα παροτι αυτη ηταν στο κεντρικο αξονα και του σωματος του και της εστιας του και ετσι εγινε το 1-2.
-Οι παιχτες του Ευρωτα εχοντας υπερ τους τον αερα στο 1' ημιχρονο μπηκαν πολυ δυνατα στο παιχνιδι και απο το πρωτο επταλεπτο εδειξαν οτι θα καθαρισουν γρηγορα και ευκολα τον αγωνα, απεναντι σε μια ομαδα που δεν ειχε τις δυνατοτητες να φερει καποια αντισταση . Ο Ευρωτας θα μπορουσε να ειναι ακομα καλυτερος αν ειχε στην εντεκαδα του τον Κλαψη Χρ. που το πρωι ειχε ενα ευτυχως οχι σοβαρο τροχαιο(ευχομαστε,περαστικα και γρηγορα κοντα μας).Ο αγωνιστικος χωρος,παρολο που αγωνιζεται μονο μια ομαδα απο τοτε που εγινε χλοοταπητας ,εδω και 6 χρονια,εμοιαζε σαν ενα πραγματικο χωραφι.
-Μετρια η αποδοση του Ευρωτα,αλλα αυτο που μετραει ειναι τα δυο γκολ που πετυχε ,τις φασεις που ειχε και η μηδενικη παρουσια της γηπεδουχου ομαδος,που εκτος του τερματος που πετυχε απο στημενη φαση, δεν παρουσιασε καποιο αξιολογο παιχνιδι.
-ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:Στο 46' ο Madalin αφου εκανε μια απο τις γνωστες του κουρσες,επιασε σουτ που εφυγε λιγο πανω απο το οριζοντιο δοκαρι.
- Στο 52' ο Τζαμουρης Ν. δεχομενος την μπαλα απο συμπαιχτη του,κρατησε την μπαλα στα ποδια του και ελευθερωθηκε απο τον αμυντικο των Νιατων και απεναντι στον τερματοφυλακα ,επιασε ενα συρτο δυνατο σουτ που δεν αφησε κανενα περιθοριο αντιδρασης του ,κανοντας το 1-3.
-Στο 56'  στη μοναδικη αδυναμια της αμυντικης γραμμης του Ευρωτα να διωξει την μπαλα λογω του δυνατου αερα,παιχτης των Νιατων εκανε ενα σουτ, το οποιο περασε αουτ.
-Στο 80' στην προσπαθεια του να σημιωσει γκολ ο Τζαμουρης Ν.,ο γνωστος για τις αμφιλεγομενες αποφασεις του,διαιτητης Γιαννοπουλος,του εδειξε δευτερη κιτρινη καρτα με την αιτιολογια οτι εκανε θεατρο,μαλλον ο ιδιος πρεπει να σκεφτει,οτι με τις αποφασεις που περνει κατα καιρους σε  καποιες φασεις,γινεται ο ιδιος θεατρο.
-Στο 89' ο Τζαμουρης Στ. ξεκινοντας απο την αμυνα του Ευρωτα και περνοντας διαδοχικα οποιον εβρισκε μπροστα του ,εβγαλε στον κενο χωρο τον Madalin, μονο του με τον τερματοφυλακα και με πλασε εστειλε την μπαλα με εξυπνο τροπο στα διχτυα,κανοντας το 1-4.
-Στο 92' των καθυστερησεων και ενω οι παιχτες του Ευρωτα ειχαν χαλαρωσει,παιχτης των Νιατων εξω απο την περιοχη εκανε ενα συρτο σουτ, το οποιο δεν μπορεσε να αποκρουσει ο Μπασουρακος λογω του δυνατου αερα και ετσι εγινε το 2-4.
-Ο Ευρωτας για ενα ακομα αγωνα παροτι σημερα δεν ηταν και τοσο καλος,ειχε σοβαροτητα στο παιχνιδι του.Μοναδικο μελανο σημειο στον αγωνα, η αποβολη του Τζαμουρη Ν.
-ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:1).Μπασουρακος Κυριακος,2).Πουλακος Δημητρης 3).Τζανετακος Σπυρος4).Τζαμουρης Στελιος,5).Μπογρης Γεωργιος,6).Συριοπουλος Παναγιωτης7).Αλιμπαλης Γιωργος ,8).Αλιμπαλης Γιαννης(στο 73'Μιχελακος Αρης),9).Τζαμουρης Νικος10).Madalin Ronsea.,11)Μιχελακος Αγης(στο 84 Χιωτης Γιαννης Π)
  • ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:Ανα αγωνιστικη ημερα και με κοκκινα γραμματα τα εντος εδρας τερματα. 
  • 1).ΑλιμπαληςΓιωργος:1η,3η,3η,,4η,6η,6η,6η,
  •    7η,.
  • 2).Μadalin Ρoncea:2η,3η,6η,7η,
  • 3).Τζαμουρης Νικος:2η,5η,6η,7η,
  • 4).Κλαψης Χρηστος:,5η
  • 5).Τζαμουρης Στελιος:.
  • 6).Αλιμπαλης Αλεξαντρος Δημ. .
  • 7).Mιχελακος Aρης Θ:7η
  • 8).Αυτογκολ:2η
  • 9).Μιχελακος Αγης: 
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της 4ης αγωνιστικης  
  1. Ευρωτας Ελους.......22..27-7
  2. Α.Σ Απιδιας.............17..12-6
  3. Αμυκλιακος.............13..14-10
  4. Πανγυθεατικος Γ.Σ...12..15-10
  5. Εθνικος βατικων......12..15-11
  6. Α.Ο Δαφνιου...........11...8-7
  7. Βοιας Νεαπολης.......11..12-13
  8. Κρονος Αγ./Δημ........8..9-17
  9. Ταξιαρχαι Νιατων......8...10-14
  10. Καστρο Γερακιου.......8...13-16
  11. Α.Σ Μανης................5..11-23
  12. Ηφαιστος Βρονταμα...4...5-17
  • 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ 30/11 και 1/12/2013:Α.Ο Α.Σ Απιδιας-Δαφνιου 2-0(30/11),Α.Σ Μανης-Αμυκλιακος 0-1,Εθνικος Βατικων-Κρονος Αγ.Δημητριος 2-2,Καστρο Γερακιου-Βοιας Νεαπολης 4-1,Ταξιαρχαι Νιατων-Ευρωτας Ελους 2-4, Πανγυθεατικος Γ.Σ- Ηφαιστος Βρονταμα 3-1(30/11)
  • 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ:Α.Ο Δαφνιου-Αμυκλιακος,Κρονος Αγ./Δημ-Α.Ο Απιδιας,Βοιας Νεαπολης-Α.Σ Μανης,Ευρωτας Ελους-Εθνικος Βατικων,Ηφαιστος Βρονταμα-Καστρο Γερακιου,Πανγυθεατικος Γ Σ-Ταξιαρχαι Νιατων.

Live Streaming.19:30 Olympiakos - Ergotelis

Ωρα εναρξης του αγωνα Olympiakos - Ergotelis 19:30 μ.μ 
Link 1


ΤΑ Link ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ,Η ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ Link ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ.ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ Link ΠΟΥ ΕΙΣTΕ,ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ,ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ.

Live Streaming.17:15 Panionios Athens - Xanthi 0-0,Veria FC - Levadiakos 4-3,OFI Crete - Kalloni Lekanopedio 3- 1(οτι υπαρχει..)

Πανιώνιος-Ξάνθη 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Ξάνθη στην Νέα Σμύρνη με τους φιλοξενούμενους να αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα καθώς πέτυχαν κανονικό γκολ στο 90' με τον Σολτάνι το οποίο κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Έχασε πέναλτι ο Πανιώνιος ενώ η Ξάνθη έπαιζε με δέκα παίκτες από το 59' λόγω αποβολής του Κάλβο με δεύτερη κίτρινη.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

ΟΦΗ - Καλλονή 3-1

Ο ΟΦΗ ήταν το μεγάλο αφεντικό σ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στο "Γεντί Κουλέ", "πάτησε" την Καλλονή και με πρωταγωνιστή τον Παπάζογλου επικράτησε με 3-1! Γκολ σε τρία λεπτά πέτυχε ο Μακουκούλα και "κλείδωσε" τη 2η συνεχόμενη νίκη για τους Κρητικούς.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Βέροια - Λεβαδειακός 4-3 

Η Βέροια αν και βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ κατάφερε και κέρδισε με 4-3 τον Λεβαδειακό, επιστρέφοντας στην νίκες μετά από δέκα αγωνιστικές.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >

Πηγή: Sport 24



Live Streaming.16:00 Atalanta Bergamo vs AS Roma 1-1

Αήττητη η Ρόμα, ανατροπή η Μίλαν

Η Ρόμα ισοφάρισε στο 90' την Αταλάντα και διατηρήθηκε αήττητη, ενώ έχασε βαθμούς και η Ίντερ στο 89'. Η Μίλαν νίκησε 3-1 στην Κατάνια με ανατροπή, επιστρέφοντας στις επιτυχίες έπειτα από 5 αγωνιστικές χωρίς "τρίποντο". Απευθείας κόκκινη ο Παναγιώτης Ταχτσίδης (videos)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έσκισε τις κάλτσες ο Ρομπέν

Ο Άριεν Ρομπέν θέλησε να πνηγυρίσει με κλασικό τρόπο το ένα από τα δύο τέρματα που σημείωσε κόντρα στην Μπράουνσβαϊγκ. Στάθηκε άτυχος όμως γιατί το γρασίδι δεν ήταν βρεγμένο και αφού "έφαγε τα μούτρα" του, συνειδητοποίησε γρήγορα πως είχε σκίσει και τις κάλτσες του.

LIVE: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 7-1 ΝΕΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟ Κρουσώνοςτ για την 9η αγωνιστική της Γ' Εθνικής

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Sport 24

LIVE: ΑΕΚ - ΠΑΟ Κρουσσώνος

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟ Κρουσσώνος για την 9η αγωνιστική της Γ' Εθνικής

Live Streaming.15:00 Aris Thessaloniki vs Panthrakikos 2-2

Άρης - Πανθρακικός 2-2

Με δύο πανέμορφα τέρματα του Χοσέ Μαρία Κάσες ο Πανθρακικός έφυγε με την ισοπαλία από το Κλεάνθης Βικελίδης (2-2), αφήνοντας τον Άρη χωρίς εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Live Streaming.14:00 Tottenham - Manchester United England Premier League Eastern European Time


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απόλλων Σμύρνης: Επιτέλους... αντέδρασε

Απόλλων Σμύρνης: Επιτέλους... αντέδρασε | onsports.gr

Τα χαμόγελα έκαναν την εμφάνισή τους στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης μετά από αρκετό καιρό, καθώς στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό η ομάδα άρεσε.
Συνήθως όταν δεχόταν γκολ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» στη συνέχεια κατέρρεε, ωστόσο κόντρα στον Παναθηναϊκό έδειξε σημάδια βελτίωσης. Αν και ο Απόλλων βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, ανέβασε στη συνέχεια την απόδοσή του, έφτασε στην ισοφάριση και θα μπορούσε να έχει πάρει και τη νίκη. Ο Λόρι Σάντσεζ ήταν ευχαριστημένος, ωστόσο μετά το ματς έλεγε πως αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να περιμένει ο κόσμος της ομάδας σε επίπεδο απόδοσης. Στις δέκα μέρες που βρίσκεται στους «κυανόλευκους» δούλεψε κυρίως στην ψυχολογία, ενώ τα αποτελέσματα σε θέματα τακτικής και φιλοσοφίας θα φανούν στη συνέχεια. 

Πηγή: OnSports

Live Streaming.14:00 Tottenham - Manchester United England Premier League  

Live Streaming.15:00 Aris Thessaloniki vs Panthrakikos(Link?????)

Live Streaming.16:00 Atalanta Bergamo vs AS Roma

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εχει πλάνο η ΕΠΟ...

Γ΄ Εθνική, όπως λέμε Σούπερ Λίγκα... Σχέδιο για την εφαρμογή κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου της Γ΄ κατηγορίας εξετάζει η ΕΠΟ. Το πλάνο θα μπει στην τελική του ευθεία μετά το φινάλε του πρωταθλήματος, προκειμένου να τελειοποιηθεί και να εφαρμοστεί την επόμενη σεζόν. Απώτερος σκοπός της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι όλες οι ομάδες να έχουν ένα συγκεκριμένο ποσό που θα εισπράττουν από την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων τους.

Πηγή: Εθνοσπορ 

Live Streaming.14:00 Tottenham - Manchester United England Premier League

 

Live Streaming.16:00 Atalanta Bergamo vs AS Roma