19 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΠΑΝΓΥΘΕΤΙΚΟΣ Γ.Σ 3-0 ημιχ.1-0.(ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ)

ΦΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Στο 14' ο Κλαψης Χρ. ειχε σουτ που εφυγε λιγο αουτ.
 --Στο 19' ο Αλιμπαλης Γ. εδωσε πασα στο Madalin και αυτος απο κοντα πλασαρε στην εξοδο του τερματοφυλακα και η μπαλα βρηκε στο σωμα του και χαθηκε μεγαλη ευκαιρια για τον Ευρωτα για να κανει το 1-0.
--Στο 27' εγινε σουτ απο πλευρας του Πανγυθεατικου και ο τερματοφυλακας Μπασουρακος απεκρουσε τη μπαλα,αυτη βρηκε το οριζοντιο δοκαρι και στη συνεχεια παιχτης των φιλοξενουμενων αστοχησε με κεφαλια,στελνοντας την μπαλα αουτ.
--Στο 36' απο αμυντικο λαθος προ στιγμης της αμυνας του Ευρωτα παιχτης του Πανγυθεατικου εκανε σουτ που εφυγε με τραγελαφικο τροπο αουτ.
--Στο 42' σε νεο αμυντικο λαθος των παιχτων του Ευρωτα(αφου επαιζε φουλ επιθεση),αρχικα αμυντικος του,εβαλε την κοντρα και στη συνεχεια ο Τζανετακος Σπ. εδιωξε μακρια τον  κινδυνο απο την εστια του.
--Στο 45' ο Ευρωτας σε φαουλ απο τα πλαγια , ο Κλαψης Χρ. (που το κερδισε) το χτυπησε γρηγορα ,αιφνιδιαζοντας τους αμυντικους του Πανγυθεατικου και οσους βρεθηκαν στο γηπεδο,και παιχτης του Παγυθεατικου χωρις να υπαρχει καν απειλη απο αλλο παιχτη του Ευρωτα μεσα στην περιοχη,την εστειλε στα διχτυα της ομαδας του και με αυτογκολ ανοιξε το σκορ κανοντας το 1-0.
--Στο 52' των καθυστερησεων ο Madalin και υστερα απο εκτελεση κορνερ σουταρε απο καλη θεση και εδιωξαν οι αμυντικοι του Πανγυθεατικου .
--Ο Ευρωτας επαιξε καλυτερο ποδοσφαιρο στο πρωτο ημιχρονο και ειχε και αλλες ευκαιριες για να πετυχει γκολ απεναντι σε μια ομαδα με αμυντικους προσανατολισμους.
--Χαρακτηριστικο ειναι τα 7' λεπτα των καθυστερησεων που ηταν αδικαιολογητα για το διαιτητη της συναντησης Σταματακο Γ. που εκανε  το ιδιο και στη συναντηση Α.Ο. Δαφνιου - Ευρωτα Ελους την περασμενη Κυριακη.
ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Στο 6' του δευτερου ημιχρονου απο γρηγορη εκτελεση πλαγιου αουτ και γρηγορη εναλλαγη της μπαλας των παιχτων του Ευρωτα Ελους,η μπαλα εφτασε στα ποδια του Madalin που διενυσε λιγα μετρα και κανοντας δυο προσποιησεις κεραυνοβολισε τον τερματοφυλακα κανοντας το 2-0 εν μεσω πανηγυρισμων.
--Στο 65' σε μια πολυ καλη και οργανωμενη επιθεση του Πανγυθεατικου παιχτης του απο λιγο πλαγια σουταρε δυνατα αλλα ο Μπασουρακος απεκρουσε,διατηροντας το 2-0,κανοντας μια παρα πολυ αποκρουση.
--Στο 71' ο Αλιμπαλης Γ. εχασε την μεγαλη ευκαιρια για να σημιωσει η  ομαδα του το τριτο γκολ.
--Στο 85' ο Μπασουρακος απαντησε εντυπωσιακα, σε σουτ παιχτη του Πανγυθεατικου εξω απο την μεγαλη περιοχη .
--Στο 86' ο Τζαμουρης Ν. μεσα απο την μικρη περιοχη εκανε την προβολη και ο τερματοφυλακας εδιωξε με τα ποδια διπλα απο το δοκαρι.
--Στο 87' σε σεντρα του Τζαμουρη Ν. κεφαλια του Αλιμπαλη Γ. εξ επαφης η μπαλα βρηκε το καθετο δοκαρι.
--Στο 96'  των καθυστερησεων ο Τζαμουρης Ν. με δυνατο σουτ μεσα απο την περιοχη εστειλε την μπαλα στο γαμα της εστιας,του ανημπορου να αντιδρασει τερματοφυλακα του Πανγυθεατικου και αυτη βρισκοντας το οριζοντιο δοκαρι εσκασε στο εδαφος και υστερα βρηκε την οροφη των διχτυων,κανοντας το 3-0 για τον Ευρωτα Ελους.
--Με την επιτευξη του τριτου γκολ ο διαιτητης πηγε στον εναν βοηθο ο οποιος του εδωσε ενα μικρο αντικειμενο,ο οποιος με τη σειρα του το εδωσε στον παρατηρητη του αγωνα και στο σημειο του κεντρου εντελως ξαφνικα και για αγνωστους λογους, (μαλλον) εδειξε απ' ευθειας κοκκινη καρτα στο Τζαμουρη Ν.
--Ο διαιτητης μαλλον ειχε και αλλες δυναμεις για να συνεχισει τον αγωνα  και στο 100' λεπτο + τα 7 του πρωτου ημιχρονου, δεν καταφερε, παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες του,να σπασει το ρεκορ που κατεχει ενεργο και υψηλα ανερχομενο στελεχος της διαιτησιας ,που ειναι ενα απο τα στολιδια της Ε.Π.Σ. Λακωνιας,οπου σε αγωνα Α' κατηγοριας μεταξυ  Λεωνιδα Γλυκ.- Ευρωτα Ελ. κρατησε καθυστερησεις 24 λεπτων και εβριζαν,(που βεβαιωμενα ειναι και παγκοσμιο ρεκορ στην ιστορια του ποδοσφαιρου) παρουσια μαλιστα, μελους του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Λακωνιας που προσφατα αποχωρησε μετα απο πολυχρονη παρουσια.Τον εν λογω διαιτητη δεν τον τιμωρησαν ποτε....
 --Ο Ευρωτας Ελους πηρε την νικη που ηθελε και συνεχιζει την πορεια του για περισσοτερες νικες στο μελλον και σταθερη αποδοση σαν την σημερινη!!!.
--Αυτοι που γραφουν ως παρατηρητες αγωνων της εκθεσης τους στα Αγγλικα και δεν τους εστειλε καποιος κυριος,οι καποιοι κυριοι,αλλα ειπαν ας παμε μια βολτα στο Ελος και ας γραψουμε και μια εκθεση στα Αγγλικα για να τις διαβασουν αυτοι που κρυβονται πισω απο μια καρεκλα και που ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ!!!
--ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ  ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ!!!

ΤΟΠΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Παναγιώτης Καρράς
ΜΕΛΟΣ

Νίκος Σπυράκης
ΜΕΛΟΣ

Γεώργιος Δογαντζής
ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Σπύρος Παπαδάκος


  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2ης αγωνιστικης  
  1. Ευρωτας Ελους..........4...4-1
  2. Ηφαιστος Βρονταμα...4...2-1
  3. Εθνικος βατικων........3...4-0
  4. Πανγυθετικος Γ.Σ......3...4-3
  5. Ταξιαρχαι Νιατων......3...3-2
  6. Α.Ο Δαφνιου.............2...2-2
  7. Καστρο Γερακιου.......2...3-3
  8. Α.Σ Απιδιας..............1...2-2
  9. Κρονος Αγ./Δημ.........1...1-5
  10. Βοιας Νεαπολης.........0...0-1
  11. Αμυκλιακος...............0...2-3
  12. Α.Σ Μανης.................0...0-4
  • ΣΥΝΘΕΣΗ :
1.ΜΠΑΣΟΥΡΑΚΟΣ ΚΥΡ.
2.ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ ΣΠ.
3.ΣΜΠΥΡΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤ.
4.ΤΖΑΜΟΥΡΗΣ ΣΤ
5.ΜΠΟΓΡΗΣ Γ.
6.ΧΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝ.Π
7. ΚΛΑΨΗΣ ΧΡΗΣΤ.. (77' ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ Π)
8.ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ ΙΩ.   
9.ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ ΚΩΣΤ.(65 ΤΖΑΜΟΥΡΗΣ Ν.)
10.ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ Γ..(95' ΜΠΟΓΡΗΣ ΝΙΚ.)
11.ΜADALIN Ρ 
  • 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ:19 κ 20.10.2013.Ηφαιστος Βρονταμα-Α.Ο Δαφνιου 1-1(19.10),Ευρωτας Ελους-Πανγυθεατικος Γ Σ 3-0(19.10),Βοιας Νεαπολης-Ταξιαρχαι Νιατων,Κρονος Αγ./Δημ.-Καστρο Γερακιου 1-1(19.10),Αμυκλιακος-Εθνικος Βατικων,Α.Σ Μανης -Α.Ο Απιδιας.

Live Streaming.20:30 Platanias vs Olympiacos Piraeus 1-4

Πλατανιάς-Ολυμπιακός 1-4

Ανατρέποντας το εις βάρος του 1-0 σε δύο αγωνιστικά λεπτά ο Ολυμπιακός νίκησε 4-1 τον Πλατανιά στο γήπεδο των Περιβολιών και διατηρήθηκε στο+3 από το δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ. Σκόραρε και πάλι ο Μήτρογλου.

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΠΑΝΓΥΘΕΤΙΚΟΣ Γ.Σ 3-0 ημιχ.1-0.(ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ)

Live Streaming.England Premier League

Live Streaming.14:45 Newcastle - Liverpool 2-2 FC.England Premier League

 8η αγ.: Σοκ για Γιουνάιτεντ, τεσσάρες για Άρσεναλ, Τσέλσι, έσωσε τον βαθμό η Λίβερπουλ 

Ο Ντέγιαν Λόβρεν ισοφάρισε στο 89' το γκολ του Ρόμπιν φαν Πέρσι κι η έκπληξη της σεζόν, Σαουθάμπτον, απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο "Ολντ Τράφορντ" από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 8η αγωνιστική της Premier League. Άρσεναλ και Τσέλσι νίκησαν με το ίδιο σκορ (4-1) Νόριτς και Κάρντιφ και καταλαμβάνουν τις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας. Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το Νιούκαστλ η Λίβερπουλ.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΠΑΝΓΥΘΕΤΙΚΟΣ Γ.Σ 3-0 ημιχ.1-0.(ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ)

 

 

 

 

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟ 4 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ...ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pre-game: Ατρόμητος - Λεβαδειακός (16:00)

Pre-game: Ατρόμητος - Λεβαδειακός (16:00)Τον ρόλο του φαβορί καλείται να επιβεβαιώσει ο Ατρόμητος με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (16:00, NS2, Sentra 103.3), τη στιγμή που οι πέντε τελευταίες συναντήσεις των δύο συλλόγων έχουν αναδειχτεί ισόπαλες. Μάλιστα, η ομάδα του Περιστερίου δεν έχει κατορθώσει να κερδίσει κανένα από τα έξι παιχνίδια που ακολούθησαν τη διακοπή για υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.
Πέραν τούτου, το «αστέρι» ξέρει πολύ καλά πως ειδικά στο «σπίτι» του δεν πρέπει να έχει απώλειες προκειμένου να επαναλάβει τις πορείες των δύο τελευταίων χρόνων.
Κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος ο οποίος μετά το πέρασμά του από τον Ατρόμητο επιστρέφει ως αντίπαλος στο Περιστέρι.
Ενα δίλημμα
Ο Γιώργος Παράσχος αντιμετωπίζει για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του τον Λεβαδειακό, ο οποίος έχει αλλάξει πολύ, λόγω των αρκετών μεταγραφικών κινήσεων και φυσικά των αποχωρήσεων που σημειώθηκαν το καλοκαίρι. Εκτός αυτού, υπάρχει εικόνα από τον Λεβαδειακό του Τάκη Λεμονή, ο οποίος αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες ημέρες.
Ο προπονητής του Ατρόμητου αναμένεται να επαναφέρει το 4-4-2 και υπάρχει ένα δίλημμα στα χαφ, το οποίο αφορά τον παρτενέρ του Ιγκλέσιας στον άξονα. Ο Δημούτσος έχει το προβάδισμα έναντι του Γκαρσία.
Αποκλεισμός-έκπληξη!
Στην αντίπερα όχθη, οι Βοιωτοί βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο μετά την αποχώρηση του Τάκη Λεμονή, έχοντας ως υπηρεσιακό τεχνικό τον Δημήτρη Φαράντο. Ο αποκλεισμός των Ιωαννίδη και Καπό, για αγωνιστικούς λόγους, από την αποστολή είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως οι παίκτες δεν είναι στο απυρόβλητο για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τον Νικολακάκη να διεκδικεί τη θέση του Μουλόπουλου στο δεξί άκρο, τον Γεωργίου που προέρχεται από τραυματισμό να είναι υποψήφιος για το κέντρο της άμυνας και, τέλος, τους Ροτζέριο και Μπούστο να διεκδικούν επί ίσοις όροις φανέλα βασικού.
Οι πιθανές συνθέσεις:
Ατρόμητος (4-4-2) (Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Καραγκούνης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος
Λεβαδειακός (4-2-3-1) (Φαράντος): Πζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Μανόλο, Λαμπρόπουλος, Λυκογιάννης, Κονέ, Πετράτζι, Ορτέγκα, Ροτζέριο, Κάντζι, Μάντζιος-  

Πηγή: Goal

Live Streaming.14:45 Newcastle - Liverpool FC.England Premier League

Live Streaming.England Premier League 

Live Streaming.20:30 Platanias vs Olympiacos Piraeus

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟ 4 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ...ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ!!!





ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟ 4 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ...ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ!!!

Άντεξαν στις πιέσεις οι Ενώσεις, μόνο δύο άλλαξαν παράταξη

Γενικές Πληροφορίες


Γήπεδο: ΓΕΡΑΚΙΟΥ
Ημερομηνία: 19-01-2013
Ώρα: 11:00

Διαιτητής: ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α' Βοηθός Διαιτητή: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Χ.
Β' Βοηθός Διαιτητή: ΜΑΥΡΑΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ KAI O ΚΡΥΦΟΣ TETΑΡΤΟΣ ΔΙΑΤΗΤΗΣ

ΤΥΧΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!.ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ!!!.

ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΠΟΡ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ,ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ???

ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ????.ΕΒΑΖΕ Η Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ 4 ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ???.

ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΟΝΕΙΣ...ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ.ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ...

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ...ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!! 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 24 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ????

1η Αγωνιστική

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΒΡΟΝΤΑΜΑ - ΚΑΣΤΡΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥΓΡΑΜΜΟΥΣΑΣΣάββατο12/10/1311:00ΚΟΛΟΚΟΥΡΗΣ Σ.2-2









ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: «Να καταλάβουμε όλοι ότι το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι μας...»