16 Νοε 2013

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΒΟΙΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 5-2 ημιχρ.2-0

-ΦΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:Στο 9' απο προσωπικη ενεργεια του Κλαψη Χρ. απο τα πλαγια,εβγαλε σεντρα και βρηκε μονο του τον Τζαμουρη Νικ.και αυτος με δυνατο σουτ ανοιξε το σκορ για τον Ευρωτα Ελους σε 1-0.
-Στο 17' ο Σμπυρακος Χρ. με εξυπνη πασα εβγαλε στον κενο χωρο και στην πλατη της αμυνας του Βοια Νεαπολης τον Αλιμπαλη Γιωρ. ο οποιος με τον γνωστο τροπο που ξερει να πλασαρει απεναντι απο τον τερματοφυλακα , εβαλε τις βασεις για ενα ευκολο απογευμα στελνοντας την μπαλα στα διχτυα κανοντας το 2-0.
-Στο 22' και στο 25' ο Βοιας ειχε δυο σουτ που ομως δεν ανησυχησαν τον τερματοφυλακα του Ευρωτα Ελους,παροτι εγιναν απο καλη θεση.
-Στο 38' εγινε το μοναδικο επικινδυνο σουτ απο πλευρας του Βοια Νεαπολης που εφυγε κοντα απο τα δοκαρια του τερματοφυλακα Μπασουρακου.
-Στο 44' σε μια απιστευτη ενεργεια του Madalin που θυμισε εντονα στιγμες του παρελθοντος,απο ενα μεγαλο ποδοσφαιριστη (Χατζηπαναγης  χωρις να θεωρηθει ιεροσυλια),περασε οποιον βρηκε μπροστα του και εβγαλε την σεντρα στον Αλιμπαλη Γιωρ. ο οποιος με κεφαλια εξ επαφης την εστειλε πανω απο τα δοκαρια, χανοντας μοναδικη ευκαιρια για να στειλει την ομαδα του στα αποδυτηρια, με ενα εντυπωσιακο 3-0.
-Ενω καποιοι σε καποια σαιτ εγραφαν για ντερμπι,επεσαν πολυ εξω στις προβλεψεις τους παροτι εχουν βγαλει σχολη δημοσιογραφιας δεν κατεχουν το Λακωνικο ποδοσφαιρο και γραφουν οτι τους διδαξαν καποιοι γνωστοι-αγνωστοι αθλητικογραφοι.
-Ο Ευρωτας παροτι ειχε κοντρα τον αερα σε ολο το πρωτο ημιχρονο ηταν αυτος που ειχε την υπεροχη σε ολο το διαστημα και δεν εδωσε κανενα περιθοριο στους φιλοξενουμενους να κανουν το δικο τους παιχνιδι.
-ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:Στο 48' ο Τζαμουρης Νικ. σουταρε απο τα πλαγια κανοντας ουσιαστικα σεντρα-σουτ,ο Αλιμπαλης Γιωρ. δεν προλαβε να στειλει την μπαλα στα διχτυα απο τα δυο μετρα.
-Στο 49' ο Συριοπουλος Παν.εβγαλε μια ψιλοκρεμαστη πασα και τεχνικη ταυτοχρονα,στον  Αλιμπαλη Γιωρ.,ο οποιος την εστειλε για τριτη φορα στα διχτυα κανοντας το 3-0.
-Στο 53' νεα μεγαλη κλασικη ευκαιρια για τον Ευρωτα Ελους,οταν ο Madalin μονος με τον τερματοφυλακα του Βοια,σουταρε αλλα ο τελευταιος απεκρουσε σε κορνερ.
-Στο 61' ο Βοιας Νεαπολης κερδισε πεναλτι σε ανατροπη παιχτη του και με την εκτελεση του μειωσε σε 3-1.
-Στο 66' στο μοναδικο αμυντικο λαθος του Ευρωτα, παρα το γεγονος οτι αρχικα το διορθωσε,δεν ειχε την αναλογη συνεχεια ωστε να απομακρυνουν την μπαλα οι παιχτες του,με συνεπεια παιχτης του Βοια με ψυχραιμο σουτ να κανει το 3-2 και να βαλει ξανα την ομαδα του στο παιχνιδι και να μεταφερει το αγχος στην ομαδα του Ευρωτα Ελους.
-Μεχρι 72' κρατησε το αγχος του Ευρωτα,οταν ο Τζαμουρης Νικ. σε προσπαθεια του μεσα στη μεγαλη περιοχη ανετραπει απο πισω και ο διαιτητης εδειξε το σημειο του πεναλτι που ανελαβε να εκτελεσει ο βασικος εκτελεστης των τελευταιων ετων,Αλιμπαλης Γιωργος κανοντας το 4-2.
-Στο 81' ο διαιτητης του αγωνα εδειξε δευτερη κιτρινη καρτα στον Κλαψη Χρ.και τον απεβαλε απο το παιχνιδι,ενω σε παιχτη του Βοια Νεαπολης παρολο που του ειχε δειξει δυο κιτρινες καρτες σε ισαρυθμες φασεις, δεν εγραψε την μια, (και αυτο ειναι δεδομενο διοτι σημειωνε κι αλλος τις καρτες) δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο.
-Στο 90' ο Συριοπουλος Παν. ειδε  τον τερματοφυλακα του Βοια, να ειναι εκτος θεσης και πανεξυπνα με τεχνικο σουτ θελησε να κανει το 5-2 αλλα ο τερματοφυλακας του Βοια την τελευταια στιγμη αντεδρασε θετικα για την ομαδα του και εδιωξε την μπαλα με τα ακροδακτυλα του, αλλα η πτωση του δεν ηταν τοσο ομαλη και πιθανον να εχει προβλημα τραυματισμου μελλοντικα.
-Στο 92'των καθυστερησεων οι ποδοσφαιριστες του Ευρωτα,εκρυψαν στην κυριολεξια την μπαλα απο τους αμυντικους του Βοια,αφου μεχρι και εμεις δεν προλαβαμε να δουμε ποιος εκανε την τελικη πασα στο Madalin,ο οποιος δεν ειχε κανενα προβλημα να περασει τον τερματοφυλακα του Βοια και να στειλει την μπαλα στην κενη εστια κανοντας το τελικο 5-2.
-Ο Ευρωτας ειχε ενα μικρο κενο,στο δευτερο ημιχρονο στο χωρο του κεντρου και το πληρωσε με δυο γκολ,κατα τα αλλα ολες οι γραμμες του λειτουργουσαν με αψογο τροπο ετσι οπως αρμοζει σε μια ομαδα που ειναι δικαια στην κορυφη της βαθμολογιας και παροτι εχουνε περασει μολις 6 αγωνιστικες, εχει ολα τα στοιχεια που δειχνουν οτι  κανει πρωταθλητισμο και αυτος ο Μηνας θα βγαλει τον πρωταθλητη που δεν θα ειναι αλλος απο τον Ευρωτα Ελους ,με βαση στατιστικων στοιχειων που δεν εχουν πεσει ποτε εξω...
-Ο Ευρωτας εχει και αλλες δυνατοτητες και θα τις παρουσιαζει σε οποιο γηπεδο αγωνιζεται.
-Πριν την εναρξη του αγωνα εγινε ενος λεπτου σιγης και οι παιχτες του Ευρωτα Ελους αγωνιστηκαν με μαυρα περιβραχιονια και ο αρχηγος του Ευρωτα Τζαμουρης Στελιος αφησε μια ανθοδεσμη στην κερκιδα εις μνημη του παλαιμαχου τερματοφυλακα του Ευρωτα Ελους ΜΑΚΗ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
Συγχαρητηρια στη δοιηκηση και παιχτες του Ευρωτα για αυτη τους την κινηση.
-ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:Το facebook του Ευρωτα Ελους θα υπαρχει μεν,αλλα σημερα θα κανει την τελευταια του αναρτηση για αγωνα του Ευρωτα Ελους για λογους που δεν εχουν να κανουν με την ομαδα μας,αλλα με αλλους λογους για τους οποιους πηρα αποφαση να μην κανω αναρτησεις ουτε στο blog του Ευρωτα Ελους οπως κανω τοσα χρονια,γιατι καποιοι δεν θελουν να καταλαβουν οτι το μπλοκ του Ευρωτα δεν ειναι μονο ποδοσφαιρικο και θελει να χτυπα τα κακως κειμενα που συμβαινουν,αλλα δεν τα καταλαβαινουν ορισμενοι στο αγαπημενο μας χωριο,που καποιοι το εμπαιζουν εδω και μια εικοσιετια αφοτου επαψε να ειναι κοινοτητα.
-Παιδια εγω δεν θα σας εγκατελειψα ποτε το blog ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...ΕΚΑΝΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ,ΕΜΕΙΝΑ ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.
-Στο blog μας θα ειναι μονο καθε ΣαββατοΚυριακο κανονικα ο αγωνας του θρυλικου μας Ευρωτα Ελους,δεν θα κανω αλλη αναρτηση,οπως εκανα συνεχεια επι τοσα χρονια....μια μαχη χανω αλλα οχι και τον πολεμο,εχω μεγαλωσει αρκετα για να μου συμπεριφερονται σαν παιδακι...απο αυτη την αναρτηση μεχρι την επομενη στο blog μας κατι θα βρω να κανω και αυτο θα εχει σχεση με τον Ευρωτα.Παιδια της μεγαλης οικογενειας του Ευρωτα σας ευχαριστω για ολα...γεια σας
-ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΕΛΟΣ.ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΟ....ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ...   
-ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:1).Μπασουρακος Κυριακος,2).Μπογρης Γεωργιος,,3).Σμπυρακος Χρηστος,(στο 83' Κρητικακος Γιωργος Εμαν.,4).Τζαμουρης Στελιος,5).Πουλακος Δημητρης,6).Συριοπουλος Παναγιωτης7).Κλαψης Χρηστος,8).Αλιμπαλης Γιαννης(81'Μιχελακος Αρης),9).Τζαμουρης Νικος,(στο 89' Μιχελακος Αγης)10).Madalin Ronsea.,11)Αλιμπαλης  Γεωργιος
  • ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:Ανα αγωνιστικη ημερα και με κοκκινα γραμματα τα εντος εδρας τερματα. 
  • 1).Αλιμπαλης Γιωργος:1η,3η,3η,,4η,6η,6η,6η.
  • 2).Μadalin Ρoncea:2η,3η,6η.
  • 3).Τζαμουρης Νικος:2η,5η,6η.
  • 4).Κλαψης Χρηστος ,5η
  • 5).Τζαμουρης Στελιος .
  • 6).Αλιμπαλης Αλεξαντρος Δημ. .
  • 7).Αυτογκολ:2η
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της 4ης αγωνιστικης  
  1. Ευρωτας Ελους........16.19-4
  2. Α.Σ Απιδιας..............11..7-4
  3. Εθνικος βατικων......10.11-6
  4. Α.Ο Δαφνιου.............9...6-3
  5. Βοιας Νεαπολης.........8..10-9
  6. Ταξιαρχαι Νιατων.......7...7-9
  7. Αμυκλιακος...............7..10-5
  8. Πανγυθετικος Γ.Σ.......6...8-7
  9. Καστρο Γερακιου.......5...5-9
  10. Ηφαιστος Βρονταμα...4...3-9
  11. Κρονος Αγ./Δημ........3...5-14
  12. Α.Σ Μανης.................1...5-17
  • 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ 16/11 και 17/11:Εθνικος Βατικων-Α.Ο Δαφνιου,Καστρο Γερακιου -Α.Σ Μανης,Ταξιαρχαι Νιατων-Α.Σ Απιδιας0-1 (16/11),Πανγυθεατικος Γ.Σ- Αμυκλιακος,Ηφαιστος Βρονταμα-Κρονος Αγ.Δημητριος,Ευρωτας Ελους-Βοιας Νεαπολης 5-2 (16/11)
  • 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ :Α.Ο Δαφνιου-Α.Σ Μανης,Α.Ο Απιδιας-Εθνικος Βατικων,Αμυκλιακος-Καστρο Γερακιου,Κρονος Αγ./Δημ- Ταξιαρχαι Νιατων,Βοιας Νεαπολης-Πανγυθεατικος Γ Σ,Ευρωτας Ελους-Ηφαιστος Βρονταμα

    ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ...

-ΤΟ Blog ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ FASTBOOK...AΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!.
-ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑ...ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ...
-ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...ΟΥΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΜΒΑΚΟΛΟΓΟΣ ΠΑΝ. 
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ισόπαλες Ιταλία & Γερμανία

Με τέρματα των Αμπάτε και Χούμελς αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 Ιταλία και Γερμανία, ενώ η Χιλή νίκησε 2-0 την Αγγλία στο "Γουέμπλεϊ" με δύο γκολ του Αλέξις Σάντσες (videos)

Το LIVE των μπαράζ του Μουντιάλ



Τα πρώτα παιχνίδια των μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου διεξάγονται σήμερα και το Onsports σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξή τους.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ.Αρμάνι Μιλάνο - Στρασμπούρ 83-72,Ερυθρός Αστέρας - Λιέτουβος Ρίτας 88-77,Γαλατάσαραϊ - Μπάγερν Μονάχου 84-74

Αρμάνι Μιλάνο - Στρασμπούρ 83-72

Η Αρμάνι Μιλάνο ζορίστηκε κόντρα στην Στρασμπούρ όμως επικράτησε με 83-72 και ''έπιασε'' την Εφές Αναντολού στη δεύτερη θέση του Β' ομίλου με ρεκόρ 3-2. Χωρίς νίκη παραμένουν οι Γάλλοι.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ερυθρός Αστέρας - Λιέτουβος Ρίτας 88-77

Ο Ερυθρός Αστέρας άντεξε στην πίεση της Λιέτουβος Ρίτας, επικράτησε με 88-77 και συνεχίζει να διεκδικεί την πρόκριση στο TOP-16. Αγνοούν τη νίκη οι Λιθουανοί από τις 17/10 και το ματς της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Γαλατάσαραϊ - Μπάγερν Μονάχου 84-74

Με επιθετική πολυφωνία και αποφασιστικότητα η Γαλατάσαραϊ υποχρέωσε την Μπάγερν στην δεύτερη φετινή της ήττα. Οι Τούρκοι παρά τις απουσίες επικράτησαν με 84-74 κι έδειξαν ότι δεν σκοπεύουν να παραδοθούν τόσο εύκολα.