25 Σεπ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-Α.Ε.Δ ΠΕΛΛΑΝΑΣ/ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ 2-2

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΕΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΛΟΥΣ,ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΡ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3-0 ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜ/ΚΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!!!
ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ ΟΙ:ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕ ΠΑΣΑ ΤΟΥ MADALIN ΣΤΟ 20 ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΑΜΟΥΡΗ ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΤΟ 53 ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΡΝΕΡ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΔΟΚΑΡΙ ΕΙΧΕ Ο MADALIN ΣΤΟ 20 ΛΕΠΤΟ.
ΤΑ ΓΚΟΛ ΓΙΑ Α.Ε,Δ ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΣΤΟ 32 ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΟΡΝΕΡ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΚΕΦΑΛΙΑ.ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 2-2 ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.ΠΙΘΑΝΟΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ...ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΕΙΧΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΤ ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΟ 73 ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...

ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΦΛΥΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ.
Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΤΖΑΜΟΥΡΗ ΝΙΚΟΥ ΣΤΟ 23 ΛΕΠΤΟ,ΤΟ ΣΚΟΡ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΟΣ!
Live Streamig:21:45 Manchester United vs Liverpool FC

Live Streamig.22:00 West Bromwich - Arsenal.England Capital One Cup.Eastern European Summer Time

Live Streamig:21:45 Manchester United vs Liverpool FC 1-0,Live Streamig.22:00 West Bromwich - Arsenal 1-1 3-4 pen..England Capital One Cup.Eastern European Summer Time

 

Live Παναθηναϊκός-Εργοτελης 2-1

Με τον Καρέλη στην επίθεση αντί του Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Εργοτέλη για το Κύπελλο Ελλάδας. Παρακολουθήστε σε real time το ματς από το sport-fm.gr.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κούσας και Βούκιτς τα βραβεία

Ο Γιώργος Κούσας και ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς κέρδισαν τα βραβεία της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Κούσας και Βούκιτς τα βραβεία


Ο Γιώργος Κούσας αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτες για την 5η αγωνιστική ενώ ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς κέρδισε το βραβείο του καλύτερου γκολ της αγωνιστικής
Αναλυτικά τα αποτελέσματα…
τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP

Γιώργος Κούσας (Παναιτωλικός) 81,78%

Γιώργος Λαμπρόπουλος (Λεβαδειακός) 12,33%

Χαβιέ Ούμπιδες (Ατρόμητος Αθ.) 5,89%

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal


Ζβόνιμιρ Βούκιτς (ΠΑΟΚ) 90,20%

Μάρκους Μπεργκ (Παναθηναϊκός) 5,22%

Μαουρίτσιο Καράσκο (Αστ. Τρίπολης) 4,58% 


Πηγή: Σπορ FM

Live Streamig:21:45 Manchester United vs Liverpool FC

Live Streamig.22:00 West Bromwich - Arsenal.England Capital One Cup.Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΟΥΣ!!!.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ....

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έκλαψε ο Μουρίνιο επειδή δεν ανέλαβε τη Γιουνάιτεντ

Σε κλάματα ξέσπασε ο Ζοζέ Μουρίνιο όταν πληροφορήθηκε πως δεν θα είναι ο ίδιος αλλά ο Ντέιβιντ Μόγες ο διάδοχος του Φέργκιουσον στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος, Ντιέγκο Τόρες, στο βιβλίο του.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, Ντιέγκο Τόρες, στο βιβλίο του με τίτλο: "Ετοιμάσου να χάσεις: Η εποχή του Μουρίνιο", αποκαλύπτει την απογοήτευση του Πορτογάλου τεχνικού, Ζοζέ Μουρίνιο, όταν πληροφορήθηκε πως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επέλεξε τον Ντέιβιντ Μόγες και όχι τον ίδιο για αντικαταστάτη του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον δημοσιογράφο, ο Μουρίνιο ξέσπασε σε κλάματα. Στο κεφάλαιο με τίτλο "Κλάμα" αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ο Μουρίνιο πίστεψε τον αφοσιωμένο ατζέντη του (Ζόρζε Μέντες) πως ο Φέργκιουσον, ήταν σύμμαχος και φίλος.
Ήταν σίγουρος πως απολάμβαναν μία φιλία απόλυτης εμπιστοσύνης. Θεωρούσε πως την θαυμάσια συλλογή του από τρόπαια (2 Τσάμπιονς Λιγκ, 7 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα σε τέσσερις διαφορετικές χώρες) δεν την διέθετε άλλος υποψήφιος. Όταν έμαθε πως επέλεξαν τον Μόγες, ο 'Μου' ήταν δύσπιστος. Φώναξε: 'Μα δεν έχει κατακτήσει τίποτα'". 

Πηγή: Contra

Live Streamig:21:45 Manchester United vs Liverpool FC

Live Streamig.22:00 West Bromwich - Arsenal.England Capital One Cup.Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΟΥΣ!!!.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ....

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σπανούλης: «Έχω δεθεί, δεν θα έφευγα»

Σπανούλης: «Έχω δεθεί, δεν θα έφευγα»



Για το μεγάλο σήριαλ του καλοκαιριού με την παραμονή του στον Ολυμπιακό μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο διεθνής γκαρντ τόνισε ότι έχει «δεθεί» συναισθηματικά με τους «ερυθρόλευκους» και θα ήταν δύσκολο να τους αφήσει, καθώς εκτός των άλλων έχει και την οικογένειά του στην Ελλάδα.
Διαβάστε όσα δήλωσε ο «V-Span» σε συνέντευξή του σε ισπανικό Μέσο: 
Ύστερα από δύο σερί κατακτήσεις Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό, θεωρείς την ομάδα σου ξανά φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου; 
«Δεν σκεφτόμαστε πως είμαστε το φαβορί. Θα παλέψουμε, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Το μπάτζετ του ρόστερ μας είναι αρκετά μικρό και έχουμε να ανταγωνιστούμε ομάδες με πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ. Θα προσπαθήσουμε όμως να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε και φέτος». 
Ποιες ομάδες θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις ως φαβορί για τον φετινό τίτλο; 
«Δεν ξέρω και δεν είναι δύσκολο αυτή την στιγμή να ξεχωρίσω κάποιες ομάδες. Έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων, πολλές είναι αυτές που έχουν αλλάξει παίκτες και προπονητές, οπότε δεν είναι εύκολο να χαρακτηρίσω από τόσο νωρίς κάποιον σύλλογο ως φαβορί για τον τίτλο». 
Το φετινό καλοκαίρι βρέθηκες κοντά στο να αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό, καθώς ενδιαφέρθηκαν για εσένα μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Τι συνέβη όμως και τελικά επέλεξες να παραμείνεις στον Πειραιά; 
«Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα, αλλά έμεινα στον Ολυμπιακό. Είναι η ομάδα μου, στην οποία έχω ταιριάξει, και έχω μαζί της πλέον τρία ακόμη χρόνια συμβόλαιο. Έχω "δεθεί" με αυτή την ομάδα, μου αρέσει, αισθάνομαι καλά εκεί και μου ήταν δύσκολο να φύγω, οπότε δεν το έκανα, επιλέγοντας να συνεχίσω στην ομάδα μου». 
Δηλαδή, δεν υπήρξε στιγμή που βρέθηκες πολύ κοντά στο να αφήσεις τον Ολυμπιακό; 
«Όχι, όχι, ποτέ!» 
Δεν σκέφτηκες δηλαδή το ενδεχόμενο και την προοπτική να αγωνιστείς στο ισπανικό πρωτάθλημα; 
«Θα μου ήταν δύσκολο να κάνω μία τέτοια κίνηση και δεν την έκανα. Έχω οικογένεια, παιδιά και μου ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο να αφήσω τον Ολυμπιακό όπως είπα, διότι είναι η ομάδα μου με την οποία έχω "δεθεί" συναισθηματικά». 
Η Μπαρτσελόνα τώρα όμως απέκτησε έναν πρώην συμπαίκτη σου στον Ολυμπιακό, τον Παπανικολάου, πως σου φαίνεται;
«Καταρχάς είναι ένας παίκτης με σπουδαίο χαρακτήρα. Πέρσι αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος νέος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ φέτος ο κορυφαίος νέος παίκτης στην Ευρώπη. Έχει μεγάλη προοπτική ώστε να εξελιχθεί ως μπασκετμπολίστας. Η Μπαρτσελόνα πιστεύω έκανε μία εξαιρετική επιλογή. Είναι καταπληκτικός παίκτης, του εύχομαι όλα να του πάνε καλά και είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει την Μπαρτσελόνα στην προσπάθεια της να κατακτήσει τίτλους». 
Η ελληνική οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τα σπορ στην χώρα σου; 
«Η κρίση είναι παγκόσμια και όλοι οι άνθρωποι αισθάνονται μπερδεμένοι και είναι προβληματισμένοι. Τα σπορ, όμως, όπως το μπάσκετ στην Ελλάδα, κάνει τους ανθρώπους να ξεχνούν τα προβλήματα τους και τους κάνει να αισθάνονται χαρούμενοι έστω για λίγο. Για αυτόν τον λόγο τα σπορ και ειδικά το μπάσκετ είναι πολύ σημαντικά στην χώρα μου. Εμείς έχουμε την δύσκολη αποστολή και το απαιτητικό έργο να συνεχίσουμε και να κρατάμε το μπάσκετ στην Ελλάδα σε υψηλό επίπεδο, συνεχίζοντας να σημειώνουμε μεγάλες επιτυχίες, τις οποίες και έχει τα τελευταία χρόνια».

Πηγη:ΣΠΟΡ FM

Live Streamig:21:45 Manchester United vs Liverpool FC

Live Streamig.22:00 West Bromwich - Arsenal.England Capital One Cup.Eastern European Summer Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΟΥΣ!!!.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ....

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το απίστευτο τίκι - τάκα της Μπαρτσελόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πώς οι παίκτες της Μπαρτσελόνα έκρυβαν την μπάλα στη χθεσινή "τεσσάρα" επί της Σοσιεδάδ.