21 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το ρεκόρ του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός κράτησε τον Πανελευσινιακό στους 35 πόντους και αυτό είναι το καλύτερο ρεκόρ των "πρασίνων", στην ιστορία των πρωταθλημάτων ΕΣΑΚΕ.

Όπως πανηγύριζε ο Παναθηναϊκός την πρώτη του νίκη, στη φετινή Basket League ΟΠΑΠ, έγραφε και ιστορία, καθώς οι 35 που δέχθηκε από τον Πανελευσινιακό, ήταν οι λιγότεροι που έχει επιτρέψει, στην ιστορία της Basket League ΟΠΑΠ... και γενικότερα στην Α1.


Κρατήστε αυτό το "γενικότερα στην Α1", καθώς οι νταμπλούχοι Ελλάδος βρέθηκαν στο Νο2 της ιστορικής λίστας, με αυτήν την επίδοση. Στην κορυφή υπάρχει το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 33-41, για τη σεζόν 1990-91. Και αυτό είναι το καλύτερο ρεκόρ όλων των εποχών.
Στα των "πρασίνων", η μέχρι πριν λίγο καλύτερη επίδοση ήταν οι 41 πόντοι, τους οποίος δέχθηκαν στις 2/12 του 2012 στο Περιστέρι (41-76). 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.22:00 Crystal Palace vs Fulham FC

LIVE ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 0-1

Llve Streaming.22:00 Crystal Palace vs Fulham FC 1-4 (videos)

Γκολάρες, Φούλαμ,gkolares, foulamΗ Κρίσταλ Πάλας προηγήθηκε, αλλά η Φούλαμ νίκησε με 4-1 μέσα στο "Σέλχαρστ Παρκ". Γκολάρες από Κασάμι και Σίντγουελ (videos)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Δε δέχεται τον προϋπολογισμό μας η Πολιτεία»

«Δε δέχεται τον προϋπολογισμό μας η Πολιτεία»

Ο προϋπολογισμός της ΚΟΕ ήταν το βασικότερο θέμα της ΓΣ της ελληνικής κολυμβητικής ομοσπονδίας το περασμένο Σάββατο.

Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της, τόνισε πως τα λεφτά που ορίστηκαν δεν έχουν γίνει αποδεκτά από την Πολιτεία, αφήνοντας την ΚΟΕ στο έλεος του Θεού και αναφέρθηκε στην προσπάθεια να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιφέρεια, ειδικά με τα κολυμβητήρια που κλείνουν.
Αναλυτικά: «Στη Γενική Συνέλευση εγκρίθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, ο προϋπολογισμός, ο οποίος δε γίνεται ποτέ σεβαστός από την Πολιτεία, καθότι δεν έχουν ποτέ αξιολογικά κριτήρια. Δεν κάνουν ποτέ εκτίμηση των προτεινομένων, που είναι στην ουσία ο προγραμματισμός των ομοσπονδιών, δεν συνεννοούμαστε ποτέ για το τι μπορούν να μας διαθέσουν και μας λένε ‘πάρτε και κόψτε τα κεφάλια σας’.
Μέσα, λοιπόν, σε όλο αυτό το κλίμα, έγινε η Γενική Συνέλευση, όπου έγιναν αρκετές εποικοδομητικές συζητήσεις, εκφράστηκαν κάποια παράπονα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο υγρός στίβος, τα οποία αφορούν άμεσα και τα σωματεία και, ειδικά, αυτά που βρίσκονται στην περιφέρεια. Έγινε, επίσης και μία ενημέρωση και πάρθηκαν και κάποιες αποφάσεις για να μπορέσουμε να βάλουμε κι εμείς τα πράγματα σε μία σειρά.
Όσο για τον προϋπολογισμό, τον χρειαζόμαστε για να κάνουμε ένα σωστό προγραμματισμό και μία σωστή επένδυση, όπως κάναμε πάντα κι, επίσης, να συνεχίσουμε να έχουμε το κοινωνικό και αθλητικό εύρος και τις μεγάλες επιτυχίες μας σε αθλητικό επίπεδο.
Επίσης, να σημειωθεί ότι η έγκριση του προϋπολογισμού έγινε στις 5/10, με εννιά μήνες καθυστέρηση, αφού, σύμφωνα με το νόμο, η Πολιτεία είναι υποχρεωμένη μέχρι τις 31 Ιανουαρίου του εκάστοτε έτους να κάνει την έγκριση». 

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.22:00 Crystal Palace vs Fulham FC

LIVE ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 0-1

Στους «Ζωσιμάδες» ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική της Super League, όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Πανιώνιο - Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα από το Onsports.

Live Streaming.19:30 PAS Giannina vs Panionios Athens 0-1

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ Link ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ.ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ Link ΠΟΥ ΕΙΣTΕ,ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ,ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ.Λογω καποιας υποχρεωσεως δεν ηταν δυνατη η παρουσια μας.Σε λιγο θα γινει αναρτηση Live...κανω οτι ειναι δυνατον,αλλα μεχρι τωρα δεν υπαρχει Live Streaming

LIVE ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος

Live Streaming.22:00 Crystal Palace vs Fulham FC

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ 15/11.2013 ΚΑΙ 19/11 ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Live Streaming.15:00 FIFA World Cup 2014 Qualifiers Draw ΕΛΛΑΔΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ

LIVE

LIVE, Μουντιάλ,LIVE, mountialΗ καρδιά της Εθνικής μας ομάδας χτυπά στη Ζυρίχη, όπου θα μάθει στην κλήρωση τον αντίπαλό της στα μπαράζ, προκειμένου να προκριθεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το καλοκαίρι.
Live Streaming.19:30 PAS Giannina vs Panionios Athens(Link?)

Llve Streaming.22:00 Crystal Palace vs Fulham FC

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ακόμα ένα ρεσιτάλ από τον τρομερό σπίκερ (VIDEO)

Η πρώτη νίκη της Καλαμάτας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, 4-0 την Α.Ε. Καραϊσκάκης, δεν θα μπορούσε να μην έχει την περιγραφή του Σταύρου Γεωργούντζου ο οποίος συνδύασε την πρώτη νίκη της Καλαμάτας με ακόμα ένα ρεσιτάλ περιγραφής αγώνα.
Απολαύστε τον στο βίντεο που ακολουθεί.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Σκέπασαν» τους Λέικερς οι Κλίπερς


«Σκέπασαν» τους Λέικερς οι ΚλίπερςΚλίπερς και Λέικερς συγκατοικούν στο Staples Center, αλλά ο νέος προπονητής των πρώτων, Ντοκ Ρίβερς, πήρα μία απόφαση που έχει προκαλέσει συζητήσεις. Με δική του εντολή όταν αγωνίζεται ως γηπεδούχος η ομάδα του, στη θέση των μπάνερ με τους τίτλους των Λέικερς θα υπάρχουν από μεγάλες αφίσες των παικτών των Κλίπερς.

Οι «λιμνάνθρωποι» έχουν δώδεκα μπάνερ για τους τίτλους που έχουν κατακτήσει (οι πέντε τίτλοι των Μινεάπολις Λέικερς είναι σε ένα μπάνερ), καθώς επίσης και δέκα φανέλες που έχουν αποσύρει στην οροφή του σταδίου.

inner
«Δεν το έκανα για να καλύψω τα μπάνερ των Λέικερς. Είναι μία κίνηση για να ανεβάσουμε τους δικούς μας παίκτες. Όταν παίζουμε εδώ, το γήπεδο είναι δικό μας. Έτσι σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να προβάλουμε τους δικούς μας παίκτες. Δεν έχω καμία πρόθεση να προσβάλω τους Λέικερς, αλλά όταν παίζουμε, το γήπεδο είναι των Κλίπερς», δήλωσε ο Ντοκ Ρίβερς, που ανέλαβε αυτό το καλοκαίρι τους Κλίπερς μετά από μακρά θητεία στον πάγκο των Σέλτικς. 

Με εντολή του Ντοκ Ρίβερς, τα μπάνερ των Λέικερς θα σκεπάζονται σε όλους των αγώνων των Κλίπερς.

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.15:00 FIFA World Cup 2014 Qualifiers Draw(η κληρωση των αγωνων μπαραζ) Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ακόμα ένα ρεσιτάλ από τον τρομερό σπίκερ (VIDEO)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μιραλάς: «Καλύτερα με Μαρτίνεζ παρά με Μόγες»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λάζαρ: Να εύχονται οι Έλληνες να μην κληρωθούν με την Ρουμανία


 Live Streaming.19:30 PAS Giannina vs Panionios Athens(Link?)

Llve Streaming.22:00 Crystal Palace vs Fulham FC

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μιραλάς: «Καλύτερα με Μαρτίνεζ παρά με Μόγες»


Μιραλάς: «Καλύτερα με Μαρτίνεζ παρά με Μόγες»Ο Κέβιν Μιραλάς δηλώνει ξεκάθαρα πως προτιμά τον Ρομπέρτο Μαρτίνζ από τον Ντέιβιντ Μόγες.

Ο Ντέιβιντ Μόγες είναι αυτός που έφερε τον Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον, αλλά ο Βέλγος φορ δηλώνει ξεκάθαρα πως προτιμά τον διάδοχό του, Ρομπέρτο Μαρτίνεζ.
«Η βασικότερη αλλαγή για μένα είναι της γλώσσας, γιατί μιλάω ισπανικά και για μένα είναι καλύτερα. Ήμουν χαρούμενος να παίζω υπό τις οδηγίες του Μόγες, γιατί είναι καλός προπονητής, αλλά ο Μαρτίνες είναι διαφορετικός κι έχει υιοθετήσει το ισπανικό στυλ. Μαζί του καταλαβαίνω καλύτερα και ο ισπανικός τρόπος παιχνιδιού μού ταιριάζει περισσότερο. Με τον Μόγες δεν είχα τόση ελευθερία κινήσεων, ενώ τώρα παίζω πιο πολύ στα άκρα αφού αυτό μου ζητά. Νιώθω πως πλέον είμαι πιο σταθερός και παίζω όλο και καλύτερα», τόνισε ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού.
Όσο για τους στόχους της Έβερτον, δεν διστάζει να βάλει τον πήχη ψηλά. «Στόχος είναι να πάμε στο Champions League. Η σεζόν είναι μεγάλη και μπορεί να είναι δύσκολο να φτάσεις στην τετράδα, αλλά ίσως μπορούμε να τα καταφέρουμε φέτος», ανέφερε ο Μιραλάς, που κόντρα στη Χαλ πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ στην Premier League.
Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.15:00 FIFA World Cup 2014 Qualifiers Draw(η κληρωση των αγωνων μπαραζ) Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ακόμα ένα ρεσιτάλ από τον τρομερό σπίκερ (VIDEO)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Σκέπασαν» τους Λέικερς οι Κλίπερς

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λάζαρ: Να εύχονται οι Έλληνες να μην κληρωθούν με την Ρουμανία


 Live Streaming.19:30 PAS Giannina vs Panionios Athens(Link?)

Llve Streaming.22:00 Crystal Palace vs Fulham FC

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λάζαρ: Να εύχονται οι Έλληνες να μην κληρωθούν με την Ρουμανία

Λάζαρ: Να εύχονται οι Έλληνες να μην κληρωθούν με την ΡουμανίαΟ διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ ελπίζει οι Ρουμάνοι να γίνουν ο χειρότερος εφιάλτης της εθνικής ομάδας


Σήμερα θα γίνουν γνωστά τα ζευγάρια των μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο και η Ρουμανία είναι μια από τις πιθανές αντιπάλους της Εθνικής Ελλάδας με τον Κοστίν Λάζαρ να σημειώνει πως οι Έλληνες διεθνείς θα πρέπει να εύχονται να μην κληρωθούν με τους Ρουμάνους.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ τόνισε: "Να εύχονται οι Έλληνες διεθνείς να μην κληρωθούν με την Ρουμανία. Θα γίνουμε ο χειρότερος εφιάλτης τους... (γελάει). Εύχομαι το καλύτερο για την Ελλάδα και την Ρουμανία. Μακάρι και οι δυο ομάδες να περάσουν στην επόμενη φάση. Το ιδανικότερο για την Εθνική Ρουμανίας θα είναι να κληρωθούμε με την Εθνική Ισλανδίας".
Ο Λάζαρ μίλησε επίσης
Για την αγωνιστική του κατάσταση μετά τον τραυματισμό: "Πλέον, αισθάνομαι καλύτερα και μπορώ να προσφέρω στην ομάδα αυτά που μπορώ. Now I am back... Είμαι πολύ καλύτερα. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Μπορώ να προσφέρω πολλά περισσότερα στην πορεία. Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που μας ταλαιπωρούσε τα προηγούμενα χρόνια. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Δεν μας δόθηκαν δυο πέναλτι, ακυρώθηκε ένα γκολ, χάσαμε δυο τρεις κλασικές ευκαιρίες. Ήμασταν καλύτεροι ενώ και οι αντίπαλοι μας είχαν ευκαιρίες για γκολ".
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανταποκριθεί στους συνεχόμενους αγώνες μετά την διακοπή του πρωταθλήματος: "Αυτός είναι ο στόχος μας. Κερδίσαμε τον Αστέρα, τώρα πρέπει να κερδίσουμε και την Μακάμπι. Και υπάρχουν ακόμη έξι παιχνίδια και στις τρεις διοργανώσεις όπου συμμετέχουμε τα οποία μπορούμε να κερδίσουμε. Τώρα προέχει η Μακάμπι. Θεωρώ πως αυτά τα δυο παιχνίδια που θα δώσουμε με τους Ισραηλινούς είναι κομβικά για εμάς. Εφόσον πάρουμε βαθμούς, θα έχουμε κάνει καθοριστικό βήμα για την πρόκριση".
Για το αν συμφωνεί με την άποψη του προπονητή πως όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι στην ομάδα: "Αναμφίβολα. Όλοι είμαστε απαραίτητοι για να ανταποκριθούμε στην πίεση των συνεχόμενων αγώνων".
Για το αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του περιμένουν μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο: "Ναι, πιστεύω ότι οι φίλαθλοί μας έχουν μεγάλη υποχρέωση να βρεθούν κοντά μας στο παιχνίδι που ακολουθεί και είναι κομβικό. Το ζήτησε ο μεγαλομέτοχος, όλοι να είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια για να πετύχουμε. Και πρέπει να αποδείξουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα". 


Πηγή: AEK365

Live Streaming.15:00 FIFA World Cup 2014 Qualifiers Draw(η κληρωση των αγωνων μπαραζ) Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ακόμα ένα ρεσιτάλ από τον τρομερό σπίκερ (VIDEO)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Σκέπασαν» τους Λέικερς οι Κλίπερς

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μιραλάς: «Καλύτερα με Μαρτίνεζ παρά με Μόγες»

Live Streaming.15:00 FIFA World Cup 2014 Qualifiers Draw(η κληρωση των αγωνων μπαραζ) Eastern European Summer Time

Live Streaming.19:30 PAS Giannina vs Panionios Athens(Link?)

Llve Streaming.22:00 Crystal Palace vs Fulham FC