27 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γ' Εθνική - Τα αποτελέσματα

Δείτε τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής στους έξι ομίλους της Γ' Εθνικής. Νέα εύκολη νίκη για την ΑΕΛ, τρίποντο για τη Λαμία, πρώτη απώλεια για τον Πανσερραϊκό. Μανδραϊκός και Τριγλια Ραφήνας "έπιασαν" στην κορυφή την ΑΕΚ, με την Ενωση να έχει ματς λιγότερο.

1ος όμιλος
ΠΑΟ Κοσμίου-Άρης Ακροποτάμου 0-1
Έβρος Σουφλίου-Πανσερραϊκός 0-0
Εθνικός Αγιονερίου-Διγενής Λακκώματος 0-4
Ηρακλής Αμπελοκήπων-Αγροτικός Αστέρας 0-0
Ορφέας Ελευθερούπολης-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-0
Δόξα Πετρούσας-Κιλκισιακός 0-0
Π.Ο. Μουδανίων-Εθνικός Σιδηροκάστρου 3-1
Νέστος Χρυσούπολης-Μακεδονικός 3-0
2ος όμιλος
Πυρσός Γρεβενών-Εθνικός Φιλιππιάδας 2-0
Λάρισα-Καμπανιακός 4-1
Θεσπρωτός-Όλυμπος Κέρκυρας 5-0
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Τηλυκράτης 3-0 α.α
Κάστορας-Καστοριά 0-0
Κοζάνη-Δόξα Κρανούλας 2-1
ΠΑΣ Πρέβεζα-Οδυσσέας Κορδελιού 2-3
Κεραυνός Θεσπρωτικού-Δόξα Πενταλόφου 1-3
3ος όμιλος
Λευκάδια Νάουσας-Νάουσα 3-0
Ένωση Απόστολου Παύλου-Χαλκίδα 3-2
Δωτιέας Αγιάς-Λαμία 1-2
Τρίκαλα-Αχιλλέας Νεοκαισαρείας 1-2
Πυργετός-Αχιλλέας Δομοκού 0-2
Ρήγας Φεραίος-Μαχητής Τερψιθέας 1-0
ΑΟ Κύμης-Αμπελωνιακός 2-0
Ρεπό: ΑΟ Καρδίτσας
4ος όμιλος
Κόρινθος-Αχαϊκή 2-0
ΑΕ Καραϊσκάκης-Ένωση Ερμιονίδας 0-0
Δόξα Νέας Μανωλάδας-Παναργειακός 0-2
Μεσσηνιακός-Καλαμάτα 1-1
ΑΕ Μεσολογγίου-Άρης Αιτωλικού 1-0
Παναρκαδικός-ΠΑΟ Βάρδας 1-0
Πανναυπλιακός-Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλο 1-0 ΤΕΛΙΚΟ
Εθνικός Σαγέικων-Ατρόμητος Αχαίας 0-0 ΤΕΛΙΚΟ
5ος όμιλος
Ολυμπιακός Λαυρίου-Κισσαμικός 0-1
Μύκονος-Προοδευτική 3-2
ΑΟ Πεύκης-Νέα Ιωνία 1-1
Πανελευσινιακός-Δόξα Βύρωνα 0-0
Ιωνικός-Γιούχτας 0-0
Εθνικός Αστέρας-Τράχωνες 1-4
Ρούβας-Ατρόμητος Πειραιά 1-0
Ρεπό: Ατσαλένιος
6ος όμιλος
Ερμής Ζωνιανών-Θύελλα Ραφήνας 1-0
Αστέρας Βάρης-ΠΑΟ Κρουσσώνας ΑΝΑΒΟΛΗ
ΑΟ Περιστερίου-Μανδραϊκός 0-1
Κηφισιά-Ηλυσιακός 0-1
Άγιος Νικόλαος-Πανναξιακός 0-0
Ηρόδοτος-ΑΕΚ ΑΝΑΒΟΛΗ
Τριγλία Ραφήνας-Περαμαικός 4-0
Ρεπό: Αιγάλεω 


Πηγή: Sport.gr

ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΚΑΣΤΡΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-3 ΗΜΙΧ.0-3

  • ΦΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:  Στο 1'  σε εκτελεση κορνερ ο Τζαμουρης  Σ. επιασε την κεφαλια, παιχτης του καστρου εδιωξε την μπαλα απο την εστια της ομαδας του,η μπαλα πηγε στο Κλαψη Χρ. ο οποιος σουταρε και η μπαλα βρηκε στο καθετο δοκαρι στην συνεχεια σε παιχτη του Ευρωτα ο οποιος σουταρε και παιχτης του καστρου εκοψε προ της γραμμης του τερματος.
  • Στο 4' σε σεντρα παιχτη του Καστρου Γερακιου ,εγινε κεφαλια σχεδον απο την γραμμη της μεγαλης περιοχης και ο τερματοφυλακας του Ευρωτα, Ταμβακολογος Θ. απεκρουσε στην αριστερη του γωνια την οχι και τοσο δυνατη κεφαλια.
  •  Στο 5' απο σεντρα του  Αλιμπαλη Γιω. ο Μιχελακος Κ. απο κοντα δεν προλαβε να κανει την προβολη και η μπαλα εφυγε αουτ.
  • Στο 17' ο Madalin δεχτηκε βαθεια μπαλια, αδειασε ενα παιχτη του Καστρου και εκτελεσε τον τερματοφυλακα στην κλειστη του γωνια, κανοντας το 0-1
  • Στο 23' σε σεντρα που εγινε, ο Αλιμπαλης Γ. απο κοντα εκανε χλιαρο σουτ αλλα η μπαλα πηγε αουτ.
  • Στο 24' ο διαιτητης του αγωνα εδωσε ενα αμφιλεγομενο πεναλτι απο αυτα που συνηθως  δεν δινοντε,στην εκτελεση του, παιχτης του Καστρου εστειλε την μπαλα αουτ.
  • Στο 30' αμεση ηταν η απαντηση του Ευρωτα και ουσιαστικα καθαρισε το παιχνιδι,αφου στο λεπτο αυτο, ο Μιχελακος Κ. πλαγιοκοπησε την αμυνα του Καστρου  και βγαζοντας ιδανικη συρτη σεντρα, ο παντα μεσα στις φασεις Αλιμπαλης Γιω. την εστειλε για δευτερη φορα στα διχτυα του Καστρου Γερακιου κανοντας το 0-2.
  • Στο 35'  ο Madalin αδειασε το παιχτη που ηταν κοντα του και αυτος μη εχοντας τι αλλο να κανει τον ανετρεψε και ο διαιτητης εδειξε το σημειο του πεναλτι.Ο βασικος εκτελεστης των πεναλτι Αλιμπαλης Γιω. εστειλε την μπαλα στα διχτυα κανοντας το 0-3 και ο Ευρωτας για μια ακομη φορα εβαλε τις βασεις  οπως το συνηθιζει,  να φευγει απο το Γερακι  με  ευκολια.
  • Στο 42' σε σεντρα του Αλιμπαλη Γιω.  ο Madalin επιασε την κεφαλια απο καλη θεση για γκολ,αλλα η θεση του σωματος του δεν ηταν καλη και ο Ευρωτας εχασε την ευκαιρια να πετυχει και 4ο γκολ.
  • Αλλο ενα ευχαριστο απογευμα για τον Ευρωτα που αν εξαιρεσει κανεις την φαση του πεναλτι που πιθανον εαν ηταν ευστοχο, να ειχε αλλη τροπη ο αγωνας,αλλα η εν γενει παρουσια της γηπεδουχου ομαδας δεν ηταν στα ιδια αγωνιστικα επιπεδα σε ολους τους τομεις αλλωστε  και η παραδοση δεν ειναι καθολου με το μερος Καστρου Γερακιου και των αλλων ονομασιων που ειχε στο παρεθλον.Δεν ειναι τυχαιο αλωστε οτι εχει ηττηθει μονο μια φορα ο Ευρωτας Ελους,τα τελευταια 40 χρονια, απο την εκαστοτε ομαδα του Γερακιου στους μεταξυ τους αγωνες, εντος και εκτος.
     
  •  ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Στο 57'΄σε πλαγιο σουτ που εγινε απο πλευρας του Καστρου ο Ταμβακολογος Θ. επεσε στην αριστερη του γωνια και εδιωξε σε κορνερ.
  • Στο 65' ο Ευρωτας ειχε χαμενη ευκαιρια, υστερα απο σεντρα που εγινε αλλα παιχτης του δεν προλαβε την μπαλα.
  • Αλλες σημαντικες ευκαιριες και απο τις δυο ομαδες δεν υπηρχαν.Ο Ευρωτας στο δευτερο ημιχρονο κατεβασε ρυθμους στο παιχνιδι του, χωρις να χασει τον ελενχο του αγωνα σε κανενα σημειο απο την ομαδα του Καστρου,που απλως οι παιχτες του επαιζαν μονο και μονο για περασει ο χρονος εως οτου, ο διαιτητης  σφυριξει τη ληξη του αγωνα.
  • Ο Ευρωτας απο αυτη την αγωνιστικη ειναι πρωτοπορος στην βαθμολογια και  ελπιζουμε να συνεχισει στον ιδιο ρυθμο και ακομα καλυτερα και στις επομενες αγωνιστικες.
  • ΣΥΝΘΕΣΗ:
  • 1) ΤΑΜΒΑΚΟΛΟΓΟΣ ΘΑΝ. 2) ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ ΣΠΥΡ 3) ΣΜΠΥΡΑΚΟΣ ΧΡΗΣ. 4)ΤΖΑΜΟΥΡΗΣ ΣΤΕΛ. 5) ΜΠΟΓΡΗΣ ΝΙΚ. 6)ΧΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝ. (13'ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ.) 7)ΚΛΑΨΗΣ ΧΡ. (73' ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ ΑΛΕΚ.) 8) ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ ΙΩΑΝ. 9) ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ ΚΩΣΤ.10) ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ ΓΙΩΡ. 11)MADALIN RONCEA (79' ΠΟΥΛΑΚΟΣ ΔΗΜ.)
  • ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:Ανα αγωνιστικη ημερα και με κοκκινα γραμματα τα εντος εδρας τερματα. 
  •  1).Αλιμπαλης Γιωργος:1η,3η,3η
  •  2).Μadalin Ρoncea:2η,3η
  •  3).Τζαμουρης Νικος:2η.
  •  4).Αυτογκολ:2η
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της 3ης αγωνιστικης  
  1. Ευρωτας Ελους..........7...7-1
  2. Ταξιαρχαι Νιατων.......6...6-5
  3. Α.Σ Απιδιας................5...4-2
  4. Α.Ο Δαφνιου.............5...3-2
  5. Εθνικος βατικων........4...6-5
  6. Αμυκλιακος...............4...5-3
  7. Βοιας Νεαπολης.........4...5-3
  8. Ηφαιστος Βρονταμα...4...2-4
  9. Πανγυθετικος Γ.Σ.......3...4-4
  10. Καστρο Γερακιου.......2...3-6
  11. Κρονος Αγ./Δημ........2...4-8
  12. Α.Σ Μανης.................1...3-9
  • 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ 26 κ 27/10/2013:Α.Ο Δαφνιου-Πανγυθεατικος Γ Σ 1-0(26/10),Ταξιαρχαι Νιατων-Ηφαιστος Βρονταμα 3-0,Καστρο Γερακιου-Ευρωτας Ελους 0-3,Εθνικος Βατικων-Βοιας Νεαπολης 2-2,Α.Σ Μανης-Κρονος Αγ./Δημ.3-3 (26/10),Α.Ο Απιδιας-Αμυκλιακος 0-0.
  • 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ:Ταξιαρχαι Νιατων-Α.Ο Δαφνιου,Πανγυθεατικος Γ.Σ- Καστρο Γερακιου,Ηφαιστος Βρονταμα-Εθνικος Βατικων,Ευρωτας Ελους-Α.Σ Μανης,Βοιας Νεαπολης-Α.Σ Απιδιας,Κρονος Αγ./Δημ.-Αμυκλιακος

Live Streaming.19:30 Olympiakos - OFI Crete 5-1

Ολυμπιακός - ΟΦΗ 5-1

Ο ΟΦΗ σκόραρε στο 11ο δευτερόλεπτο στο "Γ. Καραϊσκάκης", όμως με τον Κάμπελ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να μοιράζει 4 γκολ, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 5-1. Απέκρουσε πέναλτι ο Δασκαλάκης στο 1-1, που δεν έπρεπε να δώσει ο διαιτητής. Αποθεώθηκε ο Γκαλέτι. Η ανάλυση του ματς, ο MVP και η απογοήτευση.

ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΚΑΣΤΡΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-3 ΗΜΙΧ.0-3

Live Streaming.18:00 Chelsea - Manchester City 2-1 England Premier League


PREMIER LEAGUE | 9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

"Τιμωρός" ο Τόρες στο 90'

Ο Φερνάντο Τόρες χάρισε στο 90' την νίκη στην Τσέλσι με 2-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι, τιμωρώντας το τραγικό λάθος του Νάστασιτς. Με πέναλτι του Σολδάδο η Τότεναμ, πήρε πρώτη νίκη στο "Tyne - Wear" ντέρμπι η Σάντερλαντ με Μπορίνι στο 84' (videos)

Πηγη:SPORT 24

ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΚΑΣΤΡΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-3 ΗΜΙΧ.0-3

Live Streaming.16:00 Udinese - Roma Italy Serie A


SERIE A | 9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

"Τρένο" η Ρόμα


Η Ρόμα έπαιζε με 10 παίκτες από το 66' λόγω αποβολής του Μάικον, αλλά με γκολ του Μπράντλεϊ στο 82' νίκησε στο Ούντινε και έκανε το "9 στα 9", ισοφαρίζοντας το ρεκόρ. Νίκες για Γιουβέντους, Νάπολι και Φιορεντίνα, δεν γλίτωσε την ήττα η Μίλαν (videos)

Πηγη:SPORT 24

ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΚΑΣΤΡΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-3 ΗΜΙΧ.0-3

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το γέλιο του Μέσι με τον Κριστιάνο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το δεύτερο γκολ που δέχτηκε η Ρεάλ Μαδρίτης δεν σταμάτησε να διαμαρτύρεται στον διαιτητή, για το μαρκάρισμα που είχε δεχτεί λίγο νωρίτερα εντός της περιοχής της Μπαρτσελόνα.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Contra

Live Streaming.19:30 Olympiakos - OFI Crete

Live Streaming.15:00 Aris Thessaloniki FC - Platanias(αν εχεις τυχη...)

Live Streaming.16:00 Udinese - Roma Italy Serie A  

 Live Streaming.18:00 Chelsea - Manchester City England Premier League

Live Streaming.15:00 Aris Thessaloniki FC - Platanias 1-2

Άρης - Πλατανιάς 1-2

Άρης - Πλατανιάς 1-2,aris - platanias 1-2Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League πέτυχε ο Πλατανιάς επικρατώντας με 1-2 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής.

Live Streaming.13:30 SSC Napoli - Torino Italy Serie A

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το διπλό ήρθε με Φιγκερόα, Καπίνο και... Αναστασίου

Το διπλό ήρθε με Φιγκερόα, Καπίνο και... ΑναστασίουMόνο κέρδη αποκόμισε ο Παναθηναϊκός από το ματς στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη, αλλά αυτό που κυρίως μετράει είναι ότι οι «πράσινοι» έδειξαν χαρακτήρα, σήκωσαν κεφάλι και αντέδρασαν μετά την απρόσμενη ήττα στη Λεωφόρο από τον Πανθρακικό. Κι αυτό είναι σημαντικό για μία ομάδα που έχει στην ενδεκάδα της πέντε πιτσιρικάδες.

Το παιχνίδι στο Ηράκλειο ήταν μοιρασμένο και η ζυγαριά έγειρε υπέρ του «τριφυλλιού» για δύο λόγους:
α) Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στήριξε τον Στέφανο Καπίνο και χθες ο 19χρονος τερματοφύλακας έκανε το πρώτο ώριμο παιχνίδι του στη φετινή χρονιά δικαιώνοντας τον Γιάννη Αναστασίου. Οι «πράσινοι» κατέκτησαν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στη Super League και για πρώτη φορά ο «κέρβερος» Καπίνο κατάφερε με τις επεμβάσεις του να μη δεχτεί γκολ. Με την απόδοσή του οι συμπαίκτες του ένιωθαν ασφάλεια κι αυτό λειτούργησε υπέρ του Παναθηναϊκού.
β) Ο Αναστασίου ξεκίνησε στην ενδεκάδα τους Μπεργκ - Φιγκερόα ποντάροντας στην ποιότητα και την πείρα τους. Οι δύο επιθετικοί του Παναθηναϊκού, παρότι οι συμπαίκτες τους στα χαφ ήταν σε μέτρια μέρα, βρήκαν τον τρόπο να «τρυπήσουν» την άμυνα του Εργοτέλη. Σε αυτήν τη μεταβατική περίοδο για το «τριφύλλι» είναι πολύ καθοριστική η παρουσία των Μπεργκ- Φιγκερόα στο ρόστερ.
Μπροστά από τον Καπίνο οι Σίλντενφελντ, Ρισβάνης βρέθηκαν σε καλή βραδιά κι αυτή η τριάδα έβαλε τις βάσεις για να μην ηττηθεί τουλάχιστον ο Παναθηναϊκός στην Κρήτη. Ο Εργοτέλης έχει σε δαιμονιώδη φόρμα τον Ζίγκι Μπαντιμπανγκά, ο οποίος ειδικά στο πρώτο 45λεπτο έκανε τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο να υποφέρει. Ο Μπαντιμπανγκά ήταν όμως απελπιστικά μόνος και οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν κι άλλο το αήττητό τους στο πρωτάθλημα.

Πηγή: Goal

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πέτρα, μολύβι, ψαλίδι… και γκολ! (videos)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σπυρόπουλος: Ποιο ντέρμπι; Κύπελλο!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η λόμπα του Σαββάτου

Live Streaming.13:30 SSC Napoli - Torino Italy Serie A

Live Streaming.15:00 Aris Thessaloniki FC - Platanias(αν εχεις τυχη...)

Live Streaming.16:00 Udinese - Roma Italy Serie A  

 Live Streaming.18:00 Chelsea - Manchester City England Premier League

Live Streaming.19:30 Olympiakos - OFI Crete

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σπυρόπουλος: Ποιο ντέρμπι; Κύπελλο!

Στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εργοτέλη στην Κρήτη και όχι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. στρέφουν την προσοχή τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο.

'Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί προερχόμασταν από ήττα, το διαχειριστήκαμε καλά και καταφέραμε σε όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσαμε να τις ξεπεράσουμε και να πάρουμε τη νίκη.
Μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια αλλά το ματς του Κυπέλλου την Τετάρτη είναι εντελώς διαφορετικού χαρακτήρα και πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Δεν σκεφτόμαστε το ντέρμπι καθώς υπάρχει ένα σημαντικό παιχνίδι πριν από αυτό για ένα σημαντικό θεσμό για εμάς'. 

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.11:30 F1 Airtel Indian Grand Prix

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πέτρα, μολύβι, ψαλίδι… και γκολ! (videos)

Live Streaming.13:30 SSC Napoli - Torino Italy Serie A


Live Streaming.15:00 Aris Thessaloniki FC - Platanias(αν εχεις τυχη...)

Live Streaming.16:00 Udinese - Roma Italy Serie A  

 Live Streaming.18:00 Chelsea - Manchester City England Premier League

Live Streaming.19:30 Olympiakos - OFI Crete

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πέτρα, μολύβι, ψαλίδι… και γκολ! (videos)

Πέτρα,petraΜε αφορμή το απίστευτης ομορφιάς γκολ του Ντε Μπλάσις, το Onsports σας θυμίζει μερικά από τα ωραιότερα γκολ που έχουν μπει με ανάποδο ψαλίδι…
Live Streaming.19:30 Olympiakos - OFI Crete

Live Streaming.15:00 Aris Thessaloniki FC - Platanias(αν εχεις τυχη...) 

Live Streaming.16:00 Udinese - Roma Italy Serie A 

 Live Streaming.18:00 Chelsea - Manchester City England Premier League

Live Streaming.11:30 F1 Airtel Indian Grand Prix Sebastian Vettel

F1 GP Ινδίας, Απόλυτος, Πρωταθλητής,F1 GP indias, apolytos, protathlitis

F1 GP Ινδίας: Απόλυτος κυρίαρχος, πανάξιος Πρωταθλητής!

Ο Sebastian Vettel νίκησε στην Ινδία για 3η συνεχόμενη χρονιά και εξασφάλισε το 4ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα της καριέρας του βοηθώντας την Red Bull να κάνει το τέταρτο σερί νταμπλ!

Live Streaming.19:30 Olympiakos - OFI Crete

Live Streaming.15:00 Aris Thessaloniki FC - Platanias(αν εχεις τυχη...)

Live Streaming.16:00 Udinese - Roma Italy Serie A  

 Live Streaming.18:00 Chelsea - Manchester City England Premier League

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η λόμπα του Σαββάτου

Σαββάτου,savvatouΑλέξις Σάντσες και Ντάνιελ Στάριτζ έδωσαν ρεσιτάλ το απόγευμα του Σαββάτου σε Καμπ Νόου και Άνφιλντ, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται: Ποια από τις δύο λόμπες ήταν η πιο θεαματική; (videos)
Streaming.11:30 F1 Airtel Indian Grand Prix 

Live Streaming.15:00 Aris Thessaloniki FC - Platanias(αν εχεις τυχη...)

 Live Streaming.16:00 Udinese - Roma Italy Serie A  


Live Streaming.18:00 Chelsea - Manchester City England Premier League

Live Streaming.19:30 Olympiakos - OFI Crete