27 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στις 5/10 η κλήρωση του Eurocup

510,EurocupΣτις 5 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Eurocup, στο οποίο παίρνουν μέρος οι ΠΑΟΚ και Πανιώνιος.Aναλυτικά oι 41 ομάδες που παίρνουν μέρος μέχρι στιγμής: ΠΑΟΚ , Πανιώνιος, Άλμπα, Τσιμπόνα, Μπεσίκτας, Καντού, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, Ούνικς Καζάν, Τσεντεβίτα, Σαραγόσα, Βαλένθια, Μπιλμπάο, Ρόμα, Σάσαρι, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Μακάμπι Χάιφα, Πίναρ Καρσίγιακα, Άνκαρα, Βιλερμπάν, Σαλόν, Γκραβελίν, Λε Μαν, Παρί Λεβαλουά, Άρτλαντ, Ουλμ, Βόννη, Ιγκοκέα, ΜΖΤ, Ραντνίσκι, Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Μπουντούτσνοστ, Μονς, Σαρλερουά, Ακαντέμικ, Μπίσονς Κάλεβ Κράμο, Σζεκεσφεχέρβαρ, Νεπτούνας, Πλοϊέστι, Νίζνι, Χιμίκ.

Live Gtreaming.21:30 FC Augsburg - Borussia Monchengladbach 2-2.Germany 1. Bundesliga

Live Sreaming.20:15 Olympiakos - Besiktas 87-86


Ολυμπιακός - Μπεσίκτας 87-86

Ο Ολυμπιακός έκαμψε στην παράταση την αντίσταση της Μπεσίκτας με 87-86, έπειτα από καλάθι του Λοτζέσκι κι ενώ η κανονική διάρκεια της αναμέτρηση είχε βρει τις δύο ομάδες στο 78-78. Οι "ερυθρόλευκοι" στο 24' βρισκόντουσαν πίσω στο σκορ με 15 πόντους (32-47).
Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός επικράτησε στην παράταση στον τελικό του "Rixos Cup" της Μπεσίκτας με 87-86.
Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης βρήκε τις δύο ομάδες στο 78-78, με τον Σέντρικ Σίμονς να διαμορφώνει στην εκπνοή του αγώνα το τελικό σκορ.
Στην παράταση οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, με τους Πειραιώτες τελικά να παίρνουν το θετικό αποτέλεσμα με 87-86, ύστερα από καλάθι του Ματ Λοτζέσκι στην εκπνοή.
Η Μπεσίκτας προσπάθησε να μην αφήσει τον Ολυμπιακό να τρέξει και τα κατάφερε, καθώς να προηγηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 12-13. Οι Τούρκοι συνέχισαν να διατηρούν το προβάδισμα τους στο σκορ. Ο Λόφτον με διαδοχικές βολές ανέβασε την διαφορά στους επτά πόντους για πρώτη φορά στον αγώνα (16-23), καθώς ο Έισι Λο είχε χρεωθεί με φάουλ και τεχνική ποινή. Παρόλα αυτά, οι Πειραιώτες αντέδρασαν και με δύο πόντους του Μπρεντ Πέτγουεϊ έκλεισαν το ημίχρονο στο -3 (30-33).
Σε λίγο περισσότερα...
Τα δεκάλεπτα: 12-13, 30-33, 51-57, 78-78κ.α., 87-86.

Πηγή: Sport 24


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νέα ήττα για την Φενέρ του Ομπράντοβιτς

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Φενερμπαχτσέ Ούλκερ, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Rixos Cup με τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αφού έχασε και από την Μπουντιβέλνικ, με 78-86.


Η τουρκική ομάδα παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις στο τουρνουά της Πόλης, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την τρίτη της ήττα σε ισάριθμους αγώνες.
Από την άλλη πλευρά, αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μπουντιβέλνικ στο τουρνουά, μετά τις ήττες από Ολυμπιακό (80-72) και Αναντολού Εφές (63-73).
Τα δεκάλεπτα: 21-24, 42-48, 64-62, 78-86.
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Ομπράντοβιτς): ΜακΚάλεμπ 5, Ερμίς 5, Μαχμούτογλου 15, Τουρκιλμάζ 15, Γιουρτσέβεν 2, Ολμάζ 4, Ουγκουρλού 4, Ασίκ, Σιπαχί 14, Μπιρσέν 14, Πρέλντζιτς.
Μπουντιβέλνικ (Μπαγκάτσκις): Έιχερν 18, Ντροζντόφ, Γκόρμπενκο 14, Στρέλνιεκς 6, Ανίσιμοφ 16, Λεμπέντιντσεφ 3, Τίστσενκο 6, Ανικιίενκο 4, Ντάουνς 19,  Μίναρντ, Σάμερς.


Πηγή: Sport.gr

Live Sreaming.20:15 Olympiakos - Besiktas International Tournaments.Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου

Όλη, Σαββατοκύριακου,oli, savvatokyriakouΤα μεγάλα ντέρμπι, Ρεάλ - Ατλέτικο, Τορίνο - Γιουβέντους και Τότεναμ - Τσέλσι ξεχωρίζουν στην Ευρώπη αυτό το Σαββατοκύριακο. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φραγκουλάκης: "Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ"

Ο Μίχαλης Φραγκουλάκης έκανε δηλώσεις για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι δήλωσε.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "NOVAΣΠΟΡ FM 94,6" μίλησε ο παίκτης του ΟΦΗ Μιχάλης Φραγκουλάκης. Εξέφρασε την πίστη του ότι εύκολα ή δύσκολα ο ΟΦΗ θα πάρει τη νίκη απέναντι στον "Δικέφαλο".
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τη νίκη επί της Καλλιθέας: "Ηταν ένα ματς δύσκολο, όπως γίνεται με τις με ομάδες β εθνικής. Είδαμε, άλλωστε, εκπλήξεις απέναντι σε ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Πήραμε στο τέλος τη νίκη, που μας δίνει πλεονέκτημα για τη ρεβάνς. Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλιθέα κλείστηκε και έκανε φάσεις από αντεπιθέσεις. Αν εμείς σκοράραμε νωρίτερα σε κάποιες ευκαιρίες, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και ίσως παίρναμε μια πιο εύκολη νίκη".
Για το αν ο ΟΦΗ δυσκολεύεται να "δέσει", λόγω των πολλών νέων παικτών: "Οι πολλοί παίκτες φέρνουν προβλήματα και είναι δύσκολη δουλειά στο μοντάρισμά της. Πρέπει να δέσει σαν ομάδα. Αυτό που μας έχει προβληματίσει είναι ότι δεν βάζουμε γκολ και δεν έρχονται νίκες. Σε πέντε ματς δεν έχουμε νίκη και αυτό μας αγχώνει. Υπάρχει πίεση από τον κόσμο, θέλει να δει αποτελέσματα, είναι στα πόδια μας να τα διορθώσουμε όλα. Δουλεύουμε στην προπόνηση ελπίζω αργά ή γρήγορα να διορθώσουμε το πρόβλημα του γκολ".
Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ: "Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, το γήπεδο είναι γεμάτο κάθε φορά, αυτό περιμένουμε και με τον ΠΑΟΚ. Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες, που έχει βάλει ψηλά τον πήχη. Είμαστε σε δύσκολη θέση και πιστεύω ότι χρειαζόμαστε περισσότερο τη νίκη, διότι αν δεν τα καταφέρουμε θα υπάρξει πιο πολλή πίεση. Θέλω να πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουμε το παιχνίδι. Πιστεύω όλα τα παιδιά να έχουν συνειδητοποιήσει που βρίσκονται και να δώσουμε το 100% την Κυριακή".  

Πηγή: Sport 24
Live Sreaming.20:15 Olympiakos - Besiktas International Tournaments


Live Gtreaming.21:30 FC Augsburg - Borussia Monchengladbach.Germany 1. Bundesliga 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Super League: Βοσκάκης στη Νέα Σμύρνη, Μάνταλος στο «Γεντί Κουλέ»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Πετάει» για την... πρόβα!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Πετάει» για την... πρόβα!

Τα μαντάτα από τον τραυματισμό του Ρόκο Λένι Ούκιτς και τον εγκληματικό χειρισμό της εθνικής Κροατίας στο θέμα έχουν επηρεάσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αφού η ομάδα θα χάσει για μεγάλο διάστημα ένα από τα μεγαλύτερα όπλα της. 
Στη σκία της είδησης, λοιπόν, οι πράσινοι αναχωρούν το μεσημέρι (13.30) για τη Μόσχα, όπου και θα λάβουν μέρος στο τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι» μαζί με τις ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Λοκομοτίβ Κούμπαν. Ομάδες, δηλαδή, πολύ δυνατές με τις δύο τελευταίες να είναι στους αντιπάλους του Εξάστερου στον όμιλο της Ευρωλίγκας.
Απόντες εκτός του Ούκιτς θα είναι και οι Μαυροκεφαλίδης, Αποστολίδης, Διαμαντάκος και Χαραλαμπόπουλος, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την κατάσταση όλων των παικτών και ειδικότερα του Στεφάν Λάσμε που προπονείται μόλις λίγες μέρες και αναμένεται να πάρει μικρό χρόνο συμμετοχής.   

Πηγή: Leoforos.gr

Live Sreaming.20:15 Olympiakos - Besiktas International Tournaments

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Super League: Βοσκάκης στη Νέα Σμύρνη, Μάνταλος στο «Γεντί Κουλέ»

Super League: Βοσκάκης στη Νέα Σμύρνη, Μάνταλος στο «Γεντί Κουλέ» | onsports.gr

Ο Μιχάλης Βοσκάκης από το Ρέθυμνο επιλέχθηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για να διευθύνει την αναμέτρηση του Πανιώνιου με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη, ενώ ο Σταύρος Μάνταλος από την Αθήνα, το ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο.
Παράλληλα, ο Ανδρέας Παππάς από τον σύνδεσμο της Αθήνας θα είναι ο ρέφερι του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης και στην αναμέτρηση του Άρη με τον Παναιτωλικό ορίστηκε ο Γιάννης Τοπούζης από την Θράκη.
Αναλυτικά, οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής:
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου
Βέροια-Εργοτέλης (18:15)
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Νίκος Φαντόπουλος, Γιάννης Κοντίζας (Πειραιά)
4ος διαιτητής: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)

Πανιώνιος-Ολυμπιακός (20:30)
Διαιτητής: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Γιώργος Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Μανώλης Βλάσσης (Λασιθίου)
4ος διαιτητής: Γιώργος Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου
Άρης-Παναιτωλικός (16:00)
Διαιτητής: Γιάννης Τοπούζης (Θράκης)
Βοηθοί: Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς)
4ος διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (18:15)
Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Αντώνης Καρατζίκας (Αθηνών), Χρήστος Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
4ος διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Απόλλων Σμ.-Λεβαδειακός (18:15)
Διαιτητής: Θανάσης Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Χρήστος Ακρίβος, Θανάσης Ταρανάς (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Γιώργος Κύζας (Δράμας)

ΠΑΣ Γιάννινα-Skoda Ξάνθη (18:15)
Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Αλέξανδρος Γρεβένης (Χαλκιδικής), Σπύρος Γουργιώτης (Φθιώτιδας)
4ος διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (20:30)
Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Νίκος Γεωργαράκος, Στέλιος Τσολάκης (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου
Πλατανιάς-Πανθρακικός (17:00)
Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Γιώργος Πασχάλης (Ηπείρου), Βασίλης Καμπούρης (Εύβοιας)
4ος διαιτητής: Γιάννης Κάμπαξης (Εύβοιας)

Καλλονή-Ατρόμητος (19:30)
Διαιτητής: Τάσος Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου), Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δ. Αττικής)
4ος διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)


Πηγή: OnSports

Live Sreaming.20:15 Olympiakos - Besiktas International Tournaments 

Live Gtreaming.21:30 FC Augsburg - Borussia Monchengladbach.Germany 1. Bundesliga