13 Οκτ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δοκιμές από Σάντος, σκέψεις για αλλαγές ενόψει Λιχτενστάιν

Ο Φερνάντο Σάντος ξεκίνησε τις πρώτες του δοκιμές ενόψει Λιχτενστάιν, δείχνοντας διάθεση για να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα

Με διπλή προπόνηση ξεκίνησε την Κυριακή (13/10) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά η προετοιμασία της Εθνικής για την αναμέτρηση με το Λιχτενστάιν την προσεχή Τρίτη (15/10, 20.00).
Στην πρωινή προπόνηση ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός δεν φανέρωσε τα πλάνα του, καθώς είχε περισσότερο τον χαρακτήρα του χαλαρώματος σε αντίθεση με το απόγευμα.
Στη απογευματινή προπόνηση ο Πορτογάλος προπονητής έδειξε κάποια πράγματα για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο τελευταίο ματς του ομίλου και η οποία θα έχει αρκετές αλλαγές, θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες.
Συγκεκριμένα, ο Φερνάντο Σάντος παρέταξε στο 4-3-3 τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Βύντρα στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Χολέμπας στο αριστερό και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κατσουράνη-Σιόβα.
Στην μεσαία γραμμή η τριάδα ήταν Ταχτσίδης, Κονέ, Καραγκούνης και στην επίθεση οι Σαμαράς (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά), Μήτρογλου (κορυφή).
Θέση στην μεσαία γραμμή διεκδικεί και ο Τζιόλης (αντί του Ταχτσίδη), ο οποίος μαζί με τον Παπασταθόπουλο (δεν θα χρησιμοποιηθεί στον αγώνα για λόγους ξεκούρασης) έκαναν την Κυριακή ατομικό πρόγραμμα (αποφόρτιση).
Η προετοιμασία της Εθνικής θα συνεχιστεί την Δευτέρα (14/10) με προπόνηση στον Άγιο Κοσμά στις 17.30 το απόγευμα, ενώ ο Σάντος θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου λίγο νωρίτερα στις 16.45.
Η προπόνηση της Εθνικής ομάδας του Λιχτενστάιν είναι προγραμματισμένη για τις 20.00 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και η συνέντευξη Τύπου στις 19.30 στον ίδιο χώρο. 

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΣΚΑΛΑΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Α.Ο ΔΑΦΝΙΟΥ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-1 ημιx..0-1


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΣΚΑΛΑΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Α.Ο ΔΑΦΝΙΟΥ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-1 ημιx..0-1

-Σε ασχημη μερα η ομαδα του Ευρωτα Ελους σε ολα τα επιπεδα,εδωσε την ευκαιρια στην ομαδα του Α.Ο. Δαφνιου να φτασει ακομα και στη νικη.Φυσικα ο Ευρωτας ηταν ανωτερος σε ολη τη διαρκεια του αγωνα χωρις ομως να εχει ουσια το παιχνιδι του και εδειχνε οτι κατι του ελειπε,απο τα πρωτα κιολας λεπτα,με αποκορυφωμα την εθελουσια αλλαγη του Μανταλιν για προσωπικους λογους,που ειχαν να κανουν με το παιχνιδι του που δεν αρεσε ισως σε καποιους,πραγμα που συμβαινει για πρωτη φορα να αποχωρει παιχτης ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ και να αρνειται να συνεχισει στον αγωνα.
-ΦΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ :Στο 3΄ λεπτο του αγωνα σουτ του Αλιμπαλη Γ. απεκρουσε ο τερματοφυλακας 
-Στο 7΄ ο Μadalin εβγαλε σεντρα εξ΄επαφης κεφαλια του Αλιμπαλη Γ. απεκρουσε ενστικτωδως ο τερματοφυλακας του Α.Ο. Δαφνιου.
-Στο 12΄απο το πουθενα παιχτης του Α.Ο. Δαφνιου επιασε ενα παραξενο σουτ και η μπαλα πηρε δυσκολη τροχια για τον τερματοφυλακα του Ευρωτα Μπασουρακο και με αυτο τον τροπο εγινε το 1-0 για την γηπεδουχο ομαδα, κατι που συμβαινει πολυ σπανια στις συναντησεις των δυο ομαδων απο το 1978 που εγινε η πρωτη συναντηθηκαν και για 5η φορα ο Ευρωτας δεν φευγει νικηφορος απο το γηπεδο.Ο Ευρωτας Ελους εχει γνωρισει μονο μια φορα την ηττα και εχει παρει το πρωταθλημα Α κατηγοριας και εχει 20 νικες επι του Α.Ο Δαφνιου σε 27 αγωνες αλλα επι της ουσιας εχει 22 νικες.
-Στο 13' ο Μadalin και παλι ηταν αυτος που εβγαλε την σεντρα αλλα το σουτ του Τζαμουρη Ν. απο καλη θεση εφυγε αουτ.Στο 20' νεο σουτ του Αλιμπαλη Γ. εγυγε αουτ.
-Στο 25' ενω ο Μadalin κερδισε ενα φαουλ και για αγνωστους λογους ζητησε να γινει αλλαγη.
-Στο 30' η ομαδα του Α.Ο. Δαφνιου εφτασε πολυ κοντα σε ενα δευτερο γκολ σε μια αδρανεια της αμυντικης γραμμης της ομαδας του  Ευρωτα Ελους,οπου αρχικα εδιωξε ο τερματοφυλακας του Ευρωτα και στη συνεχεια συμπαιχτης που δεν ειδαμε εδιωξε σε πλαγιο αουτ.
-Η ομαδα του Δαφνιου προσπαθουσε με βαθιες μπαλιες να πετυχει και δευτερο τερμα,πραγμα που δεν καταφερε ουτε στο δευτερο ημιχρονο.
-Η αποχωρηση του Μadalin απο το 25' ισως στερισε τη νικη στην ομαδα του Ευρωτα Ελους,ενω σε ολα τα φιλικα ειχε δειξει ενα αλλο προσωπο, σημερα ηταν κατωτερη του αναμενομενου.
ΦΑΣΕΙΣ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:
-Στο 51' απο σεντρα του Τζαμουρη Ν. κεφαλια του Αλιμπαλη Γ. απο κοντα περασε αουτ.
-Στο 67' ο ιδιος παιχτης απο καλη θεση και λιγο πλαγια ειχε σουτ στο εξωτερικο των διχτιων του Α.Ο. Δαφνιου.
-Στο 76' σε προσπαθεια του Ευρωτα εγινε πεναλτι που εκτελεσε επιτυχως ο Αλιμπαληςς Γ. κανοντας το 1-1,στη φαση αυτη ο διαιτητης του αγωνα επρεπε βαση της συμπεριφορας του τερματοφυλακα του Α.Ο. Δαφνιου που αρνιοταν οτι εγινε χερι,θα επρεπε τουλαχιστον με τις συνεχεις διαμαρτυριες του και βαση του Κ.Α.Π. να τον αποβαλει με δευτερη κιτρινη καρτα.
-Στο 85' ο Αλιμπαλης Γ. εχασε ακομα μια ευκαιρια για να δωσει τη νικη στην ομαδα του Ευρωτα Ελους,αλλα τη μεγαλη και κλασικη ευκαιρια για να δωσει την νικη στην ομαδα του την ειχε ο Κλαψης Χρ.,οταν μονος του  στην μικρη περιοχη σουταρε δυνατα και η μπαλα ελαχιστα αουτ απο το οριζοντιο δοκαρι του τερματοφυλακα του Α.Ο. Δαφνιου.
-Σημερα ο Ευρωτας μπορει να απογοητευσε,αλλα εχει τις δυνατοτητες να παει καλυτερα στα επομενα παιχνιδια,αρκει να μην εχει  καταστασεις σαν αυτη που ειχε με την αποχωρηση του Μadalin και να καποιοι θα πρεπει να του εξηγησουν καποια πραγματα σχετικα με την εν γενη συμπεριφορα του μεσα στα αποδυτηρια της ομαδας μας,γιατι ετσι δημιουργουνται οι καλες ομαδες και ο Ευρωτας ειναι μια ιστορικη ομαδα και εκατονταδες ποδοσφαιριστες εχουν προσφερει τα μεγιστα για να βρισκεται επι τοσα χρονια στα Λακωνικα γηπεδα και οχι μονο σε αυτα.
ΣΥΝΘΕΣΗ :
1.ΜΠΑΣΟΥΡΑΚΟΣ ΚΥΡ.
2.ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ ΣΠ.
3.ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ Ν.
4.ΤΖΑΜΟΥΡΗΣ ΣΤ
5.ΜΠΟΓΡΗΣ Γ.
6.ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ ΑΛ. > (59' ΧΙΩΤΗΣ ΙΩ.)
7.ΜADALIN Ρ  . > (25' ΚΛΑΨΗΣ ΧΡ.)
8.ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ ΙΩ.  > (46' ΜΑΡΤΑΚΟΣ ΣΠ.)
9.ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ Γ.
10.ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ Π.
11.ΤΖΑΜΟΥΡΗΣ Ν.

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ:13.10.2013.Α.Ο Δαφνιου-Ευρωτας Ελους 1-1,Ηφαιστος Βρονταμα-Βοιας Νεαπολης 1-0,Πανγυθεατικος Γ Σ-Κρονος Αγ./Δημ.4-0,Ταξιαρχαι Νιατων-Αμυκλιακος 3-2,Καστρο Γερακιου-Α.Ο Απιδιας 2-2,Εθνικος Βατικων-Α.Σ Μανης 4-0(12.10).

Live Streaming.21:30 Phoenix Suns vs San Antonio Spurs(πιθανο Link) Eastern European Summer Time

Live Streaming.21:30 Phoenix Suns vs San Antonio Spurs(πιθανο Link) Eastern European Summer Time


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ Έγινε και αυτό! Αναβολή την ώρα του τζάμπολ!


Έγινε και αυτό! Αναβολή την ώρα του τζάμπολ!
Τα... τραγελαφικά με την ακαταλληλότητα των γηπέδων και της αναβολές αγώνων συνεχίζονται και πλήττουν τον αθλητισμό. Δευτερόλεπτα πριν γίνει το τζάμπολ στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην Α1 μπάσκετ γυναικών, μεταξύ του Πρωτέα και του Αθηναϊκού κι ενώ ο κόσμος είχε κατακλύσει το κλειστό της Βούλας, δύο αστυνομικοί έφτασαν στη γραμματεία και διέταξαν τους διαιτητές να μην ξεκινήσει το ματς λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου!
Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαιτητές ήταν ενήμεροι από την ομοσπονδία πως το γήπεδο, όπου άλλωστε τις προηγούμενες ημέρες έγιναν κανονικά αγώνες(!), είχε άδεια, ωστόσο έπειτα από μισή ώρα διαβουλεύσεων ανακοινώθηκε και επίσημα η αναβολή.
Να σημειωθεί πως προχθές αναβλήθηκε το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Κρόνος Αγίου Δημητρίου λόγω ακαταλληλότητας της Λεωφόρου. 

Πηγή: Goal

Live Streaming..Ηλυσιακός - ΑΕΚ(Κυπελλο)

 

Live Streaming.15:00 Del Potro vs Nadal, ATP Shanghai Eastern European Summer Time

Live Streaming..Ηλυσιακός - ΑΕΚ 0-3(Κυπελλο)

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr τον νοκ άουτ αγώνα για το Κύπελλο της Γ' Εθνικής, ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο Ηλυσιακό και την ΑΕΚ

Live Streaming.15:00 Del Potro vs Nadal, ATP Shanghai Eastern European Summer Time

Link 1
ΤΑ Link ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κίνηση για Μότα η Γιουβέντους

Κίνηση για Μότα η ΓιουβέντουςΟι Ιταλοί τονίζουν ότι η «Κυρία» θα καταθέσει πρόταση τον Ιανουάριο για τον μέσο της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο 2-2 των Ατζούρι με τη Δανία για τα 

 

προκριματικά του Μουντιάλ.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Η 1η ΑΓΩΝΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ(γιατι ΑΒ στο μικρο κειμενο,που στελνει και ενα μυνημα σε ολους τους παραγοντες Α,Β,Γ κατηγοριας και στην Ε.Π.Σ,αφου οι αλλοι δεν θελουν)

-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ:13.10.2013.Α.Ο Δαφνιου-Ευρωτας Ελους,Ηφαιστος Βρονταμα-Βοιας Νεαπολης,Πανγυθεατικος Γ Σ-Κρονος Αγ./Δημ.,Ταξιαρχαι Νιατων,Καστρο Γερακιου-Α.Ο Απιδιας,Εθνικος Βατικων-Α.Σ Μανης 4-0(12.10).

-Το Β για οσους εχουν απορια ειναι η αυτουσια και πραγματικη Β Κατηγορια Λακωνιας και το Α ειναι ο αριθμος 1 που εβαλαν,οι της Ε.Π.Σ παροικουντες,που κανουν αντιγραφες απο αλλους σε ολες τις προκηρυξεις της και οχι μονο απο αυτες κλεβουν και ιδεες απο αλλους,αλλα οταν ερχονται οι <<εκπληξεις>>(στημενοι αγωνες)που εγιναν ακομα και την ημερα του θανατου του ισοβιου προεδρου της Ε.Π.Σ....που ειχε και αυτος συμμετοχη σε στημενο αγωνα εν γνωση του και εν γνωση αυτου που αποχωρησε προσφατα απο την Ε.Π.Σ και παριστανει τον δημοσιογραφο,οπως και καποιοι αλλοι...αλλα οταν θιγουν τα ποδοσφαιρικα συμφεροντα τους ΓΙΑΤΙ το ξεχνουν και κανουν τους Ποντιους Πιλατους και στην αρχη τα βρισκουν ολα τα πρωταθληματα τους συναρπαστικα???.

-Καθε αρχη της ποδοσφαιρικης χρονιας ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ,ΕΚΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 16η αγωνιστικη και υστερα σωπαινουν...με τις εκπληξεις!!!

-Ακομα και Πρωτθλητριες ομαδες το εχουν διαπραξει να καθονται να χανουν...Απλοι διοργανωτες των πρωταθληματων της Ε.ΠΣ ειναι και τιποτα αλλο...εκτος απο το να μοιραζουν τους αμοιβομενους διαιτητες χαμηλου επιπεδου γνωσεων των κανονισμων του ΚΑΠ στους αγωνες των πρωταθηματων η κανουν οτι δεν τους ξερουν...8 χρονια φωναζα(ακομα και σε διαιτητη υψηλου βεληνεκους,που το παραδεχοταν κιολας οτι επρεπε να υπαρχουν) για ενα γηπεδο χωρις σημαιακια στις 4 γωνιες του γηπεδου που ειναι υποχρεωτικες και τα εβαλαν φετος και ειχαν την ανοχη των διαιτητων!!!

Live Streaming..Ηλυσιακός - ΑΕΚ(Κυπελλο)

 

Live Streaming.15:00 Del Potro vs Nadal, ATP Shanghai Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Το Κύπελλο Γ' Εθνικής δίνει κύρος και στα τοπικά"

Το Κύπελλο Γ' Εθνικής εκτός από οφέλη σε ΕΠΟ και ΕΠΣ δίνει κύρος και στα τοπικά σωματεία με την διεξαγωγή του Σούπερ Καπ, σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Διαβάστε πως ακριβώς είναι το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Περισσότερα οφέλη στην ΕΠΟ και στις ΕΠΣ, αλλά και κύρος στα τοπικά σωματεία δίνει η νέα διοργάνωση αυτή του Κυπέλλου Γ΄Εθνικής.
Αυτό τόνισε στο Sport24.gr ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Παπακωνσταντίνου, προσθέτοντας πως το Κύπελλο της Γ' Εθνικής θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια και η αυξημένη δυναμικότητά τους θα προσφέρουν ένα καλό Σούπερ Καπ.


Συγκεκριμένα ο κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε: "Το Κύπελλο Γ' Εθνικής είναι μια ξεχωριστή διοργάνωση που θα αποδώσει και καλύτερα στις Ενώσεις. Λόγω κύρους και αυξημένης δυναμικότητας των τοπικών σωματείων θα γίνει και ένα πολύ καλό Σούπερ Καπ", είπε αρχικά και τόνισε εάν θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια:
"Ναι θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, άλλωστε θα έχουν περισσότερα οφέλη τόσο η ΕΠΟ, όσο και οι τοπικές ΕΠΣ. Εκτός από οικονομικά, κάθε΄ΕΠΣ κρατάει την δύναμή της και θα είναι ακόμη καλύτερο και το Κύπελλο Ερασιτεχνών που θα συνεχιστεί. Το Κύπελλο Γ' Εθνικής δίνει κύρος και στα τοπικά και γι αυτό άλλωστε δημιουργήθηκε και όλες οι Ενώσεις το είδαν θετικά".
Το σύστημα διεξαγωγής
Το Sport24.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα αυτή διοργάνωση η οποία αναμένεται να Ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο.
Το Κύπελλο της Γ' Εθνικής λοιπόν απαρτίζεται από έξι ομίλους (όπως και το πρωτάθλημα) και το οποίο θα ολοκληρωθεί στο τέλος Ιανουαρίου με τον τελικό, ενώ θα διεξαχθεί και Σουπερ Καπ με τον νικητή του τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (ΕΠΣ).
1η ΦΑΣΗ
Στην πρώτη φάση, υπάρχουν τέσσερις αγωνιστικές και η μια έχει ήδη διεξαχθεί. Οι αγώνες είναι νοκ άουτ και στην 2η φάση προκρίνεται η ομάδα που θα κερδίσει όλους τους νοκ άουτ αγώνες στον όμιλό της.
Τη 1η αγωνιστική έγιναν οκτώ νοκ άουτ αγώνες στους ομίλους των 16 ομάδων και επτά νοκ άουτ αγώνες στους ομίλους των 15 ομάδων (μια πέρασε χωρίς αγώνα).
Στην 2η αγωνιστική γίνονται τέσσερις νοκ άουτ αγώνες σε κάθε όμιλο ξεχωριστά και οι τέσσερις νικήτριες του κάθε ομίλου προκρίνονται στην επόμενη αγωνιστική.
Στην 3η αγωνιστική θα γίνουν δύο νοκ άουτ αγώνες και οι δύο νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στον τελικό του κάθε ομίλου.
Στην 4η αγωνιστική θα διεξαχθεί ο τελικός αγώνας του κάθε ομίλου ξεχωριστά. Από τους έξι ομίλους θα προκριθούν στην 2η φάση οι έξι νικητές, αλλά και δύο φιναλίστ των τελικών των ομίλων μετά από κλήρωση.
2η ΦΑΣΗ
Στην δεύτερη φάση της διοργάνωσης θα πάρουν μέρος οι έξι νικήτριες ομάδες των ομίλων και οι δύο φιναλίστ από κλήρωση. Θα διεξαχθούν τέσσερις νοκ άουτ αγώνες και ο νικητής θα προκριθεί στην 3η φάση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής.
3η ΦΑΣΗ
Στην 3η φάση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής θα πάρουν μέρος οι τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν από την 2η φάση και θα διεξαχθούν διπλοί αγώνες. Οι νικητές θα προκριθούν στον τελικό.
4η ΦΑΣΗ-ΤΕΛΙΚΟΣ
Στον τελικό θα πάρουν μέρος οι δύο ομάδες που θα προκριθούν από την 3η φάση και θα γίνει ο αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο το οποίο θα ορίσει η Επιτροπή της ΕΠΟ. Ο αγώνας φυσικά θα είναι νοκ άουτ.
Το Σούπερ Καπ
Επίσης θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα στο τέλος Ιανουαρίου, ο τελικός του Σούπερ Καπ, μεταξύ του Κυπελλούχου Γ' Εθνικής και του Κυπελλούχου Ερασιτεχνών (ΕΠΣ).
Οι ομάδες μέσα από αυτή τη διαδικασία κυρίως του Κυπέλλου Γ' Εθνικής θα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα έσοδά τους, από τηλεοπτικά, εισιτήρια και χορηγούς, ενώ και ο κόσμος θα έχει ένα ακόμη κίνητρο να παρακολουθήσει την τοπική του ομάδα σε μια δυνατή διοργάνωση. 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming..Ηλυσιακός - ΑΕΚ(Κυπελλο)

 

Live Streaming.15:00 Del Potro vs Nadal, ATP Shanghai Eastern European Summer Time

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Η 1η ΑΓΩΝΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ(γιατι ΑΒ στο μικρο κειμενο,που στελνει και ενα μυνημα σε ολους τους παραγοντες Α,Β,Γ κατηγοριας και στην Ε.Π.Σ,αφου οι αλλοι δεν θελουν)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Formula 1: Φέτελ πρώτος και στη Σουζούκα!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Formula 1: Φέτελ πρώτος και στη Σουζούκα!

Formula 1: Φέτελ πρώτος και στη Σουζούκα! | onsports.gr

Αγκαλιά με τον τέταρτο διαδοχικό παγκόσμιο τίτλο στη Formula 1 βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Φέτελ, που νίκησε και στην πίστα της Σουζούκα.
Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull πανηγύρισε ακόμη μια νίκη φέτος, την 9η, και πέμπτη στη σειρά. Δεύτερος τερμάτισε ο ομόσταβλός του Μαρκ Γουέμπερ, ενώ τρίτος ο Ρομέν Γκροσάν της Lotus.
Ο Φέτελ πλησίασε κι άλλο στην κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο θα πρέπει να περιμένει το επόμενο γκραν πρι στην Ινδία, όπου θα πρέπει να πλασαριστεί εντός πρώτης πεντάδας. Πάντως, δείχνει να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, μιας και ξεκίνησε από τη δεύτερη θέση και στην πρώτη στροφή βρέθηκε τρίτος πίσω από τους Μαρκ Γουέμπερ και Ρομάν Γκροσάν. Ωστόσο ήταν αυτός που αντίκρισε πρώτος την καρό σημαία.
Βαθμολογία οδηγών:
1. Σεμπάστιαν Φέτελ 297
2. Φερνάντο Αλόνσο 207
3. Κίμι Ραϊκόνεν 177
4. Λιούις Χάμιλτον 161
5. Μαρκ Γουέμπερ 148
6. Νίκο Ρόσμπεργκ 126
7. Φελίπε Μάσα 90
8. Ρομάν Γκροσάν 87

Βαθμολογία κατασκευαστών:
1. Red Bull 445
2. Ferrari 297
3. Mercedes 287
4. Lotus 264
5. McLaren 83
6. Force India 62
7. Sauber 45
8. Toro Rosso 31
9. Williams 1 


Πηγή: OnSports

Live Streaming..Ηλυσιακός - ΑΕΚ(Κυπελλο)


Live Streaming.15:00 Del Potro vs Nadal, ATP Shanghai Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Η 1η ΑΓΩΝΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ(γιατι ΑΒ στο μικρο κειμενο,που στελνει και ενα μυνημα σε ολους τους παραγοντες Α,Β,Γ κατηγοριας και στην Ε.Π.Σ,αφου οι αλλοι δεν θελουν)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Formula 1: Φέτελ πρώτος και στη Σουζούκα!