31 Οκτ 2013

Live Streaming. 21:45 FC Barcelona vs JSF Nanterre 67-71,Fenerbahce Ulker vs CSKA Moscow 86-60,Unicaja Malaga vs Galatasaray Liv Hospital 94-57

Μπαρτσελόνα - Ναντέρ 67-71 

Η Ναντέρ έκανε την έκπληξη και κόντρα στην Μπαρτσελόνα πήρε την πρώτη της φετινή νίκη με 67-71. Έσπασε το σερί που έτρεχε η Μπαρτσελόνα με 14 σερί νίκες επί γαλλικών ομάδων στην Ισπανία.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Φενέρμπαχτσε-ΤΣΣΚΑ 86-60

Στην υπ' αριθμόν 23 συνάντηση του Ομπράντοβιτς με τον Μεσίνα, ο Σέρβος έκανε 13 τις νίκες του και η Φενέρμπαχτσε Ουλκέρ διατήρησε το αήττητο της, όπως διέλυε εκείνο της ΤΣΣΚΑ (86-60).
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Μάλαγα-Γαλατασαράι 84-57

Η Μάλαγα έκανε δυο τις σερί επιτυχίες της στη Euroleague, με το 84-57 επί της Γαλατασαράι. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Ισπανοί σκόραραν 43 πόντους και δέχθηκαν μόλις 15.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 AS Roma vs AC Chievo Verona Eastern European Time

Live Streaming.21:45 AS Roma vs AC Chievo Verona 1-0

Ιστορικό ρεκόρ η Ρόμα

Η Ρόμα έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Serie A που ξεκινά το πρωτάθλημα με 10 συνεχόμενες νίκες, καθώς επικράτησε με 1-0 της Κιέβο στο "Ολίμπικο", με σκόρερ τον Μάρκο Μποριέλο. Τέρματα 24-1 οι "τζαλορόσι"! (videos)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ΅:«Θα κάνουμε δύσκολη τη ζωή του Ολυμπιακού»

Ολυμπιακού,olybiakouΗ ομάδα του έχει πάρει ψυχολογία. Στους παίκτες του πιστεύει πολύ. Κι ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο του. Γι' αυτούς τους λόγους ο Γιάννης Αναστασίου είναι αισιόδοξος για το ντέρμπι!

Live Streaming. 21:00 Olympiacos vs Bayern Munchen


Live Streaming.21:45 AS Roma vs AC Chievo Verona Eastern European Time


Live Streaming. 21:45 FC Barcelona vs JSF Nanterre,Live Streaming.21:45 Fenerbahce Ulker vs CSKA Moscow,Live Streaming.21:45 Unicaja Malaga vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul

Live Streaming. 21:00 Olympiacos vs Bayern Munchen 88-83

LIVE: Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου 88-83

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport.gr την εξέλιξη του αγώνα Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.21:45 AS Roma vs AC Chievo Verona Eastern European Time

Live Streaming. Atromitos - Fostiras 7-0

Ατρόμητος - Φωστήρας 7-0



Καταιγιστικός ήταν ο Ατρόμητος στο δεύτερο αγώνα του με το Φωστήρα, αφού διέλυσε τον αντίπαλό του με 7-0 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Live Streaming. 21:00 Olympiacos vs Bayern Munchen

Live Streaming. 21:45 FC Barcelona vs JSF Nanterre,Live Streaming.21:45 Fenerbahce Ulker vs CSKA Moscow,Live Streaming.21:45 Unicaja Malaga vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ SKY SPORTS Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός για τον Ντιαρά... του Champions League


Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός για τον Ντιαρά... του Champions League
Το όνομα του Μαχαμαντού Ντιαρά επανέφερε στο προσκήνιο της μεταγραφικής επικαιρότητας του Παναθηναϊκού το Sky Sports, με ρεπορτάζ που αναφέρει ότι ο Αφρικανός αμυντικός μέσος είναι σε συζητήσεις με το «τριφύλλι» για 6μηνο συμβόλαιο, φιλοξενώντας, μάλιστα και σχετικές δηλώσεις του παίκτη! Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, πάντως, διαψεύστηκε ότι υπάρχει θέμα και επισημάνθηκε ότι με τον παίκτη από το Μάλι οι επαφές είχαν γίνει το καλοκαίρι για την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο και ότι έκτοτε δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μαζί του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις δηλώσεις του, ο Ντιαρά επισημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός είναι στο Champions League και ότι μπορεί να τον βοηθήσει με την εμπειρία του!
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
«Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Φούλαμ Μαχαμάντου Ντιάρα είναι σε συζητήσεις για συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής με το Μάλι ποδοσφαιριστής απέτυχε να κερδίσει ένα συμβόλαιο στο Κρέιβεν Κότατζ μετά το τέλος της σεζόν 2012-13 επειδή προερχόταν από μία σεζόν στην οποία είχε τραυματισμό. Ενας μακροχρόνιος τραυματισμός στο γόνατο περιόρισε σε 19 τις συμμετοχές του Ντιαρά με τους 'Κότατζερς'.
Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αφρικανός αμυντικός μέσος είναι σε επαφή για να υπογράψει 6μηνο συμβόλαιο με τη μεγάλη ελληνική ομάδα. `Είμαι σε επικοινωνία με το κλαμπ στην Ελλάδα και θα μιλήσουμε και πάλι την άλλη εβδομάδα για να φτάσουμε σε συμφωνία', τόνισε στο Sky Sports.
Και πρόσθεσε: `Πιστεύω ότι μπορώ ακόμα να παίξω σε καλό επίπεδο. Η ομάδα βρίσκεται στο Champions League και σίγουρα μπορώ να βοηθήσω με την εμπειρία μου αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο. Απόλαυσα τον καιρό που ήμουν στην Φούλαμ. Είναι ένα πολύ φιλικό κλαμπ και θα ήθελα να ευχαριστήσω άπαντες στην ομάδα για όσα έκαναν για μένα και να τους ευχηθώ καλή τύχη στην Πρέμιερ Λιγκ'». 

Πηγή: Goal

Live Streaming. 21:00 Olympiacos vs Bayern Munchen


Live Streaming.21:45 AS Roma vs AC Chievo Verona Eastern European Time

Live Streaming. 21:45 FC Barcelona vs JSF Nanterre,Live Streaming.21:45 Fenerbahce Ulker vs CSKA Moscow,Live Streaming.21:45 Unicaja Malaga vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ!!!.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ???

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, 30/10/2013 13:53
 
Από την επιτροπή πρωταθλήματος ανακοινώνεται ότι η έναρξη του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας αναβάλεται και στους δύο ομίλους, λόγω μη αδειοδότησης από την επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας αθλητικών εγκαταστάσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μεγάλου αριθμού γηπέδων που χρησιμοποιούνται από σωματεία της ... περισσότερα...


-Στο γηπεδο της Συκεας πριν λιγους μηνες γινονταν αγωνες για το πρωταθλημα Γ κατηγοριας και τωρα  γινονται και αγωνες Α κατηγοριας.
-Η αποσταση της μεγαλης περιοχης με την γραμμη του πλαγιου αουτ ειναι μολις δυο μετρα,αυτο το γηπεδο και πολλα αλλα δεν τα εχει δει ακομα η περιφερεια,η τα ψαχνει μαζι με την Ε.Π.Σ Λακωνιας???.
-Εγω εχω θειο που ηταν επι πολλα χρονια προισταμενος φυσικης αγωγης και εκανε ελεγχους,σε ολα τα γηπεδα της Λακωνιας και μια ημερα πριν 21 χρονια τον καλεσε ο διοικητης της αστυνομιας Βλαχιωτη για να κανει ελεγχο στα συματοπλεγματα του γηπεδου μας.Επειδη τον ειχε ζαλισει να ερθει να δει το γηπεδο...με την ευκαιρια αυτη ηρθε να δει και την αδελφη του.Μου ειπε επι λεξη τα εξης:Με καλεσε Γιαννη για καφε ο διοικητης και για να δω το γηπεδο σας χαμογελοντας...εγω αμεσως τον ρωτησα τι προβλημα εχει το γηπεδο μας,αφου εχουν γινει ηδη 3 αγωνες σε αυτο και δεν εγινε τιποτα απολυτως.Απλως αυτος φοβαται μου ειπε...η απαντηση μου ηταν οτι τα αλλα γηπεδα ειναι σε αθλια κατασταση απο ολες τις πλευρες.Το γηπεδο το Κροκεων δεν εχει καν συρματα απο το ενα μερος,η απαντηση του ηταν οτι αμα εκανα αυτο που πρεπει σε 5 γηπεδα κοντα στην Σπαρτη θα τους ειχα βαλει λουκετο,αλλα με πιεζουν γιατι μετα δεν θα εχουν γηπεδα για να γινουν οι αγωνες.
-Την Κυριακη που πηγα στο γηπεδο το ειδα να ειναι ολο με συρματοπλεγματα αγκαθωτα σαν αυτα που εβαζαν στις φαρμες στην Αμερικη για να μην φευγουν οι αγγελαδες και καππου αλλου εν καιρο πολεμου...μαλιστα σε εναν πανηγυρισμο φιλαθλου και παλαιμαχου ποδοσφαιριστη του Ευρωτα Ελους το συρματοπλεγμα παραλιγο να μου βγαλει το ματι...δεν το καταλαβα εκεινη την στιγμη και μου το ειπαν οταν ειδαν να τρεχει αιμα κατω απο το ματι μου.Σε αλλον αγωνα επεσε στο κεφαλι φιλαθλου ενα κολωνακι και εφυγε απο το γηπεδο μεσα στα αιματα και τον πηγαν για να του ραψουν το κεφαλι στο Κεντρο Υγειας Βλαχιωτη...
-Τετοια θελει η περιφερεια και η Ε.Π.Σ Λακωνιας,γηπεδα στραπεδα σαν το δικο μας,ενω το Γερακι ειναι σε αλλον δημο???   
-Φτανει το δουλεμα σε λιγο θα μα πειτε οτι δεν θα γινουν οι τελευταιες 10 αγωνιστικες των πρωταθληματων,επειδη οι ομαδες στηνουν παιχνιδακια που λεγονται εκπληξεις,στην δικη σας γλωσσα και των καθε λογης υποτιθεται δημοσιογραφων σας που ακομα και αυτη την ειδηση την περασε καποιος σαν να μην εγινε τιποτα και εγραφε οτι δεν θα χαριστει σε κανεναν,και ειναι ειναι ενας απο αυτους που του κανουν πετσινες συνεντευξεις,δεν τρωμε κουτοχορτο,αλλοι μπορει,ο υπογραφων δεν θα δεχτει ποτε την παροχη δημοσιων σχεσεων αυτου του ειδους....
-Εδω και 5 χρονια παιζουν τα ιδια παιδια 9(6 στην ουσια)με 18 και εσεις κανετε τους ανηξερους για καποια αδικα αποτελεσματα των μικτων σας ομαδων,παλι κατα τον σχολιασμο δημοσιογραφου(αφου παιζουν μονα τους και χωρις αντισταση αντιπαλων,με τις μικτες φυσιολογικα χανουν)...και οταν δεν γνωριζατε την προκηρυξη των μικτων ομαδων τζουνιορ τσιμουδια...για να μην στεναχωρηθει ο ευγερτης του Λακωνικου Ποδοσφαιρου...
-Ενω δεν πηρα ποτε απο εσας μια απαντηση στις δυο απλες ερωτησεις.Ποιος ειναι ο κανονισμος που υποχρεωτικο μια ομαδα να εχει παιδικη ομαδα και η δευτερη γιατι δεν κανετε ενα πρωταθλημα με ολες τις αστικες ομαδες μαζι και οχι να παιζουν μεταξυ τους και οι αλλοι αστικοι με 9 το πολυ παιδακια.Εχω στοιχεια ΣΟΚ για το ποιες ομαδες ειναι υποχρεωτικο να εχουν παιδικη ομαδα εδω και πολλα χρονια κυριοι τις Ε.Π.Σ. Λακωνιας,που οταν δεν σας αρεσει κατι κανετε τους λαγους και πηγαινετε στα λαγουμια σας,αλλα 7 χρονια ειναι πολλα και εχω δει πολλα γεγονοτα που υπαρχουν ηδη στο blog και παροτι τα εχετε ηδη δει,εσεις κανετε τα κλειστα ματια,αλλα οχι στα σκονακια και τις αντιγραφες απο αλλους...εγω οχι,τα εχω ανοιχτα ακομα και πριν 9 χρονια ειδαν οτι ηγετης σας ηταν παρατηρης σαν αντιπροεδρος(τοτε)της Ε.Π.Σ σε στημενο αγωνα,αλλα εβλεπε μονο το ωραιο  χορταρι του γηπεδου μας και το ομορφο θεαματικο ποδοσφαιρο με τα πολλα γκολ,που δηθεν προσφεραν οι δυο ομαδες και ο καλος καιρος(ενω οι αντιπαλοι γελουσαν και ο ενας εκλεινε το ματι στον αλλον,αυτα δεν ειχε ματια να τα δει,αφου γελουσε μεχρι και ο διαιτητης!!!),ολα αυτα τα ειπε ο ιδιος στην εκπομπη της Δευτερας στον Αντενα Ν.Ε...
-Εσυ και οι Γερμανοι(κανονικοι Γερμανοι) δεν καταλαβατε τιποτα και ενας (δημοσιογραφος),που ελεγε οτι στο Ελος θα κανει μεγαλες αποκαλυψεις που ακομα τις περιμενω και ειναι αυτος που τον επανεφερε στην (ενεργο δραση) ο δημοσιοφραφος απο το στουντιο της Κυριακης,που λεει οτι βλακεια του πει ο καθε περαστικος απο τα γηπεδα των αγωνων.Αφου πρωτα τα βρηκε και παλι με την Ε.Π.Σ.Λ οπως ειπε και ο ιδιος!! 
Ταμβακολογος Γιαννης
Email.eyrwtaselous@yahoo.gr
-TO ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ...ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΝΕΟΦΕΡΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ/ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΑ...

Α.Ο Χανιά - Αστέρας Τρίπολης 0-1,Παναιτωλικός - Κέρκυρα 1-0,«Γλυκιά» ήττα και ιστορική πρόκριση για Ψαχνά

Α.Ο Χανιά - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Οι Χανιώτες πάλεψαν για να κάνουν την έκπληξη κόντρα στον φιναλίστ του περσινού θεσμού, όμως με γκολ του Ντε Μπλάσις στο 80', ο Αστέρας πήρε τη νίκη(1-0) και συνάμα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η αποβολή του Πάγκαλου (70') κόστισε στους Κρητικούς.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Παναιτωλικός - Κέρκυρα 1-0

Με ένα γκολ του Μπελόν στο 88ο λεπτό, ο Παναιτωλικός νίκησε και στο Αγρίνιο με 1-0 την Κέρκυρα και πήρε το εισιτήριο για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πηγή: Sport 24

«Γλυκιά» ήττα και ιστορική πρόκριση για Ψαχνά 

Μεγάλη πρόκριση για τον Ηρακλή Ψαχνών στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας παρά την ήττα με 2-1 από τη Βέροια. Δοκάρι στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι για να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση.

Live Streaming.18:00 OFI Crete vs Kallithea,Live Streaming. 18:00 AO Xanthi vs Iraklis Saloniki(αν υπαρχουν Link)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κασμερίδης: "Ιστορική πρόκριση"

Αλέξανδρος ΚασμερίδηςΟ Αστέρας Μαγούλας προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας χάρις σε γκολ του Αλέξανδρου Κασμερίδη. Διαβάστε τι δήλωσε ο πορτιέρο του Αστέρα για την επιτυχία της ομάδας του.

Ιστορική χαρακτήρισε την πρόκριση του Αστέρα Μαγούλας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ο πορτιέρο της ομάδας Αλέξανδρος Κασμερίδης, ο οποίος σημείωσε και το νικητήριο γκολ για τον Αστέρα.
Αναλυτικά η δήλωση του στον "NOVAΣΠΟΡ FM 94,6"



"Ήταν οι καθυστερήσεις και σκέφτηκα να προωθηθώ, μου ήρθε η μπάλα και έπιασα κεφαλιά και απέκλεισα την πρώην ομάδα μου. Είναι ιστορική πρόκριση, θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο, αφού φτάσαμε ως εδώ.
Τα πράγματα είναι δύσκολα στη φετινή Football League, έχουν αλλάξει τα δεδομένα σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις, πρέπει οι αρμόδιοι να λύσουν τα προβλήματα, ώστε να ανέβει ο ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα, που δεν υφίσταται πλέον. Υπάρχουν ομάδες και ποδοσφαιριστής που αντιμετωπίζουν προβλήματα βιωσιμότητας.
Εμείς οι παίκτες σκεφτόμαστε να πάμε σε μια ομάδα που να είναι υγιής και δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Το καλοκαίρι έχω στόχο να επιστρέψω σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας".
Πηγή: Sport 24 

Live Streaming. 21:00 Olympiacos vs Bayern Munchen

Live Streaming.21:45 AS Roma vs AC Chievo Verona Eastern European Time

Live Streaming. 21:45 FC Barcelona vs JSF Nanterre,Live Streaming.21:45 Fenerbahce Ulker vs CSKA Moscow,Live Streaming.21:45 Unicaja Malaga vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η βουτιά του Μπέιλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση ενάντια στη Σεβίλλη, ωστόσο κατηγορήθηκε για μια ακόμη φορά ότι προσπάθησε να εκβιάσει πέναλτι. Δείτε το video με τη "βουτιά" του Ουαλού.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >> 

Πηγή: Contra

Live Streaming.15:30 Panaitolikos - Kassiopi FC.Live Streaming.15:30 Veria FC - Iraklis Psachna,Live Streaming.15:30 Chania FC - Asteras Tripolis(αν υπαρχουν Link..)

Live Streaming. 21:00 Olympiacos vs Bayern Munchen


Live Streaming. 21:45 FC Barcelona vs JSF Nanterre,Live Streaming.21:45 Fenerbahce Ulker vs CSKA Moscow,Live Streaming.21:45 Unicaja Malaga vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: «ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ» Σπανός: «Δεν φιμώνεται κανείς με τη διάταξη»

Σπανός: «Δεν φιμώνεται κανείς με τη διάταξη»
Πολλή συζήτηση έχει φέρει η διάταξη που υπερψήφισαν τα μέλη της Σούπερ Λίγκας, αναφορικά με την επιβολή πειθαρχικών κυρώσεων σε όσους δυσφημούν το πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, εξέφρασε την άποψη ότι ο κώδικας δεν έχει στόχο τη φίμωση κάποιας ομάδας. Σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, ξεκαθάρισε ότι η συγκεκριμένη διάταξη δεν φωτογραφίζει τον Γιάννη Αλαφούζο, και τόνισε ότι ο χρόνος που επιλέχθηκε να ψηφιστεί, δεν έχει σχέση με το επικείμενο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό
Μιλώντας για τη διάταξη ο Γιώργος Σπανός, δήλωσε: «Εδώ και καιρό υπήρχε η σκέψη να θεσπιστεί ένα πειθαρχικός κώδικας, για την διασφάλιση του ποδοσφαίρου και των χορηγών του, όπως ο ΟΠΑΠ και η NOVA. Με αυτό τον τρόπο αποτρέπονται τα μέλη μας να προχωρούν σε εμπρηστικές, υβριστικές και δηλώσεις που δυσφημούν το άθλημά μας. Δεν απαγορεύει την κριτική σε κανέναν. Δεν θέλουμε, σαν ποδόσφαιρο, να παραβλέπουμε τα κακώς κείμενα. Αυτό που είπε και ο κ. Μώραλης είναι πως προβλέπεται ότι μπορεί να παραπεμφθεί ένα μέλος μας με τα 2-3 του οργανισμού.
Από τη στιγμή που, κατά τα ψέματα, δεν υπάρχει η σωστή νοοτροπία από τους παράγοντες ή τους εμπλεκόμενους γύρω από τις ομάδες, η Λίγκα έπρεπε να θεσπίσει τον πειθαρχικό κώδικα για την διασφάλιση του ποδοσφαίρου. Αυτό δεν απαγορεύει σε κανέναν να κάνει κριτική. Οι μεγάλες ομάδες έχουν τον τρόπο και τα Μέσα να περάσουν τα μηνύματα που θέλουν για να ασκήσουν την κριτική τους. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι περιοριστικό. Υπάρχουν τόσα Μέσα, ιστοσελίδες και οι δημοσιογράφοι μπορούν να περάσουν τα μηνύματα που θέλουν. Δεν έγινε η συγκεκριμένη διάταξη για να αποκλειστεί ο κ. Αλαφούζος, αν κι χθες μάθαμε ότι ο κ. Αρβανιτίδης της Βέροιας έχει κανάλι. Δεν έγινε η συγκεκριμένη διάταξη για τον συγκεκριμένο άνθρωπο.
Από εδώ και στο εξής, ο οποιοσδήποτε, ο οποίος προσβάλει επίσημα κάποιον από τους χορηγούς μας, και αν δεν υπήρχε η NOVA και ο ΟΠΑΠ, δεν θα υπήρχε ελληνικό ποδόσφαιρο. Όποια ομάδα προβεί σε τέτοια κίνηση, το ίδιο θα πράξει ο συνεταιρισμός για όλους. Από όλους έχουν γίνει λάθη και για αυτό έγινε η συγκεκριμένη διάταξη για να περιορίσουμε τέτοιους είδους θέματα.
Δεν μπορείς να φιμώσεις κάποιον να πει την άποψή του. Θέλουμε την καλόπιστη κριτική, να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και δεν μπορούμε να το περιορίσουμε με αυτή τη διάταξη. Υπάρχουν πολλά Μέσα και εφημερίδες, και συνάδελφοί σας, που μπορούν να περάσουν τη γραμμή των μεγάλων ομάδων και να περάσουν το μήνυμά τους χωρίς να υπάρχει πειθαρχικό πρόβλημα. Μπορεί να μην αναφέρει τίποτα ο ΣΚΑΪ, αλλά οι φίλα προσκείμενες εφημερίδες του Παναθηναϊκού να περάσουν το μήνυμά που θέλει».
Παράλληλα ο Γιώργος Σπανός ξεκαθάρισε ότι ο χρόνος απόφασης της Λίγκας δεν έχει καμία σχέση με το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.
«Δεν έχει καμία σχέση το επικείμενο ντέρμπι με αυτό. Οι μεγάλες ομάδες έχουν τη μεγαλύτερη αριθμητικά μάζα φιλάθλων, και βρίσκονται στην επικαιρότητα, έχουν όλα τα Μέσα να περάσουν τα μηνύματά τους. Δεν πιστεύω ότι αυτή η διάταξη θα περιορίσει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να περάσουν τη γραμμή τους, εφόσον θέλουν κάτι τέτοιο. Άλλωστε, για να επικυρωθεί η συγκεκριμένη διάταξη πρέπει να περάσει από το Ειρηνοδικείο και θα τεθεί σε ισχύει τη νέα χρονιά».
Για το αν έγιναν κάποιες συζητήσεις, ο Γιώργος Σπανός τόνισε: «Γίνονται προσπάθειες στο εσωτερικό της Λίγκας για την λύση των προβλημάτων μέσα στη διοργανώτρια αρχή. Κατ' επανάληψη ο κ. Μώραλης και τα υπόλοιπα μέλη προσπαθούμε να κρατάμε χαμηλούς τους τόνους. Θα πρέπει οι μεγάλοι παράγοντες των μεγάλων ομάδων, οι οποίοι μπορούν να επηρεάσουν τις εξελίξεις, να καταλάβουν ότι έχουν μεγάλη ευθύνη, να καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα και έχει τρία αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα, αυτός που είναι καλύτερος ή πιο τυχερός προχωράει. Εμείς, με τη σειρά μας, δεν θέλουμε να δυναμιτίζουμε τα πράγματα και να χαμηλώνουμε τους τόνους».
Για τις ενστάσεις που εξέφρασαν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος του Ατρόμητου είπε: «Ο ΠΑΟΚ συμφωνεί, αλλά έχει ενστάσεις για κάποιες λεπτομέρειες. Ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη είναι με το πνεύμα του συνεταιρισμού. Ο Παναθηναϊκός δεν συμφωνεί, αφού ο καθένας προασπίζεται όπως θέλει τα συμφέροντά του. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος και θα πρέπει σε αυτές τις δύσκολες μέρες να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο μας. Όλοι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θα πρέπει όλα αυτά να τα περιορίσουμε. Στεκόμαστε σε πράγματα που δεν πρέπει, αφού η διάταξη θα τεθεί σε ισχύ τον Γενάρη και για να παραπεμφθεί κάποιος θα πρέπει να το αποφασίσουν τα 2/3 της Λίγκας. Είναι αστείο να λέμε ότι έγινε μία διάταξη για να φιμωθεί μία ομάδα».
Για τις σχέσεις του προπονητή με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο: «Να ξέρετε ότι στον Ατρόμητο οι όποιες μεταγραφές γίνονται με την εισήγηση του εκάστοτε προπονητή. Δεν είμαι πρόεδρος που κάνω εγώ τις μεταγραφές και αποφασίζω για τους παίκτες που θα έρθουν. Άλλωστε, έχουμε τον κ. Αγγελόπουλο, ο οποίος μιλάει με τον προπονητή για να έρθει κάποιος στην ομάδα.
Ο Δημήτρης ήταν στις πρώτες επιλογές για να ενισχύσουμε την επίθεση της ομάδας. Ο Παπαδόπουλος ήρθε με εισήγηση του κ. Παράσχου, αν και η συνεργασία που είχαν στον Λεβαδειακό δεν ήταν καλή. Σε μία οικογένεια μπορεί να προκύψουν κάποιες διαφωνίες, αλλά αυτές λύνονται μέσα στα αποδυτήρια και το πρόβλημα που είχε προκύψει λύθηκε την επόμενη κιόλας μέρα.
Όπως λύνουμε κάθε πρόβλημα, έτσι λύσαμε και αυτό το πρόβλημα. Όλες οι πλευρές καταλαβαίνουν πως αν δεν είμαστε καλά μεταξύ μας, δεν είναι καλά τα αποδυτήρια - από τη στιγμή που ο Ατρόμητος δεν είναι μόνο μία ομάδα - έχουμε και έναν συναισθηματισμό και θα πρέπει όλοι να αντιλαμβάνονται πως πρέπει να λύνουμε μεταξύ μας τα προβλήματα». 

Πηγή: Goal
Live Streaming.15:30 Panaitolikos - Kassiopi FC.Live Streaming.15:30 Veria FC - Iraklis Psachna,Live Streaming.15:30 Chania FC - Asteras Tripolis(αν υπαρχουν Link..)

Live Streaming. 21:00 Olympiacos vs Bayern Munchen 

Live Streaming. 21:45 FC Barcelona vs JSF Nanterre,Live Streaming.21:45 Fenerbahce Ulker vs CSKA Moscow,Live Streaming.21:45 Unicaja Malaga vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul