10 Νοε 2013

21:45 Juventus - SSC Napoli 3-0,Betis - Barcelona 1-4 (vid)

Νίκησε και… πόνεσε η Μπάρτσα (vid)
Η νέα θλάση του Μέσι δεν επέτρεψε στη Μπαρτσελόνα να απολαύσει το πέρασμα της (4-1) από τη Μπέτις που την έφερε στο +3 από την Ατλ...
Το φαβορί λέγεται Γιούβε! (vid)

Με επιβλητική εμφάνιση και δύο γκολάρες η Γιουβέντους νίκησε τη Νάπολι με 3-0 και κολλάει (-1) στη Ρόμα!

 
Πηγη:gazzetta.gr

ΣΑΙΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΠΑΡΤΗΣ.ΑΜΥΚΛΙΑΚΟΣ- ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-2 ημιχρ.0-0(ενα ακομα απο τα καταλληλα γηπεδα,τα αλλα που δεν ηταν εγιναν καταλληλα σε 7 ημερες της Γ κατηγοριας)

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Στο 2', ο τερματοφυλακας του Ευρωτα Μπασουρακος  Κυρ. απεκρουσε χλιαρο σουτ που του εγινε μεσα απο την μικρη περιοχη.
-Στο 4' ο Madalin του Ευρωτα ,σουταρει και απεκρουσε ο τερματοφυλακας του Αμυκλιακου.
-Στο 8' ο Μιχελακος Κ. για τον Ευρωτα,σε σεντρα που του εγινε απο τον Τζαμουρη Νικο εκανε ενα σουτ μεσα απο την περιοχη και η μπαλα εφυγε πανω και κοντα απο το οριζοντιο δοκαρι,αλλα θα μπορουσε να κανει κατι καλυτερο,στην ιδανικη θεση για γκολ που βρεθηκε για την ομαδα του.
-Στο 29' η ομαδα του Αμυκλιακου σε σκληρο και ακρως αντιαθλητικο φαουλ απο παιχτη της ,ειδε την δευτερη κιτρινη καρτα,απο το διαιτητη του αγωνα και στη συνεχεια την κοκκινη,παραταυτα ο διαιτητης του αγωνα δεν διεταξε την αμεση μεταβαση του παιχτη στα αποδυτηρια και αυτο εγινε με μεγαλη καθυστερηση αρκετου χρονου ο εν λογω διαιτητης το εχει επαναλαβει και σε αλλον αγωνα.
-Στο 40' υστερα απο κορνερ απο πλευρας Αμυκλιακου,παιχτης του απο καλη θεση,επιασε την κεφαλια που περασε αρκετα μετρα απο το δεξι καθετο δοκαρι του τερματοφυλακα Μπασουρακου.
-Στο 42' απο σεντρα του Τζαμουρη Νικ.,ο Μιχελακος Κωστ. μεσα απο την περιοχη και σε ιδανικη θεση να πετυχει γκολ,το σουτ που εκανε εφυγε αρκετα αουτ.
-Ο αγωνας στο 1ο ημιχρονο,δεν ηταν καθολου καλος και ο Ευρωτας δεν ειχε καλη αποδοση λογω του κακου αγωνιστικου χωρου και της οχι καλης λειτουργιας της ομαδος σαν συνολο.
-Ο Αμυκλιακος δεν παρουσιασε τιποτα το ιδιαιτερο στον αγωνιστικο χωρο και σε γενικες γραμμες ¨απειλουσε¨ με στημενες φασεις την αριστα οργανωμενη αμυνα του Ευρωτα Ελους.Ο μονος διακριθεις ηταν ο υπευθυνος λειτουργιας του Αμυκλιακου,Αποστολακος,ο οποιος υπο την ανοχη του διαιτητη, βοηθου και παρατηρητη του αγωνα,τον αφηναν να φτανει μεχρι και το σημαιακι του κορνερ και να περναει τη σεντρα του γηπεδου,φτανοντας κοντα ακομη και στον παγκο της φιλοξενουμενης ομαδος.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Στο 47' ευχαριστα ξεκινησε ο αγωνας για τον Ευρωτα Ελους,αφου στο λεπτο αυτο,ο Κλαψης Χρηστ. περνοντας την μπαλα απο τα πλαγια και περνώντας εναν παιχτη του Αμυκλιακου,με ενα εκπληκτικο σουτ εξω απο την περιοχη,εστειλε την μπαλα στα διχτυα του Αμυκλιακου κανοντας 0-1.
-Στο 49' ο Αμυκλιακος ,σε σουτ εξω απο την μεγαλη περιοχη ειχε οριζοντιο δοκαρι και εφτασε κοντα στο γκολ.
-Στο 59' σε ενα κοινο  φαουλ υπερ του Αμυκλιακου,ο διαιτητης εβγαλε στον  Τζανετακο Σπυρ. του Ευρωτα την κιτρινη καρτα που ηταν και η δευτερη του με συνεπεια την αποβολη του.Κανενας διαιτητης δεν θα εβγαζε με τοση ευκολια κιτρινη καρτα σε αυτο το μαρκαρισμα.
-Στο 73' απο μια εκτελεση φαουλ,ο Αμυκλιακος ειχε και δευτερο δοκαρι και σταθηκε για μια ακομα φορα ατυχος για πετυχει γκολ .
-Στο 80' ο εμπειρος Τζαμουρης Νικ. εκλεψε την μπαλα απο τα ποδια, του τελευταιου αμυντικου,του Αμυκλιακου,μπηκε γερα μεσα στην μεγαλη περιοχη και με πλασαριστο σουτ εκανε  το 0-2 και ουσιαστικα εβαλε την σφραγιδα για την τεταρτη νικη του Ευρωτα Ελους.
-Στο 85' απο μακρινο σουτ που εγινε απο παιχτη του Αμυκλιακου η μπαλα,ή βρηκε σε παιχτη του Ευρωτα,ή ο τερματοφυλακας Μπασουρακος εδιωξε σε κορνερ.
-Ο Ευρωτας εκανε το ιδιο παιχνιδι οπως και στο 1ο ημιχρονο,με την διαφορα οτι ηταν πιο αποφασισμενος μετα το 0-1 να παρει τους 3 βαθμους της νικης.Τα πραγματα γι΄ αυτον θα ηταν πιο ευκολα,εαν ο ακαταλληλος και χωρις ιδιαιτερα προσοντα,διαιτητης του αγωνα, δεν απεβαλε αδικαιολογιτα τον παιχτη του Ευρωτα ,Τζανετακο Σπ. 
-Ο διαιτητης αργησε να καταλαβει τις βολτες πανω,κατω που εκανε  ο προπονητης του Αμυκλιακου, χωρις καμια παρατηρηση απο  μερος του και χρειαστηκε η εντονη παρεμβαση των φιλαθλων του Ευρωτα Ελους που ηταν στο γηπεδο.Καποτε διαιτητες και παρατηρητες πρεπει να καταλαβουν οτι υπαρχουν κανονισμοι και πρεπει να εφαρμοζονται.
-Η ομαδα του Αμυκλιακου δεν ειχε πλην των 2 δοκαριων καποια αλλη αξιολογη ευκαιρια που να του δινει το δικαιωμα να θεωρει αδικο το αποτελεσμα .
-Η νικη του Ευρωτα ειναι αφιερωμενη στον παλαιμαχο τερματοφυλακα του ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ,που την περασμενη τριτη εφυγε απο την ζωη, ξαφνικα και τοσο γρηγορα.
-ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:1).Μπασουρακος Κυριακος,2).Τζανετακος Σπυρος,3).Σμπυρακος Χρηστος,4).Τζαμουρης Στελιος,5).Μπογρης Γεωργιος,6).Συριοπουλος Παναγιωτης(81' Αλιμπαλης  Αλεκος Δ.),  7).Κλαψης Χρηστος(88' Ταμβακολογος Δημητρης),8).Μιχελακος Κωστας(75'Αλιμπαλης Γιαννης),9).Τζαμουρης Νικος,10).Αλιμπαλης  Γεωργιος,11)Madalin Ronsea.
  • ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:Ανα αγωνιστικη ημερα και με κοκκινα γραμματα τα εντος εδρας τερματα. 
  • 1).Αλιμπαλης Γιωργος:1η,3η,3η,,.
  • 2).Μadalin Ρoncea:2η,3η
  • 3).Τζαμουρης Νικος:2η,5η
  • 4).Κλαψης Χρηστος ,5η
  • 5).Τζαμουρης Στελιος .
  • 6).Αλιμπαλης Αλεξαντρος Δημ. .
  • 7).Αυτογκολ:2η
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της 4ης αγωνιστικης  
  1. Ευρωτας Ελους........13.14-2
  2. Εθνικος βατικων......10.11-6
  3. Α.Ο Δαφνιου.............9...6-3
  4. Βοιας Νεαπολης.........8...8-4
  5. Α.Σ Απιδιας................8...6-4
  6. Ταξιαρχαι Νιατων.......7...7-8
  7. Αμυκλιακος...............7..10-5
  8. Πανγυθετικος Γ.Σ.......6...8-7
  9. Καστρο Γερακιου.......5...5-9
  10. Ηφαιστος Βρονταμα...4...3-9
  11. Κρονος Αγ./Δημ........3...5-14
  12. Α.Σ Μανης.................1...5-17
  • 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ 9 και 10/11/2013:Α.Ο Δαφνιου-Καστρο Γερακιου 2-0 (9/11),Εθνικος Βατικων-Ταξιαρχαι Νιατων 2-0,Α.Σ Μανης-Πανγυθεατικος Γ Σ 1-3 (9/11),Α.Ο Απιδιας-Ηφαιστος Βρονταμα 2-0 (9/11),Αμυκλιακος-Ευρωτας Ελους 0-2,Κρονος Αγ./Δημ-Βοιας Νεαπολης 1-1
  • 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ:Εθνικος Βατικων-Α.Ο Δαφνιου,Καστρο Γερακιου -Α.Σ Μανης,Ταξιαρχαι Νιατων-Α.Σ Απιδιας,Πανγυθεατικος Γ.Σ- Αμυκλιακος,Ηφαιστος Βρονταμα-Κρονος Αγ.Δημητριος,Ευρωτας Ελους-Βοιας Νεαπολης

Live Streaming,19:30 Olympiakos - PAOK Saloniki 4-0

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 4-0

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε το ντέρμπι κορυφής σε υγιεινό περίπατο κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 4-0 στο Καραϊσκάκη και έστειλε την διαφορά στο +6. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κάμπελ με δύο ασίστ και ένα γκολ. Κακή εμφάνιση από τον Δικέφαλο που δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Live Streaming.18:10 Manchester United - Arsenal 1-0 England Premier League

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ 1-0

Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι εξελίχθηκε για ακόμα μία φορά σε "δήμιο" της πρώην ομάδα του κι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς να εντυπωσιάσει, επικράτησε με 1-0 της πρωτοπόρου Άρσεναλ για την 11η αγωνιστική της Premier League.

Live Streaming.17:15Veria FC - Kalloni Lekanopedio 0-3,Ergotelis - Panathinaikos 3-1,Panaitolikos - Levadiakos 2-1

Βέροια-Καλλονή 0-3

Η Καλλονή έκανε τρεις φάσεις και σκόραρε ισάριθμες φορές φεύγοντας με το διπλό από την έδρα της Βέροιας (3-0). Γκαρσία, Ποντάνι και Λεοζίνιο τα γκολ του θριάμβου των φιλοξενούμενων.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-1

Ο Μπικέι ντύθηκε σκόρερ και με δύο δικά του γκολ χάρισε τη νίκη με 2-1 στο φορμαρισμένο Παναιτωλικό επί του Λεβαδειακού στο Αγρίνιο. Οι Βοιωτοί, που ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μουλόπουλο.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Εργοτέλης - Πανθρακικός 3-1

O Εργοτέλης βρέθηκε πίσω στο σκορ με μία υπέροχη συνεργασία των παικτών του Πανθρακικού, ωστόσο ανέτρεψε τα δεδομένα και χάρη στο τελικό 3-1 επανήλθε στις επιτυχίες μετά από τρεις αγωνιστικές.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επτά ήττες, οι δύο από τον ΠΑΟΚ

Οι "μάχες" μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης μέσα από αριθμούς.


Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φιλοξενούνται ενδιαφέροντα στατιστικά και στοιχεία από τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκης.
# 4 γκολ σημείωσε ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της σεζόν 1975-76 μέσα στο στάδιο Καραϊσκάκης και υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην ευρύτερη ήττα που έχει μέσα στην έδρα του για το ελληνικό πρωτάθλημα, με 4-0. Οι Τερζανίδης (24′), Κούδας (56′, 63′) και Γκουερίνο (78′) είχαν σημειώσει τα γκολ. Η αναμέτρηση είχε γίνει στις 4 Ιανουαρίου 1976 και ο Ολυμπιακός ήταν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από την ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ τον πέρασε και στο τέλος της σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
# 17 ματς αήττητος είχε ο Ολυμπιακός στο ανακαινισμένο στάδιο Καραϊσκάκης (15 νίκες – 2 ισοπαλίες) μέχρι την δεύτερη επίσκεψη του ΠΑΟΚ εκεί. Με δύο γκολ του Παντελή Κωνσταντινίδη ο ΠΑΟΚ απάντησε στο γκολ φάουλ του Γιαγιά Τουρέ, πήρε τη νίκη και παράλληλα έσπασε το σερί των “ερυθρολεύκων” μέσα στην έδρα τους.
# 7 φορές έχει ηττηθεί ο Ολυμπιακός σε αγώνες πρωταθλήματος στο νέο Καραϊσκάκης και οι δύο είναι από τον ΠΑΟΚ. Από μια νίκη εκεί έχουν ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Λάρισα, Κέρκυρα και Ατρόμητος. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, είναι η μοναδική ομάδα που έχει επικρατήσει μέσα στο Καραϊσκάκης σε πρώτο γύρο πρωταθλήματος, αφού όλες οι άλλες ομάδες το έχουν κάνει προς το τέλος της σεζόν με αδιάφορο βαθμολογικά τον Ολυμπιακό.
# 5 νίκες έχει ο ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού εκτός έδρας μετά το 2000 για το πρωτάθλημα και το Kύπελλο. Στα 17 ματς που έχουν διεξαχθεί ο Ολυμπιακός επικράτησε 10 φορές, πέντε νίκες έχει ο ΠΑΟΚ και δύο ματς έχουν τελειώσει ισοπάλα.
# 2 φορές έχει αντιμετωπίσει ως προπονητής ο Χουμπ Στέφενς τον Ολυμπιακό και έχει επικρατήσει και στις δύο αναμετρήσεις, εντός και εκτός έδρας ως προπονητής της Σάλκε για τις αναμετρήσεις του Champions League το 2012-13.
# 55 αναμετρήσεις έχουν γίνει με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό για την Α’ Εθνική κατηγορία και ο ΠΑΟΚ έχει φύγει 8 φορές με τη νίκη, υπάρχουν επτά ισοπαλίες και 40 ήττες. Ο ΠΑΟΚ στις δύο πρώτες επισκέψεις του στο στάδιο Καραϊσκάκης δεν ηττήθηκε, πήρε τη νίκη την πρώτη σεζόν (1959-60) με 2-1 και στη δεύτερη του επίσκεψη έφυγε με την ισοπαλία.
Πηγή: Contra

Live Streaming.17:15Veria FC - Kalloni Lekanopedio,Live Streaming.17:15 Ergotelis - Panathinaikos,Live Streaming. 17:15 Panaitolikos - Levadiakos(οτι βρεθει στον δρομο σας...)

Live Streaming.18:10 Manchester United - Arsenal England Premier League

Live Streaming,19:30 Olympiakos - PAOK Saloniki

Live Streaming.15:00 Panionios Athens vs Atromitos Athens 2-1

Πανιώνιος-Ατρόμητος 2-1 

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανιώνιος νίκησε τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη (2-1). Πρώτη ήττα για τους Περιστεριώτες μετά την 3η αγωνιστική. Γιάννου και Αραβίδης τα γκολ των νικητών, μείωσε ο Δημούτσος.

Live Straming.14:00 Tottenham - Newcastle England Premier League


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pregame: Βέροια - Καλλονή (17:15)

Δύο ομάδες με ίδιους στόχους στο φετινό πρωτάθλημα αναμετρώνται σήμερα (10/11) στη Βέροια για την 11η αγωνιστική.

* Η Βέροια προέρχεται από 2 διαδοχικές ισοπαλίες, ενώ προηγουμένως είχε κάνει 5 σερί ήττες! Η Βασίλισσα του Βορρά έχει κερδίσει φέτος μόνο τον ΟΦΗ, στις 24 Αυγούστου (2-0 εντός έδρας)!
* Παρότι βρέθηκε να χάνει δύο φορές από τον Πανιώνιο, η Καλλονή έκανε την προηγούμενη αγωνιστική μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας 3-2 και βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί των 5 διαδοχικών ηττών!
* Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη εκτός έδρας έχει κερδίσει τον Άρη και τον Απόλλωνα, έχοντας 3 ήττες στα υπόλοιπα ματς.
* Στις τελευταίες 3 αγωνιστικές έχει δεχθεί τα 11 από τα 17 γκολ που έχει παθητικό!
* Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μία χρονιά. Πέρυσι στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, όταν η Βέροια πέτυχε 2 νίκες (2-0 εντός και 1-0 εκτός έδρας)
Ωρα έναρξης: 17:15 - Novasports 7
Γήπεδο: Βέροιας
Διαιτητής: Παπαπέτρου Αναστάσιος (Αθηνών)
Βοηθοί: Ταρανάς - Απτόσογλου (Αθηνών)


Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με το νέο λεωφορείο στο "Καραϊσκάκης"

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πήρε εξιτήριο ο Μαρινάκης

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pregame: Πανιώνιος - Ατρόμητος (15:00)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νικητής του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου ο Κενυάτης Χίλαρι Γέγκο

Live Straming.14:00 Tottenham - Newcastle England Premier League

Live Streaming.18:10 Manchester United - Arsenal England Premier League

Live Streaming,19:30 Olympiakos - PAOK Saloniki(μεχρι εδω τα σιγουρα...τα αλλα?)

Live Streaming.15:00 Panionios Athens vs Atromitos Athens(Link?)

Live Streaming.17:15Veria FC - Kalloni Lekanopedio,Live Streaming.17:15 Ergotelis - Panathinaikos,Live Streaming. 17:15 Panaitolikos - Levadiakos(οτι βρεθει στον δρομο σας...)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με το νέο λεωφορείο στο "Καραϊσκάκης"

Την εντολή να μεταβεί η αποστολή του ΠΑΟΚ στην έδρα του Ολυμπιακού με το νέο επιβλητικό λεωφορείο, έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα μεταβούν στο "Γ. Καραϊσκάκης" με το νέο επιβλητικό λεωφορείο της ομάδας.
 



Παρόλο που συχνά πυκνά πριν από ντέρμπι η αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας πηγαίνει στο γήπεδο με ουδέτερο λεωφορείο, σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή σήμερα (10/11) η αποστολή του "Δικεφάλου" να μεταβεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" με το νέο "ασπρόμαυρο" λεωφορείο στο οποίο απεικονίζεται ο "Δικέφαλος Αετός". 

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πήρε εξιτήριο ο Μαρινάκης

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pregame: Πανιώνιος - Ατρόμητος (15:00)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νικητής του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου ο Κενυάτης Χίλαρι Γέγκο

Live Straming.14:00 Tottenham - Newcastle England Premier League

Live Streaming.18:10 Manchester United - Arsenal England Premier League

Live Streaming,19:30 Olympiakos - PAOK Saloniki(μεχρι εδω τα σιγουρα...τα αλλα?)

Live Streaming.15:00 Panionios Athens vs Atromitos Athens(Link?)

Live Streaming.17:15Veria FC - Kalloni Lekanopedio,Live Streaming.17:15 Ergotelis - Panathinaikos,Live Streaming. 17:15 Panaitolikos - Levadiakos(οτι βρεθει στον δρομο σας...)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πήρε εξιτήριο ο Μαρινάκης

Πήρε, Μαρινάκης,pire, marinakisΟ Νίκος Μαρινάκης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύονταν μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι Άρης - Παναθηναϊκός και επιστρέφει στην Αθήνα.Ο παίκτης των 'πρασίνων' πετάει για Αθήνα μαζί με τον γιατρό της ομάδας Παναγιώτη Κουλουμέντα ενώ, νωρίτερα οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό.Ο Μαρινάκης θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τους γιατρούς της ομάδας ωστόσο, πιθανότατα, δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τους αγώνες με την Σουηδία και την Πολωνία.

Live Straming.14:00 Tottenham - Newcastle England Premier League

Live Streaming.15:00 Panionios Athens vs Atromitos Athens(Link?)

Live Streaming.17:15Veria FC - Kalloni Lekanopedio,Live Streaming.17:15 Ergotelis - Panathinaikos,Live Streaming. 17:15 Panaitolikos - Levadiakos(οτι βρεθει στον δρομο σας...)

Live Streaming.18:10 Manchester United - Arsenal England Premier League

Live Streaming,19:30 Olympiakos - PAOK Saloniki

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νικητής του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου ο Κενυάτης Χίλαρι Γέγκο

Ο Κενυάτης Χίλαρι Γέγκο ήταν ο νικητής στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με τον Αφρικανό δρομέα να καλύπτει την απόσταση της διαδρομής σε 2 ώρες 13 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα, χρόνος που αποτελεί την κορυφαία ατομική επίδοση του αθλητή.

Live Straming.14:00 Tottenham - Newcastle England Premier League

Live Streaming.15:00 Panionios Athens vs Atromitos Athens(Link?)

Live Streaming.17:15Veria FC - Kalloni Lekanopedio,Live Streaming.17:15 Ergotelis - Panathinaikos,Live Streaming. 17:15 Panaitolikos - Levadiakos(οτι βρεθει στον δρομο σας...)

Live Streaming.18:10 Manchester United - Arsenal England Premier League

Live Streaming,19:30 Olympiakos - PAOK Saloniki

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pregame: Πανιώνιος - Ατρόμητος (15:00)

Με το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο, ανοίγει την Κυριακή (10/11) η αυλαία της δεύτερης δόσης της 11ης αγωνιστικής.


* Μετά από 2 διαδοχικές νίκες, που του έδωσαν σημαντική βαθμολιγική ανάσα, ο Πανιώνιος υποχρεώθηκε την προηγούμενη αγωνιστική σε ήττα από την Καλλονή, παρότι προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ.
* Το γήπεδό του φέτος είναι... ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Έχει κερδίσει μόνο τα 2 (ΠΑΟ και Απόλλων) από τα 5 παιχνίδια που έχει δώσει, μετρώντας στα υπόλοιπα μία ισοπαλία και 2 ήττες.
* Από την άλλη, ο Ατρόμητος έχει 14 βαθμούς στις τελευταίες 6 αγωνιστικές, όπου παραμένει αήττητος (4 νίκες – 2 ισοπαλίες)! Έχει να χάσει από τις 16 Σεπτεμβρίου, όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα την υποχρέωσε σε ήττα 1-0 στους Ζωσιμάδες.
* Εκτός έδρας έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.
* Ο Ατρόμητος κέρδισε 0-1 πρόπερσι στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο για πρώτη φορά μετά την περίοδο 1980-81 (1-2) και πέρυσι ντούμπλαρε τις νίκες του κερδίζοντας 1-2, με δύο γκολ του Μήτρογλου!
* Στα τελευταία 7 ανεξαρτήτως έδρας παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, ο Ατρόμητος έχει 5 νίκες και ο Πανιώνιος δύο (6/3/12 στο Περιστέρι με 1-2 και 11/03/13 στη Νέα Σμύρνη 1-0)!
* Στα 12 παιχνίδια που έχουν γίνει στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος έχει 6 νίκες (στις 5 πέτυχε 2 γκολ) και ο Ατρόμητος τέσσερις, ενώ 2 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Ωρα έναρξης: 15:00 - Novasports 2
Γήπεδο: Ν. Σμύρνης
Διαιτητής: Δασκαλόπουλος Γεώργιος (Κορινθίας)
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας) - Ελευθερίου (Αθηνών)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΠΕΡΙΟΔΟΣ    ΣΚΟΡ

1972-73    2-0
1974-75    1-2
1975-76    1-1
1976-77    2-0
1980-81    1-2
2005-06    2-0
2006-07    0-0
2007-08    2-1
2009-10    2-1
2010-11    0-1
2011-12    1-2
2012-13    1-0 

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με το νέο λεωφορείο στο "Καραϊσκάκης"

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πήρε εξιτήριο ο Μαρινάκης

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νικητής του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου ο Κενυάτης Χίλαρι Γέγκο


Live Straming.14:00 Tottenham - Newcastle England Premier League

Live Streaming.15:00 Panionios Athens vs Atromitos Athens(Link?)

Live Streaming.17:15Veria FC - Kalloni Lekanopedio,Live Streaming.17:15 Ergotelis - Panathinaikos,Live Streaming. 17:15 Panaitolikos - Levadiakos(οτι βρεθει στον δρομο σας...)

Live Streaming.18:10 Manchester United - Arsenal England Premier League

Live Streaming,19:30 Olympiakos - PAOK Saloniki