30 Οκτ 2013

Live Streaming.21:45 AC Fiorentina - SSC Napoli Italy,Italian Serie A Simulcast / Diretta Gol Serie A


Live Streaming.21:45 AC Milan vs Lazio 1-1 Italy Serie A


LIVE: Πανιώνιος - Νεπτούνας 86-91(μπασκετ)

Παρακολουθείστε LIVE από την πλατφόρμα του Sport24.gr την αναμέτρηση Πανιώνιος - Νεπτούνας για την τρίτη αγωνιστική του Eurocup.

Live Streaming.20:30 Anagennisi Karditsas - PAOK Saloniki 0-1,Fokikos - Olympiakos 3-5

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΠΑΟΚ 0-1

Σε ένα ματς-αγγαρεία, ο ΠΑΟΚ νίκησε και εκτός έδρας την Αναγέννηση Καρδίτσας με 1-0, και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Σκόρερ για το "Δικέφαλο" ο Ολίσε.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >> 

Φωκικός - Ολυμπιακός 3-5

Οι νέοι του Ολυμπιακού (Παπασάββας, Σάλιακας, Βούρος) και η μαχητικότητα του Φωκικού ξεχώρισαν στον επαναληπτικό του Κυπέλλου και οι "ερυθρόλευκοι" πέρασαν από την Άμφισσα επικρατώντας με 5-3.

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:312 κενές θέσεις και αστυνομία πάνω από τον πάγκο του ΟΣΦΠ

Απόντος του Ολυμπιακού και με εκπροσώπους μόνο του Παναθηναϊκού και της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι. Αποφασίστηκε να μείνουν κενά 312 καθίσματα πάνω και γύρω από τον πάγκο του Ολυμπιακού, όπου θα υπάρχει και αστυνομική δύναμη καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το πρωί της Τετάρτης ήταν προγραμματισμένη η τελική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του Σαββατιάτικου ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.
Στη ΓΑΔΑ δεν εμφανίστηκαν εκπρόσωποι των ερυθρολεύκων, οι οποίοι επικαλέστηκαν για την απουσία τους, ότι δίνουν σήμερα παιχνίδι Κυπέλλου με τον Φωκικό στην Αμφισσα και δεν μπορούσαν να παρευρεθούν...
Ετσι, το παρών έδωσε μόνο ο Παναθηναϊκός που εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρό του Βασίλη Κωνσταντίνου.
Στην σύσκεψη, λοιπόν, αποφασίστηκε να μείνουν κενά πάνω και γύρω από τον πάγκο του Ολυμπιακού 312 καθίσματα και όχι 1.000 που ήθελαν οι Πειραιώτες και η Αστυνομία αρχικά.
Παράλληλα, καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης πάνω από τον πάγκο του Ολυμπιακού θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Πηγή: Sport.gr 
Live Streaming.18:00 Ergotelis - Panathinaikos,Live Streaming.18:00 Apollon Smirnis vs Platanias  Greece Cup(με την ευχη να εχει Link..)

Live Streaming.21:45 AC Fiorentina - SSC Napoli Italy Serie A,Italian Serie A Simulcast / Diretta Gol


Live Streaming.21:45 AC Milan vs Lazio Italy Serie Α

Live Streaming.18:00 Ergotelis - Panathinaikos 0-1,Apollon Smirnis vs Platanias 2-1

Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-1 

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να απειληθεί κέρδισε με 1-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και προκρίθηκε στους 16 με τους πράσινους και τον Αναστασίου να κρατάνε δυνάμεις και παίκτες ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Aπόλλων Σ. - Πλατανιάς 2-1

Ο Απόλλων Σμύρνης προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τη νίκη 2-1 επί του Πλατανιά.

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Preview: Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός

Preview, Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός,Preview, erythros asteras-panathinaikosΣε μία από τις δυσκολότερες έδρες της Euroleague καλείται ο Παναθηναϊκός να κάνει το "διπλό", έχοντας απέναντι του τον Ερυθρό Αστέρα την Παρασκευή το βράδυ (1/11, 9.30μ.μ.)
Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:30 Red Star Belgrade - Panathinaikos Euroleague

 

Live Streaming.21:30 Borussia Dortmund vs VFB Stuttgart Eastern European Time

 

Live Streaming.21:45 Real Madrid - Armania Jeans Milano Euroleague

Live Streaming.22:00 FC Barcelona vs Espanyol Spain LIGA


Live Streaming.18:00 Ergotelis - Panathinaikos,Live Streaming.18:00 Apollon Smirnis vs Platanias  Greece Cup(με την ευχη να εχει Link..)
 

Live Streaming.21:45 AC Fiorentina - SSC Napoli Italy Serie A,Italian Serie A Simulcast / Diretta Gol

Live Streaming.21:45 AC Milan vs Lazio Italy Serie A

Live Streaming.15:30 Levadiakos - Asteras Magoulas 3-2

Σοκ στο 93' για Λεβαδειακό, πέρασε ο Αστέρας Μαγούλας

Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, θύμα έκπληξης έπεσε και ο Λεβαδειακός. Η ομάδα του Καραγεωργίου κρατούσε την πρόκριση μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (3-1), όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Κασμερίδης, μείωσε στο τελικό 2-3 και έδωσε στον Αστέρα Μαγούλας μία σπουδαία πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Πριόνα είχε επικρατήσει με 2-1 στο πρώτο ματς.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και στο 25' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με σουτ του Ορτέγκα. Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων στην συνέχεια, το 1-0 υπέρ του Λεβαδειακού έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.
Η ομάδα του Καραγεωργίου μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 47' πήρε σκορ πρόκρισης, με τον Ροτζέριο να νικάει τον Κασμερίδη και να διπλασιάζει το προβάδισμα των βοιωτών.
Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ που θα τους κρατούσε ζωντανούς στο κυνήγι της πρόκρισης και το πέτυχαν στο 83', με τον Νόνη να σκοράρει με κεφαλιά, να μειώνει σε 1-2 για τον Αστέρα, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.
Ωστόσο, οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου σκορ πρόκρισης τρία λεπτά μετά, με τον Μπούστο να κάνει το 3-1.
Εεκεί που όλα έδειχναν ότι ο Λεβαδειακός θα έπαιρνε την πρόκριση στην επόμενη φάση, ο Αστέρας Μαγούλας... χτύπησε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον τερματοφύλακα του, Κασμερίδη, να μειώνει με κεφαλιά σε 2-3 και να δίνει μία σπουδαία πρόκριση στην ομάδα του.
Λεβαδειακός (Ν. Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Μαρτίνεθ, Μάγκας, Ιωαννίδης, Ορτέγκα, Κονέ, Σκέμπης (68' Νικολακάκης), Γιάντσης (81' Μπούστο), Μάρτινς, Μάντζιος. Αστέρας Μαγούλας (Α. Πριόνας): Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος (64' Γκόγκας), Στρατομήτρος, Κοτίτσας, Νόνης, Τριάντος, Εβερετ, Κάστρο, Πολίτης, Κορνελάτος, Δημητριάδης (80' Στρατάκης). 

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.15:30 Apollon Kalamaria - Panionios Athens 0-0

Εύκολη πρόκριση για Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα και σε συνδυασμό της νίκης του με 3-1 στη Νέα Σμύρνη προκρίθηκε στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας
Το πάλεψε ο Απόλλωνας, αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στον Πανιώνιο, που υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και για να πετύχουν το γκολ, που θα τους βάλει με αξιώσεις στην διεκδίκηση της πρόκρισης, αλλά στάθηκαν άτυχοι.
Κι αυτό καθώς η προσπάθεια του Ναλπάντη στο 26' σταμάτησε στο δοκάρι. Από εκείνο το σημείο οι κυανέρυθροι ανέβασαν την απόδοσή τους και κράτησαν χωρίς μεγάλη δυσκολία το μηδέν στην άμυνα.
Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και το συγκρότημα του Παντελή τσέκαρε το εισιτήριο για τη φάση των "16" του Κυπέλλου.
Απόλλων 1926 (Α. Παντζιαράς): Βαλσαμάκης, Ορφανός, Μανουσαρίδης (28' λ.τ. Παρμαξίδης), Πιτσόκος, Λιόνης, Παντελιάδης, Μωυσίδης, Βέργος (24' λ.τ. Ναλμπάντης), Βλάχος, Γκουγκουλιάς, Πασιαλής (65' Δρόσος).
Πανιώνιος (Ν. Παντέλης):  Παπαδόπουλος, Πάνος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Ζαχαράκης, Μητρόπουλος, Κολοβός, Παναγιωτούδης (46' Καλτσάς), Μαρουκάκης (46' Γιάννου), Καμπάνταης, Λάζνικ (63' Παντίδος). 

Πηγή: Sport.gr

LIVE: Κύπελλο Ελλάδας

Παρακολουθήστε live από το Contra.gr την εξέλιξη των αγώνων ρεβάνς για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Υπηρετούμε τα συμφέροντα του ποδοσφαίρου"

Η στάση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Λίγκας σχετικά με τη διάταξη για επιβολή ποινών σε δυσφημιστικά σχόλια εις βάρος της διοργανώτριας αρχής, του τηλεοπτικού καναλιού και των χορηγών με τους οποίους συνεργάζεται, είχε πολλές ερμηνείες.

Στον ΠΑΟΚ πάντως θεωρούν ότι έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: "Εμείς υπηρετούμε τα συμφέροντα του ποδοσφαίρου και κανενός άλλου".
Στην ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ τονιζόταν ότι "ο ΠΑΟΚ ήταν καταρχήν θετικός και ζήτησε αναβολή να μελετήσει το θέμα", με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να διευκρινίζει τα εξής.
"Ο ΠΑΟΚ είναι υπέρ της επιβολής ενός πειθαρχικού κώδικα, ο οποίος όμως θα έχει ουσία και δεν θα γίνει για τη δημιουργία εντυπώσεων. Η ομάδα δεν είχε κανένα λόγο να εμπλακεί στο ντόρο που δημιουργείται, γι' αυτό τήρησε τη συγκεκριμένη στάση".
Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" υπογραμμίζουν ότι δεν ήταν τυχαία η χρονική στιγμή που επιλέχτηκε να "δημιουργηθεί" τέτοιο θέμα, όμως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ήταν διατεθειμένη να αλλάξει τη στάση της μόνο και μόνο για να συμμετέχει σε αυτό το παιχνίδι. 

Πηγή: Contra

Live Streaming.15:30 Apollon Kalamaria - Panionios Athens

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η μέρα που γεννήθηκε ο θεός του ποδοσφαίρου

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ντ’ Αντόνι: «Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά φέτος»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ντε Μπλάσις: Κομμάτι της ζωής μου ο Αστέρας

Live Streaming.18:00 Ergotelis - Panathinaikos Greece Cup(με την ευχη να εχει Link..)

Live Streaming.21:45 AC Fiorentina - SSC Napoli Italy Serie A,Italian Serie A Simulcast / Diretta Gol

Live Streaming.21:45 AC Milan vs Lazio Italy Serie A

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ντ’ Αντόνι: «Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά φέτος»

Ντ’ Αντόνι: «Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά φέτος»Οι Λέικερς μπήκαν με… εμφατικό τρόπο στο νέο πρωτάθλημα και ο Μάικ Ντ’ Αντόνι, μετά τη νίκη επί των Κλίπερς, τόνισε πως κομβικό ρόλο παίζει η χημεία.


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ντε Μπλάσις: Κομμάτι της ζωής μου ο Αστέρας

Χαρούμενος που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Αστέρα δήλωσε ο Ντε Μπλάσις λέγοντας πως οι Αρκάδες είναι κομμάτι της ζωής του!


Ο 25άχρονος άσος μίλησε στο arcadia-sports τόσο για την ανανέωση του συμβολαίου του όσο και για το καταληκτικό γκολ που πέτυχε εναντίον του Λεβαδειακού. Το γκολ με "ψαλιδάκι" ήταν το καλύτερο της καριέρας σου; "Είναι το πιο όμορφο γκολ που έχω πετύχει στην καριέρα μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό το γκολ".
Πως σκέφτηκες εκείνη την ώρα; "Η αλήθεια είναι ότι είχα περάσει μπροστά από την μπάλα και περίμενα να την πάρω και να βρεθώ σε κατά μέτωπο επίθεση κόντρα σε αμυντικό και τερματοφύλακα. Αυτό δεν μπόρεσα να το κάνω αλλά δόξα το Θεό μου βγήκε καλά".
Αυτά τα γκολ είναι ποιότητα μόνο ή μπορεί κανείς να τα δουλεύει και στην προπόνηση; "Αυτά τα γκολ είναι πράγματα της στιγμής. Τα ψαλιδάκια τα κάνω από μικρό παιδί. Τώρα μου βγήκε και στο παιχνίδι. Εγώ εκείνη τη στιγμή αυτό σκέφτηκα να κάνω, αυτό ήθελα και το πέτυχα".
Που αφιερώνεις αυτό το γκολ; "Το αφιερώνω στη μητέρα μου και σε όλες τις μητέρες γιατί ήταν η μέρα της μητέρας στην Αργεντινή. Και επειδή πρόσφατα είχε γενέθλια η κοπέλα μου κι εγώ έλειπα στη Θεσσαλονίκη, το αφιερώνω και στην κοπέλα μου που ήταν μόνη σε μια τόσο ιδιαίτερη μέρα".
Τελικά τι προτιμάς; Γκολ με το κεφάλι, με το πόδι ή με ψαλιδάκι; "Η ποικιλία στα γκολ είναι στοιχεία ποιότητας που έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Πρέπει να βγάζεις την ποιότητά σου στο γήπεδο ακόμη και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Πρέπει να αξιοποιείς κάθε στοιχείο που έχεις ως παίκτης".
Ποιο είναι πλέον το αγαπημένο σου γκολ; "Το γκολ με το Λεβαδειακό είναι το αγαπημένο μου με διαφορά. Είναι το καλύτερο από αυτά που σημείωσα εφέτος, αλλά και όλα τα χρόνια που παίζω μπάλα. Μακάρι να συνεχίσω να βάζω γκολ, αλλά δεν νομίζω να ξαναβάλω τέτοιο γκολ στην καριέρα μου".
Αποδέχεσαι τον τίτλο του αντι-Ράγιος; "Όλα τα παιδιά φροντίζουμε να είμαστε πρωταγωνιστές για τον Αστέρα. Κανένας μας δεν το βλέπει ατομικά. Όλοι προσπαθούμε να βοηθήσουμε αμυντικά και επιθετικά και πάνω απ' όλα βάζουμε τον Αστέρα".
Θα μπορέσει ο Αστέρας να καταφέρει ό,τι και την προηγούμενη σεζόν; "Είναι θέμα συγκυριών και τύχης κάποια πράγματα. Πέρυσι είχαμε καθαρό κεφάλι. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να κάνουμε τα ίδια και εφέτος, αλλά εμείς έχουμε στόχο να κάνουμε τα ίδια ή και καλύτερα αν μπορέσουμε".
Είσαι ακόμη θυμωμένος από τον Τελικό Κυπέλλου"Όσα χρόνια κι αν ζήσω θα θυμάμαι τον τελικό Κυπέλλου. Η αλήθεια είναι ότι θύμωσα και στενοχωρήθηκα. Έγινε αυτό που έγινε, έκαναν αυτό που έκαναν και όλη η ομάδα αισθάνθηκε θυμωμένη. Αυτό ανήκει στο παρελθόν".
Νέο συμβόλαιο με τον Αστέρα και άλλα τρία χρόνια στην Τρίπολη... "Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος σε αυτή την ομάδα και σε αυτήν την πόλη. Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για τον Αστέρα. Είναι κάτι που αγαπώ πολύ και πλέον είναι κομμάτια της ζωής μου. Και η πόλη και η ομάδα". 

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η μέρα που γεννήθηκε ο θεός του ποδοσφαίρου

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Υπηρετούμε τα συμφέροντα του ποδοσφαίρου"


Live Streaming.18:00 Ergotelis - Panathinaikos Greece Cup(με την ευχη να εχει Link..)

Live Streaming.21:45 AC Fiorentina - SSC Napoli Italy Serie A,Italian Serie A Simulcast / Diretta Gol


Live Streaming.21:45 AC Milan vs Lazio Italy Serie Α

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η μέρα που γεννήθηκε ο θεός του ποδοσφαίρου

Ο θρύλος του αργεντίνικου και παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, συμπληρώνει σήμερα (30/10) 53 χρόνια ζωής και το Sport24.gr κάνει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον "Πίμπε Ντ'Όρο", με 50 δηλώσεις του που άφησαν εποχή αλλά και ισάριθμες θρυλικές φωτογραφίες από την τεράστια καριέρα του! 


Πηγη:SPORT 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Υπηρετούμε τα συμφέροντα του ποδοσφαίρου"


Live Streaming.18:00 Ergotelis - Panathinaikos,Live Streaming.18:00 Apollon Smirnis vs Platanias  Greece Cup(με την ευχη να εχει Link..)

Live Streaming.21:45 AC Fiorentina - SSC Napoli Italy Serie A,Italian Serie A Simulcast / Diretta Gol

Live Streaming.21:45 AC Milan vs Lazio Italy Serie A